Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

alez ona spi, nawet jej lampa blyskowa nie obudzila jak aparat przyblizylam do pyska ;)
TZ sie wladowal na JEJ lozko to spal z wlascicielka, ona od sciany jak zwykle
to jest jakis fenomen, ze ona nie wlazi na lozko w sypialni a na ta wersalke, ktora w jej mniemaniu nalezy do niej pcha sie obrzydliwie, zawsze jak wymiotuje to tez tam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

te narzuty to jej w second hendach kupuje i piore co 3 dni a po 2 mcach wywalam :evil_lol:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jestem jakaś nie teges, co jakiś czas tu zaglądam a ani razu chyba się nie wpisałam... :niewiem:

Także oficjalnie witam ja - podczytywacz niecny :evil_lol: I będę sobie oficjalnie zaglądać, jeśli można ;)

Jazdy "cieczkowe" są mi poniekąd znane, bo miałam cieczkującą tymczaskę na przełomie września i października... Też nie czaję, że ludziom nie przeszkadza cieczkująca co pół roku suka... Masakra :grab:

Posted

evl napisał(a):

Także oficjalnie witam ja - podczytywacz niecny :evil_lol: I będę sobie oficjalnie zaglądać, jeśli można ;)

:smilecol::hand: witamy :loveu:

sacred PIRANHA napisał(a):
ja miałam dwa razy suke z cieczką...raz jak Abi miała pierwszą cięczkę a drugi raz jak Fila ktora miała być niby wyciachana dostała cieczki...i serdecznie dziękuje!!! nigdy więcej suki:-)

w cieczce najlepsze jest jak juz sie skonczy, przez pierwsza musze przebrnac - niestety ;)

Posted

ja wiem jak było fajnie....mam nie katsrowanego łyżwa charakternego agresora...było faaaaajnie, nikogo prócz mnie do domu nie wpuszczał, nikt sie ruszac nie mógł...bo go to drażniło:-)
Vectra współczuje mimo, ze ty masz grzeczniejszego samczyka od mojego:-)

GB widzę widzę...nie ruszają mnie takie rzeczy, przecież to ładne imię więc o co biega:diabloti:
zreszta byłam na blogu Vectry, podglądam ale nie piszę bo się boje:diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
GB a jaki to pies ktorego nie chcesz ??:diabloti:

to nie tak, ze nie chce
wydaje mi sie, ze TZ sie porywa z motyka na slonce
ja chcialam staffika ale on sie boi, ze dwie petardy beda
to wymyslil innego, ale mnie sie wydaje, ze on sie nie nadaje do tej rasy
chociaz jak wytrzymuje ze mna i Muminem to juz wszytsko przetrzyma ;)

pregowany ;)

Posted

Wszystkie jakieś tajemnicze dziewuchy, najpierw u Vectry teraz tu jakieś sekrety...:shake: A spragnieni wrażeń oglądacze galerii czekają z sercami w przełykach! Ładnie to tak? :mad: :lol: