GameBoy Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 alez ona spi, nawet jej lampa blyskowa nie obudzila jak aparat przyblizylam do pyska ;) TZ sie wladowal na JEJ lozko to spal z wlascicielka, ona od sciany jak zwykle to jest jakis fenomen, ze ona nie wlazi na lozko w sypialni a na ta wersalke, ktora w jej mniemaniu nalezy do niej pcha sie obrzydliwie, zawsze jak wymiotuje to tez tam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: te narzuty to jej w second hendach kupuje i piore co 3 dni a po 2 mcach wywalam :evil_lol: Quote
GameBoy Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 we wtorek jade z Mumina do takiego "malpiego gaju" dla psow, mam nadzieje, ze sie wylata i wyszaleje ;) Quote
evel Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ja jestem jakaś nie teges, co jakiś czas tu zaglądam a ani razu chyba się nie wpisałam... :niewiem: Także oficjalnie witam ja - podczytywacz niecny :evil_lol: I będę sobie oficjalnie zaglądać, jeśli można ;) Jazdy "cieczkowe" są mi poniekąd znane, bo miałam cieczkującą tymczaskę na przełomie września i października... Też nie czaję, że ludziom nie przeszkadza cieczkująca co pół roku suka... Masakra :grab: Quote
sacred PIRANHA Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ja miałam dwa razy suke z cieczką...raz jak Abi miała pierwszą cięczkę a drugi raz jak Fila ktora miała być niby wyciachana dostała cieczki...i serdecznie dziękuje!!! nigdy więcej suki:-) Quote
GameBoy Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 evl napisał(a): Także oficjalnie witam ja - podczytywacz niecny :evil_lol: I będę sobie oficjalnie zaglądać, jeśli można ;) :smilecol::hand: witamy :loveu: sacred PIRANHA napisał(a):ja miałam dwa razy suke z cieczką...raz jak Abi miała pierwszą cięczkę a drugi raz jak Fila ktora miała być niby wyciachana dostała cieczki...i serdecznie dziękuje!!! nigdy więcej suki:-) w cieczce najlepsze jest jak juz sie skonczy, przez pierwsza musze przebrnac - niestety ;) Quote
Vectra Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 moja Emilka właśnie zaczyna cieczkę , więc jak będą TE dni , to Wam opowiem jak będzie fajnie - z samczykiem w domu :evil_lol: Quote
GameBoy Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 dobrze, ze Lidka tego nie widzi - o ile :eviltong: TZ zapisal nas na psa, ktorego nie chce i co teraz?:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ja wiem jak było fajnie....mam nie katsrowanego łyżwa charakternego agresora...było faaaaajnie, nikogo prócz mnie do domu nie wpuszczał, nikt sie ruszac nie mógł...bo go to drażniło:-) Vectra współczuje mimo, ze ty masz grzeczniejszego samczyka od mojego:-) GB widzę widzę...nie ruszają mnie takie rzeczy, przecież to ładne imię więc o co biega:diabloti: zreszta byłam na blogu Vectry, podglądam ale nie piszę bo się boje:diabloti: Quote
GameBoy Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 tak na powaznie, to gdybym miala kryc suke moja to nie wiem jak, skoro ona nawet teraz do wszytkich samcow z zebami startuje, tylko jamnik jej sie podoba rudy ;) Quote
GameBoy Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):bo rudy:-) ale ona plodna teraz jest! powinna byc chetna, a tu nic ... ( na szczescie dla nas) Quote
sacred PIRANHA Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 no przecież jest chetna! na rudego! a ty jak typowa matka chciałabyś żeby ona leciała na takiego, który sie tobie podoba...musi odpowiednio wyglądać, pochodzic z odpowiedniej rodziny...a ona chce rudego! Quote
GameBoy Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 dobra dobra, milosc zwyciezy wszystko ;) Quote
sacred PIRANHA Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 tak nawet roznice wzrostu...jakies 40cm?:-) Quote
furciaczek Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 GB a jaki to pies ktorego nie chcesz ??:diabloti: Quote
GameBoy Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 furciaczek napisał(a):GB a jaki to pies ktorego nie chcesz ??:diabloti: to nie tak, ze nie chce wydaje mi sie, ze TZ sie porywa z motyka na slonce ja chcialam staffika ale on sie boi, ze dwie petardy beda to wymyslil innego, ale mnie sie wydaje, ze on sie nie nadaje do tej rasy chociaz jak wytrzymuje ze mna i Muminem to juz wszytsko przetrzyma ;) pregowany ;) Quote
furciaczek Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Nie mow ze ten taki duzi co kiedys rozmawialysmy :D Quote
evel Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Wszystkie jakieś tajemnicze dziewuchy, najpierw u Vectry teraz tu jakieś sekrety...:shake: A spragnieni wrażeń oglądacze galerii czekają z sercami w przełykach! Ładnie to tak? :mad: :lol: Quote
Vectra Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 GameBoy napisał(a):ale ona plodna teraz jest! powinna byc chetna, a tu nic ... ( na szczescie dla nas) nie zawsze i nie wszystkie są chętne :diabloti: Quote
GameBoy Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 furciaczek napisał(a):Nie mow ze ten taki duzi co kiedys rozmawialysmy :D nie! ulitowal sie... ;) Quote
furciaczek Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ahahaha ciotka zabilas mnie ostatnia fota hahaha Bazar na CC http://www.dogomania.pl/threads/175656-Kurtki-bluzka-bizu-buty-na-CC-do-22-12-2009 Quote
Recommended Posts