Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja ci zazdroszczę sąsiadów :evil_lol:
Moi na razie nie są uciążliwi; raz tylko sąsiadka zza ściany do nas przyszła w czasie remontu o 22.05 i nakrzyczała, że hałasujemy - jakby myszy po ścianie chodziły :p TZtowi został do doskrobania kawałek sciany wielkości psiego nosa, ale pani była taka najeżona, że nawet nie proislam o jeszcze chwilkę, tylko dokończyliśmy rano :p
Reszta się nie czepia, sąsiedzi z góry za to mają małe dzieciątko wrzeszczące całą dobę, i lubią w dzień słuchać głośno disco polo :mdleje:

Trochę żałuję, że nie odchowuję malca na starym mieszkaniu, bo tam sąsiedzi mieli wszystko gdzieś, a Ci z dołu podobnie jak u Ciebie - dwa psy, mix terrierka i mix amstaffa, czasem przez podlogę słyszałam jak się bawią :evil_lol:
Nie wiem co będzie tutaj przy dzikich harcach, zwłaszcza jak zdejmę dywan - pod nami podobno mieszka jakiś facet sam, policjant :p ale jeszcze na oczy go nie widziałam. Mam nadzieję, że często nie ma go w domu :evil_lol:

Sorry że tak się rozpisałam u Ciebie o sobie :oops:

Posted

Martens to teraz wyobraz sobie irlandzki dom, ktory ani troche nie doruwnuje polskiemu, najmniejsze szmery słychać... :diabloti: na całe szczęście sąsiedzi (mieszkamy w takich szeregowcach) wyjechali na zimę, i z ani jednej strony nie mam sąsiadów, słychac było jak chodzą po schodach .. ;) wiec poki maluch sie odchowuje niech szybko nie wracają :diabloti: a w maju zmieniamy mieszkanie ;)

Posted

Martens napisał(a):
A ja ci zazdroszczę sąsiadów :evil_lol:
Moi na razie nie są uciążliwi; raz tylko sąsiadka zza ściany do nas przyszła w czasie remontu o 22.05 i nakrzyczała, że hałasujemy - jakby myszy po ścianie chodziły :p TZtowi został do doskrobania kawałek sciany wielkości psiego nosa, ale pani była taka najeżona, że nawet nie proislam o jeszcze chwilkę, tylko dokończyliśmy rano :p
Reszta się nie czepia, sąsiedzi z góry za to mają małe dzieciątko wrzeszczące całą dobę, i lubią w dzień słuchać głośno disco polo :mdleje:

Trochę żałuję, że nie odchowuję malca na starym mieszkaniu, bo tam sąsiedzi mieli wszystko gdzieś, a Ci z dołu podobnie jak u Ciebie - dwa psy, mix terrierka i mix amstaffa, czasem przez podlogę słyszałam jak się bawią :evil_lol:
Nie wiem co będzie tutaj przy dzikich harcach, zwłaszcza jak zdejmę dywan - pod nami podobno mieszka jakiś facet sam, policjant :p ale jeszcze na oczy go nie widziałam. Mam nadzieję, że często nie ma go w domu :evil_lol:

Sorry że tak się rozpisałam u Ciebie o sobie :oops:

nasi sasiedzi z dolu maja psa i 3 lub 2 koty, ale jak pisalam ich pies tez lubi sobie poszczekac, natomiast na gorze jest maly chlopczyk ale gorsze jest to, ze oni non stop przesuwaja meble :evil_lol:chyba i leja wode w srodku nocy:evil_lol: ulubiona zabawa tego malego to rzucanie metalowych kulek na podloge bez dywanu :diabloti:

zaba14 napisał(a):
Martens to teraz wyobraz sobie irlandzki dom, ktory ani troche nie doruwnuje polskiemu, najmniejsze szmery słychać... :diabloti: na całe szczęście sąsiedzi (mieszkamy w takich szeregowcach) wyjechali na zimę, i z ani jednej strony nie mam sąsiadów, słychac było jak chodzą po schodach .. ;) wiec poki maluch sie odchowuje niech szybko nie wracają :diabloti: a w maju zmieniamy mieszkanie ;)

takim to dobrze :eviltong:

Posted

dzisiaj rano przeglądałam sobie Waszą galerie, wieczorem spaceruję z moim Złym i jak tu nagle nie zobaczę :crazyeye:
no chyba był to Mumin we własnej nie małej postaci
czy to możliwe? :cool3:

Posted

milka88 napisał(a):
dzisiaj rano przeglądałam sobie Waszą galerie, wieczorem spaceruję z moim Złym i jak tu nagle nie zobaczę :crazyeye:
no chyba był to Mumin we własnej nie małej postaci
czy to możliwe? :cool3:

bardzo mozliwe, cza bylo podejsc - chociaz moze lepiej nie :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

aktualne, aktualne jakby mial z nim zostac to ktos mi chcial swojego tymczasa "podeslac" na te 2 dni, dajta znac ;) ale jak smerf bedzie to ten poszuka innego kwadratu na weekend ;)

Posted

no wlasnie nic ;/
zglosilo sie od groma ludzi i zaden dom procz dwoch nie podobal mi sie
z jednego czekam na decyzje, bo wszyscy sa na tak ale syn tych panstwa, 16latek chcialby wiekszego psa i stawia opor, nie tam jakos bardzo ale zapowiedzial, ze z takim maluchem na dwor nie wyjdzie do sie wstydzi

drugi dom mi sie podobal do czasu jak Pani zapytala czy jak pojada na wakacje to Polka moze zostac u nas ;/

Posted

Ach jakie pikne miłosne scenki :)

A co było nie tak w tym, że zapytała o przechowanie? Bo ja bym chyba za to nie skreślała, chyba że całe podejście do tego było jakieś nie teges.

Posted

jak mi ktos mowi, ze jeden pies moze zostac z tesciami u nich w domu ale taka mala Pola juz nie to dla mnie to jest dziwne
pozatym od razu mi wsykoczyla z 2 tygodniami ;/ pewnie jestem przewrazliwiona i robie sceny - moze tak byc ;) ale zaden z domow nie powalil mnie

Posted

Uuuu, rzeczywiście jacyś dziwni ci ludzi- jeden może zostać u teściów, a drugi nie? :roll: Jakieś nierówne traktowanie czy co?? Ja bym im też Polki nie oddała :shake:

Fajnie popatrzeć na dziewczyny razem :loveu: Polcia chyba urosła, nie? A z Muminem łączę się w bólu, bo mi też wyskoczyły "przedcieczkowe" pryszcze ;):cool3::lol: