GameBoy Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 an1a napisał(a):Za zimno już na rower :placz: Ale autobanem się przybujam :diabloti: Chroń Mumowe gardło, bo po psie będziesz miała jak do szyi doskoczy :shake: :evil_lol: moze byc autobiust przynajmniej mniej nerwow dla TZ na szyi to juz jej zawisla, ale mumin tam nic nie czuje :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='GameBoy']ale ja mam tez kota :cool1: dziekowac :loveu: nie mam sily Cie juz zapraszac - powaga :mad: Mumisie tez wpuszczaja - jak sie wepcham i udaje, ze nie slysze jak wrzeszcza za mna :evil_lol: wydaje mi sie ze tak ale nieduzo :cool1: dziekujemy :p kubraczek fachowy, jakby mi ktos kilka m-cy temu powiedzial, ze bede nosila na rekach psa wielkosci chomika, ktory bedzie pomykal w sweterku i dygal jak maly parkinson az mi malo smycz z reki nie wypadnie to bym do wysmiala :cool1: a tu prosze :roll: [FONT=Arial]:roflt: mała zaje2bista :lol::lol: http://img15.imageshack.us/img15/8973/dsc1355g.jpg[/FONT] Quote
GameBoy Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roflt: mała zaje2bista :lol::lol: http://img15.imageshack.us/img15/8973/dsc1355g.jpg[/FONT] ale zes cytat zapodala :diabloti: ludzie na spacerach pytaja czy to dziecko Mumisi :cool1: Quote
Chikinchan Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 GameBoy napisał(a): ludzie na spacerach pytaja czy to dziecko Mumisi :cool1: :-o :roflt::roflt::roflt: Quote
Tengusia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 GameBoy napisał(a):ale zes cytat zapodala :diabloti: ludzie na spacerach pytaja czy to dziecko Mumisi :cool1: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
gops Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Chikinchan napisał(a)::-o :roflt::roflt::roflt: ale smieszne! nie ma sie co smiac pzreciez takie podobne :diabloti: Quote
GameBoy Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Chikinchan napisał(a)::-o :roflt::roflt::roflt: Tengusia napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: no co, obie maja stojace uszy :shake: Quote
an1a Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Niektórzy ludzie to mają nierówno pod sufitem :diabloti: Quote
GameBoy Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 an1a napisał(a):Niektórzy ludzie to mają nierówno pod sufitem :diabloti: zebys wiedziala :evil_lol: Quote
Migori Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 GameBoy napisał(a): ludzie na spacerach pytaja czy to dziecko Mumisi :cool1: Uderzające podobieństwo :evil_lol: Ludzie to mają wyobraźnię. Quote
GameBoy Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Magda25 napisał(a):Uderzające podobieństwo :evil_lol: Ludzie to mają wyobraźnię. wiesz, mam suke, teraz jest szczeniak to wniosek prosty :diabloti: mumin chyba wiecej wazyl jak sie urodzil :evil_lol: Quote
Chikinchan Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='gops']ale smieszne! nie ma sie co smiac pzreciez takie podobne :diabloti: :lol: Pewnie, że podobne. Prawie jak cane corso i opel corsa :eviltong:;):razz: Quote
GameBoy Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='Chikinchan']:lol: Pewnie, że podobne. Prawie jak cane corso i opel corsa :eviltong:;):razz: ojtamojtam :diabloti: jak dwie krople benzyny :evil_lol: Quote
Chikinchan Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 GameBoy napisał(a):ojtamojtam :diabloti: jak dwie krople benzyny :evil_lol: Właśnie :shiny: 8-) Quote
gops Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 :evil_lol: Polcia pewnie wazy tyle ile Mumiski lapa :diabloti: Quote
justysiek Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 GameBoy napisał(a):ale zes cytat zapodala :diabloti: ludzie na spacerach pytaja czy to dziecko Mumisi :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo fantazja.... Quote
Kora- Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 GameBoy napisał(a):rece slabe :cool1: trzeba trenowac wiecej :evil_lol: http://img15.imageshack.us/i/dsc1355g.jpg/ Ale słodziak, aż się rozczuliłam :evil_lol: aż chce się na rączki wziąć i buziaka podarować w nochalek Quote
GameBoy Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 wg mnie bardziej rozczulajace jest to zdjecie gdzie nos jest caly w piasku, stoi tam jak taka sierotka :evil_lol: i udaje niewiniatko :diabloti: flash: Mumin skonczyl 10 mcy, na Polcie mam chetny dom a ja jestem chora :cool1: Quote
Martens Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 No to zdrowiej, klusek niech leci do nowego domku, bo ja Cię pewnie niedługo małym potworkiem na troszkę uszczęśliwię :diabloti: Quote
GameBoy Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Martens']No to zdrowiej, klusek niech leci do nowego domku, bo ja Cię pewnie niedługo małym potworkiem na troszkę uszczęśliwię :diabloti:[/QUOTE] aaaaaaaa :multi::multi::multi::multi::multi: klusek nie wiem czy gdziekolwiek pojedzie :shake: rece mi opadaja coraz czesciej po kontakcie z potencjalnymi chetnymi do adopcji :shake: a to sterylka zla, a to ma byc dla babci, dziadka, dziecka a to sie obruszaja, ze kase za szczepienia chce z powrotem :cool1: malizna dzis bedzie szczepiona wiec wszystko mi pasuje bedzie cyrk :diabloti: Quote
Martens Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Tak sobie pomyślałąm, że mały raz pojedzie do Ciebie, a raz do Delph, co by za bardzo nie wykończył, a jako że byłaś pierwsza, wybierz sobie czy wolisz go dostać w listopadzie czy w grudniu ;) Co do chętnych do adopcji... Zauważyłam, że to zależy od psa, od jakiegoś nieokreślonego szczęścia - do jednego psa zgłasza się kilkoro super chętnych, a do innego same buraki :razz: Przynajmniej z moimi tymczasowiczami tak było. Quote
GameBoy Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Martens']Tak sobie pomyślałąm, że mały raz pojedzie do Ciebie, a raz do Delph, co by za bardzo nie wykończył, a jako że byłaś pierwsza, wybierz sobie czy wolisz go dostać w listopadzie czy w grudniu ;) Co do chętnych do adopcji... Zauważyłam, że to zależy od psa, od jakiegoś nieokreślonego szczęścia - do jednego psa zgłasza się kilkoro super chętnych, a do innego same buraki :razz: Przynajmniej z moimi tymczasowiczami tak było.[/QUOTE] a kiedy to dokladnie w listopadzie? mysle, ze jednak teraz bym wolala :cool3: Polka byla 2 dni na allegro i poprostu koszmar :shake: Quote
GameBoy Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Martens']27-29 listopada ;)[/QUOTE] to ja chce tera :multi: Quote
Martens Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Nie ma sprawy ;) Oj wesoło będziesz miałą :evil_lol: Quote
Recommended Posts