gops Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 GameBoy napisał(a):Pola jest wielka baba :diabloti: wiek 3,5 mca, waga 1,85 kg , w klebie 17 cm o kurcze :evil_lol: nie no wielka jest rzeczywsicie :lol: ma bardzo malo w klebie , mniejsza niz york :diabloti: czekamy jeszcze na jakeis zdjecia :eviltong: Quote
GameBoy Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 gops napisał(a):o kurcze :evil_lol: nie no wielka jest rzeczywsicie :lol: ma bardzo malo w klebie , mniejsza niz york :diabloti: czekamy jeszcze na jakeis zdjecia :eviltong: od jorka to ona o polowe nizsza :cool1: moj kot jest wyzszy jakies 10-12 cm:eviltong: Quote
Agnes Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 GameBoy napisał(a):Pola jest wielka baba :diabloti: wiek 3,5 mca, waga 1,85 kg , w klebie 17 cm no i wiem czemu mi tak ciezko bylo jak ja mialam!:evil_lol: przytyla:loveu: Quote
GameBoy Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='Agnes']no i wiem czemu mi tak ciezko bylo jak ja mialam!:evil_lol: przytyla:loveu: rece slabe :cool1: trzeba trenowac wiecej :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 GB ja mam trzy psy więc Ty z dwoma psami dasz radę:eviltong: Quote
an1a Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 :mdleje: Nieee!! :evil_lol: ciotka kiedy ja mam wpadać?! Muszę to zobaczyć - ten duet z Tobą na końcach smyczy :diabloti: Torebusi trza poszukać :evil_lol: Quote
Agnes Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 an1a napisał(a):Muszę to zobaczyć - ten duet z Tobą na końcach smyczy :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mala jest cudowna:loveu:i po jakims czasie mozna sie przyzwyczaic, ze takie to to male:evil_lol: i do sklepu wpuszcza:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 moja Fila ma 23cm w kłębie a jest juz dorosła...ciekawe czy Polcia ją przerosnie:diabloti: Quote
Migori Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 http://img15.imageshack.us/img15/8973/dsc1355g.jpg Nie sposób sie nie uśmiechnąć do takiej sucznieczki Jakie ona śliczne futerko dostała. Wypiękniała maluszka. http://img136.imageshack.us/img136/9587/dsc1407d.jpg - noski noski :loveu: Quote
Chikinchan Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Cudna! :loveu: I ten pomarańczowy kubraczek! :razz: Quote
GameBoy Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']GB ja mam trzy psy więc Ty z dwoma psami dasz radę:eviltong: ale ja mam tez kota :cool1: [quote name='maciaszek']Jak ona pięknie zarosła :loveu:. dziekowac :loveu: [quote name='an1a']:mdleje: Nieee!! :evil_lol: ciotka kiedy ja mam wpadać?! Muszę to zobaczyć - ten duet z Tobą na końcach smyczy :diabloti: Torebusi trza poszukać :evil_lol: nie mam sily Cie juz zapraszac - powaga :mad: [quote name='Agnes']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mala jest cudowna:loveu:i po jakims czasie mozna sie przyzwyczaic, ze takie to to male:evil_lol: i do sklepu wpuszcza:loveu: Mumisie tez wpuszczaja - jak sie wepcham i udaje, ze nie slysze jak wrzeszcza za mna :evil_lol: [quote name='sacred PIRANHA']moja Fila ma 23cm w kłębie a jest juz dorosła...ciekawe czy Polcia ją przerosnie:diabloti: wydaje mi sie ze tak ale nieduzo :cool1: [quote name='Magda25']http://img15.imageshack.us/img15/8973/dsc1355g.jpg Nie sposób sie nie uśmiechnąć do takiej sucznieczki Jakie ona śliczne futerko dostała. Wypiękniała maluszka. http://img136.imageshack.us/img136/9587/dsc1407d.jpg - noski noski :loveu: dziekujemy :p [quote name='Chikinchan']Cudna! :loveu: I ten pomarańczowy kubraczek! :razz: kubraczek fachowy, jakby mi ktos kilka m-cy temu powiedzial, ze bede nosila na rekach psa wielkosci chomika, ktory bedzie pomykal w sweterku i dygal jak maly parkinson az mi malo smycz z reki nie wypadnie to bym do wysmiala :cool1: a tu prosze :roll: Quote
Tengusia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 alez ona piekna a ta ostatnia focia powitania jaka rozkoszna :loveu::loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Tengusia napisał(a):alez ona piekna a ta ostatnia focia powitania jaka rozkoszna :loveu::loveu::loveu: rozkoszny to ten diabel jest pomiedzy 23 a 7 rano, jest slodki, zaspany i zeby ma w pozycji off plus w nowych sytuacjach bo jest niepewna reszta to :diabloti: Quote
GameBoy Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 ciotki chce zrobic ostatni bazarek na Polke, kasa w polowie podzielimy sie z Lordem ( CC w hotelu) - myslicie, ze ktos kupi naklejki nascienne dla dzieci? takie, ktore nakleja sie na farbe, meble czy okno i one nie brudza powierzchni? Quote
Chikinchan Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 GameBoy napisał(a): kubraczek fachowy, jakby mi ktos kilka m-cy temu powiedzial, ze bede nosila na rekach psa wielkosci chomika, ktory bedzie pomykal w sweterku i dygal jak maly parkinson az mi malo smycz z reki nie wypadnie to bym do wysmiala :cool1: a tu prosze :roll: Jak to w życiu nigdy nic nie wiadomo... :lol: MAŁY PARKINSON powalił mnie na kolana :roflt: Quote
GameBoy Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Chikinchan napisał(a):Jak to w życiu nigdy nic nie wiadomo... :lol: MAŁY PARKINSON powalił mnie na kolana :roflt: bo ona tak dyga jak piesek na tylnej szybie w facie 125p w latach '80 :cool1: Quote
Tengusia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 GameBoy napisał(a):rozkoszny to ten diabel jest pomiedzy 23 a 7 rano, jest slodki, zaspany i zeby ma w pozycji off plus w nowych sytuacjach bo jest niepewna reszta to :diabloti: pamietam Faze jak byla mala, miala wrazenie ze jak tylko sie budzi to odrazu zaczyna klapac szczeka i robi to ciagle, ona nic innego w sumie nie robila, tylko gryzla i sikala, sikala i gryzla, potem przerwa na krotki sen, wmuszony posilek, i spowrotem to samo :diabloti: dobrze ze te czasy mamy juz za soba :loveu: Quote
GameBoy Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Tengusia napisał(a):pamietam Faze jak byla mala, miala wrazenie ze jak tylko sie budzi to odrazu zaczyna klapac szczeka i robi to ciagle, ona nic innego w sumie nie robila, tylko gryzla i sikala, sikala i gryzla, potem przerwa na krotki sen, wmuszony posilek, i spowrotem to samo :diabloti: dobrze ze te czasy mamy juz za soba :loveu: to u nas jest podobnie, poki sie nie rozbudzi jest ok :cool1: i to jest wymuszanie wszystkiego, ciagle tylko mruczy i sapie a Ty sie domyslaj czego ksieznej potrzeba :roll: chyba, ze chce wejsc na lozko a obok niego akurat nie lezy na podlodze Muma i nie ma z kogo sie odbic, to staje na tylnych lapach wydaje te dzwieki plus wykonuje jakies dziwne szpagaty i inne ewolucje powietrzne :roll: czy wszystkie male dziadostwa tak maja? Quote
Chikinchan Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 GameBoy napisał(a):bo ona tak dyga jak piesek na tylnej szybie w facie 125p w latach '80 :cool1: :roflt::roflt::roflt: Genialne określenie! :happy1: A teraz uchachana od ucha do ucha idę spać. Dzięki za poprawienie humoru! :p Doobraaaanoooooc....! Quote
an1a Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 GameBoy napisał(a): nie mam sily Cie juz zapraszac - powaga :mad: No weeeeeź :diabloti: Tylko terminami musimy się zgrać :mad: Quote
GameBoy Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 deer_1987 napisał(a):Ona jest do zakochania sie od razu!! poki u twarz nie skubnie :diabloti: an1a napisał(a):No weeeeeź :diabloti: Tylko terminami musimy się zgrać :mad: no to sie sama wez, na rowerek i wiesz gdzie ;) Pola dzis rozwalila Mumie noge zebem, nie mocno ale krew byla, powod - Mumina sie oparla lapami o parapet i wygladala na podworko i nie chciala podsadzic Poli, szczur skakal wokol jej nog i piszczal ale z braku reakcji smoczycy dziabnal w noge a ze Muma noga szarpnela, zab sie wbil :cool1: Quote
justysiek Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Pola dzis rozwalila Mumie noge zebem, nie mocno ale krew byla, powod - Mumina sie oparla lapami o parapet i wygladala na podworko i nie chciala podsadzic Poli, szczur skakal wokol jej nog i piszczal ale z braku reakcji smoczycy dziabnal w noge a ze Muma noga szarpnela, zab sie wbil :cool1: masz w domu terroryste:evil_lol::cool1: Quote
an1a Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 GameBoy napisał(a): no to sie sama wez, na rowerek i wiesz gdzie ;) Za zimno już na rower :placz: Ale autobanem się przybujam :diabloti: GameBoy napisał(a): Pola dzis rozwalila Mumie noge zebem, nie mocno ale krew byla, powod - Mumina sie oparla lapami o parapet i wygladala na podworko i nie chciala podsadzic Poli, szczur skakal wokol jej nog i piszczal ale z braku reakcji smoczycy dziabnal w noge a ze Muma noga szarpnela, zab sie wbil :cool1: Chroń Mumowe gardło, bo po psie będziesz miała jak do szyi doskoczy :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts