Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GameBoy napisał(a):
Pola jest wielka baba :diabloti:
wiek 3,5 mca, waga 1,85 kg , w klebie 17 cm

o kurcze :evil_lol:
nie no wielka jest rzeczywsicie :lol:
ma bardzo malo w klebie , mniejsza niz york :diabloti:
czekamy jeszcze na jakeis zdjecia :eviltong:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gops napisał(a):
o kurcze :evil_lol:
nie no wielka jest rzeczywsicie :lol:
ma bardzo malo w klebie , mniejsza niz york :diabloti:
czekamy jeszcze na jakeis zdjecia :eviltong:

od jorka to ona o polowe nizsza :cool1: moj kot jest wyzszy jakies 10-12 cm:eviltong:

Posted

GameBoy napisał(a):
Pola jest wielka baba :diabloti:
wiek 3,5 mca, waga 1,85 kg , w klebie 17 cm

no i wiem czemu mi tak ciezko bylo jak ja mialam!:evil_lol: przytyla:loveu:

Posted

:mdleje:
Nieee!! :evil_lol: ciotka kiedy ja mam wpadać?! Muszę to zobaczyć - ten duet z Tobą na końcach smyczy :diabloti:
Torebusi trza poszukać :evil_lol:

Posted

an1a napisał(a):
Muszę to zobaczyć - ten duet z Tobą na końcach smyczy :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mala jest cudowna:loveu:i po jakims czasie mozna sie przyzwyczaic, ze takie to to male:evil_lol: i do sklepu wpuszcza:loveu:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']GB ja mam trzy psy więc Ty z dwoma psami dasz radę:eviltong:

ale ja mam tez kota :cool1:

[quote name='maciaszek']Jak ona pięknie zarosła :loveu:.

dziekowac :loveu:

[quote name='an1a']:mdleje:
Nieee!! :evil_lol: ciotka kiedy ja mam wpadać?! Muszę to zobaczyć - ten duet z Tobą na końcach smyczy :diabloti:
Torebusi trza poszukać :evil_lol:

nie mam sily Cie juz zapraszac - powaga :mad:

[quote name='Agnes']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mala jest cudowna:loveu:i po jakims czasie mozna sie przyzwyczaic, ze takie to to male:evil_lol: i do sklepu wpuszcza:loveu:

Mumisie tez wpuszczaja - jak sie wepcham i udaje, ze nie slysze jak wrzeszcza za mna :evil_lol:

[quote name='sacred PIRANHA']moja Fila ma 23cm w kłębie a jest juz dorosła...ciekawe czy Polcia ją przerosnie:diabloti:

wydaje mi sie ze tak ale nieduzo :cool1:

[quote name='Magda25']http://img15.imageshack.us/img15/8973/dsc1355g.jpg Nie sposób sie nie uśmiechnąć do takiej sucznieczki
Jakie ona śliczne futerko dostała. Wypiękniała maluszka.
http://img136.imageshack.us/img136/9587/dsc1407d.jpg - noski noski :loveu:

dziekujemy :p

[quote name='Chikinchan']Cudna! :loveu:
I ten pomarańczowy kubraczek! :razz:

kubraczek fachowy, jakby mi ktos kilka m-cy temu powiedzial, ze bede nosila na rekach psa wielkosci chomika, ktory bedzie pomykal w sweterku i dygal jak maly parkinson az mi malo smycz z reki nie wypadnie to bym do wysmiala :cool1: a tu prosze :roll:

Posted

Tengusia napisał(a):
alez ona piekna a ta ostatnia focia powitania jaka rozkoszna :loveu::loveu::loveu:

rozkoszny to ten diabel jest pomiedzy 23 a 7 rano, jest slodki, zaspany i zeby ma w pozycji off plus w nowych sytuacjach bo jest niepewna
reszta to :diabloti:

Posted

ciotki chce zrobic ostatni bazarek na Polke, kasa w polowie podzielimy sie z Lordem ( CC w hotelu) - myslicie, ze ktos kupi naklejki nascienne dla dzieci? takie, ktore nakleja sie na farbe, meble czy okno i one nie brudza powierzchni?

Posted

GameBoy napisał(a):

kubraczek fachowy, jakby mi ktos kilka m-cy temu powiedzial, ze bede nosila na rekach psa wielkosci chomika, ktory bedzie pomykal w sweterku i dygal jak maly parkinson az mi malo smycz z reki nie wypadnie to bym do wysmiala :cool1: a tu prosze :roll:

Jak to w życiu nigdy nic nie wiadomo... :lol:

MAŁY PARKINSON powalił mnie na kolana :roflt:

Posted

Chikinchan napisał(a):
Jak to w życiu nigdy nic nie wiadomo... :lol:

MAŁY PARKINSON powalił mnie na kolana :roflt:

bo ona tak dyga jak piesek na tylnej szybie w facie 125p w latach '80 :cool1:

Posted

GameBoy napisał(a):
rozkoszny to ten diabel jest pomiedzy 23 a 7 rano, jest slodki, zaspany i zeby ma w pozycji off plus w nowych sytuacjach bo jest niepewna
reszta to :diabloti:

pamietam Faze jak byla mala, miala wrazenie ze jak tylko sie budzi to odrazu zaczyna klapac szczeka i robi to ciagle, ona nic innego w sumie nie robila, tylko gryzla i sikala, sikala i gryzla, potem przerwa na krotki sen, wmuszony posilek, i spowrotem to samo :diabloti: dobrze ze te czasy mamy juz za soba :loveu:

Posted

Tengusia napisał(a):
pamietam Faze jak byla mala, miala wrazenie ze jak tylko sie budzi to odrazu zaczyna klapac szczeka i robi to ciagle, ona nic innego w sumie nie robila, tylko gryzla i sikala, sikala i gryzla, potem przerwa na krotki sen, wmuszony posilek, i spowrotem to samo :diabloti: dobrze ze te czasy mamy juz za soba :loveu:

to u nas jest podobnie, poki sie nie rozbudzi jest ok :cool1:
i to jest wymuszanie wszystkiego, ciagle tylko mruczy i sapie a Ty sie domyslaj czego ksieznej potrzeba :roll: chyba, ze chce wejsc na lozko a obok niego akurat nie lezy na podlodze Muma i nie ma z kogo sie odbic, to staje na tylnych lapach wydaje te dzwieki plus wykonuje jakies dziwne szpagaty i inne ewolucje powietrzne :roll: czy wszystkie male dziadostwa tak maja?

Posted

GameBoy napisał(a):
bo ona tak dyga jak piesek na tylnej szybie w facie 125p w latach '80 :cool1:

:roflt::roflt::roflt:

Genialne określenie! :happy1:

A teraz uchachana od ucha do ucha idę spać. Dzięki za poprawienie humoru! :p

Doobraaaanoooooc....!

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ona jest do zakochania sie od razu!!

poki u twarz nie skubnie :diabloti:

an1a napisał(a):
No weeeeeź :diabloti: Tylko terminami musimy się zgrać :mad:

no to sie sama wez, na rowerek i wiesz gdzie ;)

Pola dzis rozwalila Mumie noge zebem, nie mocno ale krew byla, powod - Mumina sie oparla lapami o parapet i wygladala na podworko i nie chciala podsadzic Poli, szczur skakal wokol jej nog i piszczal ale z braku reakcji smoczycy dziabnal w noge a ze Muma noga szarpnela, zab sie wbil :cool1:

Posted

Pola dzis rozwalila Mumie noge zebem, nie mocno ale krew byla, powod - Mumina sie oparla lapami o parapet i wygladala na podworko i nie chciala podsadzic Poli, szczur skakal wokol jej nog i piszczal ale z braku reakcji smoczycy dziabnal w noge a ze Muma noga szarpnela, zab sie wbil :cool1:

masz w domu terroryste:evil_lol::cool1:

Posted

GameBoy napisał(a):

no to sie sama wez, na rowerek i wiesz gdzie ;)

Za zimno już na rower :placz: Ale autobanem się przybujam :diabloti:
GameBoy napisał(a):

Chroń Mumowe gardło, bo po psie będziesz miała jak do szyi doskoczy :shake: :evil_lol: