sacred PIRANHA Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 oj rozumne to to jest...Fila przez rok u mnie udawałą głupa:cool3: nie potrafiłą niby nauczyc się żadnej komendy....patrzyłą na mnie jak na kretynke a jak juz się jej nudziło to zabierałą dooopsko i se szłą gdzie chciała:diabloti: a ostatnio w 10 minut nauczyła się dawac łapy, leżeć, prosić i aportować...szybko? NIE ona wczesniej udawała że nie wie o co mi biega a teraz miałą dobry humor, rozbawiła sie...miała zwyczajnie chęć do współpracy....to mnie zaszczyt kopnął:diabloti: Quote
GameBoy Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):oj rozumne to to jest...Fila przez rok u mnie udawałą głupa:cool3: nie potrafiłą niby nauczyc się żadnej komendy....patrzyłą na mnie jak na kretynke a jak juz się jej nudziło to zabierałą dooopsko i se szłą gdzie chciała:diabloti: a ostatnio w 10 minut nauczyła się dawac łapy, leżeć, prosić i aportować...szybko? NIE ona wczesniej udawała że nie wie o co mi biega a teraz miałą dobry humor, rozbawiła sie...miała zwyczajnie chęć do współpracy....to mnie zaszczyt kopnął:diabloti: moj chomik jest tez ograniczony zapedami smoczycy aport odpada :cool1: bo rude kradnie, prosic - wywala sie :cool1: Quote
sacred PIRANHA Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ja jak rzucam Fili aport przy abi to ona leci po to i wciska yorczce w łeb (bo w pysk to jej ciężko trafić:evil_lol:)...to się domyśl jakie fila miała chęci do aportu...ja jej aport a ta w nogi:diabloti: Quote
justysiek Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 mialam cos napisac ale pozniej edytuje - kupa smierdzi ide na poszukiwania :diabloti: znalazlas kupe?:evil_lol::cool1: Quote
GameBoy Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):ja jak rzucam Fili aport przy abi to ona leci po to i wciska yorczce w łeb (bo w pysk to jej ciężko trafić:evil_lol:)...to się domyśl jakie fila miała chęci do aportu...ja jej aport a ta w nogi:diabloti: niestety Mumina kradnie malej wszystko, chyba, ze ta ja uzre np w oko :cool1: ale w biegu to ciezko jej trafic ew jak sie na nia wnerwi to jej paznokcie obgryza :cool1: justysiek napisał(a):znalazlas kupe?:evil_lol::cool1: :p Quote
Martens Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 an1a napisał(a): No... przy bullowatych już nie miał tego szczęścia, bo cholerstwo jakby mogło, to by na żyrandolu się bujało :diabloti: Zaczynam się bać :razz: Quote
GameBoy Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Martens napisał(a):Zaczynam się bać :razz: jedna sztuka to luuuz :diabloti: Quote
an1a Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Martens napisał(a):Zaczynam się bać :razz: Eee, może żyrandol się nie spodoba :evil_lol: ale jak już posiądziesz smerfika to wpadniesz po uszy. Bardziej nienormalnych psów nie spotkałam :diabloti: GameBoy napisał(a):jedna sztuka to luuuz :diabloti: No tak - bierzesz za łapki i ściągasz małpę spod sufitu :diabloti: Na ostatnim zdjęciu wygląda słodko.... Gdyby nie te kombinatorskie oczka :diabloti: ale już ładnie obrosła :razz: Quote
GameBoy Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 ona jest slodka tylko jak spi :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Mumisia jest boska :loveu: http://img111.imageshack.us/img111/6227/s4023107.jpg przy tej focie wymiękłam... :evil_lol: Quote
Migori Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 http://img24.imageshack.us/img24/7784/s4023221.jpg - o matko :loveu: Piękny widok. Rozczulające Quote
GameBoy Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='Magda25']http://img24.imageshack.us/img24/7784/s4023221.jpg - o matko :loveu: Piękny widok. Rozczulające coraz bardziej sie zzywaja - niestetey czy stety sama nie wiem :roll: Quote
Chikinchan Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='GameBoy']coraz bardziej sie zzywaja - niestetey czy stety sama nie wiem :roll: STETY! ;):mdrmed::cool: Duet jakich mało, a do tego słodziaki :loveu: (przynajmniej na zdjęciach ;):lol: ) Quote
GameBoy Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='Chikinchan']STETY! ;):mdrmed::cool: Duet jakich mało, a do tego słodziaki :loveu: (przynajmniej na zdjęciach ;):lol: ) to w nawiasie to swiete slowa sa :diabloti: Quote
taxelina Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Uff widze ze malenstwo zyje czyli nie zostalo wtedy zjedzone :P Quote
Migori Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 GameBoy napisał(a):coraz bardziej sie zzywaja - niestetey czy stety sama nie wiem :roll: Myślę że jak najbardziej stety :cool3: Quote
GameBoy Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 deer_1987 napisał(a):Uff widze ze malenstwo zyje czyli nie zostalo wtedy zjedzone :P Magda25 napisał(a):Myślę że jak najbardziej stety :cool3: sie zobaczy :cool1: nie wiem czy sytuacja prywatna pozwoli nam na dwa psy w obecnej sytuacji Quote
gops Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 GameBoy napisał(a):sie zobaczy :cool1: nie wiem czy sytuacja prywatna pozwoli nam na dwa psy w obecnej sytuacji bo ta Polcia tak duuuzo je :roll::evil_lol::diabloti: zartuje :eviltong: ale pieknie im razem :loveu: Quote
GameBoy Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 gops napisał(a):bo ta Polcia tak duuuzo je :roll::evil_lol::diabloti: zartuje :eviltong: ale pieknie im razem :loveu: nie o jedzenie chodzi, w ogole nie o kase ;) Quote
gops Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 GameBoy napisał(a):nie o jedzenie chodzi, w ogole nie o kase ;) domyslam sie ;) 2 psy to dwa razy tyle roboty wiadomo , wbrew pozorom nie jest tak latwo czasami ile Polcia ma w klebie? nie pamietam czy juz pisalas i wogole w jakim wieku teraz jest ? Quote
GameBoy Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 gops napisał(a):domyslam sie ;) 2 psy to dwa razy tyle roboty wiadomo , wbrew pozorom nie jest tak latwo czasami ile Polcia ma w klebie? nie pamietam czy juz pisalas i wogole w jakim wieku teraz jest ? Pola jest wielka baba :diabloti: wiek 3,5 mca, waga 1,85 kg , w klebie 17 cm Quote
Recommended Posts