Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj rozumne to to jest...Fila przez rok u mnie udawałą głupa:cool3: nie potrafiłą niby nauczyc się żadnej komendy....patrzyłą na mnie jak na kretynke a jak juz się jej nudziło to zabierałą dooopsko i se szłą gdzie chciała:diabloti:
a ostatnio w 10 minut nauczyła się dawac łapy, leżeć, prosić i aportować...szybko? NIE ona wczesniej udawała że nie wie o co mi biega a teraz miałą dobry humor, rozbawiła sie...miała zwyczajnie chęć do współpracy....to mnie zaszczyt kopnął:diabloti:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
oj rozumne to to jest...Fila przez rok u mnie udawałą głupa:cool3: nie potrafiłą niby nauczyc się żadnej komendy....patrzyłą na mnie jak na kretynke a jak juz się jej nudziło to zabierałą dooopsko i se szłą gdzie chciała:diabloti:
a ostatnio w 10 minut nauczyła się dawac łapy, leżeć, prosić i aportować...szybko? NIE ona wczesniej udawała że nie wie o co mi biega a teraz miałą dobry humor, rozbawiła sie...miała zwyczajnie chęć do współpracy....to mnie zaszczyt kopnął:diabloti:

moj chomik jest tez ograniczony zapedami smoczycy
aport odpada :cool1: bo rude kradnie, prosic - wywala sie :cool1:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
ja jak rzucam Fili aport przy abi to ona leci po to i wciska yorczce w łeb (bo w pysk to jej ciężko trafić:evil_lol:)...to się domyśl jakie fila miała chęci do aportu...ja jej aport a ta w nogi:diabloti:

niestety Mumina kradnie malej wszystko, chyba, ze ta ja uzre np w oko :cool1: ale w biegu to ciezko jej trafic
ew jak sie na nia wnerwi to jej paznokcie obgryza :cool1:

justysiek napisał(a):
znalazlas kupe?:evil_lol::cool1:

:p

Posted

Martens napisał(a):
Zaczynam się bać :razz:

Eee, może żyrandol się nie spodoba :evil_lol: ale jak już posiądziesz smerfika to wpadniesz po uszy. Bardziej nienormalnych psów nie spotkałam :diabloti:

GameBoy napisał(a):
jedna sztuka to luuuz :diabloti:

No tak - bierzesz za łapki i ściągasz małpę spod sufitu :diabloti:

Na ostatnim zdjęciu wygląda słodko.... Gdyby nie te kombinatorskie oczka :diabloti: ale już ładnie obrosła :razz:

Posted

[quote name='GameBoy']coraz bardziej sie zzywaja - niestetey czy stety sama nie wiem :roll:

STETY! ;):mdrmed::cool:

Duet jakich mało, a do tego słodziaki :loveu: (przynajmniej na zdjęciach ;):lol: )

Posted

[quote name='Chikinchan']STETY! ;):mdrmed::cool:

Duet jakich mało, a do tego słodziaki :loveu: (przynajmniej na zdjęciach ;):lol: )

to w nawiasie to swiete slowa sa :diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Uff widze ze malenstwo zyje czyli nie zostalo wtedy zjedzone :P

Magda25 napisał(a):
Myślę że jak najbardziej stety :cool3:

sie zobaczy :cool1: nie wiem czy sytuacja prywatna pozwoli nam na dwa psy w obecnej sytuacji

Posted

GameBoy napisał(a):
sie zobaczy :cool1: nie wiem czy sytuacja prywatna pozwoli nam na dwa psy w obecnej sytuacji

bo ta Polcia tak duuuzo je :roll::evil_lol::diabloti:
zartuje :eviltong:
ale pieknie im razem :loveu:

Posted

GameBoy napisał(a):
nie o jedzenie chodzi, w ogole nie o kase ;)

domyslam sie ;)
2 psy to dwa razy tyle roboty wiadomo , wbrew pozorom nie jest tak latwo czasami
ile Polcia ma w klebie? nie pamietam czy juz pisalas
i wogole w jakim wieku teraz jest ?

Posted

gops napisał(a):
domyslam sie ;)
2 psy to dwa razy tyle roboty wiadomo , wbrew pozorom nie jest tak latwo czasami
ile Polcia ma w klebie? nie pamietam czy juz pisalas
i wogole w jakim wieku teraz jest ?

Pola jest wielka baba :diabloti:
wiek 3,5 mca, waga 1,85 kg , w klebie 17 cm