GameBoy Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 dziękować ciotka :loveu: grubasa dostaliśmy w prezencie, miał być cc jest muminek :evil_lol: długo się zastanawialiśmy czy nie za wcześnie no ale jest i już raczej zostanie :roll: jest to inna miłość niż w przypadku Hexy ale może to przyjdzie z czasem - nie wiem, może to inna nie znaczy gorsza :roll: Quote
Agnes Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ciesze sie, ze dzielny muminek jednak zostaje:lol: ja sadze, ze to przyjdzie z czasem...ta klucha jest u Was jeszcze krotko, wszystko w swoim czasie;) Quote
GameBoy Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Agnes']ciesze sie, ze dzielny muminek jednak zostaje:lol: ekhm :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
GameBoy Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 ulubione miejsce w mieszkaniu ulubione zajęcie Quote
Agnes Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 http://img90.imageshack.us/img90/2857/dsc00240.jpg no prosze jak szybko sie uczy:evil_lol: Quote
moon_light Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ma piekna fryzure na glowie :). jak podrosnie to ustawiamy sie w kolejce na molosowy spacer :razz: Quote
GameBoy Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Agnes']http://img90.imageshack.us/img90/2857/dsc00240.jpg no prosze jak szybko sie uczy:evil_lol: jest nieziemskim zarłokiem, z tego co pamietam, mała Hexa tez tak miała :eviltong: Quote
GameBoy Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 moon_light napisał(a):ma piekna fryzure na glowie :). jak podrosnie to ustawiamy sie w kolejce na molosowy spacer :razz: bardzo chętnie nie ma problemu, jezeli jednak mialaby biegac z doziem to musi sporo podrosnac :evil_lol: Quote
moon_light Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 GameBoy napisał(a):bardzo chętnie nie ma problemu, jezeli jednak mialaby biegac z doziem to musi sporo podrosnac :evil_lol: "nie takie mecze sie grałooo" :evil_lol:. Doź na codzień mieszka z 'ratlerkiem', wiec zna instrukcje obslugi maluchów :). ps. choc chetnie poczekamy az wiecej podrosnie, bo wtedy zabawa fajniejsza;) Quote
GameBoy Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 moon_light napisał(a):"nie takie mecze sie grałooo" :evil_lol:. Doź na codzień mieszka z 'ratlerkiem', wiec zna instrukcje obslugi maluchów :). ps. choc chetnie poczekamy az wiecej podrosnie, bo wtedy zabawa fajniejsza;) musi koordynację mieć lepszą, o to mi chodziło raczej niż o wzrost :eviltong: o co cho z tą "fryzurą"?:oops: Quote
kela Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 GB-wytłumacz mi proszę - ,,co jest grane?,, , bo piszesz,że miał być cc a jest muminek???-to na fotce to istna piękność.Czy wiesz,że na ,,molosach,, ktoś bardzo trafnie nazwał cc-to podobne jako ,,coś-cosie,,:lol::multi: Pozdrawiamy-Ela z Szonem i Amandą Quote
GameBoy Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 kela napisał(a):GB-wytłumacz mi proszę - ,,co jest grane?,, , bo piszesz,że miał być cc a jest muminek???-to na fotce to istna piękność.Czy wiesz,że na ,,molosach,, ktoś bardzo trafnie nazwał cc-to podobne jako ,,coś-cosie,,:lol::multi: Pozdrawiamy-Ela z Szonem i Amandą bo wygląda jak panna Migotka a nie jak pies :evil_lol: Quote
Bonsai Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Gratuluję uroczego muminka! :loveu: Szkoda, że raczej w najbliższym czasie nie będę miała okazji go poznać - przeprowadziliśmy się.. Quote
GameBoy Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 wiem Ola, wiem, mam nadzieję, że jesteście zadowoleni w nowym miejscu całe szczeście uszka stoją już oba, w czwartek idziemy się ostatni raz szczepić:multi: i będzie można juz spacerować Quote
GameBoy Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 dziękuję postaram się w weekend pokazać mumina z ładnymi już ucholami sunia ma juz komplet szczepień :cool3: ciocia Aza niech cwiczy cierpliwosc :evil_lol: Quote
Agnes Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 GameBoy napisał(a):dziękuję postaram się w weekend pokazać mumina z ładnymi już ucholami sunia ma juz komplet szczepień :cool3: ciocia Aza niech cwiczy cierpliwosc :evil_lol: no to sie zacznie zabawa na calego:evil_lol: w takim razie jak nitki zostana zdjete zrobimy pierwsza sesje:multi::eviltong: Quote
GameBoy Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 przepraszam za jakość ale to z telefonu.... :oops: dla zainteresowanych Quote
furciaczek Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Padlam z zachwytu.... :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 dziękujemy, zapraszamy na spacerki, już możemy choć coniektórzy mogą poświadczyć, że to ciężkie doświadczenie :diabloti: Quote
Agnes Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 GameBoy napisał(a):choć coniektórzy mogą poświadczyć, że to ciężkie doświadczenie :diabloti: a tam...powiedzmy, ze spacerki sa...inne:roll::evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts