GameBoy Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 an1a napisał(a):Nie wierzę, za dobrze jej z oczu patrzy :evil_lol: nie widzialas jakie mam rece, jak Agnes zajrzy to moze potwierdzi - przezarte tymi malymi klami :diabloti: dywanik na fotach drze, papiery drze, kabel zjadla, dziura w scianie, Mumisi ucho krwawi przez ta dziadowe :diabloti: Quote
Agnes Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 GameBoy napisał(a):nie widzialas jakie mam rece, jak Agnes zajrzy to moze potwierdzi - przezarte tymi malymi klami :diabloti: Agnes zaglada i potwierdza:eviltong: Quote
Martens Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 http://img111.imageshack.us/img111/6227/s4023107.jpg A co to za gazetka zeżarta? TZ struchlał, że CD-Action albo Magia i Miecz, i już szuka kryjówek dla swojej kolekcji :lol: A tak poważnie psisko piękne, mój sąsiad z osiedla ma dwie takie bestyje, tylko płci męskiej ;) Quote
GameBoy Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Agnes']Agnes zaglada i potwierdza:eviltong: a nie mowilam :multi::multi::multi: [quote name='Martens']http://img111.imageshack.us/img111/6227/s4023107.jpg A co to za gazetka zeżarta? TZ struchlał, że CD-Action albo Magia i Miecz, i już szuka kryjówek dla swojej kolekcji :lol: A tak poważnie psisko piękne, mój sąsiad z osiedla ma dwie takie bestyje, tylko płci męskiej ;) to jest (byl) PS - Extreme duzo sie nie pomylil :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='GameBoy']nie widzialas jakie mam rece, jak Agnes zajrzy to moze potwierdzi - przezarte tymi malymi klami :diabloti: dywanik na fotach drze, papiery drze, kabel zjadla, dziura w scianie, Mumisi ucho krwawi przez ta dziadowe :diabloti: [FONT=Arial]wyrwać kły :diabloti:[/FONT] Quote
GameBoy Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]wyrwać kły :diabloti:[/FONT] same za miesiac wypadna :cool1: zreszta teraz obgryza Mumie paznokcie :eviltong: Quote
gops Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ladny ten szczur :lol::loveu: swietny kolor pyska :razz: Quote
GameBoy Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='gops']ladny ten szczur :lol::loveu: swietny kolor pyska :razz: bo to szczur kabacki, specjalny gatunek :evil_lol: Quote
justysiek Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 http://img119.imageshack.us/img119/783/s4023142.jpg a jakie ma oczeta:evil_lol::diabloti: taka niewinna mala sunia a Ty mowisz ze dziadowa:eviltong::lol: Quote
GameBoy Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='justysiek']http://img119.imageshack.us/img119/783/s4023142.jpg a jakie ma oczeta:evil_lol::diabloti: taka niewinna mala sunia a Ty mowisz ze dziadowa:eviltong::lol: wytrzeszcz ma cos kombinuje :cool1: Quote
justysiek Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 GameBoy napisał(a):wytrzeszcz ma cos kombinuje :cool1: pwnie rzucic sie chce na kogos:eviltong: drapiezca maly:evil_lol: Quote
GameBoy Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 justysiek napisał(a):pwnie rzucic sie chce na kogos:eviltong: drapiezca maly:evil_lol: bo to taki paskud jest :diabloti: jutro idzie na zastrzyki to sie wygrzeczni na kilka godzin:evil_lol: Quote
justysiek Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 GameBoy napisał(a):bo to taki paskud jest :diabloti: jutro idzie na zastrzyki to sie wygrzeczni na kilka godzin:evil_lol: ha:eviltong: to na kilka godzin bedzie rzeczna a potem sobie odbija na Tobie :evil_lol: Quote
GameBoy Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 justysiek napisał(a):ha:eviltong: to na kilka godzin bedzie rzeczna a potem sobie odbija na Tobie :evil_lol: bedzie widac na moich dloniach :eviltong::cool1: Quote
justysiek Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 GameBoy napisał(a):bedzie widac na moich dloniach :eviltong::cool1: jak mnie juz dawno maly szczenior po rekach nie gryzl:evil_lol: kurde... moj juz taki duzy a pobawilabym sie z mala kuleczka, takie wsciekle sa najlepsze:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 justysiek napisał(a):jak mnie juz dawno maly szczenior po rekach nie gryzl:evil_lol: kurde... moj juz taki duzy a pobawilabym sie z mala kuleczka, takie wsciekle sa najlepsze:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja sie przyznaje, ze ja nie umiem sie z takimi psami obchodzic :shake: Polcia rozpuszczona jak dziadowski bicz jest :cool1: Quote
justysiek Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 GameBoy napisał(a):ja sie przyznaje, ze ja nie umiem sie z takimi psami obchodzic :shake: Polcia rozpuszczona jak dziadowski bicz jest :cool1: no sie do Mumy przyzwyczailas:lol: oan jest duza, a Polcia takie malenstwo ale z charakterem:evil_lol: Quote
an1a Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 GameBoy napisał(a):ja sie przyznaje, ze ja nie umiem sie z takimi psami obchodzic :shake: Polcia rozpuszczona jak dziadowski bicz jest :cool1: A ja podziwiam tych, którzy umieją zapanować nad takimi wypierdkami :evil_lol: Ja też nie potrafiłam sobie poradzić z chomikami, bullowate i większe super, ale to to :shake: Quote
GameBoy Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 justysiek napisał(a):no sie do Mumy przyzwyczailas:lol: oan jest duza, a Polcia takie malenstwo ale z charakterem:evil_lol: Polcia ja lomocze bo wie, ze Mumin ma zakaz zblizania sie do niej zebami :shake: an1a napisał(a):A ja podziwiam tych, którzy umieją zapanować nad takimi wypierdkami :evil_lol: Ja też nie potrafiłam sobie poradzić z chomikami, bullowate i większe super, ale to to :shake: ja nie potrafie, naprawde, na leb mi toto weszlo, to sie w ogole da jakos tresowac? takiego myszoskoczka? :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 wpadłam z doskoku, obejrzałam foty i posty kilka stron wstecz... a ja jeżdze z moimi trzema psami autobusem:evil_lol: TIM na smyczy i w kagańcu, ABI na smyczy, Fila na smyczy i na rekach...plus 3 bilety- normalne:roll:...przeżyłam już kilka kontroli w takim składzie i nikt mi uwagi nie zwrócił- może to nieskrywana symptania Tima do podchodzących i wyciągających do mnie po bilety łapy panów sprawia że nie mają ochoty ze mną dyskutować:diabloti: EDIT ja jestem właścicielką i dużego agresywnego (tim) i średniego przełągodnego (abi) i yorka (fila) i chyba jakos jedna z nielicznych parze na sytuacje z wielu rożnych stron...i... nie toleruje podchodzenia obcych psów do moich bez względu na to czy to wielkie coś czy małe i czy merda ogonem czy warczy nie toleruje wchodzenia do sklepu z psami również bez wzgledu na to czy jest to pies wielki czy malutka ciłka, czy idzie obok wlaścieila czy jest niesiony nie toleruje tłumaczenia właścicieli maluchów że to tylko malutki pieseczek i nie będzie przeszkadzał (gdziekolwiek by to nie było czy siedzenie w autobusie czy kolejka w sklepie czy miejsce na przystanku) ja mam rózne psy ale dla mnie każdy pies to pies, żaden nie podchodzi do innych bez mojego pozwolenia, żaden nie zaczepia ludzi bez mojego pozwolenia, żaden nie jest w miejscach publicznych bez mojej kontroli(smycz, kaganiec, kolczatka w zaleznosci od wielkosci i temperamentu) i tego samego oczekuje od innych właścicieli innych psów o...to sie rozpisałam:-) Quote
GameBoy Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):wpadłam z doskoku, obejrzałam foty i posty kilka stron wstecz... a ja jeżdze z moimi trzema psami autobusem:evil_lol: TIM na smyczy i w kagańcu, ABI na smyczy, Fila na smyczy i na rekach...plus 3 bilety- normalne:roll:...przeżyłam już kilka kontroli w takim składzie i nikt mi uwagi nie zwrócił- może to nieskrywana symptania Tima do podchodzących i wyciągających do mnie po bilety łapy panów sprawia że nie mają ochoty ze mną dyskutować:diabloti: mialam cos napisac ale pozniej edytuje - kupa smierdzi ide na poszukiwania :diabloti: Quote
an1a Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 GameBoy napisał(a):Polcia ja lomocze bo wie, ze Mumin ma zakaz zblizania sie do niej zebami :shake: Łomocz Polcie :diabloti: a tak serio - nie pozwalaj jej na to, pogoń, bo Muma też się tym wnerwia i stresuje, a jakby nie było - jest u siebie ;) ja szczyle zabierałam od Nera, miał też swoje miejsce, w które mógł uciec od szarańczy. No... przy bullowatych już nie miał tego szczęścia, bo cholerstwo jakby mogło, to by na żyrandolu się bujało :diabloti: GameBoy napisał(a): ja nie potrafie, naprawde, na leb mi toto weszlo, to sie w ogole da jakos tresowac? takiego myszoskoczka? :evil_lol: Da się ;) sposobem i trzeba poświęcić więcej czasu, ale ja wymiękałam jak taki wymuszacz darł japę o 3-4 nad ranem, a o 6 trzeba było wstawać :cool1: Quote
sacred PIRANHA Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 GB da się da tresowac takiego małego szczura:p początki bywają trudne bo trzeba sobie uświadomić że to jest naprawdę PIES i trzeba go traktować tak samo jak 40kg psa:cool3: ja miałam z wieloma żnymi psami do czynienia ale jak trafiłą do mnie fila...zapytaj sie fur:diabloti: ja nie potrafiłam dotrzeć do tej wrednej ignorantki...na dodatek ona z fatalnych warunkó, przestraszona wszytskiego i bałam się że ja tylko zniechęce i przestraszę jeszcze bardziej...a to jest małe i cwane oj cwane...dałam sobie z nią radę jak zaczęłam ją opierdzielć jak moje wszystkie inne psy...nagle do niej dotarło że nie odpuszcze i jak chce ze mną dobrze życ to też się musi postarać a nie tylko jej się należy bo ona malutka i skrzywdzona:cool3: sprawdziłam a propo autobusów u nas jest ze pies musi byc na smyczy lub na rekach:lol: Quote
GameBoy Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 sacred PIRANHA napisał(a): EDIT ja jestem właścicielką i dużego agresywnego (tim) i średniego przełągodnego (abi) i yorka (fila) i chyba jakos jedna z nielicznych parze na sytuacje z wielu rożnych stron...i... nie toleruje podchodzenia obcych psów do moich bez względu na to czy to wielkie coś czy małe i czy merda ogonem czy warczy nie toleruje wchodzenia do sklepu z psami również bez wzgledu na to czy jest to pies wielki czy malutka ciłka, czy idzie obok wlaścieila czy jest niesiony nie toleruje tłumaczenia właścicieli maluchów że to tylko malutki pieseczek i nie będzie przeszkadzał (gdziekolwiek by to nie było czy siedzenie w autobusie czy kolejka w sklepie czy miejsce na przystanku) ja mam rózne psy ale dla mnie każdy pies to pies, żaden nie podchodzi do innych bez mojego pozwolenia, żaden nie zaczepia ludzi bez mojego pozwolenia, żaden nie jest w miejscach publicznych bez mojej kontroli(smycz, kaganiec, kolczatka w zaleznosci od wielkosci i temperamentu) i tego samego oczekuje od innych właścicieli innych psów o...to sie rozpisałam:-) chwalipieta :eviltong: :loveu: moj pies dopiero nabiera rozumu :evil_lol: an1a napisał(a):Łomocz Polcie :diabloti: a tak serio - nie pozwalaj jej na to, pogoń, bo Muma też się tym wnerwia i stresuje, a jakby nie było - jest u siebie ;) ja szczyle zabierałam od Nera, miał też swoje miejsce, w które mógł uciec od szarańczy. No... przy bullowatych już nie miał tego szczęścia, bo cholerstwo jakby mogło, to by na żyrandolu się bujało :diabloti: Da się ;) sposobem i trzeba poświęcić więcej czasu, ale ja wymiękałam jak taki wymuszacz darł japę o 3-4 nad ranem, a o 6 trzeba było wstawać :cool1: ciotka ja probuje, ona rozumie "fe" , "nie wolno" tzn wie po co to mowie ale z respektowaniem tego to jest roznie :oops: jak na nia naszczekam czy nawarcze to jest grzeczna :cool1: ps. umie siad i dac lape za zarcie :cool1: Quote
Recommended Posts