Agnes Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 wszyscy przezyli?:evil_lol: Rozbraja mnie to ile Mumisia wklada "sily" w zabawe z Polka http://img61.imageshack.us/img61/4564/s4023035.jpg :lol::lol::lol: Quote
GameBoy Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Agnes']wszyscy przezyli?:evil_lol: Rozbraja mnie to ile Mumisia wklada "sily" w zabawe z Polka http://img61.imageshack.us/img61/4564/s4023035.jpg :lol::lol::lol: najgorzej ze to jest sznureczek, ktory mam w bluzce przy dekolcie - tudziez mialam :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 :roflt: http://img14.imageshack.us/img14/2035/s4023072.jpg Quote
GameBoy Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Alicja']:roflt: http://img14.imageshack.us/img14/2035/s4023072.jpg to ze specjalna dedykacja dla Fur :loveu: zeby nie bylo ona tam lizala pasztet, nikt jej nie zmuszal :diabloti: Quote
taxelina Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 GameBoy napisał(a):nie bardzo wiem po co mnie o to pytasz, skoro widzialas/-es? te same foty u Agi? ja nie mam aparatu, zdjecia domowe sa robione telefonem widzialam ;) Aha rozumiem, nie wiedzialam ze nie masz aparatu ;) Quote
Alicja Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 GameBoy napisał(a):to ze specjalna dedykacja dla Fur :loveu: zeby nie bylo ona tam lizala pasztet, nikt jej nie zmuszal :diabloti: [FONT=Arial]:razz::razz:może Fur chce zaadoptować Apolonię :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
GameBoy Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 deer_1987 napisał(a):widzialam ;) Aha rozumiem, nie wiedzialam ze nie masz aparatu ;) ;) Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:razz::razz:może Fur chce zaadoptować Apolonię :diabloti::evil_lol:[/FONT] Fur chcesz waleczna Apcie do siebie? :diabloti: wczoraj jak zalozylam na Mumina fizjologa Hexy malo nie padlam, on jest na nia za maly! a jak patrze na Mumiske to mi sie wydaje, ze ona ma glowe mala, ze juz nie wspomne o fotach, na ktorych wyglada jak szczur :diabloti: Quote
WeronikaM Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 witamy po raz pierwszy :hand: http://img14.imageshack.us/img14/2035/s4023072.jpg a to co za malec :cool3:? Quote
GameBoy Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='WeronikaM']witamy po raz pierwszy :hand: http://img14.imageshack.us/img14/2035/s4023072.jpg a to co za malec :cool3:? witamy:p Apolonia :loveu: moja tymczasowiczka (chyba:evil_lol:) cofnij sie kilka stron w tyl - tam jest wiecej zdjec malucha Quote
GameBoy Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 dzisiaj rano w autobusie kierowca mnie bardzo pozytywnie zaskoczyl, wsiadla Pani z yorkiem na rekach a on powiedzial, ze nie ruszy poki pies nie bedzie mial kaganca lub nie bedzie w kontenerku - bo takie sa przepisy laska oczywiscie nic nie miala wiec kazal jej wysiasc a ze ona nie chciala powiedzial, ze zadzwoni na policje jak nie wysiadzie, zreszta pasazerowie zaczeli sie wnerwiac bo bylo po 8 rano i jechali do roboty, w koncu laska drac sie, ze spisze numery i go pozwie, etc, wysiadla Quote
taxelina Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Niezle chociaz raz ktos pokazal ze york to tez pies i takie same przepisdy go obowiazuja bo czytalam ze z psem do spozywczego nie wejdziesz a lalusie z yorkiem na reku tak... Quote
gops Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='GameBoy']dzisiaj rano w autobusie kierowca mnie bardzo pozytywnie zaskoczyl, wsiadla Pani z yorkiem na rekach a on powiedzial, ze nie ruszy poki pies nie bedzie mial kaganca lub nie bedzie w kontenerku - bo takie sa przepisy laska oczywiscie nic nie miala wiec kazal jej wysiasc a ze ona nie chciala powiedzial, ze zadzwoni na policje jak nie wysiadzie, zreszta pasazerowie zaczeli sie wnerwiac bo bylo po 8 rano i jechali do roboty, w koncu laska drac sie, ze spisze numery i go pozwie, etc, wysiadla nie wiem jak u was ale u mnie sa takie przepisy ,ze pies w tramwaju ,autobusie musi byc w kagancu lub na rekach nie raz jechalam z moim pudlem na rekach i nie lamalam "prawa" ;) nikt mi nie kazal zakladac mu kaganca , raz widzialam jak facet na rekach trzymal staffika , bo nie wzial kaganca a musial jechac koneicznie tramwajem :lol: Quote
Tengusia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 dzien dobry ciocia :loveu: ja uciekam spac milego dzionka i do uslyszenia popoludniu :diabloti: Quote
Diora Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Haha, dobre :roflt: GB, pojedź do Elbląga i przejedź się tramwajem z Muminką na rękach :diabloti: Pola już przecież ugryzła listonosza :p :eviltong: Ja miałam kiedyś sytuację,że szłam z suczką na smyczy - bez kagańca. Na przeciwko nas szła babka ze sznaucerem miniaturką na flexi. Szczekacz podleciał do mojej, narobił hałasu i chciał ją capnąć, ale suczka go odgoniła warcząc przy tym. Babsko wzięło tego psa na ręce i zaczęła się wydzierać, że mój pies nie ma kagańca. Jej tez nie miał, więc oczywiście zwróciłam jej na to uwagę. Odpowiedziała - "no tak, ale jak mój ugryzie, to zrobi mniejszą krzywdę" :roflt: Ręce opadają :shake: Quote
gops Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Diora napisał(a):Haha, dobre :roflt: GB, pojedź do Elbląga i przejedź się tramwajem z Muminką na rękach :diabloti: Pola już przecież ugryzła listonosza :p :eviltong: a zapraszam :lol: o ile da rade Muminkowa podniesc :diabloti: Quote
madeleine Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 http://img65.imageshack.us/img65/6048/s4023069.jpg biedna mumisia w kaganiec ją ubrali!!:-( Quote
GameBoy Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='deer_1987']Niezle chociaz raz ktos pokazal ze york to tez pies i takie same przepisdy go obowiazuja bo czytalam ze z psem do spozywczego nie wejdziesz a lalusie z yorkiem na reku tak... to tez mnie wkurza, tak samo brudny jest maly i duze ludzie wiecej blota na butach i uraniach wnosza:shake: [quote name='gops']nie wiem jak u was ale u mnie sa takie przepisy ,ze pies w tramwaju ,autobusie musi byc w kagancu lub na rekach nie raz jechalam z moim pudlem na rekach i nie lamalam "prawa" ;) nikt mi nie kazal zakladac mu kaganca , raz widzialam jak facet na rekach trzymal staffika , bo nie wzial kaganca a musial jechac koneicznie tramwajem :lol: dla mnie to jest bzdura z tymi rekami, bo jak ktos na Ciebie wpadnie i pies go ugryzie? albo autobus zahamuje/uderzy? polecisz jak z procy w dodatku na psa :cool1: [quote name='Tengusia']dzien dobry ciocia :loveu: ja uciekam spac milego dzionka i do uslyszenia popoludniu :diabloti: wstalam :loveu: [quote name='gops']a zapraszam :lol: o ile da rade Muminkowa podniesc :diabloti: spoko spoko :diabloti: [quote name='madeleine']http://img65.imageshack.us/img65/6048/s4023069.jpg biedna mumisia w kaganiec ją ubrali!!:-( Mumisia niech zgrzecznieje to nie bedzie nosila :eviltong: Quote
GameBoy Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Diora napisał(a):Haha, dobre :roflt: GB, pojedź do Elbląga i przejedź się tramwajem z Muminką na rękach :diabloti: Pola już przecież ugryzła listonosza :p :eviltong: Ja miałam kiedyś sytuację,że szłam z suczką na smyczy - bez kagańca. Na przeciwko nas szła babka ze sznaucerem miniaturką na flexi. Szczekacz podleciał do mojej, narobił hałasu i chciał ją capnąć, ale suczka go odgoniła warcząc przy tym. Babsko wzięło tego psa na ręce i zaczęła się wydzierać, że mój pies nie ma kagańca. Jej tez nie miał, więc oczywiście zwróciłam jej na to uwagę. Odpowiedziała - "no tak, ale jak mój ugryzie, to zrobi mniejszą krzywdę" :roflt: Ręce opadają :shake: stale tlumaczenie ludzi z malymi psami plus - ale to Pani pies jest agresywny, moj chce sie tylko przywitac :cool1: Quote
Alicja Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [FONT=Arial]Pierwsze słysze :crazyeye:że pies w kagańcu ALBO na rękach ...pokaż mi w necie na stronie urzędu ten przepis ,gops. Ogólnie w przepisach jest ,że albo w kagańcu albo kontenerku poza tym wnoszenie piesków marki :diabloti:York na rękach do wszelkich spożywczaków to masakra ... :angryy:, też u nas takie coś funkcjonuje ....paniusie czują sie urażone jak sie zwróci uwage :mad:[/FONT] Quote
gops Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Pierwsze słysze :crazyeye:że pies w kagańcu ALBO na rękach ...pokaż mi w necie na stronie urzędu ten przepis ,gops.[/FONT] [FONT=Arial]Ogólnie w przepisach jest ,że albo w kagańcu albo kontenerku [/FONT] [FONT=Arial]poza tym wnoszenie piesków marki :diabloti:York na rękach do wszelkich spożywczaków to masakra ... :angryy:, też u nas takie coś funkcjonuje ....paniusie czują sie urażone jak sie zwróci uwage :mad:[/FONT] u mnie pisze tak w srodku tramwaji i autobusow , jest napisany taki jakby regulamin w kazdym i tam pisze o tym wlasnie , tak samo ze dla psa tzreba miec bilet ulgowy ;) mowie ,ze nie wiem jak jest u was , ale u nas tak jest , nie mam zadnego potwierdzenia, ale moge poszukac pozniej ;) wyszlo na to ze ja popieram babke z yorkiem , nie skoro u was jest przepis ze nie mozna to nie mozna i tego sie trzymajmy , gdyby u mnie byl ten przepis to moj pudel tez by jezdzil w kagancu :lol: koniec :diabloti: Quote
WeronikaM Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 u nas też trzeba mieć psa w kagańcu i na smyczy lub w transporterze i bilecik specjalny dla psa - mówię o autobusach :eviltong: Quote
GameBoy Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Pierwsze słysze :crazyeye:że pies w kagańcu ALBO na rękach ...pokaż mi w necie na stronie urzędu ten przepis ,gops. Ogólnie w przepisach jest ,że albo w kagańcu albo kontenerku poza tym wnoszenie piesków marki :diabloti:York na rękach do wszelkich spożywczaków to masakra ... :angryy:, też u nas takie coś funkcjonuje ....paniusie czują sie urażone jak sie zwróci uwage :mad:[/FONT] tutaj tez to napisalam, spojrz na oburzenie wlascicieli malych psow :shake: http://www.dogomania.pl/forum/f25/jak-reagujecie-na-chamstwo-innych-psiarzy-2-a-142760/index104.html [quote name='WeronikaM']u nas też trzeba mieć psa w kagańcu i na smyczy lub w transporterze i bilecik specjalny dla psa - mówię o autobusach :eviltong: u nas psy jezdza za darmo :multi: Quote
Alicja Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='GameBoy']tutaj tez to napisalam, spojrz na oburzenie wlascicieli malych psow :shake: http://www.dogomania.pl/forum/f25/jak-reagujecie-na-chamstwo-innych-psiarzy-2-a-142760/index104.html [FONT=Arial]zaraz polece poczytać .... ale co na jaszczku narącznym pchły , świeżbowce i inne dziadostwo sie nie rozplenia ...ja sobie w sklepie nie życze włosa z Yorka tudzież innego bolończyka :angryy:[/FONT] u nas psy jezdza za darmo :multi: [FONT=Arial]U nas bilet ulgowy :razz:.[/FONT] Quote
Recommended Posts