Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

az ciezko uwierzyc jak sie oglada te zdjecia - Mumisia taka delikatna, juz kilka razy (a napewno i wiecej) mialaby okazje klapnac dziobem jak mala byla w srodku:evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']http://img84.imageshack.us/img84/627/s4022882.jpg
o matko.. straszne..

do cyrku szkole - niech zarobia na siebie :evil_lol:

[quote name='Tengusia']badanie dentystyczne :diabloti:
http://img84.imageshack.us/img84/627/s4022882.jpg

moja Mama powiedziala to samo :evil_lol:

[quote name='Agnes']az ciezko uwierzyc jak sie oglada te zdjecia - Mumisia taka delikatna, juz kilka razy (a napewno i wiecej) mialaby okazje klapnac dziobem jak mala byla w srodku:evil_lol:

Mumina jest taka zestresowana zabawa z Polka, bo wie, ze nic jej nie wolno, moze tylko lezec i trzymac gebe zamknieta lub polotwarta:eviltong:, ze jak skoncza spi jak po 2 godzinnym spacerze

Posted

GameBoy napisaƂ(a):
Mumina jest taka zestresowana zabawa z Polka, bo wie, ze nic jej nie wolno, moze tylko lezec i trzymac gebe zamknieta lub polotwarta:eviltong:, ze jak skoncza spi jak po 2 godzinnym spacerze

biedactwo:loveu::evil_lol:

Posted

Agnes napisaƂ(a):
biedactwo:loveu::evil_lol:

zebys wiedziala :roll: szkoda mi jej czasami, na poczatku jak ja kilka razy za mocno zlapala dlawik poszedl w ruch i teraz tylko lezy i przewraca oczami :roll:

Posted

furciaczek napisaƂ(a):
Ja to bym jej chyba nie oddala:evil_lol:

ja zobacze, poszukam domu w Wawie, gdzies tu blisko, takiego super super, jak sie nie znajdzie to coz :oops:

Posted

GameBoy napisaƂ(a):
toc szukam :cool1: tzn bede szukala jak wyniki sioo beda dobre :p

ja moze mialabym domek dla malego pieseczka :cool3: tylko musialabym po powrocie z urlopu focie podeslac kolezance czy jej sie podoba bo ona to w sumie beagla chciala choc jej odradzilam ... wiec stanelo na czyms malym nie koniecznie beaglowatym ;)

Posted

Tengusia napisaƂ(a):
ja moze mialabym domek dla malego pieseczka :cool3: tylko musialabym po powrocie z urlopu focie podeslac kolezance czy jej sie podoba bo ona to w sumie beagla chciala choc jej odradzilam ... wiec stanelo na czyms malym nie koniecznie beaglowatym ;)

:ban:

:evil_lol: