GameBoy Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 jutro minie 9 miesiecy jak nie ma Hexy - juz mnie zaczyna sciskac, jak co miesiac :-( za szybko zgasłas malutka Quote
GameBoy Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='furciaczek']Jaak ten czas leci:-([/quote] leci leci i nic nie jest lepiej :roll: Quote
GameBoy Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 beznadziejnie dzisiaj jest :-( i jeszcze sie dowiedzialam, ze Polka jeszcze bardziej chora - normalnie :grab: Quote
furciaczek Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Nie wieszaj sie..bedzie lepiej;) Quote
GameBoy Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 furciaczek napisał(a):Nie wieszaj sie..bedzie lepiej;) podobno, tylko niech sie deszcz przestanie padac, ot jesienna deprecha :cool1: Quote
Alicja Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [FONT=Arial]Hexulku ..... tylko tam za TM nie rozrabiaj za bardzo z Harley'em [/FONT] Quote
GameBoy Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Hexulku ..... tylko tam za TM nie rozrabiaj za bardzo z Harley'em [/FONT] dzieki ciotki ze zagladacie :loveu: Quote
justysiek Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ciotka nie lam sie:loveu: Heksuniu [***] opiekuj sie Pania zza TM a ja mam takiego biedaka http://www.dogomania.pl/forum/f28/onkowaty-szkielet-psiego-dziecka-potrzebna-pomoc-finansowa-wszelkie-pomysly-kielce-147560/ ludzie to skur....:angryy::angryy::angryy: Quote
Diora Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Jak tam tresura Mumi ? :) Może masz jakieś nowe foteczki?? :cool3: Quote
GameBoy Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Diora napisał(a):Jak tam tresura Mumi ? :) Może masz jakieś nowe foteczki?? :cool3: tresura super, nareszcie moge normalnie z Muma po chodnikach chodzic ;) fot nie mam, niestety do weekendu 16-19 pazdziernika bedziemy oboje z TZ ledwo zywi, mamy od groma roboty plus bieganie z Polka do weta :cool1: ale po sie poprawie :p slowo Quote
justysiek Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 zapomnialas o mnie:placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 justysiek napisał(a):zapomnialas o mnie:placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja niedlugo glowy zapomne przepraszam :oops::evil_lol: a temat psiaka widzialam wczesniej, ktos mi podsylal, stosunku ludzi do zwierzat nie zrozumiem chyba nigdy:shake: Quote
justysiek Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 GameBoy napisał(a):ja niedlugo glowy zapomne przepraszam :oops::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a temat psiaka widzialam wczesniej, ktos mi podsylal, stosunku ludzi do zwierzat nie zrozumiem chyba nigdy:shake: juz niedlugo zacznie nowe, lepsze zycie:loveu: Quote
GameBoy Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 justysiek napisał(a):juz niedlugo zacznie nowe, lepsze zycie:loveu: to super ja Polce nawet nie zaczynam jeszcze domu szukac Quote
Alicja Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='GameBoy']tresura super, nareszcie moge normalnie z Muma po chodnikach chodzic ;) fot nie mam, niestety do weekendu 16-19 pazdziernika bedziemy oboje z TZ ledwo zywi, mamy od groma roboty plus bieganie z Polka do weta :cool1: ale po sie poprawie :p slowo [FONT=Arial]no to trzymamy za słowo ;)[/FONT] Quote
justysiek Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 GameBoy napisał(a):to super ja Polce nawet nie zaczynam jeszcze domu szukac na co malenstwo chore?:-( Quote
GameBoy Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 justysiek napisał(a):na co malenstwo chore?:-( nużyca - byc moze swierzb, wyniki wyszly niejednoznaczne zapalenie spojowek swierzb w uchu zapalenie pecherza Quote
justysiek Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 GameBoy napisał(a):nużyca - byc moze swierzb, wyniki wyszly niejednoznaczne zapalenie spojowek swierzb w uchu zapalenie pecherza Mum sie nie zarazi?:roll: biedactwo:-( Quote
GameBoy Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 justysiek napisał(a):Mum sie nie zarazi?:roll: biedactwo:-( Mum i GB zabezpieczeni :cool1: Quote
justysiek Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 GameBoy napisał(a):Mum i GB zabezpieczeni :cool1: to dobrze:loveu: ja padam na pysk:shake: Quote
GameBoy Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 palec w oko na poczatek chwilowy odwrot powrot szarpanie fafli Quote
Recommended Posts