GameBoy Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 ona jest malenka jak surykatka :loveu: kurde muszę robić bazary :angryy: na nią a co zostanie na CC Quote
justysiek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ja takiego samego szczeniaka widzialam dzis przy drodze, jak wracalam od Tz-ta:roll:, zatrzymalismy sie, tak sobie pomyslalam jak mi sie uda to zabiore to malenstwo do domu, ale niestety psinka byla strasznie wystraszona i uciekla w pola:placz: a tak wogole to czesc:loveu: dawno mnie nie bylo:eviltong: zalatana jestem:eviltong: sliczne malenstwo:loveu: a jak tam Mumcia zazdrosna o mala? Quote
an1a Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Jest co podziwiać.... Jaka cudna szkaradna HIENA !!!!!!!!!!!!!! :loveu: Mam wielką nadzieję ją ujrzeć :evil_lol: paskuctfo :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 rob bazary rob bo raczej nikt inny nie zrobi:diabloti: Quote
GameBoy Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 an1a napisał(a):Jest co podziwiać.... Jaka cudna szkaradna HIENA !!!!!!!!!!!!!! :loveu: Mam wielką nadzieję ją ujrzeć :evil_lol: paskuctfo :diabloti: mogę Ci to zagwarantować że ujrzysz i poczujesz:diabloti: Quote
GameBoy Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):rob bazary rob bo raczej nikt inny nie zrobi:diabloti: aj noł :eviltong: Quote
GameBoy Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 justysiek napisał(a): a tak wogole to czesc:loveu: dawno mnie nie bylo:eviltong: zalatana jestem:eviltong: sliczne malenstwo:loveu: a jak tam Mumcia zazdrosna o mala? Muma daje radę :loveu: Quote
GameBoy Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Vectra napisał(a):olałaś mnie :obrazic: a gdzie Ty bylas? ide szukać :cool3: stara jestem i slepa :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 GameBoy napisał(a): stara jestem i slepa :evil_lol: dobra oznaka , że to dostrzegasz i nie muszę ci wygarniać :diabloti: Quote
GameBoy Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Vectra napisał(a):matko jaki cudak śliczny :D a widzisz bo mi między foty wskoczyłaś tzn miedzy wstawianie :evil_lol: witamy ciocię Vectrę - dziękujemy za pochwały :loveu::diabloti: ps. sunia jest naprawdę boska poza faktem, że domaga się noszenia na rękach - już mi przypomniała dlaczego nie lubię malizn :diabloti: Quote
GameBoy Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Vectra']no dobra , wkupiłaś się :cooldevi: polecam jak ktoś lubi kabarety http://www.dogomania.pl/forum/f38/watek-glupkowatych-porad-ciazowych-wylewania-lez-zalu-ze-kobiety-musza-rodzic-138202/index31.html#post13001608 ciotka huknij na nią bo to o dziecku w typie bull nie jest smieszne Quote
GameBoy Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Vectra napisał(a):znowu mam bić ? :evil_lol: mersi tak podziekuję Ci mersi ze jestes tuuuuuuuu :siara::ban: Quote
Vectra Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 GameBoy napisał(a):mersi tak podziekuję Ci mersi ze jestes tuuuuuuuu :siara::ban: nie dostaniesz bana , aż taka litościwa nie jestem :diabloti: Quote
GameBoy Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Vectra napisał(a):nie dostaniesz bana , aż taka litościwa nie jestem :diabloti: a tak ładnie śpiewałam :placz: mała nie chce sama spać - piszczy - zapowiada się ciekawa noc :evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Vectra napisał(a):no to cukierkowo masz ta... juz mi te iryski bokiem wychodza :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 kiedyś były dobre iryski , za czasów ciężkiej komuny , na kartki - takie ciągnące :evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Vectra napisał(a):kiedyś były dobre iryski , za czasów ciężkiej komuny , na kartki - takie ciągnące :evil_lol: nie bardzo pamiętam mała byłam :diabloti: jedni brali rozum drudzy iryski Quote
Agnes Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 toscie sie rozgadaly:evil_lol: nadrabiac kilka stron musialam:eviltong: jak Mumin sie zachowuje w stosunku do malej? na fotach wyglada to calkiem niezle:eviltong: Quote
Recommended Posts