justysiek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 GameBoy napisał(a):nic na to nie poradzisz - niestety mam nadzieje ze Ci ludzie odpowiednio sie nia zajma jakby jej nie chcieli maja moj numer, maja dac znac, ja ja wtedy wezme na tymczas, i poszukam domu,:razz: aaa zdalam prawko w koncu:diabloti::multi: za 6 razem:eviltong::roll: Quote
GameBoy Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 justysiek napisał(a):jakby jej nie chcieli maja moj numer, maja dac znac, ja ja wtedy wezme na tymczas, i poszukam domu,:razz: aaa zdalam prawko w koncu:diabloti::multi: za 6 razem:eviltong::roll: gratulacje - ja jakimś cudem zdałam za 1szym razem :evil_lol: ale czy beda ją leczyć odpowiednio? u mnie w rodzinie afera bo na tymczasie maja 5 mcznego CC, zero socjalizacji etc czesc chce zeby zostal na zawsze a reszta sie go panicznie boi - jest dym Quote
justysiek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 GameBoy napisał(a):gratulacje - ja jakimś cudem zdałam za 1szym razem :evil_lol: ale czy beda ją leczyć odpowiednio? u mnie w rodzinie afera bo na tymczasie maja 5 mcznego CC, zero socjalizacji etc czesc chce zeby zostal na zawsze a reszta sie go panicznie boi - jest dym mam nadzieje ze tak:shake: maja mi dac znac co i jak, maja 2 swoje psy, i dbaja. ja tez chcialam wzisc jakas biede na tymczas, ale narazie sie nie sklada:cool1: bo za 2 msc sie wyprowadzam i dopiero jak sie cus ustatkuje to wezme 2 psa:diabloti: Quote
GameBoy Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 justysiek napisał(a):mam nadzieje ze tak:shake: maja mi dac znac co i jak, maja 2 swoje psy, i dbaja. ja tez chcialam wzisc jakas biede na tymczas, ale narazie sie nie sklada:cool1: bo za 2 msc sie wyprowadzam i dopiero jak sie cus ustatkuje to wezme 2 psa:diabloti: ja nie chce wiecej byc odpowiedzialna za adopcje bo wydac to jedno ale pilnowac pozniej i egzekwowac sterylki to drugie :cool1: Quote
justysiek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 GameBoy napisał(a):ja nie chce wiecej byc odpowiedzialna za adopcje bo wydac to jedno ale pilnowac pozniej i egzekwowac sterylki to drugie :cool1: w sumie to fakt:roll: a w dzisiejszych czasach ludzie coraz gorsi:shake: Quote
GameBoy Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 justysiek napisał(a):w sumie to fakt:roll: a w dzisiejszych czasach ludzie coraz gorsi:shake: ehh temat rzeka spadam bo zaraz mamy lekcje posłuszeństwa:cool1: Quote
justysiek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 GameBoy napisał(a):ehh temat rzeka spadam bo zaraz mamy lekcje posłuszeństwa:cool1: powodzenia:loveu: Quote
GameBoy Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 justysiek napisał(a):powodzenia:loveu: senkju - zgubilam saszetke na smaczki:oops: Quote
justysiek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 GameBoy napisał(a):senkju - zgubilam saszetke na smaczki:oops: znajdzie sie ;) ja zawsze tak mam ze jak cos potrzebuje to mi ginie:diabloti: Quote
madeleine Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 http://img93.imageshack.us/img93/9147/dsc9937.jpg :turn-l: duża muma :smhair2: Quote
an1a Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 O losie.... http://img216.imageshack.us/img216/8421/dsc9908.jpg Zabieram je na tapetę w kompie :evil_lol: Quote
GameBoy Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='an1a']O losie.... http://img216.imageshack.us/img216/8421/dsc9908.jpg Zabieram je na tapetę w kompie :evil_lol: a zabieraj zabieraj Pan od tresury poszedl, Mumin na fochu jedzie :evil_lol: Quote
Tengusia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 bowska :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://img76.imageshack.us/img76/5684/dsc0751.jpg Quote
GameBoy Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 duża baba z niej już chociaz na zdjeciach wychodzi na drobniejsza niz w rzeczywistosci :cool1: Quote
Alicja Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 :roflt: :roflt: :roflt: zaje2biste http://img54.imageshack.us/img54/4070/dsc0763.jpg :diabloti:też nie masz oczka wodnego :mad: Quote
GameBoy Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 nie mam ale mam cos innego ale nie powiem skad sie tacy ludzie biora to ja nie wiem :shake::diabloti: Quote
Alicja Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 GameBoy napisał(a):nie mam ale mam cos innego ale nie powiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: skad sie tacy ludzie biora to ja nie wiem :shake::diabloti: nie sieją takich ...oni też się rodzą :razz::razz:do tego właściwe wychowanie i są takie zaje2biste efekty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Alicja napisał(a):nie sieją takich ...oni też się rodzą :razz::razz:do tego właściwe wychowanie i są takie zaje2biste efekty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciotka ja nic nie rozumiem z tego co ona pisze - chyba jem za malo sushi :diabloti: w ogole nie wiem po co ten temat skoro ona wszystko wie najlepiej Quote
maciaszek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Przyszłam i zachwyciłam się zdjęciami skaczącego Muminka. :) No a ostatnie jest the best! :evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 maciaszek napisał(a):Przyszłam i zachwyciłam się zdjęciami skaczącego Muminka. :) No a ostatnie jest the best! :evil_lol: dziekujemy :loveu: co tu duzo mowic Mumisia jest de best :diabloti: Quote
Alicja Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='GameBoy']ciotka ja nic nie rozumiem z tego co ona pisze - chyba jem za malo sushi :diabloti: w ogole nie wiem po co ten temat skoro ona wszystko wie najlepiej no to od dziś sushi, surimi i sake i będziesz jak to się mówi outsaiderem :hmmmm: :roflt: Quote
Recommended Posts