GameBoy Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 cześć dzieciaczki :loveu: ale upał :roll: Quote
sacred PIRANHA Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 ku:angryy:wa niech ktoś wyłączy słońce! Quote
GameBoy Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):ku:angryy:wa niech ktoś wyłączy słońce! a Ty co tak klniesz przy dzieciach?:mad::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']ku:angryy:wa niech ktoś wyłączy słońce! u Ciebie też tak grzeje :angryy:...ja mam dość :mad: Quote
GameBoy Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='Alicja']u Ciebie też tak grzeje :angryy:...ja mam dość :mad: od jutra wszyscy znowu bedziemy marudzic bo ma padac i bedzie duuuzo chlodniej :shake: Quote
justysiek Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 a ja mam jutro egzam na prawko:diabloti: :shake::shake::shake: nie zdam...:mad: Quote
Alicja Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='GameBoy']od jutra wszyscy znowu bedziemy marudzic bo ma padac i bedzie duuuzo chlodniej :shake: :obrazic: ja deszczu nie zamawiałam Quote
sacred PIRANHA Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Alicja'] :obrazic: ja deszczu nie zamawiałam ja tez! ku:diabloti: niech ktoś wyłączy prysznic:angryy::angryy::angryy: dobra przyznaje się juz wolałam to słońce:shake: przynajmniej ze spaceru z pól wracałam normalnie a nie jak przez mokradłą i psom było gorąvo więc były taaaaaakie grzeczne:diabloti: Quote
Agnes Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 GameBoy napisał(a):od jutra wszyscy znowu bedziemy marudzic bo ma padac i bedzie duuuzo chlodniej :shake: moge pomarudzic?:placz::placz::placz: do bani z taka pogoda:angryy: Quote
Alicja Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 :razz:eee wiecie co ...u mnie dziś ok ...wietrzyk , slonko , chmurki ....w nocy była nawalanka i deszcz .....teraz spoko ....za to po wczorajszych spacerach mam nogi w kropki :angryy:.....komary chciały zjeść mi odnóża :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 hejka na urlopie jestem - teraz na mazurach Muma plywa, my trochi tez, pogoda ok, cieplo ale bez szalu - deszcz tylko raz kropil - podobno jutro ma lac od niedzieli bede bez neta :cool1: Quote
Alicja Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='GameBoy']hejka na urlopie jestem - teraz na mazurach Muma plywa, my trochi tez, pogoda ok, cieplo ale bez szalu - deszcz tylko raz kropil - podobno jutro ma lac od niedzieli bede bez neta :cool1: no to lux pogoda ;) :shake:jak można spędzać urlop bez neta :cool1: Quote
sacred PIRANHA Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Alicja napisał(a): :shake:jak można spędzać urlop bez neta :cool1: Z mumą przed kominkiem, przed TV z pączkami? Quote
justysiek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f341/nowotwor-gruczolow-mlekowych-142417/ sorki za offa, ale poradzcie mi co robic, kogo sluchac:shake::-(:placz: Quote
Alicja Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='GameBoy']:hand::hand::hand::hand::hand: żyją :multi::multi::multi: Quote
Agnes Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 wrocily:multi::multi::multi: choc mumin jakis niewyrazny:evil_lol: Quote
GameBoy Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 jeszcze nie do końca wróciły ale juz za chwileczkę już za momencik :diabloti: jestem dumna z Mumiśki do miliona rzeczy można się do niej przyczepić ale jestem zachwycona jej zachowaniem na urlopie - sama zostaje w hotelu, nie wyje, nie piszczy nie niszczy, zadnego sikania, koopania i innych demolek, nie warczy na bachory, daje sie glaskac choc mine ma odpowiednia :evil_lol: naprawde zaskoczyla mnie in plus dziewczynka oczywicie reszta jak dawnej :diabloti: Quote
GameBoy Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 wrócilim :multi: tzn ja sie ciesze bo wszedzie dorze ale w domu itd :cool1: zadowoleni opaleni i spłukani :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 :pto teraz czekamy na wakacyjne opowieści :multi::multi: Quote
GameBoy Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='Alicja']:pto teraz czekamy na wakacyjne opowieści :multi::multi: główną wakacyjną opowieścią będzie ta jak to mój TZ wyjął na kilka dni prze wyjazdem kartę pamięci z aparatu a później zapomniał ją włożyć :angryy: było bosko - nie ukrwam, Muma grzeczna względnie :evil_lol: od września zaczynam z małą dziadówką szkolenia :cool1: jestem w pracy :placz: Quote
justysiek Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 główną wakacyjną opowieścią będzie ta jak to mój TZ wyjął na kilka dni prze wyjazdem kartę pamięci z aparatu a później zapomniał ją włożyć :angryy: a tak liczylam na te obiecane zdjecia:evil_lol: jestem w pracy :placz: nie zazdraszczam:eviltong: Quote
GameBoy Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 justysiek napisał(a):a tak liczylam na te obiecane zdjecia:evil_lol: nie zazdraszczam:eviltong: zdjecia jakies tam krzywe mam - tylko pozyskanie ich zajmie mi moze troche czasu praca to obrzydliwa rzecz aczkolwiek przydatna Quote
justysiek Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 praca to obrzydliwa rzecz aczkolwiek przydatna oj racja:p ja jestem na etapie szukania:cool1: Quote
Recommended Posts