sacred PIRANHA Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 GameBoy napisał(a):znowu mi tu offtopują :shake::mad::diabloti: gdzie???????:angryy::angryy::angryy: kto?:mad: ty idz na spacer z Muminem między Onki to Ci przejdzie:loveu: Quote
GameBoy Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):gdzie???????:angryy::angryy::angryy: kto?:mad: ty idz na spacer z Muminem między Onki to Ci przejdzie:loveu: nie mogę niestety, TZ będzie śmigał :loveu: Quote
Kamila_ Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 GameBoy :cool1: jak tam kostka? :evil_lol: Hexa Muminek jest powalający! Quote
GameBoy Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 [quote name='Kamila i Heksa']GameBoy :cool1: jak tam kostka? Hexa Muminek jest powalający! jakoś się turlam :cool1: Muminek nareszcie skończył z wymiotami :cool3::evil_lol: Quote
justysiek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 GameBoy napisał(a):jakoś się turlam :cool1: Muminek nareszcie skończył z wymiotami :cool3::evil_lol: to dobrze ze juz zdrowa:loveu: a jak tam kostka?lepiej? sliczny masz nowy banerek:loveu::evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 justysiek napisał(a):to dobrze ze juz zdrowa:loveu: a jak tam kostka?lepiej? sliczny masz nowy banerek:loveu::evil_lol: Mumin zdrowy właśnie wali focha bo ją fipexem polałam :roll: kostka zaskakująco lepiej ale korzystam z uroków masaży :evil_lol: dziękuję też mi się bardzo podoba :loveu: Quote
Alicja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='GameBoy']Mumin zdrowy właśnie wali focha bo ją fipexem polałam :roll: kostka zaskakująco lepiej ale korzystam z uroków masaży :evil_lol: dziękuję też mi się bardzo podoba :loveu: :mad:jak mogłaś takie plebejskie perfumy :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Alicja'] :mad:jak mogłaś takie plebejskie perfumy :diabloti: plebejskie nie plebejskie ma byc zdrowa za to zrobila mi prezent i wjechala bokiem ciałka swego cudownego w kałużę :roll: Quote
Alicja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='GameBoy']plebejskie nie plebejskie ma byc zdrowa za to zrobila mi prezent i wjechala bokiem ciałka swego cudownego w kałużę :roll: tak se myślę .... może Ona pomyślała ...skoro mnie perfumują to i kolor owłosienia można by se zmienić :razz:;) Quote
GameBoy Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Alicja'] tak se myślę .... może Ona pomyślała ...skoro mnie perfumują to i kolor owłosienia można by se zmienić :razz:;) już jej fochy przeszły :evil_lol: odpimpowałam ją na wyjazd - wykąpałam, obcięłam pazurki, polałam fiprexem a ona hop w kałużę :shake::diabloti: Quote
Agnes Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 czesc:multi::evil_lol: kobitka sie zna na rzeczy:evil_lol: a podpis mnie powalil:lol: daj znac jak wrocicie z podrozy - jednych i piatych:evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Agnes napisał(a):czesc:multi::evil_lol: kobitka sie zna na rzeczy:evil_lol: a podpis mnie powalil:lol: daj znac jak wrocicie z podrozy - jednych i piatych:evil_lol: co do podpisu to grzebalam w necie grzebalam i w koncu znalazlam co trza :evil_lol: u nas słońca a u Was? Quote
Agnes Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 GameBoy napisał(a):u nas słońca a u Was? sie troche rypie:angryy::shake: Quote
GameBoy Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Agnes napisał(a):sie troche rypie:angryy::shake: tutaj tez - mam nadzieje, ze jakos uda mi sie wstrzelic z muminowym spacerem pomiedzy chmury :evil_lol: Quote
Agnes Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 GameBoy napisał(a):tutaj tez - mam nadzieje, ze jakos uda mi sie wstrzelic z muminowym spacerem pomiedzy chmury :evil_lol: u nas dzisiaj byla jakas nawalnica:roll: siedzielismy w stajni, wiatr hulal na gorze rowno...potem walnelo jak sie okazalo w stodole:roll: W Warszawie takich akcji to ja nie kojarze:evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Agnes napisał(a):u nas dzisiaj byla jakas nawalnica:roll: siedzielismy w stajni, wiatr hulal na gorze rowno...potem walnelo jak sie okazalo w stodole:roll: W Warszawie takich akcji to ja nie kojarze:evil_lol: cholera wyszlam dzis z Mumina - zawialo i jak nagle lunęło to sie zastanawiam czy ja fiprexowac od nowa :roll: Quote
Alicja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 :razz::razz:eeee myślę ze co miało wleźć wlazło .... Quote
sacred PIRANHA Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 ja mam problem z moją Abi z fiprexowaniem....poleje ją kroplekami, pilnuje jak oka w głowie zeby 48godzin nie zmokła ale co z tego...jak ona na każdym spacerze (poza tymi 48godzinami) kąpie sie w stawiku...i niestety fiprex na niej mimo tej 48godzinnje ochrony z ulotki nie działa:shake: ja bym Mume polała raz jeszcze:roll: ale ja przewrazliwiona jestem:diabloti: Quote
GameBoy Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='Alicja']:razz::razz:eeee myślę ze co miało wleźć wlazło .... ja tez sie bede trzymala tej wersji - fiprex ze soba zabieram jakby co ale poki co kleszcze - odpukac - zniknely :p Quote
Alicja Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 już śmigacie na urlopik :razz::razz: a masaże :roll: kurde tylko nie pisz że neta nie bedziesz miała :razz: Quote
GameBoy Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='Alicja']już śmigacie na urlopik :razz::razz: a masaże :roll: kurde tylko nie pisz że neta nie bedziesz miała :razz: przez pierwszy tydzien tak - do niedzieli a pozniej juz nie :multi: Quote
an1a Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 GameBoy napisał(a):a pozniej juz nie :multi: Jeeeeeeeeeeeeeeee :multi::multi: Nareeszcie :multi: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 an1a napisał(a):Jeeeeeeeeeeeeeeee :multi::multi: Nareeszcie :multi: :evil_lol: :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: :stupid: Quote
Alicja Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='GameBoy']przez pierwszy tydzien tak - do niedzieli a pozniej juz nie :multi: :razz: ufffffffffffffffffffffffffffffffff:multi: Quote
Agnes Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 to ja sie moze nie bede odzywac:evil_lol: GB wypoczywaj!:multi::lol: Quote
Recommended Posts