GameBoy Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 an1a napisał(a):Ja na odwrót - wymiotuję swoimi :evil_lol: Już tylko mam taki odruch jak o nich pomyślę :diabloti: cicho tu! kupilam Mumnowi na bazarku pilke ze sznurkiem taka do aportow, a ze to wersja dla ttb ma w srodku metal wczoraj Muma zlapala za sznur i przylozyla mi w kostke z calej sily - efekt zbita kostka i opuchlizna :shake: Muminowi o 4.17 przeszła choroba, najpierw zaczeła się bawic najbardziej piszczacym zabawakami zrobila siku i koo na podloge i poszla spac w swietnym humorze - wstala zdrowa :multi: Quote
Alicja Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='an1a']Ciotka idź lepiej do lekarza, niech zobaczy tą nogę, bo musi być coś poważnego jak już zaczyna wymiotować :shake: Wymiotująca noga nie jest dobrym sygnałem :roll: :evil_lol: :roflt: [quote name='sacred PIRANHA']no co Ty...moje nogi ciągle wymiotują....ale olewam to:diabloti: bosh...nie dość ze spawiowane to jeszcze je siqiem traktujesz :diabloti: i co z Muminą :razz::razz: Quote
Alicja Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='GameBoy']cicho tu! kupilam Mumnowi na bazarku pilke ze sznurkiem taka do aportow, a ze to wersja dla ttb ma w srodku metal wczoraj Muma zlapala za sznur i przylozyla mi w kostke z calej sily - efekt zbita kostka i opuchlizna :shake: :roll:.....okłady z kapusty zastosuj ;) Muminowi o 4.17 przeszła choroba, najpierw zaczeła się bawic najbardziej piszczacym zabawakami zrobila siku i koo na podloge i poszla spac w swietnym humorze - wstala zdrowa :multi: kupuj nieme zabawki :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='Alicja'] kupuj nieme zabawki :diabloti: a daj spokój miałam iść dziś do pracy i nie pójdę bo jak :shake: jak staje na noge boli jakbym po szkle lazila :shake: Quote
kela Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ale tu zrobiło się wesoło:lol:!!!-spawiowane nogi i rozrabiająca o 4 nad ranem Mumina:cool3: - to niezły ubaw:evil_lol:!! U mnie - jedynie rozwrzeszczana i głodna kotka ok 7 nad ranem - to chyba nie mam startu z takimi rewelacjami:cool3:...... a - Szonio zmoczony na wieczorny spacer wrócił w lepszej kondycji niż przedwczoraj. Aaaa - Mumina to chyba zachowała się ,,książkowo,,-jeśli chodzi o tą k...pę i siusiu -to przeciez zaraz jak piszesz 7-miesięczniak - wg ksiażki własnie wtedy pies często dostaje krótkotrwałych nawrotów zachowań z okresu wczesnego szczenięctwa:evil_lol:........ Quote
GameBoy Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 to mnie Ela pocieszyłaś :evil_lol: kot u mnie w nocy wygrzebał serwetki świąteczne i muchozole bo kuleczek szukal Muma wskoczyla mi dzis na lodowkę :roll: ale tak sie wystraszyla, ze nie wiedziala jak zejsc :roll: chociaz to chyba ja darlam sie zeby nie zeskakiwala i TZ ja zdjął Quote
kela Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 GB-to też niezły ,,Meksyk,,:evil_lol::evil_lol:!!-u mnie Szon jeśli próbowałby wskoczyć na lodówkę np za kotką - to byłoby po kuchni i po psie:cool3:-ponieważ lodówka ma 160 cm:cool3:, wysokości... , a na niej zwykle własnie kotka lubi sobie spać w ciągu dnia. Hmmm, - skoczna ta Twoja Mumina:razz:, a mój Szon to taki troszeczkę większy ,,fotelowiec,,-w domu nie interesują go skoki, ale wygodny fotel lub pańciowa kanapa:evil_lol:. Ale,ale- muszę zaraz kończyć te sympatyczne pogaduchy, bo mamy dziś wyjechac na weekend na Mazury i muszę spakowac towarzystwo;) -męża,Szona i kotkę- bo młodzi też się rozjechali na urlopy, więc kicia nie moze sama zostać na tak długo w domu... Quote
GameBoy Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 kela napisał(a):GB-to też niezły ,,Meksyk,,:evil_lol::evil_lol:!!-u mnie Szon jeśli próbowałby wskoczyć na lodówkę np za kotką - to byłoby po kuchni i po psie:cool3:-ponieważ lodówka ma 160 cm:cool3:, wysokości... , a na niej zwykle własnie kotka lubi sobie spać w ciągu dnia. Hmmm, - skoczna ta Twoja Mumina:razz:, a mój Szon to taki troszeczkę większy ,,fotelowiec,,-w domu nie interesują go skoki, ale wygodny fotel lub pańciowa kanapa:evil_lol:. Ale,ale- muszę zaraz kończyć te sympatyczne pogaduchy, bo mamy dziś wyjechac na weekend na Mazury i muszę spakowac towarzystwo;) -męża,Szona i kotkę- bo młodzi też się rozjechali na urlopy, więc kicia nie moze sama zostać na tak długo w domu... u mnie lodowka ma 1,5 metra i kot ma na niej miske, do tej pory Muma robila wokol niej jakies szpagaty ale chyba widmo glodu ja wzmocnilo skokowo :evil_lol: nasz kot to jest taka łajza że na noc musi mieć kulki w misce bo ok 4-5 rano on je śniadanie jak nie ma grzebie w szafkach :shake: spokojnej podróży i miłego wypoczynku Ela! wlej w końcu jakieś foty Szona - możesz u Mumy nie mam nic przeciwko Quote
an1a Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 GameBoy napisał(a):cicho tu! :obrazic: Rozpuściliście sierściucha :evil_lol: Mój kot nie miał mnie prawa obudzić o żadnej porze dnia i nocy, za to po rodzicach namiętnie skakał z parapetu jak spali :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 an1a napisał(a)::obrazic: Rozpuściliście sierściucha :evil_lol: Mój kot nie miał mnie prawa obudzić o żadnej porze dnia i nocy, za to po rodzicach namiętnie skakał z parapetu jak spali :diabloti: stad powiedzmy moja umiarkowana milosc do kota :cool3: Quote
kela Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Aaa-rozumiem-co się nie robi dla kilku smacznych kulek:evil_lol:.... Mój Szon też gustuje w kocim jedzonku... z tym ,że jej miska stoi na blacie pod parapetem w kuchni.Amanda tez lubi w nocy podjadać i nasypuje jej suchego, ale Szon w nocy nie ma dostępu do kuchni, bo śpi z nami w pokoju, a mamy na noc zamknięte drzwi.Czasem kotka zapragnie w nocy naszego towarzystwa,wtedy drapie łapkami w drzwi i domaga się wpuszczenia do pokoju. Quote
Vectra Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='GameBoy']cicho tu! kupilam Mumnowi na bazarku pilke ze sznurkiem taka do aportow, a ze to wersja dla ttb ma w srodku metal wczoraj Muma zlapala za sznur i przylozyla mi w kostke z calej sily - efekt zbita kostka i opuchlizna :shake: było jej oddać :evil_lol: :evil_lol: Muminowi o 4.17 przeszła choroba, najpierw zaczeła się bawic najbardziej piszczacym zabawakami zrobila siku i koo na podloge i poszla spac w swietnym humorze - wstala zdrowa :multi: jak rasowy knur :loveu: :loveu: :loveu: PS moje prosieta , nie posiadają piszczących zabawek , gdyż ja sen swój szanuje :cooldevi: Quote
GameBoy Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Vectra napisał(a):jak rasowy knur :loveu: :loveu: :loveu: PS moje prosieta , nie posiadają piszczących zabawek , gdyż ja sen swój szanuje :cooldevi: ja nawet nie wiem skad ona ja wyczarowala :shake: efekt jest taki ze mam 2 tyg zwolnienia :roll: Quote
Alicja Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='GameBoy']ja nawet nie wiem skad ona ja wyczarowala :shake: efekt jest taki ze mam 2 tyg zwolnienia :roll: w sam raz na urlop :diabloti: :glaszcze: Quote
GameBoy Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='Alicja']w sam raz na urlop :diabloti: :glaszcze: wszystko byloby smieszne gdyby to tak nie bolało :shake: normalnie jak staje na krzywe podloze az mi lzy w oczach staja :shake: Quote
Alicja Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='GameBoy']wszystko byloby smieszne gdyby to tak nie bolało :shake: normalnie jak staje na krzywe podloze az mi lzy w oczach staja :shake: a miałaś prześwietlonko ?? Nie bede sie wcinać bo zaś mi ktoś zarzuci ze sie mądrzę ....ale spróbuj okłady z kapusty :razz::razz: Quote
an1a Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='Alicja'] Nie bede sie wcinać bo zaś mi ktoś zarzuci ze sie mądrzę ....ale spróbuj okłady z kapusty :razz::razz: W czym ona pomaga? Zmniejsza opuchliznę? Quote
justysiek Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 kupilam Mumnowi na bazarku pilke ze sznurkiem taka do aportow, a ze to wersja dla ttb ma w srodku metal wczoraj Muma zlapala za sznur i przylozyla mi w kostke z calej sily - efekt zbita kostka i opuchlizna :shake: oj biedna, to cie psica zalatwila:roll: nie bede Cie straszyla, ale troche poboli:shake: tez tak mialam niedawno. Ale za to wypoczniesz:loveu: wszystko byloby smieszne gdyby to tak nie bolało :shake: normalnie jak staje na krzywe podloze az mi lzy w oczach staja :shake: nie masz w szynie, czy w jakims innym usztywnieniu zeby cie nie bolalo?:roll: stad powiedzmy moja umiarkowana milosc do kota :cool3: ja za moim tez nie przepadam, :mad:on potrafi ugyzc do krwi jak mu sie wsypuje karmy:cool1: Quote
Alicja Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='an1a']W czym ona pomaga? Zmniejsza opuchliznę? zmniejsza opuchlizne , ściąga stan zapalny ....warto popróbować ... liście kapusty obtłukuje sie delikatnie tuczkiem i robi sie oklad ... mi pomogło na zbity paluch:roll: Quote
Vectra Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 zgadza się , kapusta wyciąga opuchlznę i łagodzi ból ..... mówiłam to JA :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='GameBoy'] zrobila siku i koo na podloge i poszla spac w swietnym humorze - wstala zdrowa :multi: wróciła do normy:diabloti: [quote name='Alicja'] bosh...nie dość ze spawiowane to jeszcze je siqiem traktujesz a co tam im juz wszytsko jedno:cool3: [quote name='GameBoy'] Muma wskoczyla mi dzis na lodowkę :roll: ale tak sie wystraszyla, ze nie wiedziala jak zejsc :roll: chociaz to chyba ja darlam sie zeby nie zeskakiwala i TZ ja zdjął ale cyrk:evil_lol: [quote name='GameBoy']stad powiedzmy moja umiarkowana milosc do kota :cool3: wypchaj go:diabloti: [quote name='an1a']W czym ona pomaga? Zmniejsza opuchliznę? no na zastoje mleka w cycucniach też pomaga:evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']zgadza się , kapusta wyciąga opuchlznę i łagodzi ból ..... mówiłam to JA :diabloti: no Ba....mówiła to ONA:evil_lol: ale se pomulticytowałam:diabloti: Quote
an1a Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 sacred PIRANHA napisał(a): no na zastoje mleka w cycucniach też pomaga:evil_lol::evil_lol: Dzięki :loveu: NIE przyda się :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='an1a']Dzięki :loveu: NIE przyda się :evil_lol: :razz::razz: w ludziowych tysz :grins: więc może jednak :razz::razz: Quote
GameBoy Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 znowu mi tu offtopują :shake::mad::diabloti: RTG miałam ale ja kiedyś to miałam złamane i teraz jak się rypnę to mnie mega boli, miała suka szczęscie :diabloti: ze tak dobrze i celnie trafila mam cos tam w spreju i masci :eviltong: bedzie gitek Quote
an1a Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='Alicja'] :razz::razz: w ludziowych tysz :grins: więc może jednak :razz::razz: :lol: nie planuję mieć tam mleka, chyba, że jakaś ciąża urojona czy cuś :evil_lol: Ciotka się nie wściekaj, bo sama offujesz :diabloti: oj będzie śmiesznie, bardzo śmiesznie..... :eviltong: Quote
Recommended Posts