Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

an1a napisał(a):
Ja na odwrót - wymiotuję swoimi :evil_lol: Już tylko mam taki odruch jak o nich pomyślę :diabloti:

cicho tu!

kupilam Mumnowi na bazarku pilke ze sznurkiem taka do aportow, a ze to wersja dla ttb ma w srodku metal
wczoraj Muma zlapala za sznur i przylozyla mi w kostke z calej sily - efekt zbita kostka i opuchlizna :shake:

Muminowi o 4.17 przeszła choroba, najpierw zaczeła się bawic najbardziej piszczacym zabawakami zrobila siku i koo na podloge i poszla spac w swietnym humorze - wstala zdrowa :multi:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an1a']Ciotka idź lepiej do lekarza, niech zobaczy tą nogę, bo musi być coś poważnego jak już zaczyna wymiotować :shake: Wymiotująca noga nie jest dobrym sygnałem :roll:

:evil_lol:

:roflt:

[quote name='sacred PIRANHA']no co Ty...moje nogi ciągle wymiotują....ale olewam to:diabloti:

bosh...nie dość ze spawiowane to jeszcze je siqiem traktujesz :diabloti:

i co z Muminą :razz::razz:

Posted

[quote name='GameBoy']cicho tu!

kupilam Mumnowi na bazarku pilke ze sznurkiem taka do aportow, a ze to wersja dla ttb ma w srodku metal
wczoraj Muma zlapala za sznur i przylozyla mi w kostke z calej sily - efekt zbita kostka i opuchlizna :shake:

:roll:.....okłady z kapusty zastosuj ;)

Muminowi o 4.17 przeszła choroba, najpierw zaczeła się bawic najbardziej piszczacym zabawakami zrobila siku i koo na podloge i poszla spac w swietnym humorze - wstala zdrowa :multi:

kupuj nieme zabawki :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']
kupuj nieme zabawki :diabloti:

a daj spokój miałam iść dziś do pracy i nie pójdę bo jak :shake: jak staje na noge boli jakbym po szkle lazila :shake:

Posted

Ale tu zrobiło się wesoło:lol:!!!-spawiowane nogi i rozrabiająca o 4 nad ranem Mumina:cool3: - to niezły ubaw:evil_lol:!!
U mnie - jedynie rozwrzeszczana i głodna kotka ok 7 nad ranem - to chyba nie mam startu z takimi rewelacjami:cool3:...... a - Szonio zmoczony na wieczorny spacer wrócił w lepszej kondycji niż przedwczoraj.

Aaaa - Mumina to chyba zachowała się ,,książkowo,,-jeśli chodzi o tą k...pę i siusiu -to przeciez zaraz jak piszesz 7-miesięczniak - wg ksiażki własnie wtedy pies często dostaje krótkotrwałych nawrotów zachowań z okresu wczesnego szczenięctwa:evil_lol:........

Posted

to mnie Ela pocieszyłaś :evil_lol:
kot u mnie w nocy wygrzebał serwetki świąteczne i muchozole bo kuleczek szukal

Muma wskoczyla mi dzis na lodowkę :roll: ale tak sie wystraszyla, ze nie wiedziala jak zejsc :roll: chociaz to chyba ja darlam sie zeby nie zeskakiwala i TZ ja zdjął

Posted

GB-to też niezły ,,Meksyk,,:evil_lol::evil_lol:!!-u mnie Szon jeśli próbowałby wskoczyć na lodówkę np za kotką - to byłoby po kuchni i po psie:cool3:-ponieważ lodówka ma 160 cm:cool3:, wysokości... , a na niej zwykle własnie kotka lubi sobie spać w ciągu dnia.
Hmmm, - skoczna ta Twoja Mumina:razz:, a mój Szon to taki troszeczkę większy ,,fotelowiec,,-w domu nie interesują go skoki, ale wygodny fotel lub pańciowa kanapa:evil_lol:.
Ale,ale- muszę zaraz kończyć te sympatyczne pogaduchy, bo mamy dziś wyjechac na weekend na Mazury i muszę spakowac towarzystwo;) -męża,Szona i kotkę- bo młodzi też się rozjechali na urlopy, więc kicia nie moze sama zostać na tak długo w domu...

Posted

kela napisał(a):
GB-to też niezły ,,Meksyk,,:evil_lol::evil_lol:!!-u mnie Szon jeśli próbowałby wskoczyć na lodówkę np za kotką - to byłoby po kuchni i po psie:cool3:-ponieważ lodówka ma 160 cm:cool3:, wysokości... , a na niej zwykle własnie kotka lubi sobie spać w ciągu dnia.
Hmmm, - skoczna ta Twoja Mumina:razz:, a mój Szon to taki troszeczkę większy ,,fotelowiec,,-w domu nie interesują go skoki, ale wygodny fotel lub pańciowa kanapa:evil_lol:.
Ale,ale- muszę zaraz kończyć te sympatyczne pogaduchy, bo mamy dziś wyjechac na weekend na Mazury i muszę spakowac towarzystwo;) -męża,Szona i kotkę- bo młodzi też się rozjechali na urlopy, więc kicia nie moze sama zostać na tak długo w domu...

u mnie lodowka ma 1,5 metra i kot ma na niej miske, do tej pory Muma robila wokol niej jakies szpagaty ale chyba widmo glodu ja wzmocnilo skokowo :evil_lol: nasz kot to jest taka łajza że na noc musi mieć kulki w misce bo ok 4-5 rano on je śniadanie jak nie ma grzebie w szafkach :shake:

spokojnej podróży i miłego wypoczynku Ela! wlej w końcu jakieś foty Szona - możesz u Mumy nie mam nic przeciwko

Posted

GameBoy napisał(a):
cicho tu!

:obrazic:

Rozpuściliście sierściucha :evil_lol: Mój kot nie miał mnie prawa obudzić o żadnej porze dnia i nocy, za to po rodzicach namiętnie skakał z parapetu jak spali :diabloti:

Posted

an1a napisał(a):
:obrazic:

Rozpuściliście sierściucha :evil_lol: Mój kot nie miał mnie prawa obudzić o żadnej porze dnia i nocy, za to po rodzicach namiętnie skakał z parapetu jak spali :diabloti:

stad powiedzmy moja umiarkowana milosc do kota :cool3:

Posted

Aaa-rozumiem-co się nie robi dla kilku smacznych kulek:evil_lol:.... Mój Szon też gustuje w kocim jedzonku... z tym ,że jej miska stoi na blacie pod parapetem w kuchni.Amanda tez lubi w nocy podjadać i nasypuje jej suchego, ale Szon w nocy nie ma dostępu do kuchni, bo śpi z nami w pokoju, a mamy na noc zamknięte drzwi.Czasem kotka zapragnie w nocy naszego towarzystwa,wtedy drapie łapkami w drzwi i domaga się wpuszczenia do pokoju.

Posted

[quote name='GameBoy']cicho tu!

było jej oddać :evil_lol: :evil_lol:

jak rasowy knur :loveu: :loveu: :loveu:

PS moje prosieta , nie posiadają piszczących zabawek , gdyż ja sen swój szanuje :cooldevi:

Posted

Vectra napisał(a):
jak rasowy knur :loveu: :loveu: :loveu:

PS moje prosieta , nie posiadają piszczących zabawek , gdyż ja sen swój szanuje :cooldevi:

ja nawet nie wiem skad ona ja wyczarowala :shake: efekt jest taki ze mam 2 tyg zwolnienia :roll:

Posted

[quote name='GameBoy']ja nawet nie wiem skad ona ja wyczarowala :shake: efekt jest taki ze mam 2 tyg zwolnienia :roll:

w sam raz na urlop :diabloti:

:glaszcze:

Posted

[quote name='Alicja']w sam raz na urlop :diabloti:

:glaszcze:

wszystko byloby smieszne gdyby to tak nie bolało :shake: normalnie jak staje na krzywe podloze az mi lzy w oczach staja :shake:

Posted

[quote name='GameBoy']wszystko byloby smieszne gdyby to tak nie bolało :shake: normalnie jak staje na krzywe podloze az mi lzy w oczach staja :shake:

a miałaś prześwietlonko ??

Nie bede sie wcinać bo zaś mi ktoś zarzuci ze sie mądrzę ....ale spróbuj okłady z kapusty :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']
Nie bede sie wcinać bo zaś mi ktoś zarzuci ze sie mądrzę ....ale spróbuj okłady z kapusty :razz::razz:

W czym ona pomaga? Zmniejsza opuchliznę?

Posted

oj biedna, to cie psica zalatwila:roll:
nie bede Cie straszyla, ale troche poboli:shake: tez tak mialam niedawno.
Ale za to wypoczniesz:loveu:
wszystko byloby smieszne gdyby to tak nie bolało :shake: normalnie jak staje na krzywe podloze az mi lzy w oczach staja :shake:

nie masz w szynie, czy w jakims innym usztywnieniu zeby cie nie bolalo?:roll:
stad powiedzmy moja umiarkowana milosc do kota :cool3:

ja za moim tez nie przepadam, :mad:on potrafi ugyzc do krwi jak mu sie wsypuje karmy:cool1:

Posted

[quote name='an1a']W czym ona pomaga? Zmniejsza opuchliznę?

zmniejsza opuchlizne , ściąga stan zapalny ....warto popróbować ... liście kapusty obtłukuje sie delikatnie tuczkiem i robi sie oklad ... mi pomogło na zbity paluch:roll:

Posted

[quote name='GameBoy']
zrobila siku i koo na podloge i poszla spac w swietnym humorze - wstala zdrowa :multi:
wróciła do normy:diabloti:
[quote name='Alicja']

bosh...nie dość ze spawiowane to jeszcze je siqiem traktujesz
a co tam im juz wszytsko jedno:cool3:
[quote name='GameBoy']

Muma wskoczyla mi dzis na lodowkę :roll: ale tak sie wystraszyla, ze nie wiedziala jak zejsc :roll: chociaz to chyba ja darlam sie zeby nie zeskakiwala i TZ ja zdjął
ale cyrk:evil_lol:
[quote name='GameBoy']stad powiedzmy moja umiarkowana milosc do kota :cool3:
wypchaj go:diabloti:
[quote name='an1a']W czym ona pomaga? Zmniejsza opuchliznę?
no na zastoje mleka w cycucniach też pomaga:evil_lol::evil_lol:
[quote name='Vectra']zgadza się , kapusta wyciąga opuchlznę i łagodzi ból ..... mówiłam to JA :diabloti:
no Ba....mówiła to ONA:evil_lol:

ale se pomulticytowałam:diabloti:

Posted

znowu mi tu offtopują :shake::mad::diabloti:

RTG miałam ale ja kiedyś to miałam złamane i teraz jak się rypnę to mnie mega boli, miała suka szczęscie :diabloti: ze tak dobrze i celnie trafila

mam cos tam w spreju i masci :eviltong: bedzie gitek

Posted

[quote name='Alicja']
:razz::razz: w ludziowych tysz :grins: więc może jednak :razz::razz:

:lol: nie planuję mieć tam mleka, chyba, że jakaś ciąża urojona czy cuś :evil_lol:

Ciotka się nie wściekaj, bo sama offujesz :diabloti:
oj będzie śmiesznie, bardzo śmiesznie..... :eviltong: