Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

an1a napisał(a):
Ciotka mój to przecież ONek :evil_lol: rodowód bym Ci pokazała, tyle, że zapodziałam :oops:
Ale jak Muma uwierzy na słowo, że to łon, to może zostać workiem treningowym, jemu już wsio rawno co go gryzie :evil_lol:

jak byś miała chęć to ja chętnie :oops: tylko, że to koszmarny wrzask będzie :oops:
możemy szczegóły ustalić na specjalnym konsylium :evil_lol:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):
jak byś miała chęć to ja chętnie :oops: tylko, że to koszmarny wrzask będzie :oops:

Spoko, jeszcze mam w pamięci wrzaski mojego psa, więc loooz :evil_lol: Zrobimy walki psów :diabloti:
GameBoy napisał(a):

możemy szczegóły ustalić na specjalnym konsylium :evil_lol:

:loveu: tylko proponowałabym ten temat poruszyć na jego początku... :evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
czy ktoś ma pomysł na poważnie pytam, jak Mumę przekonać że Onki nie są be?

to pytanie retoryczne :lol:
nie wiem co onki mają w sobie , że są nielubiane

z mojego podwórka .. bawiło się zawsze wiele psów .. różnych ras , małych , dużych , średnich - płeć różna ... idealnie , bez awantur .. do momentu gdy nie przybiegł jakiś ONek - i zawsze wtedy ONek robił rozpierduchę , było ich na osiedlu kilka , więc było bez znaczenia który to ...

morał z tego taki , że mój wtedy pies nienawidził ONków , aczkolwiek z domowym udało się go dogadać .... jednak domowy mimo , że noooo .. to też wbił sobie samobója :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):

z mojego podwórka .. bawiło się zawsze wiele psów .. różnych ras , małych , dużych , średnich - płeć różna ... idealnie , bez awantur .. do momentu gdy nie przybiegł jakiś ONek - i zawsze wtedy ONek robił rozpierduchę , było ich na osiedlu kilka , więc było bez znaczenia który to ...

morał z tego taki , że mój wtedy pies nienawidził ONków , aczkolwiek z domowym udało się go dogadać .... jednak domowy mimo , że noooo .. to też wbił sobie samobója :cool3:

Właśnie mój też miał zawsze jakieś sceny z ONkami, które go atakowały od tyłu. Teraz też potrafi się rozpruć na ONa, nie toleruje ich jakoś.
Jedynego, jakiego toleruje, bo musi to suka moich rodziców.

Posted

Vectra napisał(a):

naszym problemem jest to, ze Onka pogryzla Mumine jak ta byla mała
od tej pory jest koszmar :shake:

Posted

GameBoy napisał(a):
naszym problemem jest to, ze Onka pogryzla Mumine jak ta byla mała
od tej pory jest koszmar :shake:

dokladnie to co u nas:roll: potem niektore ONki tylko "poprawily" i gotowe - sucz zwiewa jak widzi ONa badz w typie (zazwyczaj w typie:roll:)

Posted

jak z Ozzym idę na psacer to 2 ONki strzępią się przez płot na Niuńka ...on to zlewa , udaje że nie widzi i nie słyszy :p...jakby było na zewnętrznym to nie wiem ....bo było zajście gdzie Ozzy był zaatakowany ...
ale uczulony jest cholernik na czarne dobki :razz::razz:

Posted

Agnes napisał(a):
dokladnie to co u nas:roll: potem niektore ONki tylko "poprawily" i gotowe - sucz zwiewa jak widzi ONa badz w typie (zazwyczaj w typie:roll:)

gdyby Mumin zwiewał nie byloby problemu ale ona atakuje

Posted

Mumin nie chce jeść - od 2 dni mam problem
myslalam ze to kwestia karmy (Biomill) ale dzis dalam royala i tez nic

z wielka łaską zjadła kość cielęcą ale najpierw się na nią gapiła chyba z 15 min :roll:

do tej pory wszystko połykała tak szybko wcinała nie wiem o co jej chodzi

Posted

GameBoy napisał(a):
gdyby Mumin zwiewał nie byloby problemu ale ona atakuje

nie byloby dopoki nie spotkalaby ONa na ulicy...badz tez blisko niej

a od takiego azowego strachu do agresji to juz blisko:roll:

tez kiedys chcialam poszukac milego ONka i przyzwyczajac sucz, ale jakos nie doszlo do tego, a efekt widzisz sama - panika przy kazdym wiekszym psie

Posted

GameBoy napisał(a):
do tej pory wszystko połykała tak szybko wcinała nie wiem o co jej chodzi

moze upal...:hmmmm: nie wiem czy psy odczuwaja to tak jak my...:niewiem:

karma karma, ale ze do kosci sie nie dorwala:roll:

Posted

Agnes napisał(a):
moze upal...:hmmmm: nie wiem czy psy odczuwaja to tak jak my...:niewiem:

karma karma, ale ze do kosci sie nie dorwala:roll:

zjadła ale z ociąganiem
teraz śpi ;)
nic je nie jest zachowuje się normalnie, bawi się biega sika etc
tylko jeść nie chce :cool1: moze naczytala sie o kryzysie :evil_lol:

Posted

Mój Szon w trakcie tych gorących dni też kilka razy wymiotował, ale ma chęć do jedzenia, jedynie cały dzień mało się rusza, jedynie poleguje i śpi, nawet specjalnie duzo nie pije.

Posted

kela napisał(a):
Mój Szon w trakcie tych gorących dni też kilka razy wymiotował, ale ma chęć do jedzenia, jedynie cały dzień mało się rusza, jedynie poleguje i śpi, nawet specjalnie duzo nie pije.

dawno Cie nie bylo :loveu:
Muma spi, juz nie wymiotuje - bedziemy obserwować
przegłodzę do jutra i tyle :cool1:

Posted

Jestem,jestem - tylko podglądałam Twoje Mumino-Cudeńko:loveu:Mam trochę kłopotów ze zdrowiem i dopiero co wróciłam z sanatorium.Moje zwierzaki też żle znosza te upały, a Szona też na dwa dni wsadziłam na dietkę ryzowo-kurczakową + stoperan, bo miał też lekkie rozwolnienie.

Pozdrowienia dla pięknej Panny od kawalera Szona:razz:!

Posted

kela napisał(a):
Jestem,jestem - tylko podglądałam Twoje Mumino-Cudeńko:loveu:Mam trochę kłopotów ze zdrowiem i dopiero co wróciłam z sanatorium.Moje zwierzaki też żle znosza te upały, a Szona też na dwa dni wsadziłam na dietkę ryzowo-kurczakową + stoperan, bo miał też lekkie rozwolnienie.

Pozdrowienia dla pięknej Panny od kawalera Szona:razz:!

z ta pięknościa to bym nie przesadzala :evil_lol:
u nas tez bylo malo atrakcji to Mumin zbil mi noge az spuchla i wymiotuje :shake::evil_lol:

Posted

kela napisał(a):
Nie bądż taka skromna- mnie się Mumina podoba i już!!!!Zfotek ma całe mnóstwo osobistego uroku:loveu:!!!

mnie tam tez sie podoba o jest moja :loveu: tylko chude toto :evil_lol: ale ma jeszcze czas za kilka dni bedzie miala 7 mcy :multi:

Posted

GameBoy napisał(a):
Mumin zbil mi noge az spuchla i wymiotuje :shake::evil_lol:

Ciotka idź lepiej do lekarza, niech zobaczy tą nogę, bo musi być coś poważnego jak już zaczyna wymiotować :shake: Wymiotująca noga nie jest dobrym sygnałem :roll:

:evil_lol:

Posted

an1a napisał(a):
Ciotka idź lepiej do lekarza, niech zobaczy tą nogę, bo musi być coś poważnego jak już zaczyna wymiotować :shake: Wymiotująca noga nie jest dobrym sygnałem

no co Ty...moje nogi ciągle wymiotują....ale olewam to:diabloti:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
no co Ty...moje nogi ciągle wymiotują....ale olewam to:diabloti:

Ja na odwrót - wymiotuję swoimi :evil_lol: Już tylko mam taki odruch jak o nich pomyślę :diabloti: