Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
bierij namiot , oć do mnie :loveu: tylko komary strasznie gryzą :angryy:

mam off pomarańczowy jest naprawdę skuteczny tyle, że chemią trochi wali :evil_lol:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moja jurka obgolona jest na doopsku i ci*** bo zbiera rzepy jakby na żniwach rzepowych była (to se wymyśliłam hahahahaha)zresztą na reszcie ciała też ni bardzo tych włosów...jedynie jej irokez został, krzaczaste brwi i pychol...wiecie sznaucerka sobie miniaturke wyuprawiałam:loveu:
a strzyge ją na 3mm:evil_lol:
no ta chodofle to juz trzeba zakładać akurat sie urodzą, podrosną i na jesień jak znalazł prezenciki:loveu:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
moja jurka obgolona jest na doopsku i ci*** bo zbiera rzepy jakby na żniwach rzepowych była (to se wymyśliłam hahahahaha)zresztą na reszcie ciała też ni bardzo tych włosów...jedynie jej irokez został, krzaczaste brwi i pychol...wiecie sznaucerka sobie miniaturke wyuprawiałam:loveu:
a strzyge ją na 3mm:evil_lol:
no ta chodofle to juz trzeba zakładać akurat sie urodzą, podrosną i na jesień jak znalazł prezenciki:loveu:

pod chionke raczej... tyle ze moja sucz bedzie miala ciecze w pazdzirnku akutat pod choinke kluseczki :loveu:

Posted

no właśnie ryj musisz ogolić , bo franek ma traume po łestiku i kosi wszystko co trochę przypomina łestika :evil_lol:

już wolę chemię , niż ukąszenia i drapanie

Posted

a co mi tam :diabloti:
jak już gole to moge ją z raz cała obgolic, ladniejsze kudły odrosną...powiedzmy że będzie to zabieg czysto estetyczny, celowy, zaplanowany, przemyślany itd...to pisze dla tych którzy mnie zapytają jak ostatnio "ale czemu pani to zrobiła?"
głupie pytane to głupia odpowiedz "moja suka to robie z nią co chce"
Amen:diabloti:

Posted

GameBoy napisał(a):
wariatkowo :evil_lol:
wlaśnie moj kot sie zglosil na ochotnika tez :oops:

kot też się nada , jak nie do rozrodu , to foty ze psami i kotami - ładnie się sprzedają :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
kot też się nada , jak nie do rozrodu , to foty ze psami i kotami - ładnie się sprzedają :evil_lol:

ciekawe na ilu fotach kot będzie jeszcze oddychał :evil_lol::oops:

Posted

GameBoy napisał(a):
ciekawe na ilu fotach kot będzie jeszcze oddychał :evil_lol::oops:

hmm powiem tak...
robmy foty kota ze wszytskimi psami ale na koncu z moim wyżłem oki? bo jak zrobimy na początku z łyżwem to tylko z nim bedą fotki z kotem...
a i mam pytanie na fotach nie musi byc kotek żywy? można jakoś go ustawić przecież...dac komende psu do spania i będzie że sobie tak słodko śpią?:cool3:

Posted

hmm powiem tak...
robmy foty kota ze wszytskimi psami ale na koncu z moim wyżłem oki? bo jak zrobimy na początku z łyżwem to tylko z nim bedą fotki z kotem...
a i mam pytanie na fotach nie musi byc kotek żywy? można jakoś go ustawić przecież...dac komende psu do spania i będzie że sobie tak słodko śpią?:cool3:

chyba powinnyśmy zakończyć temat kota :cool1:

Posted

Vectra napisał(a):
za wypchanego kota , też się pare groszy szarpnie ...
czy ja sama muszę o wszystkim ? nic w Was żyłki handlowca NIC !!! z torbami pójdziemy :mad:

ja w dziale kreatywnym pracuje nie w sprzedazy :cool1:

Posted

Vectra napisał(a):
za wypchanego kota , też się pare groszy szarpnie ...
czy ja sama muszę o wszystkim ? nic w Was żyłki handlowca NIC !!! z torbami pójdziemy :mad:

no musisz nas trzymac jakoś w ryzach...może nam OE pozakładaj:diabloti:
i klikaj nam jak wpadniemy na dobrego pomysła!

Posted

no musisz nas trzymac jakoś w ryzach...może nam OE pozakładaj:diabloti:
i klikaj nam jak wpadniemy na dobrego pomysła!

a moze bana na kilka dni w celu przemyslenia strategii?:cool1::loveu:

Posted

GameBoy napisał(a):
a moze bana na kilka dni w celu przemyslenia strategii?:cool1::loveu:

PHI , na taki luksus to trzeba wielu zasług :obrazic:

jeśli Łyżwa , nie będzie chciala dotykać Ajdy rzeczy , to włos mu z glowy nie spadnie :diabloti:

Posted

a jesli będzie chciał dotknąć Ajde?:cool3:

spoko , dotykać siebie pozwala :p
w niedzielę bawiła się z burtelierem , burtelier żyje :diabloti:

Posted

ja sie nie znam:shake:
ale ja swojego łyżwa musiałam przekonac do dobermanów bo taki jeden mu krwi napsuł tyle i mi nerwów też zszarpał że Timek miał tryb kilim jak widział dobka gdzieś...
ja znalazłam mega łagodną ułozoną zajefajną sukę i poznałąm ich jak ona miała cieczkę:loveu: jak juz sie normalnie bawili to dołaczyłam zapoznanie z inną suką dobka trochę dominująca...było oki to wkroczył pan samiec doberman...troszkę to trwało ale tryb kilim na dobki sie wyłączył...
a jak to sie robi profeszinalnie nie mam bladego pojęciunia:diabloti:
Vectra niech się wypowie ona ma same psy co maja tylko tryby kilim podobno bo mózg za duzy w stsounku do czaszki czy cus:diabloti:

Posted

Mume ugryzła Onka jak mała miała ok 3 mcy
od tej pory jak widzi Ona zapienia się jak głupia, nie da się z nią nawet podejść
jak pies jest 3-4 metry od niej to siedzi cicho nawet jak jest luzem ale jak podchodzi do niej to jest dym :shake: daje się tez super szybko odwolac ale pomruczec pod nosem musi :shake:

Posted

e jak sie daje odwolac to i tak jest dobrze:diabloti:
nie masz znajomych onkow kilku zeby ją przekonać? tylko jakis mega łagodnych czy grzecznych bo jak będzie rozróba to raczej odwrotny skutek:evil_lol:

no właśnie nie mam
ona jest do nich wszystkich nastanowiona na NIE :shake:

Posted

GameBoy napisał(a):
no właśnie nie mam
ona jest do nich wszystkich nastanowiona na NIE :shake:

Ciotka mój to przecież ONek :evil_lol: rodowód bym Ci pokazała, tyle, że zapodziałam :oops:
Ale jak Muma uwierzy na słowo, że to łon, to może zostać workiem treningowym, jemu już wsio rawno co go gryzie :evil_lol: