GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Vectra napisał(a):bierij namiot , oć do mnie :loveu: tylko komary strasznie gryzą :angryy: mam off pomarańczowy jest naprawdę skuteczny tyle, że chemią trochi wali :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 moja jurka obgolona jest na doopsku i ci*** bo zbiera rzepy jakby na żniwach rzepowych była (to se wymyśliłam hahahahaha)zresztą na reszcie ciała też ni bardzo tych włosów...jedynie jej irokez został, krzaczaste brwi i pychol...wiecie sznaucerka sobie miniaturke wyuprawiałam:loveu: a strzyge ją na 3mm:evil_lol: no ta chodofle to juz trzeba zakładać akurat sie urodzą, podrosną i na jesień jak znalazł prezenciki:loveu: Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):moja jurka obgolona jest na doopsku i ci*** bo zbiera rzepy jakby na żniwach rzepowych była (to se wymyśliłam hahahahaha)zresztą na reszcie ciała też ni bardzo tych włosów...jedynie jej irokez został, krzaczaste brwi i pychol...wiecie sznaucerka sobie miniaturke wyuprawiałam:loveu: a strzyge ją na 3mm:evil_lol: no ta chodofle to juz trzeba zakładać akurat sie urodzą, podrosną i na jesień jak znalazł prezenciki:loveu: pod chionke raczej... tyle ze moja sucz bedzie miala ciecze w pazdzirnku akutat pod choinke kluseczki :loveu: Quote
Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 no właśnie ryj musisz ogolić , bo franek ma traume po łestiku i kosi wszystko co trochę przypomina łestika :evil_lol: już wolę chemię , niż ukąszenia i drapanie Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 a co mi tam :diabloti: jak już gole to moge ją z raz cała obgolic, ladniejsze kudły odrosną...powiedzmy że będzie to zabieg czysto estetyczny, celowy, zaplanowany, przemyślany itd...to pisze dla tych którzy mnie zapytają jak ostatnio "ale czemu pani to zrobiła?" głupie pytane to głupia odpowiedz "moja suka to robie z nią co chce" Amen:diabloti: Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 wariatkowo :evil_lol: wlaśnie moj kot sie zglosil na ochotnika tez :oops: Quote
Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 GameBoy napisał(a):wariatkowo :evil_lol: wlaśnie moj kot sie zglosil na ochotnika tez :oops: kot też się nada , jak nie do rozrodu , to foty ze psami i kotami - ładnie się sprzedają :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Vectra napisał(a):kot też się nada , jak nie do rozrodu , to foty ze psami i kotami - ładnie się sprzedają :evil_lol: ciekawe na ilu fotach kot będzie jeszcze oddychał :evil_lol::oops: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 GameBoy napisał(a):ciekawe na ilu fotach kot będzie jeszcze oddychał :evil_lol::oops: hmm powiem tak... robmy foty kota ze wszytskimi psami ale na koncu z moim wyżłem oki? bo jak zrobimy na początku z łyżwem to tylko z nim bedą fotki z kotem... a i mam pytanie na fotach nie musi byc kotek żywy? można jakoś go ustawić przecież...dac komende psu do spania i będzie że sobie tak słodko śpią?:cool3: Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):hmm powiem tak... robmy foty kota ze wszytskimi psami ale na koncu z moim wyżłem oki? bo jak zrobimy na początku z łyżwem to tylko z nim bedą fotki z kotem... a i mam pytanie na fotach nie musi byc kotek żywy? można jakoś go ustawić przecież...dac komende psu do spania i będzie że sobie tak słodko śpią?:cool3: chyba powinnyśmy zakończyć temat kota :cool1: Quote
Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 za wypchanego kota , też się pare groszy szarpnie ... czy ja sama muszę o wszystkim ? nic w Was żyłki handlowca NIC !!! z torbami pójdziemy :mad: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 GameBoy napisał(a):chyba powinnyśmy zakończyć temat kota :cool1: ale why why why? :placz::placz::placz: no dobra może byc żywy kot i martwy pies? puścimy łyzwa żeby sie pozalecał do Ajdy:diabloti: Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Vectra napisał(a):za wypchanego kota , też się pare groszy szarpnie ... czy ja sama muszę o wszystkim ? nic w Was żyłki handlowca NIC !!! z torbami pójdziemy :mad: ja w dziale kreatywnym pracuje nie w sprzedazy :cool1: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Vectra napisał(a):za wypchanego kota , też się pare groszy szarpnie ... czy ja sama muszę o wszystkim ? nic w Was żyłki handlowca NIC !!! z torbami pójdziemy :mad: no musisz nas trzymac jakoś w ryzach...może nam OE pozakładaj:diabloti: i klikaj nam jak wpadniemy na dobrego pomysła! Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):no musisz nas trzymac jakoś w ryzach...może nam OE pozakładaj:diabloti: i klikaj nam jak wpadniemy na dobrego pomysła! a moze bana na kilka dni w celu przemyslenia strategii?:cool1::loveu: Quote
Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 GameBoy napisał(a):a moze bana na kilka dni w celu przemyslenia strategii?:cool1::loveu: PHI , na taki luksus to trzeba wielu zasług :obrazic: jeśli Łyżwa , nie będzie chciala dotykać Ajdy rzeczy , to włos mu z glowy nie spadnie :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 GameBoy napisał(a):a moze bana na kilka dni w celu przemyslenia strategii?:cool1::loveu: o tak:diabloti: a potem nam kliknij:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Vectra napisał(a): jeśli Łyżwa , nie będzie chciala dotykać Ajdy rzeczy , to włos mu z glowy nie spadnie :diabloti: a jesli będzie chciał dotknąć Ajde?:cool3: Quote
Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):a jesli będzie chciał dotknąć Ajde?:cool3: spoko , dotykać siebie pozwala :p w niedzielę bawiła się z burtelierem , burtelier żyje :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 czy ktoś ma pomysł na poważnie pytam, jak Mumę przekonać że Onki nie są be? Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ja sie nie znam:shake: ale ja swojego łyżwa musiałam przekonac do dobermanów bo taki jeden mu krwi napsuł tyle i mi nerwów też zszarpał że Timek miał tryb kilim jak widział dobka gdzieś... ja znalazłam mega łagodną ułozoną zajefajną sukę i poznałąm ich jak ona miała cieczkę:loveu: jak juz sie normalnie bawili to dołaczyłam zapoznanie z inną suką dobka trochę dominująca...było oki to wkroczył pan samiec doberman...troszkę to trwało ale tryb kilim na dobki sie wyłączył... a jak to sie robi profeszinalnie nie mam bladego pojęciunia:diabloti: Vectra niech się wypowie ona ma same psy co maja tylko tryby kilim podobno bo mózg za duzy w stsounku do czaszki czy cus:diabloti: Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Mume ugryzła Onka jak mała miała ok 3 mcy od tej pory jak widzi Ona zapienia się jak głupia, nie da się z nią nawet podejść jak pies jest 3-4 metry od niej to siedzi cicho nawet jak jest luzem ale jak podchodzi do niej to jest dym :shake: daje się tez super szybko odwolac ale pomruczec pod nosem musi :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 e jak sie daje odwolac to i tak jest dobrze:diabloti: nie masz znajomych onkow kilku zeby ją przekonać? tylko jakis mega łagodnych czy grzecznych bo jak będzie rozróba to raczej odwrotny skutek:evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):e jak sie daje odwolac to i tak jest dobrze:diabloti: nie masz znajomych onkow kilku zeby ją przekonać? tylko jakis mega łagodnych czy grzecznych bo jak będzie rozróba to raczej odwrotny skutek:evil_lol: no właśnie nie mam ona jest do nich wszystkich nastanowiona na NIE :shake: Quote
an1a Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 GameBoy napisał(a):no właśnie nie mam ona jest do nich wszystkich nastanowiona na NIE :shake: Ciotka mój to przecież ONek :evil_lol: rodowód bym Ci pokazała, tyle, że zapodziałam :oops: Ale jak Muma uwierzy na słowo, że to łon, to może zostać workiem treningowym, jemu już wsio rawno co go gryzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts