Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ew mogę wejść do spółki , zrobimy se CAkaOweŁyżwy :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 czemu nie ...tylko jak to sie bedzie wtedy nazywało?:cool3: dobra to zrobimy w pierwszym rzucie mumino-wyzły i cakaowe wyzły potem zrobimy sobie mumino-asty i cakaowe asty no i jeszcze chce zrobic wyzło-asty tylko za cholere niei wiem jak ...Ozzy z Timem??:diabloti: Quote
Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Alicja napisał(a):może chcecie domieszkę ASTa :razz::razz: już dawno Ci to proponowałam :shake: przecież one stworzone do siebie :loveu: taki sam kolor mają ..... ale rąbiem ogony czy uszy :razz: po 150 na allegro zejdą w mig .... napiszemy kaukazopitoamstaff , pokona nawet sam siebie :cool3: Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Vectra napisał(a):już dawno Ci to proponowałam :shake: przecież one stworzone do siebie :loveu: taki sam kolor mają ..... ale rąbiem ogony czy uszy :razz: po 150 na allegro zejdą w mig .... napiszemy kaukazopitoamstaff , pokona nawet sam siebie :cool3: a skad kaukaza wytrzaśniesz? Quote
Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 GameBoy napisał(a):a skad kaukaza wytrzaśniesz? to ty nie wiesz , że Ajda to mix kaukaza z pitem :crazyeye: :crazyeye: ale spoko , ja też nie wiedziałam , parę osób które zobaczyło Ajdę przez bramę , tak mi powiedziało :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Vectra napisał(a):to ty nie wiesz , że Ajda to mix kaukaza z pitem :crazyeye: :crazyeye: ale spoko , ja też nie wiedziałam , parę osób które zobaczyło Ajdę przez bramę , tak mi powiedziało :loveu: :loveu: :evil_lol: u mnie niedaleko mieszka Pani ktora ma CAO, suczke, ma ok roku, a moj wujek stwierdzil ostanio ze to dog:crazyeye::cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 słuchajcie a co lepiej połaczyć z yorczką?? asta? Vectra a może pożycz franciszka co? obydwa rodowodowe więc jakby co napiszemy na allegro...york staffikowy: po rodowodowych rodzicach:diabloti: ma papiery (ksiazeczke zdrowia z wpisana rasą), rodzice do obejrzenia na miejscu:loveu: Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):słuchajcie a co lepiej połaczyć z yorczką?? asta? Vectra a może pożycz franciszka co? obydwa rodowodowe więc jakby co napiszemy na allegro...york staffikowy: po rodowodowych rodzicach:diabloti: ma papiery (ksiazeczke zdrowia z wpisana rasą), rodzice do obejrzenia na miejscu:loveu: od Frania to Ty się odczep :mad: ja mam na stanie też CAO sukę, rottka psa i mixa chiłki psa :evil_lol: ( gdyby zaszła potrzeba) Quote
Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Mania niebawem będzie miała cieczkę :diabloti: tak nieśmiało wspomnę :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Vectra napisał(a):Mania niebawem będzie miała cieczkę :diabloti: tak nieśmiało wspomnę :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: niestety ja jadę na urlop sam się organizujcie :eviltong: Quote
Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):słuchajcie a co lepiej połaczyć z yorczką?? asta? Vectra a może pożycz franciszka co? obydwa rodowodowe więc jakby co napiszemy na allegro...york staffikowy: po rodowodowych rodzicach:diabloti: ma papiery (ksiazeczke zdrowia z wpisana rasą), rodzice do obejrzenia na miejscu:loveu: Musisz naj ogolić jorka na zupełne zero , on nie lubi długowłosych ... się by mu jajka zaplątały :shake: Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Vectra napisał(a):Musisz naj ogolić jorka na zupełne zero , on nie lubi długowłosych ... się by mu jajka zaplątały :shake: :stupid::stupid::stupid: :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 GameBoy napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: niestety ja jadę na urlop sam się organizujcie :eviltong: nie kłam z tym urlopem , ramy w otwarte karty , jedziesz do mnie na pole , paliki wbijać i łańcuchy na odcinki 40 cm ciąć :shake: GameBoy napisał(a)::stupid::stupid::stupid: :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: :evil_lol: KE ? się nie podoba ? :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Vectra napisał(a):nie kłam z tym urlopem , ramy w otwarte karty , jedziesz do mnie na pole , paliki wbijać i łańcuchy na odcinki 40 cm ciąć :shake: czy ja o czyms nie wiem?:cool1: KE ? się nie podoba ? :diabloti: nie nie podoba :diabloti: Quote
Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 i jeszcze gupa pali , mówiłam , noś kapelutek na słońcu :mad: trza miejsce na chodoffle robić nie ? :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Vectra napisał(a):i jeszcze gupa pali , mówiłam , noś kapelutek na słońcu :mad: trza miejsce na chodoffle robić nie ? :diabloti: aaaaaaaaaaaaaaaa ja przeznaczyć mogę pokój na toto, lepiej dzieci w miescie chowac niz w polu opalikowac :shake: Quote
Alicja Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Vectra napisał(a):i jeszcze gupa pali , mówiłam , noś kapelutek na słońcu :mad: trza miejsce na chodoffle robić nie ? :diabloti: a bedzie elektryczny pastuch czy kojce :diabloti::roll: Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Alicja napisał(a): a bedzie elektryczny pastuch czy kojce :diabloti::roll: krzesło elektryczne :cool3: Quote
Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Alicja napisał(a): a bedzie elektryczny pastuch czy kojce :diabloti::roll: a palik i łańcuch to co ? też miejsce na ziemi ... pastuch kosztuje , kojce jeszcze więcej łańcuchy mamy od krów z pegeeru , a paliki się wystruga ... cza ciąć koszta , kryzys mamy :p Quote
Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 GameBoy napisał(a):krzesło elektryczne :cool3: też będzie , dla upierdliwych klientów :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Vectra napisał(a):a palik i łańcuch to co ? też miejsce na ziemi ... pastuch kosztuje , kojce jeszcze więcej łańcuchy mamy od krów z pegeeru , a paliki się wystruga ... cza ciąć koszta , kryzys mamy :p rENce opadaJOM:shake: Quote
Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 GameBoy napisał(a):rENce opadaJOM:shake: oczywiście , od tych banknotów które trzymają te rence :diabloti: myślał by kto , żeś taka miłosierna :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Vectra napisał(a):oczywiście , od tych banknotów które trzymają te rence :diabloti: myślał by kto , żeś taka miłosierna :evil_lol: jak ja nienawidzę tego bloku w ktorym mieszkam :shake: chcialabym juz stad zwiac :roll: Quote
Vectra Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 GameBoy napisał(a):jak ja nienawidzę tego bloku w ktorym mieszkam :shake: chcialabym juz stad zwiac :roll: bierij namiot , oć do mnie :loveu: tylko komary strasznie gryzą :angryy: Quote
Recommended Posts