Ziutka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ale żeś jej ciotka walnęła obrożę :cool3: Quote
GameBoy Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 madziorna napisał(a):http://img227.imageshack.us/img227/8739/dsc00790ui0.jpg => Czy ktoś się oprze takiemu spojrzeniu? :evil_lol: ona patrzy na mnie, ja tam stalam :loveu: Quote
GameBoy Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Ziutka napisał(a):Ale żeś jej ciotka walnęła obrożę :cool3: latwiej mi tak ja utrzymac, na tych cienkich paseczkach to cyrki sie dzieja :shake: sama wiesz jak ona sie zachowuje czasem, widzialas jak po ochroniarzu biegala o 5 rano :evil_lol::oops: Quote
Ziutka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 GameBoy napisał(a): sama wiesz jak ona sie zachowuje czasem, widzialas jak po ochroniarzu biegala o 5 rano :evil_lol::oops: Widziałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Ziutka napisał(a):Widziałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: stad wlasnie kaganiec i szersza obroza, chyba jej hormony buzuja bo jakas nieobliczalna sie zrobila :shake: jak sie nie uspokoi bede musiala isc z nia na szkolenie :roll: mam nadzieje, ze jej to przejdzie cale szczescie cieczka sie skonczyla :multi: Quote
Agnes Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 znalazlam znalazlam:multi::eviltong: ja wiedzialam, ze Was znajde na dogo!:eviltong: juz sobie ide:oops: Quote
GameBoy Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 moj grubas :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Matko swieta jak ona wyrosla:crazyeye::loveu: Piekna jest:loveu: Quote
GameBoy Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [CENTER]Dziś ok 11, Hexulka przekroczyła bramę Tęczowego Mostu. Kochana, dla nas byłas całym światem, naszą największą radością. Mam nadzieję, że byłas z nami szcześliwa, proszę spojrzyj na nas czasem tam z góry.... Razem z Tobą odeszła nieodwracalnie część nas. Nauczyłaś nas tak wiele, oddałaś całą siebie. Los zdecydował, że dziś musieliśmy się rozstać ale w naszej pamięci i sercach pozostaniesz na zawsze. Kocham Cię Mała. [/CENTER] Quote
Agnes Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 dla Ciebie Hexa - od kumpeli Azy i ode mnie... ...bedziemy tesknic Quote
tajdzi Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 rozpaczamy razem z wami :placz: :placz: :placz: :placz: Pozdrów proszę za Tęczowym Mostem Oskarka, Tipcia i Maciusie. Do zobaczenia w innym futerku. Quote
madziorna Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='GameBoy']Dziś ok 11, Hexulka przekroczyła bramę Tęczowego Mostu. O Boże :-( Co się stało? :placz: Quote
GameBoy Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Hexa zjadła truciznę w lesie kabackim, wczoraj wieczorem, odeszła dziś u weterynarza po kilkugodzinnej próbie ratowania. Najgorsze było to, że po spacerze zwymiotowała tylko 2 razy ( ale karmą) i później dobrze się czuła, spała, była na spacerze, normalnie się wypróżniała, była lekko markotna ale to nie pierwszy raz kiedy wymiotowała więc nie byłam zaniepokojona tym.... dopiero nad ranem pojawiły się problemy z oddychaniem, miała bardzo przyśpieszony oddech, i chodzeniem... od razu zabraliśmy ją do weterynarza, niestety nie udało się... dawka trucizny była za duża :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
an1a Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Dla Hexy... [*] Jej światełko będzie zawsze z Wami. Quote
Ziutka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Nie wiem co napisać :shake: Game...pamiętaj, że zawsze jestem z Tobą :-( :shake: :shake: :shake: Quote
furciaczek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Boze....tak bardzo mi przykro... Trzymaj sie kochana...a Ty Hexiu biegaj szczesliwa za TM... Quote
pucka69 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Co za .... ech ... Trzymajcie się. Hexa [*] Quote
justysiek Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 współczuje:shake::-(:placz: co sie dzieje z tym światem....:mad: Quote
GameBoy Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Gdybym tylko wiedziala, że jest teraz szczęśliwa byłabym spokojniejsza.... Śmierć psa wg mnie nie różni się wiele od straty członka rodziny. Boli strasznie, szarpie w środku, nie daje spać, myśleć i normalnie funkcjonować... zresztą chyba nadal nie mogę uwierzyć w to, że jej już nigdy nie przytulę, nie poczuję jak się pcha w łóżku i oślinia mi ubranie na 3 min przed wyjściem do pracy... eh maleńka moja dlaczego tak wcześnie???? Dziękuję Wam za słowa otuchy i wsparcia, tu, na gg i przez telefon, przepraszam, że gadam bez ładu i skladu ale nie umiem o tym mówić (ani pisać) na spokojnie. Quote
Bonsai Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Tak mi przykro... :placz: Nie wierzę, nie wierzę... :placz: Trzymaj się. Quote
GameBoy Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Hexula tak bardzo tęsknię, nie mogę się pozbierać, na zawsze pozostaniesz w moim sercu maleńka :cry::cry::cry::cry::cry: Quote
beka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 GameBoy bardzo mi przykro. Współczuje Ci z całego serca. Ja straciłam moją sunię w listopadzie i też nie mogę się pozbierać :-( Quote
kela Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 GB-BARDZO CI WSPÓŁCZUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!-jestem z Tobą całym sercem!!!Nie dowierzałam tej wiadomości:shake: i dotarło to do mnie dopiero po chwili jak przeczytałam drugi raz....:-(:-( Quote
GameBoy Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Dziękuję Wam wszystkim. Boli nadal strasznie, nie mogę sobie darować, że straciłam ją w taki głupi a jednocześnie okrutny sposób. Hexulko, minął właśnie tydzień. Spij spokojnie kochana. Kiedyś jeszcze się spotkamy. Quote
MaJa 75 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 GB właśnie się dowiedziałam i wciąż nie mogę uwierzyć. :-( Wiem ile dla Ciebie znaczyła. To straszne. Jestem z Tobą. Trzymaj się. Quote
Recommended Posts