Alicja Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 GameBoy napisał(a):nienawidzę bazarów:shake: bazary są fajne ...jak się je tylko przegląda :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 to chociaz podnies od czasu o czasu plizzzz :loveu: Quote
Alicja Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 GameBoy napisał(a):to chociaz podnies od czasu o czasu plizzzz :loveu: podniosę ;) Quote
GameBoy Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Alicja napisał(a):podniosę ;) bardzo dziękuję bo jak bazar jest na gorze to już połowa sukcesu :p Quote
madziorna Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Agnes napisał(a):przerwe dyskusje:evil_lol: mam foty CC z dzisiejszej wystawy - niewiele tego, tylko nie wiem gdzie wrzucic, zeby sie wszyscy cieszyli:evil_lol: No gdzie te foty?... :mad: Quote
GameBoy Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 madziorna napisał(a):No gdzie te foty?... :mad: link do fot jest u Agi w galerii ;) chyba procz dwoch psow reszta to same paskudy :evil_lol: Quote
Agnes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 madziorna napisał(a):No gdzie te foty?... :mad: narobilam smaka i sobie poszlam:evil_lol: foty albo tu --> Wystawa2009 pictures by Prejska - Photobucket ale tu sa wszystkie zdjecia dalam tez zdjecia do tematu o wystawach (w dziale wystawy) --> http://www.dogomania.pl/forum/f539/miedzynarodowa-w-wa-10-11-12-07-09-a-128586/index56.html Quote
GameBoy Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 ciotki dzieki za podrzucanie bazarow :multi::loveu: Quote
GameBoy Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 kupilam Muminie wapno - smakuje jej bardzo :p Quote
justysiek Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 justysiek napisał(a):to ja czekam na objawienie:evil_lol::loveu:0 i jak?:evil_lol: czuje sie zignorowana:obrazic::-? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 justysiek napisał(a):i jak?:evil_lol: czuje sie zignorowana:obrazic::-? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja nie wiem o co chodzi :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 GameBoy napisał(a):kupilam Muminie wapno - smakuje jej bardzo :p dobre , słodkie nie ? :cool3: Quote
GameBoy Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Vectra napisał(a):dobre , słodkie nie ? :cool3: ja nie probowalam :cool3: ale jej smakuje :eviltong: Quote
justysiek Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 GameBoy napisał(a):a ja nie wiem o co chodzi :evil_lol: :diabloti:nie poddam sie tak latwo:eviltong::diabloti: Quote
GameBoy Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 justysiek napisał(a)::diabloti:nie poddam sie tak latwo:eviltong::diabloti: ale ja naprawdę nie wiem o co chodzi :oops: Quote
justysiek Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 GameBoy napisał(a):ale ja naprawdę nie wiem o co chodzi :oops: :evil_lol:no gdzie to objawienie:cool3: ale oki juz sie nie czepiam:diabloti: ja szukam kiecki slubnej i nie ma nic ciekawego:shake::cool1: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 justysiek napisał(a)::evil_lol:no gdzie to objawienie:cool3: ale oki juz sie nie czepiam:diabloti: ja szukam kiecki slubnej i nie ma nic ciekawego:shake::cool1: objawienie ma być po urlopie:eviltong: jak nie ma nic ciekawego to se uszyj wedle swojej wyobrazni:cool3: albo bierz co jest i nie marudz...i tak bedziesz ją miec raz w zycu w jeden dzien....co za roznica jaka ona, abys znosnie wygladala i tak kazdy Ci powie że slicznie wyglądasz:diabloti: o to to moje romantyczne podejscie do zycia:evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):objawienie ma być po urlopie:eviltong: jak nie ma nic ciekawego to se uszyj wedle swojej wyobrazni:cool3: albo bierz co jest i nie marudz...i tak bedziesz ją miec raz w zycu w jeden dzien....co za roznica jaka ona, abys znosnie wygladala i tak kazdy Ci powie że slicznie wyglądasz:diabloti: o to to moje romantyczne podejscie do zycia:evil_lol: oto dwie święte prawdy :evil_lol::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 GameBoy napisał(a):oto dwie święte prawdy :evil_lol::loveu: cała ja:diabloti: moja wyciachana suka dostała cieczki...osmy cud świata:angryy::angryy: moj stary ledwo trzymajacy sie na łapach wyżeł odmłodnial z miłości i postanowił spłodzić jeszcze zanim odejdzie pierworodnego syna....z yorczką:cool3: GB nie masz ochoty na ccto-wyżły?? fur rozmnaza koty a my psy a co:diabloti: Quote
justysiek Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):objawienie ma być po urlopie:eviltong: jak nie ma nic ciekawego to se uszyj wedle swojej wyobrazni:cool3: albo bierz co jest i nie marudz...i tak bedziesz ją miec raz w zycu w jeden dzien....co za roznica jaka ona, abys znosnie wygladala i tak kazdy Ci powie że slicznie wyglądasz:diabloti: o to to moje romantyczne podejscie do zycia:evil_lol: ach si:diabloti: ja myslalam ze juz po urlopie jest:eviltong: co do kiecki to w sumie prawda:evil_lol: mam jeszcze ciut czasu wiec napewno cos sie tam znajdzie:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 justysiek napisał(a): co do kiecki to w sumie prawda:evil_lol: mam jeszcze ciut czasu wiec napewno cos sie tam znajdzie:cool3: jasne że prawda:cool3: mi każdy mówił ze ślicznie wyglądam ...ściemniarze:diabloti: matko jak toi jest z zastrzykiem hormonalnym na powstrzymanie cieczki? jak dlugo trzeba czekac na efekt...bo moze nie warto pchac w suke tego tylko przemeczyc sie te 2-3 tygodnie... Quote
justysiek Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):jasne że prawda:cool3: mi każdy mówił ze ślicznie wyglądam ...ściemniarze:diabloti: matko jak toi jest z zastrzykiem hormonalnym na powstrzymanie cieczki? jak dlugo trzeba czekac na efekt...bo moze nie warto pchac w suke tego tylko przemeczyc sie te 2-3 tygodnie... a moze to prawda byla, co z Ciebie taka pesymistka:evil_lol::loveu: Quote
GameBoy Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a): GB nie masz ochoty na ccto-wyżły?? fur rozmnaza koty a my psy a co:diabloti: póki co mogą być tylko Mumino - wyżły :evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts