Alicja Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 :diabloti: małe to wyrko .... to tera niech TZ łapie komornika a ty w obiektyw spoglądaj :razz: Quote
GameBoy Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Alicja napisał(a)::diabloti: małe to wyrko .... to tera niech TZ łapie komornika a ty w obiektyw spoglądaj :razz: śpi :evil_lol: jak wrócę z urlepa to się objawię :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 GameBoy napisał(a):śpi :evil_lol: jak wrócę z urlepa to się objawię :evil_lol: opalona, wypoczęta...i nam szczena opadnie...nam zmęczonym, siedzącym przed kompami, bladziom z zapuchnietymi ślepiami:diabloti: Quote
GameBoy Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):opalona, wypoczęta...i nam szczena opadnie...nam zmęczonym, siedzącym przed kompami, bladziom z zapuchnietymi ślepiami:diabloti: spoko mała, na urlop jedzie z nami Mumisia to gwarantuje brak wypoczynku :evil_lol: to jak pojechać z rozkapryszonym dwulatkiem :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 wez mi nic nie mów bo ja się wybieram na urlop z trojką psów i półrocznym dzieckiem...będzie ciekawie juz w aucie:-) Quote
Agnes Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 przerwe dyskusje:evil_lol: mam foty CC z dzisiejszej wystawy - niewiele tego, tylko nie wiem gdzie wrzucic, zeby sie wszyscy cieszyli:evil_lol: Quote
madeleine Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 http://img297.imageshack.us/img297/732/obraz001v.jpg no proszę, wygodnisia :evil_lol: a wy pewnie na podłodze śpicie?:evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 madeleine napisał(a):http://img297.imageshack.us/img297/732/obraz001v.jpg no proszę, wygodnisia :evil_lol: a wy pewnie na podłodze śpicie?:evil_lol: to nie moje łóżko - ja mam swoje - czystsze i jest na nim porządek :evil_lol: Quote
an1a Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 GameBoy napisał(a):to nie moje łóżko - ja mam swoje - czystsze i jest na nim porządek :evil_lol: :roflt: :evil_lol: cholera, a ja ze swoim muszę dzielić :roll: Zdjęcia.. no, no główka rośnie, oby szybciej od mózgu, bo wtedy podobno włącza się "killim" :megagrin: Quote
Vectra Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 an1a napisał(a): Zdjęcia.. no, no główka rośnie, oby szybciej od mózgu, bo wtedy podobno włącza się "killim" :megagrin: którego ? :hmmmm: :diabloti: Quote
an1a Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Vectra napisał(a):którego ? :hmmmm: :diabloti: Ha! Nareszcie nie będzie na mnie :evil_lol: Noo bo do tego twierdzenia jest jeszcze jedno "ale"... problem znika, jeśli mózgu brak :diabloti: Mojemu puchł... ale pod ogonem, wycięłam i miodzio :loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 GameBoy napisał(a):spoko mała, na urlop jedzie z nami Mumisia to gwarantuje brak wypoczynku :evil_lol: to jak pojechać z rozkapryszonym dwulatkiem :evil_lol: marudzisz :p Quote
GameBoy Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Alicja napisał(a): marudzisz :p wiem co piszę :cool1: czy znacie jakiś specyfik, który u psa działałby jak wapno dla ludzi? żeby się pozbywać szybko niegroźnych wysypek? Quote
Vectra Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 GameBoy napisał(a):wiem co piszę :cool1: czy znacie jakiś specyfik, który u psa działałby jak wapno dla ludzi? żeby się pozbywać szybko niegroźnych wysypek? wapno w płynie dla bachorów :p Quote
GameBoy Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Vectra napisał(a):wapno w płynie dla bachorów :p nadaje się? a jak to podawać? tak jak na wagę bachorzydełek? Quote
justysiek Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 GameBoy napisał(a):śpi :evil_lol: jak wrócę z urlepa to się objawię :evil_lol: to ja czekam na objawienie:evil_lol::loveu:0 Quote
GameBoy Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 justysiek napisał(a):to ja czekam na objawienie:evil_lol::loveu:0 tia... jakby to napisać :diabloti: Quote
justysiek Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 GameBoy napisał(a):tia... jakby to napisać :diabloti: slowo sie rzeklo:evil_lol::eviltong::loveu: nie ma wykretow:evil_lol::diabloti: Quote
GameBoy Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 justysiek napisał(a):slowo sie rzeklo:evil_lol::eviltong::loveu: nie ma wykretow:evil_lol::diabloti: to nie o wykrety chodzi :diabloti: Quote
justysiek Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 GameBoy napisał(a):to nie o wykrety chodzi :diabloti: a o co?:stupid: ja juz dzis nie bardzo kumam:evil_lol:wiec jak cos niedoczytalam to sorki:evil_lol::loveu: Quote
Vectra Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 GameBoy napisał(a):nadaje się? a jak to podawać? tak jak na wagę bachorzydełek? ja daje łychę Mani , ona waży 14kg , to se pomnóż :cool3: Quote
Alicja Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 GameBoy napisał(a):wiem co piszę :cool1: czy znacie jakiś specyfik, który u psa działałby jak wapno dla ludzi? żeby się pozbywać szybko niegroźnych wysypek? ja daję Calcium panthotenicum po 3 tabletki na dzień Vectra napisał(a):wapno w płynie dla bachorów :p to tysz wet kazał dawać ...napewno pani w aptece da bananowe :p Quote
sacred PIRANHA Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Alicja napisał(a): to tysz wet kazał dawać ...napewno pani w aptece da bananowe :p moja Abi tym pluje:evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 to kupię bardzo proszę podnosić toto http://www.dogomania.pl/forum/f99/unikat-trzyzlotowki-kolczyki-kruk-ubrania-buty-kosmetyki-na-cc-do-19-07-a-141929/ Quote
Recommended Posts