Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
a to jakaś propozycja :cool3: :cool3: :diabloti:

ciotka sorry ale jutro nie mam czasu :oops:

widzialam co napisalas na temacie o wyborze modow i juz nie chcialam odpisywac tam bo to troche nie na temat ale ... ktos marudzil, ze dogo nie dziala jak trzeba i nie moze sie zalogowac - nakazalas cierpliwosc :evil_lol:, ja juz jej nie mam, od jakiegos 1,5 mca wszystko sie kaszani na tym dogo i nie moge sie zalogowac - ja mam dogo oplacone czy ktos mi odda kase za czas pernamentengo zamieszania na dogo?

Posted

takie pytania , to do admina ... modzi nic wspólnego z abonamentami nie mają ...
kwestia logowania , a nie możesz sobie zaznaczyć tego ptaszka - zapamiętaj mnie ?
metoda nr 2 .... logujesz się , pojawia się biała strona .... otwierasz drugie okno przeglądarki ... klikasz na link http://dogomania.pl/forum

i powinnaś być zalogowana, u mnie tak działa , w chwili kiedy wyczyszczę sobie ciacha i muszę się zalogować ....

Posted

GameBoy napisał(a):
Nemo stracił połowę wnetrzności - Muma zakochała się w smoczycy ze Shreka - dostała od znajomych zabawkę tej samej wielkości co ona :evil_lol:

:hmmmm: ..... :roflt: poka Smoczyce :razz::razz:

Posted

Alicja napisał(a):
:hmmmm: ..... :roflt: poka Smoczyce :razz::razz:

póki co schowana bo ma druciki w skrzydelkach trzeba wyjac coby sie Mum nie pokaleczyla

a w ogole nic Wam nie pokaze bo sie pozniej tylko nasmiewacie z mojej maluszki

Muma rosnie w szerz :multi: i glowa jej rosnie :multi:

:evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
póki co schowana bo ma druciki w skrzydelkach trzeba wyjac coby sie Mum nie pokaleczyla

a w ogole nic Wam nie pokaze bo sie pozniej tylko nasmiewacie z mojej maluszki

Muma rosnie w szerz :multi: i glowa jej rosnie :multi:

:evil_lol:

:obrazic:

sacred PIRANHA napisał(a):
będzie przypominać CCta?:evil_lol:
może Cię nikt z galerii nie przegoni tym razem:angryy:

:roflt:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
będzie przypominać CCta?:evil_lol:
może Cię nikt z galerii nie przegoni tym razem:angryy:

tego nie nikt :evil_lol: wiadomo jak to z Mumisią bywa :evil_lol:
ale rośnie rośnie - w każdym razie coraz mniej przypomina szczura :evil_lol:

jak mnie stad wygonią to gdzie się podzieje? moze na mieszance nas przytula ? :-(

Posted

GameBoy napisał(a):
tego nie nikt :evil_lol: wiadomo jak to z Mumisią bywa :evil_lol:
ale rośnie rośnie - w każdym razie coraz mniej przypomina szczura :evil_lol:

jak mnie stad wygonią to gdzie się podzieje? moze na mieszance nas przytula ? :-(

na wyżłach was nie przygarną...tam nie masz R to sie nie liczysz...Wy niby macie ale ten wygląd:diabloti:
ja pogadałam sobie z myśliwym polującym z wyżłami (tylko R) i on mnie zapytał czy moj wyżeł może z nim popolować..ja do niego że on chyba za stary na nauke do polowanka, poza tym to nie wyżeł tylko pies w typie...a on "wygląda jak wyżeł, charakterek jak wyżeł, odruchy jak wyżeł...papier polować nie potrafi a pani pies tak"
hehehe myślałam że padne:diabloti: kocham kolesia:loveu:

ale ja mam kundla więc siedze grzecznie w kundlach i sie nie wychylam bo mnie zlinczują...do galerii jurków też się nie pcham...bo po co? żeby mnie za irokeza zrugali?:evil_lol:
o ja odmieniec i me psy odmieńce:diabloti: