GameBoy Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='justysiek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciesz sie, moj sie leniwy zrobil:roll::cool1:nie chce juz sie bawic jak dawniej:shake: Mu to jeszcze dzieciak, zobaczymy co bedzie jak dorosnie - oby nie nakręciła się jeszcze bardziej widziałyście to: http://www.dogomania.pl/forum/f889/stafik-do-oddania-141628/#post12585856 :shake::shake::shake::shake: Quote
gops Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 narazie to tylko napisane ze staffik moze sie okazac zwyklym mixem :roll: no ale i tak szkoda psiaka Quote
justysiek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='GameBoy']Mu to jeszcze dzieciak, zobaczymy co bedzie jak dorosnie - oby nie nakręciła się jeszcze bardziej widziałyście to: http://www.dogomania.pl/forum/f889/stafik-do-oddania-141628/#post12585856 :shake::shake::shake::shake: :shake::shake::shake:to sie chyba nigdy nie skonczy:mad::cool1: Quote
GameBoy Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Vectra napisał(a):widzieliście i nóż się w kieszeni otworzył ehhh aż słabo jak się czyta :shake: znikam do piatku panienki :loveu::diabloti: Quote
justysiek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 GameBoy napisał(a):ehhh aż słabo jak się czyta :shake: znikam do piatku panienki :loveu::diabloti: ale Ci dobrze:loveu::multi: Quote
GameBoy Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 wrocilam :multi: bo TZ jutro do wrocka wyjezdza :roll: Quote
Alicja Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 GameBoy napisał(a):wrocilam :multi: bo TZ jutro do wrocka wyjezdza :roll: :razz::razz: to Wy się tak wymieniacie w domku :hmmmm: Quote
Vectra Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 GameBoy napisał(a): bo TZ jutro do wrocka wyjezdza :roll: a to jakaś propozycja :cool3: :cool3: :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Alicja napisał(a): :razz::razz: to Wy się tak wymieniacie w domku :hmmmm: niestety najczesciej ostatnio takl :oops::roll: Quote
GameBoy Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Vectra napisał(a):a to jakaś propozycja :cool3: :cool3: :diabloti: ciotka sorry ale jutro nie mam czasu :oops: widzialam co napisalas na temacie o wyborze modow i juz nie chcialam odpisywac tam bo to troche nie na temat ale ... ktos marudzil, ze dogo nie dziala jak trzeba i nie moze sie zalogowac - nakazalas cierpliwosc :evil_lol:, ja juz jej nie mam, od jakiegos 1,5 mca wszystko sie kaszani na tym dogo i nie moge sie zalogowac - ja mam dogo oplacone czy ktos mi odda kase za czas pernamentengo zamieszania na dogo? Quote
Vectra Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 takie pytania , to do admina ... modzi nic wspólnego z abonamentami nie mają ... kwestia logowania , a nie możesz sobie zaznaczyć tego ptaszka - zapamiętaj mnie ? metoda nr 2 .... logujesz się , pojawia się biała strona .... otwierasz drugie okno przeglądarki ... klikasz na link http://dogomania.pl/forum i powinnaś być zalogowana, u mnie tak działa , w chwili kiedy wyczyszczę sobie ciacha i muszę się zalogować .... Quote
GameBoy Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 to byl ZART :evil_lol: ja sie czesto loguje z roznych sluzbowek - pamietaj mnie odpada :evil_lol: nawet polskich znaczkow brak :placz: Quote
anastacia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 http://img248.imageshack.us/img248/9407/zdjcie004x.jpg zdrada jak nic :diabloti: Słodkie to takie :cool3: Quote
GameBoy Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Nemo stracił połowę wnetrzności - Muma zakochała się w smoczycy ze Shreka - dostała od znajomych zabawkę tej samej wielkości co ona :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 GameBoy napisał(a):Nemo stracił połowę wnetrzności - Muma zakochała się w smoczycy ze Shreka - dostała od znajomych zabawkę tej samej wielkości co ona :evil_lol: :hmmmm: ..... :roflt: poka Smoczyce :razz::razz: Quote
GameBoy Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Alicja napisał(a)::hmmmm: ..... :roflt: poka Smoczyce :razz::razz: póki co schowana bo ma druciki w skrzydelkach trzeba wyjac coby sie Mum nie pokaleczyla a w ogole nic Wam nie pokaze bo sie pozniej tylko nasmiewacie z mojej maluszki Muma rosnie w szerz :multi: i glowa jej rosnie :multi: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 GameBoy napisał(a): Muma rosnie w szerz :multi: i glowa jej rosnie :multi: będzie przypominać CCta?:evil_lol: może Cię nikt z galerii nie przegoni tym razem:angryy: Quote
Alicja Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 GameBoy napisał(a):póki co schowana bo ma druciki w skrzydelkach trzeba wyjac coby sie Mum nie pokaleczyla a w ogole nic Wam nie pokaze bo sie pozniej tylko nasmiewacie z mojej maluszki Muma rosnie w szerz :multi: i glowa jej rosnie :multi: :evil_lol: :obrazic: sacred PIRANHA napisał(a):będzie przypominać CCta?:evil_lol: może Cię nikt z galerii nie przegoni tym razem:angryy: :roflt: Quote
GameBoy Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):będzie przypominać CCta?:evil_lol: może Cię nikt z galerii nie przegoni tym razem:angryy: tego nie nikt :evil_lol: wiadomo jak to z Mumisią bywa :evil_lol: ale rośnie rośnie - w każdym razie coraz mniej przypomina szczura :evil_lol: jak mnie stad wygonią to gdzie się podzieje? moze na mieszance nas przytula ? :-( Quote
sacred PIRANHA Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 GameBoy napisał(a):tego nie nikt :evil_lol: wiadomo jak to z Mumisią bywa :evil_lol: ale rośnie rośnie - w każdym razie coraz mniej przypomina szczura :evil_lol: jak mnie stad wygonią to gdzie się podzieje? moze na mieszance nas przytula ? :-( na wyżłach was nie przygarną...tam nie masz R to sie nie liczysz...Wy niby macie ale ten wygląd:diabloti: ja pogadałam sobie z myśliwym polującym z wyżłami (tylko R) i on mnie zapytał czy moj wyżeł może z nim popolować..ja do niego że on chyba za stary na nauke do polowanka, poza tym to nie wyżeł tylko pies w typie...a on "wygląda jak wyżeł, charakterek jak wyżeł, odruchy jak wyżeł...papier polować nie potrafi a pani pies tak" hehehe myślałam że padne:diabloti: kocham kolesia:loveu: ale ja mam kundla więc siedze grzecznie w kundlach i sie nie wychylam bo mnie zlinczują...do galerii jurków też się nie pcham...bo po co? żeby mnie za irokeza zrugali?:evil_lol: o ja odmieniec i me psy odmieńce:diabloti: Quote
GameBoy Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):a gdzie z panią?:diabloti: ktoś musi trzymać komornika :diabloti: Quote
Recommended Posts