Agnes Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 GameBoy napisał(a):zapomnialam sie pochwalic ze na jutro jestem "ustawiona" z rodzicami dzieci od zabranego psa :multi::evil_lol: oo bedzie ciekawie:diabloti: a myslalam, ze sie nie odezwa:roll: Quote
GameBoy Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Agnes napisał(a):oo bedzie ciekawie:diabloti: a myslalam, ze sie nie odezwa:roll: w sumie nie wiem czego oni chca- chyba to logiczne, ze nie oddam im psa :roll: jestem w stanie zrozumiec wiele rzeczy ale psa w takim stanie fizycznym i psychicznym na bank nie zwroce Quote
Alicja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='GameBoy']w sumie nie wiem czego oni chca- chyba to logiczne, ze nie oddam im psa :roll: jestem w stanie zrozumiec wiele rzeczy ale psa w takim stanie fizycznym i psychicznym na bank nie zwroce :cool2: http://img115.imageshack.us/img115/5682/zdjcie000i.jpg moj on ci jest :diabloti::loveu: Quote
GameBoy Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Alicja'] :cool2: http://img115.imageshack.us/img115/5682/zdjcie000i.jpg moj on ci jest :diabloti::loveu: straszna jakosc ale robione po ciemku telefonem :evil_lol: Mumisia kocha Nemo, chociaz czasem go gwalci :diabloti: Quote
Alicja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='GameBoy']straszna jakosc ale robione po ciemku telefonem :evil_lol: Mumisia kocha Nemo, chociaz czasem go gwalci :diabloti: skoro Nemo nie oponuje widać mu pasi taka miłość między gatunkami :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Alicja']skoro Nemo nie oponuje widać mu pasi taka miłość między gatunkami :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: ona mu urwała oko to się boi chłopak wychylać :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 GameBoy napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu: ona mu urwała oko to się boi chłopak wychylać :evil_lol: ostra dziołcha z tej Mumki :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Vectra napisał(a):ostra dziołcha z tej Mumki :loveu: :loveu: :evil_lol: a jak, wlasnie robi szpagaty i cwiczy na jutro :diabloti: Quote
justysiek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 http://img115.imageshack.us/img115/1633/zdjcie0001.jpg jak slodko spi:loveu: Quote
GameBoy Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 za 10 min mam wizytę - przyjechałam do domu :diabloti: Quote
an1a Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 GameBoy napisał(a):za 10 min mam wizytę - przyjechałam do domu :diabloti: Pisz od razu "po" :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ty no i ? pisz szybko :evilbat: dwie godziny minęły Hę .... Quote
GameBoy Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Vectra napisał(a):Ty no i ? pisz szybko :evilbat: dwie godziny minęły Hę .... wszyscy żyją ludzie tacy jak się spodziewałam choć nie robili zadymy powiedzieli, że za psa zapłacili 250 zł i mam im oddac chociaż połowę to mogę go wziąć lub mam go oddać powiedziałam, że nie ma problemu - oddam, spiszemy pismo, że pies został oddany, opłacą lecznicę :diabloti: i zgodzą się na kontrolę ( nie wiem czyją :evil_lol:) już psa nie chcą ;) wygadali się też gdzie mieszkają - powiedziałam im, że będę miała ich na oku tyle Quote
GameBoy Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Alicja'];) wow groźna jesteś witanko :multi: hejka :multi::multi::multi: Quote
GameBoy Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):no ja sie ciebie tez bojam:diabloti: z powodu? :crazyeye: Quote
sacred PIRANHA Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 GameBoy napisał(a):z powodu? :crazyeye: hmmm:cool1: bo: masz dużego groźnego piesa jestes z wawy a ludzie z wawy są groźni:evil_lol: jestes starsza a ja sie starszych nawet rok bojam:diabloti: poza tym to czekam z uteskieniem na paczke od ciebie i boje sie nie dojdzie bo juz dwie mi przepadly:placz: jak ja sie przejde na ta poczte:diabloti:!!!!!!! Quote
GameBoy Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):hmmm:cool1: bo: masz dużego groźnego piesa jestes z wawy a ludzie z wawy są groźni:evil_lol: jestes starsza a ja sie starszych nawet rok bojam:diabloti: poza tym to czekam z uteskieniem na paczke od ciebie i boje sie nie dojdzie bo juz dwie mi przepadly:placz: jak ja sie przejde na ta poczte:diabloti:!!!!!!! do Tupty już doszła więc i u Ciebie powinna być dzisiaj ;) mój pies jest mały - gdzie Ty dużego psa widzisz :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 GameBoy napisał(a): mój pies jest mały - gdzie Ty dużego psa widzisz :evil_lol: no bo ja myślała że to shar-pei a one wcale takie małe nie są...no alew juz teraz sie przyjrzałam i widze, ze to wyrośniety pinczer miniaturowy:diabloti: no fakt mała mumia jest:cool1: Quote
GameBoy Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):no bo ja myślała że to shar-pei a one wcale takie małe nie są...no alew juz teraz sie przyjrzałam i widze, ze to wyrośniety pinczer miniaturowy:diabloti: no fakt mała mumia jest:cool1: Muma ma 60 cm w kłębie i obiecała mi, że już nie urośnie :multi: Quote
gops Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 GameBoy napisał(a):Muma ma 60 cm w kłębie i obiecała mi, że już nie urośnie :multi: tylko przytyje :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 gops napisał(a):tylko przytyje :evil_lol: nie ma szans ona ma petarde w tylku :diabloti: Quote
justysiek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 GameBoy napisał(a):nie ma szans ona ma petarde w tylku :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciesz sie, moj sie leniwy zrobil:roll::cool1:nie chce juz sie bawic jak dawniej:shake: Quote
Recommended Posts