furciaczek Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Alicja']:multi::multi:zrobimy Bazarek na pampersy dla Mumi :p Swietny pomysl:multi::multi::multi::evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 jesteście okropne :shake: człowiek się stara i na koniec napiszą, że Mumiś ma chorobę sierocą :shake: idę na wesele :flaming: Quote
Alicja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='GameBoy']jesteście okropne :shake: człowiek się stara i na koniec napiszą, że Mumiś ma chorobę sierocą :shake: a co ...buja się :razz::razz: idę na wesele :flaming: dzisys.....to co ty tak :roll::crazyeye::crazyeye:z tymi weselami :roll: Quote
Vectra Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 GameBoy napisał(a):jesteście okropne :shake: człowiek się stara i na koniec napiszą, że Mumiś ma chorobę sierocą :shake: idę na wesele :flaming: wyrodna baba jesteś :shake: pies z chorobą sierocą , a ty się na zabawę wybierasz :-( tylko się nie upij i nie rozrabiaj , jak pijany zając w kapuście :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 a co Mumie pozostaje...tulic sie do nemo...co z Ciebie za wlasciciel/opiekun????/ i Ty dogomanka...wstyd:mad: Quote
GameBoy Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):a co Mumie pozostaje...tulic sie do nemo...co z Ciebie za wlasciciel/opiekun????/ i Ty dogomanka...wstyd:mad: lincz lincz lincz spał mnie na stosie - wysle ci graty na bazarki :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Vectra napisał(a):wyrodna baba jesteś :shake: pies z chorobą sierocą , a ty się na zabawę wybierasz :-( tylko się nie upij i nie rozrabiaj , jak pijany zając w kapuście :diabloti: wesele jest od mojego domu w prostej linii moze 500 metrow? w greckiej restauracji, w ogole jestem w szkou bo jest FAJNIE :oops: wlasnie jestem w domu bylam z psem na spacerze a teraz wracam tam :cool3: Quote
GameBoy Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Agnes napisał(a):a slub tu kolo nas byl? bo slyszalam jakies klaksony:lol: baw sie dobrze:multi::evil_lol: był był :eviltong: lecę z powrotem papapap :p Quote
Agnes Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 GameBoy napisał(a):wesele jest od mojego domu w prostej linii moze 500 metrow? w greckiej restauracji, w ogole jestem w szkou bo jest FAJNIE :oops: wlasnie jestem w domu bylam z psem na spacerze a teraz wracam tam :cool3: a slub tu kolo nas byl? bo slyszalam jakies klaksony:lol: baw sie dobrze:multi::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 nie no wiedziałam że ją przerobią kosmici...tyle chodziła chodziła na te wesela aż w końcu jej sie spodobało...już po niej:shake: Quote
Alicja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']nie no wiedziałam że ją przerobią kosmici...tyle chodziła chodziła na te wesela aż w końcu jej sie spodobało...już po niej:shake: :razz::razz::razz: no i kto by pomyslał :shake: Quote
GameBoy Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 omg ale żeście się mnie uczepiły no ... wszystko źle :shake: idę na poprawiny Quote
Vectra Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 GameBoy napisał(a):omg ale żeście się mnie uczepiły no ... wszystko źle :shake: idę na poprawiny głowka Cię będzie bolała :shake: a wiesz jaki zły wpływ na zwierzęta ma alkohol :crazyeye: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 GameBoy napisał(a):omg ale żeście się mnie uczepiły no ... wszystko źle :shake: idę na poprawiny ..............................:roflt: Quote
justysiek Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 GameBoy napisał(a):omg ale żeście się mnie uczepiły no ... wszystko źle :shake: idę na poprawiny udanej zabawy:eviltong::loveu: ja za 3 miesiace mam wesele... swoje:roll::evil_lol: Quote
Tengusia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 GameBoy napisał(a):omg ale żeście się mnie uczepiły no ... wszystko źle :shake: idę na poprawiny :glaszcze: udanej imprezki :loveu: Quote
GameBoy Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 wróciliśmy - fajne to wesele bo nie takie sztywniackie i bez zadnych kretynskich zabaw :loveu: bylismy bez psa co moja skwitowala - jak Ci raz od razu pozwolili psa zabrac to został w domu :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 zapomnialam sie pochwalic ze na jutro jestem "ustawiona" z rodzicami dzieci od zabranego psa :multi::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 GameBoy napisał(a):zapomnialam sie pochwalic ze na jutro jestem "ustawiona" z rodzicami dzieci od zabranego psa :multi::evil_lol: będziesz lać ? :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Alicja']no ja nie wiem ...jak mogłaś Mumina zostawić :placz: spoko Mumin miał rozrywkę w domu w postaci konga.. pozatym dziś już ją zabrałam :p Quote
Alicja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='GameBoy']wróciliśmy - fajne to wesele bo nie takie sztywniackie i bez zadnych kretynskich zabaw :loveu: bylismy bez psa co moja skwitowala - jak Ci raz od razu pozwolili psa zabrac to został w domu :diabloti: no ja nie wiem ...jak mogłaś Mumina zostawić :placz: Quote
GameBoy Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Vectra napisał(a):będziesz lać ? :diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 GameBoy napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: KCM :loveu: :loveu: nagraj filmik :loveu: :loveu: Quote
GameBoy Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Vectra napisał(a):KCM :loveu: :loveu: nagraj filmik :loveu: :loveu: juz ja wiem jak jest :diabloti: nie mam czym - niestety Quote
Recommended Posts