Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
ma racje , nie będzie sie z hołotą zadawać :diabloti:

kurde Vectra to nie jest smieszne tak naprawde sucz nie lubi czarnych plus strasznie wnerwia ja jak ktos biega po chodniku - a ten mało ze czarnoskóry to jeszcze sobie przelaje miedzy ludzmi urzadzal :shake:

durny kundel :oops:

Posted

Vectra napisał(a):
o jest inny ... zapach też inny i zachowywał się inaczej .. się psu nie dziw , młody ...
to nie pudelek ...

wiem wiem
najgorzej ze jakMumin tak sie wnerwi na jednego to pozniej wszystko ja wkurza, idzie i mruczy pod nosem

a dzis tak zaczela pierdziec na przejsciu dla pieszych ze ludzie po sobie patrzyli kto to - nikt nie spojrzal nawet na rwącą się dupkę Mumisi :evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
wiem wiem
najgorzej ze jakMumin tak sie wnerwi na jednego to pozniej wszystko ja wkurza, idzie i mruczy pod nosem

a dzis tak zaczela pierdziec na przejsciu dla pieszych ze ludzie po sobie patrzyli kto to - nikt nie spojrzal nawet na rwącą się dupkę Mumisi :evil_lol:

Ty zmień jej imię , na panna wypierdek :evil_lol: :evil_lol:

Posted

justysiek napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nikt sie nie spodziewal ze pies moze baki puszczac:eviltong:

tyłek jej sie rwie bo przecież chorowała ostatnio - nic nie jadła, później gotowane a teraz je swoje ukochane suche kule :loveu: zwiekszylam jej dawke jedzenia - niech ma :eviltong:

Posted

madeleine napisał(a):
paczka do nas doszła. śliczna obroża i smycz :loveu: maja się buntuje na obrożę bo przyzwyczajona do szelek.. może w ten sposób się cholernica nauczy chodzić ładnie
teraz ładujemy aparat i niedługo pojawią się zdjęcia :cool3:

ciesze sie, ze doszlo
milego uzytkowania :loveu:

Posted

GameBoy napisał(a):
tyłek jej sie rwie bo przecież chorowała ostatnio - nic nie jadła, później gotowane a teraz je swoje ukochane suche kule :loveu: zwiekszylam jej dawke jedzenia - niech ma :eviltong:

a Ty podwyżkę w pracy dostałaś , w totka wygrałaś :crazyeye:
skąd nagle takie miłosierdzie ? eee wiem , warczy :diabloti:

Posted

GameBoy napisał(a):
wiem wiem

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nikt sie nie spodziewal ze pies moze baki puszczac:eviltong:

Posted

[quote name='GameBoy']wiem wiem

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

z fasonem :evil_lol:

[quote name='GameBoy']starczy, ze TZ mowi do niej CugierKotka :evil_lol:

:roflt:

Posted

Vectra napisał(a):
a Ty podwyżkę w pracy dostałaś , w totka wygrałaś :crazyeye:
skąd nagle takie miłosierdzie ? eee wiem , warczy :diabloti:

niee dostalam 4 worki karmy za free :evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
niee dostalam 4 worki karmy za free :evil_lol:

to nie szalej , tylko podziel skrupulatnie , bo nie wiadomo kiedy teraz taki dzień dobroci dla zwierząt przytrafi :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
to nie szalej , tylko podziel skrupulatnie , bo nie wiadomo kiedy teraz taki dzień dobroci dla zwierząt przytrafi :diabloti:

ja oddaje ta karme, teraz mam jeszcze jeden worek proilum junior ale to moze sprzedam na bazarku na CC - chociaz szalu juz w tymi bazarami dostaje :evil_lol:

Posted

[quote name='GameBoy']ja oddaje ta karme, teraz mam jeszcze jeden worek proilum junior ale to moze sprzedam na bazarku na CC - chociaz szalu juz w tymi bazarami dostaje :evil_lol:

męczące to to :razz::razz:... najgorsze pakowanie towaru i ocenianie na oko ile wyniesie wysyłka :roll:

[quote name='GameBoy']co noc spią razem

http://img248.imageshack.us/img248/9407/zdjcie004x.jpg

no proszę jak ROMANTYCZNIE :loveu::loveu::loveu:

Posted

GameBoy napisał(a):

pewnie:evil_lol:niech sie cieszy poki moze:evil_lol::eviltong: