Alicja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='GameBoy']Mumin jest rasistą :roll: :razz::razz: nie lubi czarnych ?? Quote
GameBoy Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Alicja']:razz::razz: nie lubi czarnych ?? nie lubi, i na wszystkich się rzuca :oops: Quote
Vectra Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 GameBoy napisał(a):nie lubi, i na wszystkich się rzuca :oops: ma racje , nie będzie sie z hołotą zadawać :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Vectra napisał(a):ma racje , nie będzie sie z hołotą zadawać :diabloti: kurde Vectra to nie jest smieszne tak naprawde sucz nie lubi czarnych plus strasznie wnerwia ja jak ktos biega po chodniku - a ten mało ze czarnoskóry to jeszcze sobie przelaje miedzy ludzmi urzadzal :shake: durny kundel :oops: Quote
Vectra Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 o jest inny ... zapach też inny i zachowywał się inaczej .. się psu nie dziw , młody ... to nie pudelek ... Quote
GameBoy Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Vectra napisał(a):o jest inny ... zapach też inny i zachowywał się inaczej .. się psu nie dziw , młody ... to nie pudelek ... wiem wiem najgorzej ze jakMumin tak sie wnerwi na jednego to pozniej wszystko ja wkurza, idzie i mruczy pod nosem a dzis tak zaczela pierdziec na przejsciu dla pieszych ze ludzie po sobie patrzyli kto to - nikt nie spojrzal nawet na rwącą się dupkę Mumisi :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 GameBoy napisał(a):wiem wiem najgorzej ze jakMumin tak sie wnerwi na jednego to pozniej wszystko ja wkurza, idzie i mruczy pod nosem a dzis tak zaczela pierdziec na przejsciu dla pieszych ze ludzie po sobie patrzyli kto to - nikt nie spojrzal nawet na rwącą się dupkę Mumisi :evil_lol: Ty zmień jej imię , na panna wypierdek :evil_lol: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Vectra napisał(a):Ty zmień jej imię , na panna wypierdek :evil_lol: :evil_lol: starczy, ze TZ mowi do niej CugierKotka :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 justysiek napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nikt sie nie spodziewal ze pies moze baki puszczac:eviltong: tyłek jej sie rwie bo przecież chorowała ostatnio - nic nie jadła, później gotowane a teraz je swoje ukochane suche kule :loveu: zwiekszylam jej dawke jedzenia - niech ma :eviltong: Quote
GameBoy Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 madeleine napisał(a):paczka do nas doszła. śliczna obroża i smycz :loveu: maja się buntuje na obrożę bo przyzwyczajona do szelek.. może w ten sposób się cholernica nauczy chodzić ładnie teraz ładujemy aparat i niedługo pojawią się zdjęcia :cool3: ciesze sie, ze doszlo milego uzytkowania :loveu: Quote
Vectra Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 GameBoy napisał(a):tyłek jej sie rwie bo przecież chorowała ostatnio - nic nie jadła, później gotowane a teraz je swoje ukochane suche kule :loveu: zwiekszylam jej dawke jedzenia - niech ma :eviltong: a Ty podwyżkę w pracy dostałaś , w totka wygrałaś :crazyeye: skąd nagle takie miłosierdzie ? eee wiem , warczy :diabloti: Quote
justysiek Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 GameBoy napisał(a):wiem wiem najgorzej ze jakMumin tak sie wnerwi na jednego to pozniej wszystko ja wkurza, idzie i mruczy pod nosem a dzis tak zaczela pierdziec na przejsciu dla pieszych ze ludzie po sobie patrzyli kto to - nikt nie spojrzal nawet na rwącą się dupkę Mumisi :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nikt sie nie spodziewal ze pies moze baki puszczac:eviltong: Quote
Alicja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='GameBoy']wiem wiem najgorzej ze jakMumin tak sie wnerwi na jednego to pozniej wszystko ja wkurza, idzie i mruczy pod nosem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a dzis tak zaczela pierdziec na przejsciu dla pieszych ze ludzie po sobie patrzyli kto to - nikt nie spojrzal nawet na rwącą się dupkę Mumisi :evil_lol: z fasonem :evil_lol: [quote name='GameBoy']starczy, ze TZ mowi do niej CugierKotka :evil_lol: :roflt: Quote
GameBoy Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Vectra napisał(a):a Ty podwyżkę w pracy dostałaś , w totka wygrałaś :crazyeye: skąd nagle takie miłosierdzie ? eee wiem , warczy :diabloti: niee dostalam 4 worki karmy za free :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 zrobilam beznadziejna jakosciowo fotke z Nemo jak mi sie zaladuje - pokaze :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 GameBoy napisał(a):niee dostalam 4 worki karmy za free :evil_lol: to nie szalej , tylko podziel skrupulatnie , bo nie wiadomo kiedy teraz taki dzień dobroci dla zwierząt przytrafi :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Vectra napisał(a):to nie szalej , tylko podziel skrupulatnie , bo nie wiadomo kiedy teraz taki dzień dobroci dla zwierząt przytrafi :diabloti: ja oddaje ta karme, teraz mam jeszcze jeden worek proilum junior ale to moze sprzedam na bazarku na CC - chociaz szalu juz w tymi bazarami dostaje :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='GameBoy']ja oddaje ta karme, teraz mam jeszcze jeden worek proilum junior ale to moze sprzedam na bazarku na CC - chociaz szalu juz w tymi bazarami dostaje :evil_lol: męczące to to :razz::razz:... najgorsze pakowanie towaru i ocenianie na oko ile wyniesie wysyłka :roll: [quote name='GameBoy']co noc spią razem http://img248.imageshack.us/img248/9407/zdjcie004x.jpg no proszę jak ROMANTYCZNIE :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Miłości temu psu brakuje , temu tula się do przedmiotów martwych :diabloti: weź jej smoczek jeszcze kup pampersa :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Vectra napisał(a): weź jej smoczek jeszcze kup pampersa :evil_lol: GB moge odsprzedać chcesz? a co tam! oddam za darmo, ten biedny pies tego potrzebuje:shake: Quote
Alicja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 :multi::multi:zrobimy Bazarek na pampersy dla Mumi :p Quote
justysiek Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 GameBoy napisał(a):tyłek jej sie rwie bo przecież chorowała ostatnio - nic nie jadła, później gotowane a teraz je swoje ukochane suche kule :loveu: zwiekszylam jej dawke jedzenia - niech ma :eviltong: pewnie:evil_lol:niech sie cieszy poki moze:evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts