Agnes Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):okropne to dogo jest ostatnio:evil_lol: to takie urozmaicenie dla czytajacych:eviltong: najpierw trzeba sie polapac kto pierwszy pisal, kto gdzie i co odpisuje:evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Vectra napisał(a):jaja se robi z prostych ludzi :angryy: :angryy: i kto tu z kogo sobie jaja robi cały dzień hę? :cool3: :loveu::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):nie spodziewałam się innej odpowiedzi, ani przez sekundę :loveu::diabloti: rozumiemy sie jak nikt inny :loveu: :loveu: :loveu: :scared: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Vectra napisał(a):zupełnie nie wiem co masz na myśli :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: nie spodziewałam się innej odpowiedzi, ani przez sekundę :loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 może numerujcie te posty ...bo mój uszczuplony rozumek ma trudności z odczytem :diabloti: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wracam do roboty przynajmniej dzis pierwszy raz od 3 dni bez bro :diabloti: wiesz co , niegłupi pomysł z tym piwem , bo tak sączę te kuka kule i jakoś mi tak nie smak zostaje :roll: ide browara ściągnąć z szafy :multi: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Vectra napisał(a):rozumiemy sie jak nikt inny :loveu: :loveu: :loveu: :scared: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wracam do roboty przynajmniej dzis pierwszy raz od 3 dni bez bro :diabloti: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):o nie czy netowa znajomosc wymaga odemnie zrobienia tego samego? :evil_lol: tylko mi się nie oświadczaj dobra ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak oczywiście , musisz się napić , zobaczysz jak wszystko dookoła wydaje się lekkie i piękne :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='GameBoy']tylko władzy posty skaczą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: mój cholera też uciok nie mam browara :mad: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Vectra napisał(a):wiesz co , niegłupi pomysł z tym piwem , bo tak sączę te kuka kule i jakoś mi tak nie smak zostaje :roll: ide browara ściągnąć z szafy :multi: :evil_lol: o nie czy netowa znajomosc wymaga odemnie zrobienia tego samego? :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='Alicja']może numerujcie te posty ...bo mój uszczuplony rozumek ma trudności z odczytem :diabloti: tylko władzy posty skaczą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='Alicja'] :diabloti: mój cholera też uciok nie mam browara :mad: ciotka musisz czekac z zatwierdzeniem postu az minie godzina z postu nizej ( jezeli masz nizsza) inaczej w subskrybcjach mi nie wyskakuje ze cos jest :placz::shake: Quote
Alicja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='GameBoy']ciotka musisz czekac z zatwierdzeniem postu az minie godzina z postu nizej ( jezeli masz nizsza) inaczej w subskrybcjach mi nie wyskakuje ze cos jest :placz::shake: taaaaa jak ja czekałam to wy napisałyście 50tysięcy innych już :diabloti: ciotka poślij mi swój adres na PW bo Iza i Avanti nie może zalogować sie na dogo a nie ma jak paczuszki zaadresować Quote
GameBoy Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Alicja'] taaaaa jak ja czekałam to wy napisałyście 50tysięcy innych już :diabloti: ciotka poślij mi swój adres na PW bo Iza i Avanti nie może zalogować sie na dogo a nie ma jak paczuszki zaadresować już posłałam senkju za pomoc :loveu: widzisz tak wszyscy czekali na Ciebie aż do rana nikt nic nie napisał :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='GameBoy']już posłałam senkju za pomoc :loveu: widzisz tak wszyscy czekali na Ciebie aż do rana nikt nic nie napisał :evil_lol: :p tera możecie pisać ;) Quote
Agnes Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Alicja'] :p tera możecie pisać ;) teraz to sie wszyscy boja:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Agnes']teraz to sie wszyscy boja:evil_lol: jakieś bojażliwe te dziewczyny som :p Quote
Alicja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 :multi::multi::multi:nie skoczył ...odczekałam :diabloti: Quote
madeleine Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 paczka do nas doszła. śliczna obroża i smycz :loveu: maja się buntuje na obrożę bo przyzwyczajona do szelek.. może w ten sposób się cholernica nauczy chodzić ładnie teraz ładujemy aparat i niedługo pojawią się zdjęcia :cool3: Quote
justysiek Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 GameBoy napisał(a):Mumin jest rasistą :roll: czemu?:roll: Quote
Recommended Posts