an1a Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Vectra napisał(a):Mumia wprowadzi dorosłego :evil_lol: :evil_lol: W ciemne miejsce i utłucze :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 an1a napisał(a):W ciemne miejsce i utłucze :evil_lol: to najszybciej w ogole Mumin strasznie nas w nocy pilnuje na spacerach, wnerwia mnie to na maksa, jak tylko kogos zobaczy staje przedemna lub idzie doslownie przedemna i sapie ta swoja gebe krzywa :shake: nie szczeka, nie warczy tylko tak glosno powietrze wypuszcza Quote
an1a Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):to najszybciej w ogole Mumin strasznie nas w nocy pilnuje na spacerach, wnerwia mnie to na maksa, jak tylko kogos zobaczy staje przedemna lub idzie doslownie przedemna i sapie ta swoja gebe krzywa :shake: nie szczeka, nie warczy tylko tak glosno powietrze wypuszcza Mój miał to samo, oduczył się na szkoleniu :eviltong: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 an1a napisał(a):Mój miał to samo, oduczył się na szkoleniu :eviltong: :p:p:p:p:p:p idę popracować, niestety :placz: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Vectra napisał(a): bo ja nie lubię alf , bo to tandeta ... co innego omega :diabloti: omegi najfajniejsze są na kluneju ew bradu pitu też może być :evil_lol: Quote
an1a Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a)::p:p:p:p:p:p idę popracować, niestety :placz: Się nie wstydź :evil_lol: Ostatnio miałam iść do młodego cc, ale odwołali :roll: Jeszcze się trafi to se popatrzę :p Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 an1a napisał(a):Się nie wstydź :evil_lol: Ostatnio miałam iść do młodego cc, ale odwołali :roll: Jeszcze się trafi to se popatrzę :p po co iść? nie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracować po ilu razach uwierzę?:evil_lol: Quote
an1a Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):po co iść? se pooglądać :evil_lol: GameBoy napisał(a): po ilu razach uwierzę?:evil_lol: Tak samo wierzysz jak i ja... robota w rękach się pali, co? :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 an1a napisał(a): Tak samo wierzysz jak i ja... robota w rękach się pali, co? :diabloti: coś w ten deseń :evil_lol::evil_lol: Mumę budzą jej własne bąki :shake: muszę zacząć chodzić do biura bo w domu to tak właśnie wygląda :oops: Quote
Tengusia Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):po co iść? nie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracować po ilu razach uwierzę?:evil_lol: Vectra napisał(a):Ty zmień lekarza :diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):po co iść? nie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracować po ilu razach uwierzę?:evil_lol: Ty zmień lekarza :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Vectra napisał(a):Ty zmień lekarza :diabloti: ja powinnam go znaleźć dopiero :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):po co iść? nie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracować po ilu razach uwierzę?:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):ja powinnam go znaleźć dopiero :evil_lol: szukaj ortopedy :diabloti: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Jeszcze Ci dodam , aby sobie posta nabić :cooldevi: Napisał GameBoy po co iść? nie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracowaćnie będę pisała więcej na dogo muszę pracować po ilu razach uwierzę?:evil_lol: już w to uwierzyłaś :diabloti: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):??????????? że tam na nogi bo na głowę itd? dobrze kombinujesz :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Vectra napisał(a):szukaj ortopedy :diabloti: ??????????? że tam na nogi bo na głowę itd? Quote
Alicja Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wariatki :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Agnes napisał(a):sie rozpedzily z tym pisaniem:shake::evil_lol: a ja zamiast sie czegokolwiek uczyc (badz tez udawac) to siedze i czytam:evil_lol: przynajmniej czytać się nauczysz :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wariatki :evil_lol: ja nie-e:cool1: Quote
Agnes Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 sie rozpedzily z tym pisaniem:shake::evil_lol: a ja zamiast sie czegokolwiek uczyc (badz tez udawac) to siedze i czytam:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):rozkoszniaczka :evil_lol: posty Ci skaczą w górę :roll: okropne to dogo jest ostatnio jaja se robi z prostych ludzi :angryy: :angryy: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Vectra napisał(a):przynajmniej czytać się nauczysz :loveu: :loveu: :evil_lol: rozkoszniaczka :evil_lol: posty Ci skaczą w górę :roll: okropne to dogo jest ostatnio Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Agnes napisał(a)::evil_lol: to takie urozmaicenie dla czytajacych:eviltong: najpierw trzeba sie polapac kto pierwszy pisal, kto gdzie i co odpisuje:evil_lol: widzisz , jak dogo motywuje mózg do pracy :loveu: nic się nie dzieje bez przyczyny :diabloti: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):i kto tu z kogo sobie jaja robi cały dzień hę? :cool3: :loveu::evil_lol: zupełnie nie wiem co masz na myśli :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: Quote
Recommended Posts