GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 gops napisał(a):a co zamierzasz z tym fantem zrobic ? :roll: i jakies imie ma ? tymczasowe pies jest w lecznicy do jutra - dziś rano został odrobaczony imię ma Walker i ma DT z szansą na DS w Wawie ładne szczeniaczki mają łatwiej - nawet jak chwilowo ich wygląd jest niewyjsciowy Quote
justysiek Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):czy piękna to kwestia dyskusyjna ale duża to owszem :loveu: :evil_lol:piekna:loveu: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 jesteś okropna :( jak mogłaś dzieciom zabrać ich zabawkę :placz: i co teraz ci biedni rodzice mają zrobić ? przecież kupili kundla by bachory dalły im spokój a teraz od nowa będą coś chciały ... tak by ze 2 miesiące byłpsokój , bachory do szkoły , pies do lasu i piknie by było ... wszystko popsułaś ! wszystko :diabloti: było im zady sklepać :mad: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='Vectra']jesteś okropna :( jak mogłaś dzieciom zabrać ich zabawkę :placz: i co teraz ci biedni rodzice mają zrobić ? przecież kupili kundla by bachory dalły im spokój a teraz od nowa będą coś chciały ... tak by ze 2 miesiące byłpsokój , bachory do szkoły , pies do lasu i piknie by było ... wszystko popsułaś ! wszystko :diabloti: było im zady sklepać :mad: no widzisz jaka jestem okrutna :shake: jak ja mogę tak żyć, sama się zastanawiam :roll: to pewnie przez to mam tylko wirtualnych znajomych :placz: rodzicom nie dzieciom Quote
anastacia Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):ee nie ma czym, Onka 9 tyg zabrałam bachorom bo go na sznurku ciągneli i kijem szturchali, dalam kartke z numerem do mnie - napisalam też na ręku i powiedziałam żeby rodzice się zgłosili po psa - tyle Kurde że rodzice nie uczą swoich dzieci jakiegoś szacunku do zwierząt...:-( A co jeśli pies by się odwinął i zaatakował :shake: Fajnie, że tak szybko mu coś załatwiłaś, oby trafił w dobre ręce:razz: A fociszki muminkowe wypasione jak zawsze :loveu: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='GameBoy']no widzisz jaka jestem okrutna :shake: jak ja mogę tak żyć, sama się zastanawiam :roll: to pewnie przez to mam tylko wirtualnych znajomych :placz: rodzicom nie dzieciom postępuj tak dalej , to wirtualnych też stracisz :diabloti: teraz w ramach zadosć uczynienia , powinnaś oddać bachorom kundla , dołożyć drugiego , kupić bejsbola :loveu: :loveu: :loveu: A co jeśli pies by się odwinął i zaatakował :shake: 9 tygodniowy szczygryź ? no proszę Cię , bez przesady ...... swoją drogą , zła lekcja by to nie była :evil_lol: Quote
an1a Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a): to pewnie przez to mam tylko wirtualnych znajomych :placz: Ooooj już nie rycz... :roll::evil_lol: Tacy są wygodni, najgorzej tylko jak się zmaterializują przyjadą i lodówkę opróżniają...:diabloti: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 anastacia napisał(a):Kurde że rodzice nie uczą swoich dzieci jakiegoś szacunku do zwierząt...:-( A co jeśli pies by się odwinął i zaatakował :shake: Fajnie, że tak szybko mu coś załatwiłaś, oby trafił w dobre ręce:razz: A fociszki muminkowe wypasione jak zawsze :loveu: pies nie bardzo mógł wrócić do mnie bo bałabym się sama zostawić ją z Mum jak idziemy do pracy koleżanka go wzięła, czy zostanie u niej się zobaczy, wiadomo, że to decyzja na kilkanaście lat póki mały nie wydobrzeje nie ma co myśleć o adopcji Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 an1a napisał(a):Ooooj już nie rycz... :roll::evil_lol: Tacy są wygodni, najgorzej tylko jak się zmaterializują przyjadą i lodówkę opróżniają...:diabloti: taaaa z bro naprzykład :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Vectra napisał(a):postępuj tak dalej , to wirtualnych też stracisz :diabloti: obiecujesz czy grozisz? :diabloti: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):obiecujesz czy grozisz? :diabloti: zakładać się nie będę :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Vectra napisał(a):zakładać się nie będę :evil_lol: juz sie na mnie poznala no :diabloti: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):juz sie na mnie poznala no :diabloti: no baaa :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Vectra napisał(a):no baaa :diabloti: cholera Lord wraca z adopcji :shake: idę robić przecenę na bazarku Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):cholera Lord wraca z adopcji :shake: idę robić przecenę na bazarku jaki Lord ? :crazyeye: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Vectra napisał(a):jaki Lord ? :crazyeye: corsiak - "bo ciągnie na smyczy proszę zabrać natychmiast" :shake: całe szczęscie znalazło się miejsce pod Wawa w hotelu Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):corsiak - "bo ciągnie na smyczy proszę zabrać natychmiast" :shake: całe szczęscie znalazło się miejsce pod Wawa w hotelu to moje też proszę natychmiast zabrać :shake: bo ciągle coś chcą :shake: na smyczy też ciągną :cool3: :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Vectra napisał(a):to moje też proszę natychmiast zabrać :shake: bo ciągle coś chcą :shake: na smyczy też ciągną :cool3: :diabloti: to po co tyle nabrałaś :evil_lol: Quote
an1a Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):to po co tyle nabrałaś :evil_lol: Żeby marudzić :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 an1a napisał(a):Żeby marudzić :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):to po co tyle nabrałaś :evil_lol: bo w kupie miały się sobą zając i mi zadu nie zawracać :angryy: :evil_lol: a tak ciągle pić chcą , jeść też niektóre , spacery - a co ja jestem ? :roll: oddam wezmę se inne , te takie jakieś nudne już :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Vectra napisał(a):bo w kupie miały się sobą zając i mi zadu nie zawracać :angryy: :evil_lol: a tak ciągle pić chcą , jeść też niektóre , spacery - a co ja jestem ? :roll: oddam wezmę se inne , te takie jakieś nudne już :diabloti: ja już sobie obiecałam, że nidgy więcej szczeniaka nie chcę ale jeszcze TYLKO wezmę towarzysza dla Mumy a obawiam się, że dorosłego psa nie będę umiała "wprowadzić" Quote
an1a Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Vectra napisał(a):bo w kupie miały się sobą zając i mi zadu nie zawracać :angryy: :evil_lol: a tak ciągle pić chcą , jeść też niektóre , spacery - a co ja jestem ? :roll: oddam wezmę se inne , te takie jakieś nudne już :diabloti: źle je wychowałaś :shake: zepsuję Ci koncepcję, ale dawno temu straciłaś pozycję alfa w stadzie i jesteś najsłabszym ogniwem :cool1::diabloti: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 an1a napisał(a):źle je wychowałaś :shake: zepsuję Ci koncepcję, ale dawno temu straciłaś pozycję alfa w stadzie i jesteś najsłabszym ogniwem :cool1::diabloti: musisz mi z tą Kazią S. tutaj?:evil_lol: i tak nienajlepiej się czuję :shake: Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):ja już sobie obiecałam, że nidgy więcej szczeniaka nie chcę ale jeszcze TYLKO wezmę towarzysza dla Mumy a obawiam się, że dorosłego psa nie będę umiała "wprowadzić"Mumia wprowadzi dorosłego :evil_lol: :evil_lol: an1a napisał(a):źle je wychowałaś :shake: zepsuję Ci koncepcję, ale dawno temu straciłaś pozycję alfa w stadzie i jesteś najsłabszym ogniwem :cool1::diabloti: bo ja nie lubię alf , bo to tandeta ... co innego omega :diabloti: Quote
Recommended Posts