Vectra Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 GameBoy napisał(a):z okazji przedłużenia leczenia o jeden dzień i dodatkowych zastrzyków :evil_lol: to trza to opić :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='GameBoy']http://img17.imageshack.us/img17/3953/dsc5856.jpg noooo w takim tempie to w tej pięciolatce myśle sie dokopie :evil_lol::evil_lol: nie daj jej oglądać TV bo sie będzie bała ze sie skarpa obsunie tak jak w Pruszczu i wogóle bedzie kaszana :razz: Quote
GameBoy Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Vectra napisał(a):oo zdjęcia ,a co to za święto ? :diabloti: z okazji przedłużenia leczenia o jeden dzień i dodatkowych zastrzyków :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='an1a']Ciotka za chuda to ona nie jest. Ma dobrą sylwetkę, na pójście wszerz jeszcze będzie miała czas. http://img198.imageshack.us/img198/4880/dsc5873.jpg Ale skóry to ma duuuużo :evil_lol: aż szelek nie widać :roll::evil_lol: przyjedziesz - sama zobaczysz nie jest chuda ale za szczupla przez ta skorę wiszącą taka się wydaje ma 58 cm w kłębie i waży 28 kilo z boku wygląda lepiej bo ma mięśnie i skóra wisi pod szyją gorzej z góry Quote
GameBoy Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Vectra napisał(a):to trza to opić :evil_lol: przecież opijam całenczas :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='Alicja'] noooo w takim tempie to w tej pięciolatce myśle sie dokopie :evil_lol::evil_lol: nie daj jej oglądać TV bo sie będzie bała ze sie skarpa obsunie tak jak w Pruszczu i wogóle bedzie kaszana :razz: ona TV nie ogląda, za szybko gadają :evil_lol: lubi filmy o Mumiach ale te są za późno... o Muminkach nie ogląda bo się Buki boi :oops: Quote
justysiek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 http://img198.imageshack.us/img198/4880/dsc5873.jpg:loveu::loveu::loveu: ale jest juz duza:multi::loveu: a jaka piekna:loveu: Quote
Alicja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='GameBoy']ona TV nie ogląda, za szybko gadają :evil_lol: lubi filmy o Mumiach ale te są za późno... o Muminkach nie ogląda bo się Buki boi :oops: Ozzy też nie ogląda , bo potem sie denerwuje :diabloti:....z bajek Puchatek przechodzi ;) a może Mum przyrodnicze o ślimaczkach by chciała :razz::razz: Quote
GameBoy Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='justysiek']http://img198.imageshack.us/img198/4880/dsc5873.jpg:loveu::loveu::loveu: ale jest juz duza:multi::loveu: a jaka piekna:loveu: czy piękna to kwestia dyskusyjna ale duża to owszem :loveu: Quote
GameBoy Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='Alicja'] Ozzy też nie ogląda , bo potem sie denerwuje :diabloti:....z bajek Puchatek przechodzi ;) a może Mum przyrodnicze o ślimaczkach by chciała :razz::razz: Mumin ogladal raz na Animal Planet życie małp :evil_lol: ale jak zaczeły skakać i wydawać te swoje odglosy, Mumin zaczał szczekać i przykleił nos do ekranu :evil_lol: wiecej tak nie robię... jak stracimy drugą plazmę przez psa TZ mnie wywali z domu :roll: Quote
Alicja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ozzul oglada koty w TV :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='Alicja']Ozzul oglada koty w TV :evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja z kotem to ma cale reality show cholera czekam na burze i ulewe chce zlac woda balkon :eviltong: Quote
GameBoy Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Vectra napisał(a):chyba się nie doczekasz :diabloti: nie kracz :diabloti: łeb mnie nap...... jak cholera cały dzień i niby tak na darmo :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Vectra napisał(a):zawsze boli najsłabsza część ciała :diabloti: i juz wszystko jasne :oops: Quote
Vectra Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 GameBoy napisał(a):moja z kotem to ma cale reality show cholera czekam na burze i ulewe chce zlac woda balkon :eviltong: chyba się nie doczekasz :diabloti: Quote
Vectra Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 GameBoy napisał(a):nie kracz :diabloti: łeb mnie nap...... jak cholera cały dzień i niby tak na darmo :evil_lol: zawsze boli najsłabsza część ciała :diabloti: Quote
Alicja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 :razz: u nas się kotłowało ....ale chyba padać już nie będzie .... masakra z tą pogodą ... :angryy: Quote
GameBoy Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='Alicja']:razz: u nas się kotłowało ....ale chyba padać już nie będzie .... masakra z tą pogodą ... :angryy: prawda, w ogole jestem padnięta i na dokładkę zabrałam dziś dzieciakom psa:oops: Quote
an1a Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 GameBoy napisał(a):prawda, w ogole jestem padnięta i na dokładkę zabrałam dziś dzieciakom psa:oops: Pochwal się, pochwal :cool3: Na ból głowy znam lekarstwo, ponoć dobre - wypróbowałam i jak ręką odjął :evil_lol: Mnie bolała od kilku godzin i tak zmasakrowała, że nawet poczułam jakąś tam senność :cool1: Quote
GameBoy Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 an1a napisał(a):Pochwal się, pochwal :cool3: Na ból głowy znam lekarstwo, ponoć dobre - wypróbowałam i jak ręką odjął :evil_lol: Mnie bolała od kilku godzin i tak zmasakrowała, że nawet poczułam jakąś tam senność :cool1: ee nie ma czym, Onka 9 tyg zabrałam bachorom bo go na sznurku ciągneli i kijem szturchali, dalam kartke z numerem do mnie - napisalam też na ręku i powiedziałam żeby rodzice się zgłosili po psa - tyle Quote
an1a Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 GameBoy napisał(a):ee nie ma czym, Onka 9 tyg zabrałam bachorom bo go na sznurku ciągneli i kijem szturchali, dalam kartke z numerem do mnie - napisalam też na ręku i powiedziałam żeby rodzice się zgłosili po psa - tyle Odzew? Chociaż się domyślam...:roll: Quote
GameBoy Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 an1a napisał(a):Odzew? Chociaż się domyślam...:roll: zero nie jest to rasowy ON, ale uchi stają, kątowania brak ale nie wiem czy w tym wieku jest Quote
gops Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 no to teraz masz dwa pieski :lol: Mumin nie zjadl onkowej ? co za narod nooo :shake: Quote
GameBoy Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 gops napisał(a):no to teraz masz dwa pieski :lol: Mumin nie zjadl onkowej ? co za narod nooo :shake: onek to facio, nie zjadł i nawet nie próbował, chociaż przez chwilę miał okazję Quote
gops Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 GameBoy napisał(a):onek to facio, nie zjadł i nawet nie próbował, chociaż przez chwilę miał okazję a co zamierzasz z tym fantem zrobic ? :roll: i jakies imie ma ? tymczasowe Quote
Recommended Posts