GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Alicja napisał(a):nie tylko czółka brakuje :evil_lol: nowe szelki widziałam ;) tak to wlanie TZ robi foty muminie :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Tengusia napisał(a):zeby tylko bez czola, ale nie ma kilku lapek, ogonka, zadka biedna Muminka :placz::eviltong::evil_lol::lol: prosze jest caly pokurcz :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justysiek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 http://img188.imageshack.us/img188/6628/mumd.jpg:loveu: ale ma dlugi jezyk:evil_lol: Quote
Vectra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Mumin , to ma taki inteligentny wyraz pyska jak moja Klementyna :evil_lol: a ja mam jaja wstrząsające w płynie :cooldevi: Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Vectra napisał(a):Mumin , to ma taki inteligentny wyraz pyska jak moja Klementyna :evil_lol: a ja mam jaja wstrząsające w płynie :cooldevi: przepraszam ze naruszam PA :evil_lol::oops: ja marze o takim cudaku Quote
justysiek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):to prawda na pół metra ma zwis :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: moj jak pobiega z 40 minut ma jeszcze dluzszy:evil_lol::loveu: Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Vectra napisał(a):a co to za kundle ? :diabloti: ślicznotki właśnie to foto przedstawiłam TZ i powiedziałam dziecko albo toto pisałam już wcześniej co wybrał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ukrwam, że mi to na rękę nawet Quote
justysiek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):ślicznotki właśnie to foto przedstawiłam TZ i powiedziałam dziecko albo toto pisałam już wcześniej co wybrał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ukrwam, że mi to na rękę nawet ciekawe czy moj by sie na to nabral:evil_lol: chyba raczej nie:roll::eviltong: Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 justysiek napisał(a):http://img188.imageshack.us/img188/6628/mumd.jpg:loveu: ale ma dlugi jezyk:evil_lol: to prawda na pół metra ma zwis :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):ślicznotki właśnie to foto przedstawiłam TZ i powiedziałam dziecko albo toto pisałam już wcześniej co wybrał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ukrwam, że mi to na rękę nawet to zupełnie jak mój :roll: :roll: :roll: również nie mam mu za złe :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Vectra napisał(a):to zupełnie jak mój :roll: :roll: :roll: również nie mam mu za złe :evil_lol: myślisz, że u nas też dojdzie do 5ciu futer? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):myślisz, że u nas też dojdzie do 5ciu futer? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: słusznie zawsze jest facetowi dać alternatywę .. np kolejny pies lub obiektyw za 80 tysięcy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ew powiedzieć wzdychając - bo Ty mnie juz nie kochasz i dlatego na nic się nie zgadzasz :placz: :placz: do tego zatruwać mu życie , nudząc , wzdychając , dąsajac się , wypuszczając z ręki jego ulubiony kubek noo i finalnie - krzyknie DOBRZE weźmiemy tego psa !!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: znaczy mój to już prawie od razu się już zgadza - mówiąc dobrze , bo i tak mi żyć nie dasz :loveu: :evil_lol: Quote
Tengusia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):prosze jest caly pokurcz :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img188.imageshack.us/img188/6628/mumd.jpg Muminek w calosci specjal for mua :loveu::loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Vectra napisał(a): znaczy mój to już prawie od razu się już zgadza - mówiąc dobrze , bo i tak mi żyć nie dasz :loveu: :evil_lol: znam to ze swojego podworka - buzka mile Panie spadam film ogladac milego wieczoru :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 mmm Mumia w szeleczkach rogzowych :loveu: Quote
an1a Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Gdzie trza takiego chłopa szukać? :roll: na takiego ooostatecznie już bym mogła się zgodzić :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 an1a napisał(a):Gdzie trza takiego chłopa szukać? :roll: na takiego ooostatecznie już bym mogła się zgodzić :evil_lol: wszędzie co tacy dzieciolubów mniej :evil_lol: Quote
justysiek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 GameBoy napisał(a):wszędzie co tacy dzieciolubów mniej :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:sa za to psiolubni:eviltong: Quote
GameBoy Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 coraz wyżej i dalej wyskakuje :evil_lol: Quote
an1a Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ciotka za chuda to ona nie jest. Ma dobrą sylwetkę, na pójście wszerz jeszcze będzie miała czas. http://img198.imageshack.us/img198/4880/dsc5873.jpg Ale skóry to ma duuuużo :evil_lol: aż szelek nie widać :roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts