Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
karm częściej , bo widzisz że raz na miesiąc jej nie służy ...
może raz na tydzień ? :evil_lol:

za dużo roboty chyba że się da on-line :evil_lol:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):
za dużo roboty chyba że się da on-line :evil_lol:

w sumie , fajnie by było nie ? ale jak się da kupić pasze on-line , to może i wymyślą karmienie :roll:

czy u Ciebie też grzmi ? :angryy:

Posted

GameBoy napisał(a):
a ja mam prace :loveu:

i tez sie ciesze :loveu::multi:

tez pracy zamierzam szukac:cool1: choc wychodzi mi to marnie jak narazie:roll:
a za 3 tyg mam nastepny egz na prawko:mad::razz:

Posted

Alicja napisał(a):
myślisz :hmmmm: prawdopodobne :razz::razz:

dajcie spokój ja po historii z Hexa jak widzę, że pies mi wymiotuje to normalnie mam nerwobóle :oops: tz rano do pracy się spóźnił bo powiedziałam, że się boję sama zostać z psem u weta:oops:

całe szczęscie Mumisia już ok :multi:

Posted

GameBoy napisał(a):
dajcie spokój ja po historii z Hexa jak widzę, że pies mi wymiotuje to normalnie mam nerwobóle :oops: tz rano do pracy się spóźnił bo powiedziałam, że się boję sama zostać z psem u weta:oops:

całe szczęscie Mumisia już ok :multi:

oj wiesz w jaką ja histerie wpadłam ... Ozzy wczesniej miał wstrząs anafilaktyczny i potem kazde jego zachowanie odbiegające od normy stawiało mnie na skraju przepaści ....
tak więc 5 grudnia 2007 roku pies mój zaczął wymiotować krwią ... i biegać z qpą .... alarma gotowa....TZ w pracy , ja miałam szykować urodzinową wyżerke a ja łzy w okach ręce roztrzęsione i doopa... gg gorące , kto żyw pomagaj , fon drgał w dłoniach dodzwonilam sie do weta ....kazał przyjechać zaraz jak TZ wróci z pracy .... co się okazało ...krew był ...owszem ...ale z tego ze pies gryzł patola , a gryzł bomiał gardziołko chore ...i temuż hafcił i qpkał :roll: a ja już prawie go widziałam pod kroplówkami ...bosh ...ta moja panika
:oops::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
oj wiesz w jaką ja histerie wpadłam ... Ozzy wczesniej miał wstrząs anafilaktyczny i potem kazde jego zachowanie odbiegające od normy stawiało mnie na skraju przepaści ....
tak więc 5 grudnia 2007 roku pies mój zaczął wymiotować krwią ... i biegać z qpą .... alarma gotowa....TZ w pracy , ja miałam szykować urodzinową wyżerke a ja łzy w okach ręce roztrzęsione i doopa... gg gorące , kto żyw pomagaj , fon drgał w dłoniach dodzwonilam sie do weta ....kazał przyjechać zaraz jak TZ wróci z pracy .... co się okazało ...krew był ...owszem ...ale z tego ze pies gryzł patola , a gryzł bomiał gardziołko chore ...i temuż hafcił i qpkał :roll: a ja już prawie go widziałam pod kroplówkami ...bosh ...ta moja panika
:oops::evil_lol:

Mumin po 4 rano zaczął wmiotować krwią, z tyłka się leje, ślina z gęby leci, wrzuch wzdęty :shake: nawet mi się wspominać nie chce co się u nas w domu rano działo :oops:

Posted

GameBoy napisał(a):
Mumin po 4 rano zaczął wmiotować krwią, z tyłka się leje, ślina z gęby leci, wrzuch wzdęty :shake: nawet mi się wspominać nie chce co się u nas w domu rano działo :oops:

:shake: wcale się nie dziwię

Posted

Tengusia napisał(a):
zeby tylko bez czola, ale nie ma kilku lapek, ogonka, zadka biedna Muminka :placz::eviltong::evil_lol::lol:

oj tam to szczegol :evil_lol:

Posted

gops napisał(a):
bez czola ale za to ma sliczne szelki :loveu::lol:

tia po spacerze przed chwila lewy bok przestal istniec, bloto go otula :evil_lol:

Muma ma dzis glodowke wiec poszla nad staw, wlazla do wody i wyzarla kaczkom plywajacy chleb :shake:

Posted

gops napisał(a):
bez czola ale za to ma sliczne szelki :loveu::lol:

zeby tylko bez czola, ale nie ma kilku lapek, ogonka, zadka biedna Muminka :placz::eviltong::evil_lol::lol: