GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Vectra napisał(a):karm częściej , bo widzisz że raz na miesiąc jej nie służy ... może raz na tydzień ? :evil_lol: za dużo roboty chyba że się da on-line :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):za dużo roboty chyba że się da on-line :evil_lol: w sumie , fajnie by było nie ? ale jak się da kupić pasze on-line , to może i wymyślą karmienie :roll: czy u Ciebie też grzmi ? :angryy: Quote
justysiek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):a ja mam prace :loveu: i tez sie ciesze :loveu::multi: tez pracy zamierzam szukac:cool1: choc wychodzi mi to marnie jak narazie:roll: a za 3 tyg mam nastepny egz na prawko:mad::razz: Quote
Agnes Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):a ja mam prace :loveu: i tez sie ciesze :loveu::multi: a ja nie mam ani pracy ani wakacji:loveu: Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 justysiek napisał(a):Czesc:multi::loveu: mam wakacje:loveu: a ja mam prace :loveu: i tez sie ciesze :loveu::multi: Quote
Alicja Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 poślij do mnie Mumina to ją wylecze ..... ma sie swoje sposoby :razz: Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Alicja napisał(a):poślij do mnie Mumina to ją wylecze ..... ma sie swoje sposoby :razz: Mumin juz lepszy :multi: koo bylo w miare normalne :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):Mumin juz lepszy :multi: koo bylo w miare normalne :evil_lol: wystraszyła sie ze pojedzie :diabloti: Quote
Vectra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Alicja napisał(a):wystraszyła sie ze pojedzie :diabloti: wystraszyła się , że będzie karmiona on-line :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Vectra napisał(a):wystraszyła się , że będzie karmiona on-line :evil_lol: myślisz :hmmmm: prawdopodobne :razz::razz: Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Alicja napisał(a):myślisz :hmmmm: prawdopodobne :razz::razz: dajcie spokój ja po historii z Hexa jak widzę, że pies mi wymiotuje to normalnie mam nerwobóle :oops: tz rano do pracy się spóźnił bo powiedziałam, że się boję sama zostać z psem u weta:oops: całe szczęscie Mumisia już ok :multi: Quote
Alicja Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):dajcie spokój ja po historii z Hexa jak widzę, że pies mi wymiotuje to normalnie mam nerwobóle :oops: tz rano do pracy się spóźnił bo powiedziałam, że się boję sama zostać z psem u weta:oops: całe szczęscie Mumisia już ok :multi: oj wiesz w jaką ja histerie wpadłam ... Ozzy wczesniej miał wstrząs anafilaktyczny i potem kazde jego zachowanie odbiegające od normy stawiało mnie na skraju przepaści .... tak więc 5 grudnia 2007 roku pies mój zaczął wymiotować krwią ... i biegać z qpą .... alarma gotowa....TZ w pracy , ja miałam szykować urodzinową wyżerke a ja łzy w okach ręce roztrzęsione i doopa... gg gorące , kto żyw pomagaj , fon drgał w dłoniach dodzwonilam sie do weta ....kazał przyjechać zaraz jak TZ wróci z pracy .... co się okazało ...krew był ...owszem ...ale z tego ze pies gryzł patola , a gryzł bomiał gardziołko chore ...i temuż hafcił i qpkał :roll: a ja już prawie go widziałam pod kroplówkami ...bosh ...ta moja panika :oops::evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Alicja napisał(a):oj wiesz w jaką ja histerie wpadłam ... Ozzy wczesniej miał wstrząs anafilaktyczny i potem kazde jego zachowanie odbiegające od normy stawiało mnie na skraju przepaści .... tak więc 5 grudnia 2007 roku pies mój zaczął wymiotować krwią ... i biegać z qpą .... alarma gotowa....TZ w pracy , ja miałam szykować urodzinową wyżerke a ja łzy w okach ręce roztrzęsione i doopa... gg gorące , kto żyw pomagaj , fon drgał w dłoniach dodzwonilam sie do weta ....kazał przyjechać zaraz jak TZ wróci z pracy .... co się okazało ...krew był ...owszem ...ale z tego ze pies gryzł patola , a gryzł bomiał gardziołko chore ...i temuż hafcił i qpkał :roll: a ja już prawie go widziałam pod kroplówkami ...bosh ...ta moja panika :oops::evil_lol: Mumin po 4 rano zaczął wmiotować krwią, z tyłka się leje, ślina z gęby leci, wrzuch wzdęty :shake: nawet mi się wspominać nie chce co się u nas w domu rano działo :oops: Quote
Alicja Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):Mumin po 4 rano zaczął wmiotować krwią, z tyłka się leje, ślina z gęby leci, wrzuch wzdęty :shake: nawet mi się wspominać nie chce co się u nas w domu rano działo :oops: :shake: wcale się nie dziwię Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Alicja napisał(a): :shake: wcale się nie dziwię zara Wam pokażę Mumina bez czoła :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):zara Wam pokażę Mumina bez czoła :evil_lol: :hmmmm: ......................:roll::evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Alicja napisał(a)::hmmmm: ......................:roll::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gops Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 bez czola ale za to ma sliczne szelki :loveu::lol: Quote
Alicja Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 nie tylko czółka brakuje :evil_lol: nowe szelki widziałam ;) Quote
gops Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Tengusia napisał(a):zeby tylko bez czola, ale nie ma kilku lapek, ogonka, zadka biedna Muminka :placz::eviltong::evil_lol::lol: oj tam to szczegol :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 gops napisał(a):bez czola ale za to ma sliczne szelki :loveu::lol: tia po spacerze przed chwila lewy bok przestal istniec, bloto go otula :evil_lol: Muma ma dzis glodowke wiec poszla nad staw, wlazla do wody i wyzarla kaczkom plywajacy chleb :shake: Quote
Tengusia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 gops napisał(a):bez czola ale za to ma sliczne szelki :loveu::lol: zeby tylko bez czola, ale nie ma kilku lapek, ogonka, zadka biedna Muminka :placz::eviltong::evil_lol::lol: Quote
Recommended Posts