GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Vectra napisał(a):po co Ci tyle ramy ? :diabloti: dostalam, biomila chyba w psa wcisne a z reszta sie zobaczy w ogole dzis odkrylam ze dawalam Mumci troche za malo karmy przy jej aktywnosci musze dawac jej wiecej :oops: Quote
Alicja Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Vectra napisał(a):nie śmiej się ... bo samochód kupiłam jadąc ulicą Łopuszańską i zobaczyłam tyłek tego w/w pojazdu i krzyknęłam do ojca TEN CHCE :evil_lol: :evil_lol: nie znając marki , ceny , stanu technicznego :diabloti: to też był spontaniczny zakup :loveu: :evil_lol: jak przez net , w ciemno :evil_lol: ciekawe czy Rafał też na tyłek brany :razz::razz: Kurde .... piły a mnie suszy :hmmmm: wstawaćććććććććććććććććććććć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 toć wstałam... pół nocy na nogach, niezły nam Muma sajgon zrobiła aż się skończyło u weta.... teraz ją obserwuje :shake: muszę popracować :placz: Quote
Agnes Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):toć wstałam... pół nocy na nogach, niezły nam Muma sajgon zrobiła aż się skończyło u weta.... teraz ją obserwuje :shake: :crazyeye: a ta co wymyslila?:mad: Quote
an1a Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):toć wstałam... pół nocy na nogach, niezły nam Muma sajgon zrobiła aż się skończyło u weta.... teraz ją obserwuje :shake: Problemy z żołądkiem? Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 an1a napisał(a):Problemy z żołądkiem? niestety tak :shake: nie ciągnijmy tematu plz idę się przespać na biurku:evil_lol: Quote
Agnes Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):idę się przespać na biurku:evil_lol: dobranoc:evil_lol: odezwij sie jak skonczysz - prace:roll::evil_lol: Quote
an1a Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a): idę się przespać na biurku:evil_lol: Papuga! :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 an1a napisał(a):Papuga! :evil_lol: uczę się od najlepszych :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Vectra napisał(a):a ja już nie spię :diabloti: piję kawkę :) takiej to dobrze :evil_lol: cale szczescie z piwkiem nie wyskoczyla bo juz bym chyba w leb sobie kropnela :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):takiej to dobrze :evil_lol: cale szczescie z piwkiem nie wyskoczyla bo juz bym chyba w leb sobie kropnela :evil_lol: nic stracnego z tym piwem .... muszę tylko przemyśleć czy aby nie mam jakieś wyprawy autem :diabloti: i tak usnęłam nad ranem :shake: przeklęta męcząca pogoda Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Vectra napisał(a):nic stracnego z tym piwem .... muszę tylko przemyśleć czy aby nie mam jakieś wyprawy autem :diabloti: i tak usnęłam nad ranem :shake: przeklęta męcząca pogoda przynajmniej spałaś ja poszlam spac po 2 i od 4,30 znow bylam na nogach :shake: Quote
an1a Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):takiej to dobrze :evil_lol: cale szczescie z piwkiem nie wyskoczyla bo juz bym chyba w leb sobie kropnela :evil_lol: :evil_lol: Wykrakałaś :lol: możesz już kropnąć :diabloti: Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 an1a napisał(a)::evil_lol: Wykrakałaś :lol: możesz już kropnąć :diabloti: :flaming::flaming::flaming::flaming::flaming: Quote
an1a Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a)::flaming::flaming::flaming::flaming::flaming: no co :niewiem: już mówiłam, że długo mnie namawiać nie trzeba :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 an1a napisał(a):no co :niewiem: już mówiłam, że długo mnie namawiać nie trzeba :evil_lol: ponieważ ja nie żyję musicie same kontynuować temat :roll: Quote
an1a Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):ponieważ ja nie żyję musicie same kontynuować temat :roll: Oooooj nie przesadzaj, grilla zaraz będziemy mieć :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 an1a napisał(a):Oooooj nie przesadzaj, grilla zaraz będziemy mieć :evil_lol: nie jedz tyle bo utyjesz :diabloti: Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Vectra napisał(a):nie jedz tyle bo utyjesz :diabloti: Mumin śmerdzi na całe biuro :evil_lol: jestem głodna a nie mogę przy niej jeść bo mnie z biurkiem wciągnie - zostało tylko bro :p Quote
Vectra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):Mumin śmerdzi na całe biuro :evil_lol: jestem głodna a nie mogę przy niej jeść bo mnie z biurkiem wciągnie - zostało tylko bro :p słuchaj daj jej jeść , w końcu się żołądek przyzwyczai do stałych dawek pokarmu :evil_lol: Quote
an1a Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):Mumin śmerdzi na całe biuro :evil_lol: jestem głodna a nie mogę przy niej jeść bo mnie z biurkiem wciągnie - zostało tylko bro :p No widzisz, ja wiem co dobre o takiej godzinie :evil_lol: Karm ją powoli, wiadomo, że po sporej głodówce żołądek się buntuje, ale z czasem będzie lepiej :diabloti: Quote
Vectra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 GameBoy napisał(a):karmię źle, nie karmię jeszcze gorzej - zdecydujcie się :diabloti: karm częściej , bo widzisz że raz na miesiąc jej nie służy ... może raz na tydzień ? :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 karmię źle, nie karmię jeszcze gorzej - zdecydujcie się :diabloti: Quote
Recommended Posts