Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
polubić może i polubię póki co jak dla mnie pifsko jest obrzydliwe :eviltong:
za 5 lat 18 a ja jeszcze nie piję :shake: coś ze mną nie tak :lol:

to masz sporo czasu , aby zacząć lubić :diabloti: na razie to soczek :cool3:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
hahahaha ja też robię zakupy przez net .. :evil_lol: pieczywo , nabiał nawet mięso :evil_lol:
dostawa w ciągu 8 godzin :diabloti: i co ja będę w tłumie się gnieść , popychać wózkami , stać przy kasie .. jak mam do domu :evil_lol:

a gdzie kupujesz? bo my bralismy z Almy chyba ... nie zauwazylam jakichs szalonych roznic w cenach :cool3:

Posted

GameBoy napisał(a):
a siebie przedewszystkim :loveu::evil_lol: cale szczescie mam nocniak w bloku i calodobowke 400 metrow dalej :evil_lol:

o ile o tym pierwszym wiem to tego drugiego nie kojarze:roll::eviltong: ale moze to i lepiej:evil_lol::eviltong::eviltong:

opijac szelek XL nie bede ale emmm pogratulowac(?) moge:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

GameBoy napisał(a):
a gdzie kupujesz? bo my bralismy z Almy chyba ... nie zauwazylam jakichs szalonych roznic w cenach :cool3:

tu Kliknij Aby zrobić Zakupy Spożywcze Darmowa dostawa
Alma do mnie nie dowozi , a tu mają bardzo miłe ceny :lol:
jak by nie patrzeć .. żeby jechać na zakupy , trzeba odpalić samochód , dojechać , znaleźć miejsce .. we warszawie trza CB schować , radio samochodowe, nawigacje .. ( u mnie na wsi to wsio zostaje łącznie z kluczykami :evil_lol: nikt nie weźmie ) paliwo też kosztuje , czas to pieniądz ...
drobne zakupy , zamawiam przez net :p a raz na kilka tygodni jadę do jakiego lidla i hurtem ściągam do domu wsio - nienawidze zakupów robić - żadnych !!!
:angryy:

Posted

Vectra napisał(a):
tu Kliknij Aby zrobić Zakupy Spożywcze Darmowa dostawa
Alma do mnie nie dowozi , a tu mają bardzo miłe ceny :lol:
jak by nie patrzeć .. żeby jechać na zakupy , trzeba odpalić samochód , dojechać , znaleźć miejsce .. we warszawie trza CB schować , radio samochodowe, nawigacje .. ( u mnie na wsi to wsio zostaje łącznie z kluczykami :evil_lol: nikt nie weźmie ) paliwo też kosztuje , czas to pieniądz ...
drobne zakupy , zamawiam przez net :p a raz na kilka tygodni jadę do jakiego lidla i hurtem ściągam do domu wsio - nienawidze zakupów robić - żadnych !!!

link zapisany

tez nienawdzę zakupów - a juz lachy najgorsze :evil_lol: albo przed świętami brrr

Posted

GameBoy napisał(a):
link zapisany

tez nienawdzę zakupów - a juz lachy najgorsze :evil_lol: albo przed świętami brrr

więc :beerchug: za tego co wymyślił sklepy internetowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
łachy kupuje oczywiście przez net , bo nienawidzę przymierzania i szukania ....
a tak przy piwku , klik klik i wsio w jednym miejscu :loveu: :loveu: :loveu:
w domu mam wsio przez net kupione :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
nienawidze zakupów robić - żadnych !!!

Oooj już się tak nie denerwuj, chlupnij jeszcze bro :evil_lol:
Smaku mi narobiłyście, ale chodzić mi się nie chce :hmmmm: podjadę na rowerze :diabloti:

Posted

an1a napisał(a):
Oooj już się tak nie denerwuj, chlupnij jeszcze bro :evil_lol:
Smaku mi narobiłyście, ale chodzić mi się nie chce :hmmmm: podjadę na rowerze :diabloti:

ja teraz na rowerze to nawet nie mogie , bo by mi prawko świsnęłi ... a na wsi bez auta , jak bez psów :shake: :evil_lol: :evil_lol:

idź po to piwo :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
ja teraz na rowerze to nawet nie mogie , bo by mi prawko świsnęłi ... a na wsi bez auta , jak bez psów :shake: :evil_lol: :evil_lol:

idź po to piwo :loveu:

Mi nie mają na szczęście czego zabrać :diabloti:
Co do piwa to nie trzeba mnie długo namawiać :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
więc :beerchug: za tego co wymyślił sklepy internetowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
łachy kupuje oczywiście przez net , bo nienawidzę przymierzania i szukania ....
a tak przy piwku , klik klik i wsio w jednym miejscu :loveu: :loveu: :loveu:
w domu mam wsio przez net kupione :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

psowate tyz?:evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
psowate tyz?:evil_lol:

a żebyś wiedziała :evil_lol: oprócz Lalki :diabloti:
Franio to był najbardziej w ciemno .. jeszcze nie był zrobiony już był zamówiony i nazwany :evil_lol: :evil_lol:
Klamka przez net z dogo ... Mania i Ajda przez telefon :evil_lol:
kurde , samochód też kupiłam przez net :shake: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
a żebyś wiedziała :evil_lol: oprócz Lalki :diabloti:
Franio to był najbardziej w ciemno .. jeszcze nie był zrobiony już był zamówiony i nazwany :evil_lol: :evil_lol:
Klamka przez net z dogo ... Mania i Ajda przez telefon :evil_lol:
kurde , samochód też kupiłam przez net :shake: :evil_lol:

A jak się z Rafałem poznałaś.....? :evil_lol:

Posted

an1a napisał(a):
A jak się z Rafałem poznałaś.....? :evil_lol:

to było tak dawno temu , wtedy nie bylo netu :diabloti:
popsuł mi się samochód , przed samym wjazdem do jego warsztatu :shake: :evil_lol:
a tyle osób mi odradzało zakup tego samochodu :shake: nawet w komisie , proponowali mi ten sam model ino inszą sztukę :crazyeye: :evil_lol:
ale ja powiedziałam albo ten , albo żaden :evilbat: i w tydzień po zakupie , urwał się tłumik .. a mój lament , do tej pory mi Rafałek wymawia .... że on mi oka puszczał , a ja rozpacz nad samochodem :evil_lol:

swoją drogą , to był nadzwyczajny samochód .....
jego kres już jako nie mój , ale przypadkiem i na moich oczach nastąpił ...
był sprzedany do innego miasta i pewnego dnia , patrzę co widzę ? mój ci on ... bo był charakterystyczny ;) i w tym momencie przywalił w niego inny samochód i mój / nie mój poleciał na latarnie :shake:
płakałam jak dziecko :oops: zarówno jak go sprzedawałam jak i gdy widziałam jego zwłoki .... możecie nie wierzyć , ale to był samochód z duszą :lol:
a to długo by gadał :evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie śmiej się ... bo samochód kupiłam jadąc ulicą Łopuszańską i zobaczyłam tyłek tego w/w pojazdu i krzyknęłam do ojca TEN CHCE :evil_lol: :evil_lol: nie znając marki , ceny , stanu technicznego :diabloti:
to też był spontaniczny zakup :loveu: :evil_lol: jak przez net , w ciemno :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
to było tak dawno temu , wtedy nie bylo netu :diabloti:
popsuł mi się samochód , przed samym wjazdem do jego warsztatu :shake: :evil_lol:
a tyle osób mi odradzało zakup tego samochodu :shake: nawet w komisie , proponowali mi ten sam model ino inszą sztukę :crazyeye: :evil_lol:
ale ja powiedziałam albo ten , albo żaden :evilbat: i w tydzień po zakupie , urwał się tłumik .. a mój lament , do tej pory mi Rafałek wymawia .... że on mi oka puszczał , a ja rozpacz nad samochodem :evil_lol:

swoją drogą , to był nadzwyczajny samochód .....
jego kres już jako nie mój , ale przypadkiem i na moich oczach nastąpił ...
był sprzedany do innego miasta i pewnego dnia , patrzę co widzę ? mój ci on ... bo był charakterystyczny ;) i w tym momencie przywalił w niego inny samochód i mój / nie mój poleciał na latarnie :shake:
płakałam jak dziecko :oops: zarówno jak go sprzedawałam jak i gdy widziałam jego zwłoki .... możecie nie wierzyć , ale to był samochód z duszą :lol:
a to długo by gadał :evil_lol:

tak jak mój pierwszy 126p nazywany elfem na mieście :evil_lol:

cholera idę z psem bo gazuje :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
nie śmiej się ... bo samochód kupiłam jadąc ulicą Łopuszańską i zobaczyłam tyłek tego w/w pojazdu i krzyknęłam do ojca TEN CHCE :evil_lol: :evil_lol: nie znając marki , ceny , stanu technicznego :diabloti:
to też był spontaniczny zakup :loveu: :evil_lol: jak przez net , w ciemno :evil_lol:

tyłek pojazdu.... myslałam że bylo ciekawiej :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):

Dziecko szczęścia, nic się bez przyczyny nie zadzieje :evil_lol:
Tyż bym chciała sobie ciuchy kupować przez net, tylko jakoś tak odwagi mi brak, bym się tylko wnerwiała jak coś nie podpasi :mad:
GameBoy napisał(a):

Z psem idź biednym, pewnie już ledwo trzyma! a pani o tyłkach rozmyśla :diabloti:

Posted

GameBoy napisał(a):
tak jak mój pierwszy 126p nazywany elfem na mieście :evil_lol:

cholera idę z psem bo gazuje :evil_lol:

wszystkie moje samochody mają imiona :evil_lol: :evil_lol:

dałaś psu jeść :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):

Było BARDZO ciekawie ... bo było dużo trudności .... :evil_lol:

idź z psem , bo się posra bidulka :shake:

Posted

Vectra napisał(a):

dałaś psu jeść :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:

otoż dałaś :cool1:
mam w domu od dzis 60 kilo ramy :cool1:
30 profilum i 30 biomila - bosko

Posted

GameBoy napisał(a):
dostalam, biomila chyba w psa wcisne a z reszta sie zobaczy
w ogole dzis odkrylam ze dawalam Mumci troche za malo karmy przy jej aktywnosci musze dawac jej wiecej :oops:

i się dziwisz , że za chuda ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a Ty jej dajesz bytówkę czy coś dla ADHD ?
bo moje na bytówce , to dawo by zniknęły z tego świata :roll: :evil_lol: