M@d Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 GameBoy napisał(a):M@d co to za wystawianie fot w galerię Mumci bez jej zgody :mad::loveu:? Cóż, zawsze się możesz "zemścić" i wstawić swoje u Lumpa, ja tam protestował nie będę :eviltong: Quote
justysiek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 ale u was zapisane:evil_lol: przebic sie nie moglam:eviltong: ja dzis oblalam egzamin na prawko:mad::cool1: a jakiego 2 piesa planujesz?:loveu: Quote
GameBoy Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 M@d napisał(a):Cóż, zawsze się możesz "zemścić" i wstawić swoje u Lumpa, ja tam protestował nie będę :eviltong: ja nie mściwa kobieta jestem :evil_lol: :loveu: Quote
GameBoy Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Vectra napisał(a):dobranocka się skończyła czas iść do łóżeczka i chodź z żalem kładę lale rządkiem na pułeczkach .. aaa aaa lalki w płacz , ach cóż to za lament idzie nocka pora spać , trzeba słuchać mamy :diabloti: a ja se otwieram piwo :multi: :loveu: :evil_lol: cholera u mnie w przedszkolu takich fajnych nie uczyli :evil_lol: ps. właśnie odpaliłam bro :D Quote
Alicja Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Tengusia napisał(a):a ja se wlasnie ide kupic pifko :multi::evil_lol::eviltong: kup 2 :razz::razz: Quote
GameBoy Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Alicja napisał(a):kup 2 :razz::razz: :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::cunao: oficjalnie ogłaszam, ze od dziś Mum juz w XL zasuwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 GameBoy napisał(a)::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::cunao: oficjalnie ogłaszam, ze od dziś Mum juz w XL zasuwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: no to za XL ;) :knajpa: :knajpa: Quote
GameBoy Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 justysiek napisał(a):moj post uciekl :mad::cool1: wystraszyl się biedny ciotek z piwem :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 GameBoy napisał(a): oficjalnie ogłaszam, ze od dziś Mum juz w XL zasuwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: :multi: Jak możecie to pić ? :shake: przecież to niedobre jest :puppydog: Quote
Onomato-Peja Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 GameBoy napisał(a):bo my masochistki jesteśmy :evil_lol: wiecie ile ma 6cio miesieczny Mumin w klacie? 78 cm coś w tym jest :lol: już chciałam się zapytać :cool3: 6cio miesięczna Mumin ma w klacie tyle co mój dorosły kundel :O Quote
Onomato-Peja Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 ale mi post hopnął :shake: niedobrze niedobrze Quote
justysiek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 GameBoy napisał(a):wystraszyl się biedny ciotek z piwem :evil_lol: :evil_lol:,ha ha ha. napewno:evil_lol: ja mam cos nazbyt dobry humor:eviltong: choc nie zdalam dzis egzaminu na prawko:cool1::mad: Quote
GameBoy Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Onomato-Peja napisał(a)::multi: Jak możecie to pić ? :shake: przecież to niedobre jest :puppydog: bo my masochistki jesteśmy :evil_lol: wiecie ile ma 6cio miesieczny Mumin w klacie? 78 cm Quote
Vectra Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 GameBoy napisał(a):cholera u mnie w przedszkolu takich fajnych nie uczyli :evil_lol: ps. właśnie odpaliłam bro :D ja nie chodziłam do psedskola :eviltong: :eviltong: :eviltong: tej piosenki się nauczyłam w podstawówce ..... :evil_lol: Onomato-Peja napisał(a)::multi: Jak możecie to pić ? :shake: przecież to niedobre jest :puppydog: jeszcze polubisz :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Vectra napisał(a): jeszcze polubisz :evil_lol: zastanawialam sie czy to napisac :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 polubić może i polubię póki co jak dla mnie pifsko jest obrzydliwe :eviltong: za 5 lat 18 a ja jeszcze nie piję :shake: coś ze mną nie tak :lol: Quote
Cieplutkaa. Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Edit. .........................................:cool1: Quote
Vectra Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 GameBoy napisał(a):zastanawialam sie czy to napisac :evil_lol: nie można młodzieży oszukiwać :evil_lol: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Vectra napisał(a):nie można młodzieży oszukiwać :evil_lol: :evil_lol: a siebie przedewszystkim :loveu::evil_lol: cale szczescie mam nocniak w bloku i calodobowke 400 metrow dalej :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Onomato-Peja napisał(a):coś w tym jest :lol: już chciałam się zapytać :cool3: 6cio miesięczna Mumin ma w klacie tyle co mój dorosły kundel :O Mumin plywa codziennie min 40 minut i oto są efekty :evil_lol: Quote
justysiek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 justysiek napisał(a)::evil_lol:,ha ha ha. napewno:evil_lol: ja mam cos nazbyt dobry humor:eviltong: choc nie zdalam dzis egzaminu na prawko:cool1::mad: ale posty skacza:shake::cool1: Quote
Vectra Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 GameBoy napisał(a):a siebie przedewszystkim :loveu::evil_lol: cale szczescie mam nocniak w bloku i calodobowke 400 metrow dalej :evil_lol: na wsi takich luksusów nie ma , najbliższy całodobowy znajduje się jakieś 10km odemnie ... autobusy nie jezdzą ale człowiek się szybko uczy życia na zadupiu ... kupuje hurtem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Vectra napisał(a):na wsi takich luksusów nie ma , najbliższy całodobowy znajduje się jakieś 10km odemnie ... autobusy nie jezdzą ale człowiek się szybko uczy życia na zadupiu ... kupuje hurtem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: otoz to my ostatnio 1szy raz zamawialismy do chaty zakupy :cool1: wyszlo niezle choc moglo byc lepiej Quote
Vectra Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 GameBoy napisał(a):otoz to my ostatnio 1szy raz zamawialismy do chaty zakupy :cool1: wyszlo niezle choc moglo byc lepiej hahahaha ja też robię zakupy przez net .. :evil_lol: pieczywo , nabiał nawet mięso :evil_lol: dostawa w ciągu 8 godzin :diabloti: i co ja będę w tłumie się gnieść , popychać wózkami , stać przy kasie .. jak mam do domu :evil_lol: Quote
Recommended Posts