Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

M@d ja wiem co jest za osiedlami :evil_lol: jeździłam tam Nera wybiegać. Chodzi mi o "centrum" Białołęki :cool3: Vectra to pięknie nazwała - getto :lol:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnes']aparat by sie stopil na sloncu:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:u nas ciepło , aż 26 stopni ale parówa :cool1:...słonka nie widać :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

M@d co to za wystawianie fot w galerię Mumci bez jej zgody :mad::loveu:?

Vectra mnie się tu nie podoba nasz blok jest moim koszmarem ale coż....najpierw wybudowalismy za duzy dom (koszta utrzymania na nas dwoje byly za duze) a pozniej TZ zainwestowal... bo poki dzieci nie mamy mozemy siedziec na 60 m2 i gadajj z nim ....:shake:

cale szczescie mam oficjalna zgode na 2giego psa :multi:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:u nas ciepło , aż 26 stopni ale parówa :cool1:...słonka nie widać :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

GameBoy moze potwierdzisz jaka u nas pogoda:evil_lol: cieeeplooo:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:u nas ciepło , aż 26 stopni ale parówa :cool1:...słonka nie widać :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

na burackich kabatach goraco jak cholera, zadnych deszczow nie ma, chociaz w prognozie pogody non stop widze, ze u nas pada :evil_lol:

Posted

[quote name='GameBoy']nie będę już liczyła ile razy zapraszałam ponownie :p[/quote]
Bo się obrażę... Raz!! Ale akurat wtedy wywalali nas z roboty :evil_lol:
Inny termin poza 11/12.07 i jestem :diabloti:

Posted

[quote name='an1a']Bo się obrażę... Raz!! Ale akurat wtedy wywalali nas z roboty :evil_lol:
Inny termin poza 11/12.07 i jestem :diabloti:[/quote]

ok, szczegóły na PW :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']to kiedy pijemy ? :diabloti:[/quote]

zaraz tam pjemy :evil_lol:
trzeba sie jakos skrzynac zapraszam, moge miec wolna chate, tylko przepraszam ale bez psow :oops:

Posted

[quote name='GameBoy']zaraz tam pjemy :evil_lol:
trzeba sie jakos skrzynac zapraszam, moge miec wolna chate, tylko przepraszam ale bez psow :oops:[/quote]
Nie, oczywiście, że nie pijemy. Alkohol to zUo :evil_lol:
Ciotka no co Ty, a ja już Nerkę na ramę w rowerze miałam pakować :roll:

Posted

no wiec , nie wiem jak inni , ale nawet jak byś prosiła bardzo prosiła , to nie zwykłam imprezować z psami ... wychodząc z domu idę się odstresować , a nie pilnować psów .. wystarczy mi w domu :evil_lol:

a co TZ wyeksmitujesz ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']no wiec , nie wiem jak inni , ale nawet jak byś prosiła bardzo prosiła , to nie zwykłam imprezować z psami ... wychodząc z domu idę się odstresować , a nie pilnować psów .. wystarczy mi w domu :evil_lol:

a co TZ wyeksmitujesz ? :evil_lol:[/quote]

of kors, moj TZ niecierpi pijanych bab bo zawsze sa jakies skandale :evil_lol:

Posted

[quote name='GameBoy']of kors, moj TZ niecierpi pijanych bab bo zawsze sa jakies skandale :evil_lol:[/quote]
oooo to zupełnie jak mój , może ich razem do kina wyślemy , na seans nocny ? :evil_lol: :evil_lol: nie ważne co będą grali , mój i tak będzie spał ... :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']oooo to zupełnie jak mój , może ich razem do kina wyślemy , na seans nocny ? :evil_lol: :evil_lol: nie ważne co będą grali , mój i tak będzie spał ... :evil_lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
niestety my z kinem na biezaco :evil_lol:

wysle go na picie na miescie

Posted

[quote name='GameBoy']of kors, moj TZ niecierpi pijanych bab bo zawsze sa jakies skandale :evil_lol:[/quote]
....:roflt:

A o mnie ostatnio tak się martwił :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='an1a']Trza to opić :multi::evil_lol:[/quote]

[quote name='Vectra']to kiedy pijemy ? :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no własnie ...kiedy :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Wy tu o Alkoholu a ja nieletnia :shake: idę stąd

dobranocka się skończyła czas iść do łóżeczka i chodź z żalem kładę lale rządkiem na pułeczkach ..
aaa aaa lalki w płacz , ach cóż to za lament
idzie nocka pora spać , trzeba słuchać mamy

:diabloti:

a ja se otwieram piwo :multi: :loveu: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
dobranocka się skończyła czas iść do łóżeczka i chodź z żalem kładę lale rządkiem na pułeczkach ..
aaa aaa lalki w płacz , ach cóż to za lament
idzie nocka pora spać , trzeba słuchać mamy

:diabloti:

a ja se otwieram piwo :multi: :loveu: :evil_lol:

a ja se wlasnie ide kupic pifko :multi::evil_lol::eviltong: