an1a Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 M@d ja wiem co jest za osiedlami :evil_lol: jeździłam tam Nera wybiegać. Chodzi mi o "centrum" Białołęki :cool3: Vectra to pięknie nazwała - getto :lol: Quote
Agnes Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Onomato-Peja']hej hej :lol: fotki Mumii by się przydały :cool3:[/quote] aparat by sie stopil na sloncu:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Agnes']aparat by sie stopil na sloncu:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:u nas ciepło , aż 26 stopni ale parówa :cool1:...słonka nie widać :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
GameBoy Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 M@d co to za wystawianie fot w galerię Mumci bez jej zgody :mad::loveu:? Vectra mnie się tu nie podoba nasz blok jest moim koszmarem ale coż....najpierw wybudowalismy za duzy dom (koszta utrzymania na nas dwoje byly za duze) a pozniej TZ zainwestowal... bo poki dzieci nie mamy mozemy siedziec na 60 m2 i gadajj z nim ....:shake: cale szczescie mam oficjalna zgode na 2giego psa :multi: Quote
Agnes Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:u nas ciepło , aż 26 stopni ale parówa :cool1:...słonka nie widać :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] GameBoy moze potwierdzisz jaka u nas pogoda:evil_lol: cieeeplooo:evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:u nas ciepło , aż 26 stopni ale parówa :cool1:...słonka nie widać :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] na burackich kabatach goraco jak cholera, zadnych deszczow nie ma, chociaz w prognozie pogody non stop widze, ze u nas pada :evil_lol: Quote
an1a Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='GameBoy'] cale szczescie mam oficjalna zgode na 2giego psa :multi:[/quote] Trza to opić :multi::evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='an1a']Trza to opić :multi::evil_lol:[/quote] nie będę już liczyła ile razy zapraszałam ponownie :p Quote
an1a Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='GameBoy']nie będę już liczyła ile razy zapraszałam ponownie :p[/quote] Bo się obrażę... Raz!! Ale akurat wtedy wywalali nas z roboty :evil_lol: Inny termin poza 11/12.07 i jestem :diabloti: Quote
GameBoy Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='an1a']Bo się obrażę... Raz!! Ale akurat wtedy wywalali nas z roboty :evil_lol: Inny termin poza 11/12.07 i jestem :diabloti:[/quote] ok, szczegóły na PW :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Vectra']to kiedy pijemy ? :diabloti:[/quote] zaraz tam pjemy :evil_lol: trzeba sie jakos skrzynac zapraszam, moge miec wolna chate, tylko przepraszam ale bez psow :oops: Quote
an1a Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='GameBoy']zaraz tam pjemy :evil_lol: trzeba sie jakos skrzynac zapraszam, moge miec wolna chate, tylko przepraszam ale bez psow :oops:[/quote] Nie, oczywiście, że nie pijemy. Alkohol to zUo :evil_lol: Ciotka no co Ty, a ja już Nerkę na ramę w rowerze miałam pakować :roll: Quote
Vectra Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 no wiec , nie wiem jak inni , ale nawet jak byś prosiła bardzo prosiła , to nie zwykłam imprezować z psami ... wychodząc z domu idę się odstresować , a nie pilnować psów .. wystarczy mi w domu :evil_lol: a co TZ wyeksmitujesz ? :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Vectra']no wiec , nie wiem jak inni , ale nawet jak byś prosiła bardzo prosiła , to nie zwykłam imprezować z psami ... wychodząc z domu idę się odstresować , a nie pilnować psów .. wystarczy mi w domu :evil_lol: a co TZ wyeksmitujesz ? :evil_lol:[/quote] of kors, moj TZ niecierpi pijanych bab bo zawsze sa jakies skandale :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='GameBoy']of kors, moj TZ niecierpi pijanych bab bo zawsze sa jakies skandale :evil_lol:[/quote] oooo to zupełnie jak mój , może ich razem do kina wyślemy , na seans nocny ? :evil_lol: :evil_lol: nie ważne co będą grali , mój i tak będzie spał ... :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Vectra']oooo to zupełnie jak mój , może ich razem do kina wyślemy , na seans nocny ? :evil_lol: :evil_lol: nie ważne co będą grali , mój i tak będzie spał ... :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: niestety my z kinem na biezaco :evil_lol: wysle go na picie na miescie Quote
an1a Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='GameBoy']of kors, moj TZ niecierpi pijanych bab bo zawsze sa jakies skandale :evil_lol:[/quote] ....:roflt: A o mnie ostatnio tak się martwił :loveu::evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='an1a']....:roflt: A o mnie ostatnio tak się martwił :loveu::evil_lol:[/quote] juz Ty mi nie przypominaj :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='an1a']Trza to opić :multi::evil_lol:[/quote] [quote name='Vectra']to kiedy pijemy ? :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no własnie ...kiedy :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Onomato-Peja Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Wy tu o Alkoholu a ja nieletnia :shake: idę stąd Quote
Vectra Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Wy tu o Alkoholu a ja nieletnia :shake: idę stąd dobranocka się skończyła czas iść do łóżeczka i chodź z żalem kładę lale rządkiem na pułeczkach .. aaa aaa lalki w płacz , ach cóż to za lament idzie nocka pora spać , trzeba słuchać mamy :diabloti: a ja se otwieram piwo :multi: :loveu: :evil_lol: Quote
bianka19 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Śliczne fotosy :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam i zapraszam do mnie!:evil_lol: Quote
Tengusia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Vectra napisał(a):dobranocka się skończyła czas iść do łóżeczka i chodź z żalem kładę lale rządkiem na pułeczkach .. aaa aaa lalki w płacz , ach cóż to za lament idzie nocka pora spać , trzeba słuchać mamy :diabloti: a ja se otwieram piwo :multi: :loveu: :evil_lol: a ja se wlasnie ide kupic pifko :multi::evil_lol::eviltong: Quote
Cieplutkaa. Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Piwoszki jedne.! :eviltong: Psioorami się zając, a nie.! :evil_lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts