Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GameBoy']dzieki
szlag mnie dzis trafia od rana na wszystko :shake::oops::diabloti:[/quote]

[FONT=Arial]:glaszcze: ........

ja dzis się wqrdwiłam ....ale mam niskie ciśnienie ..czasem się przyda :diabloti:[/FONT]

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:glaszcze: ........ [/FONT]

[FONT=Arial]ja dzis się wqrdwiłam ....ale mam niskie ciśnienie ..czasem się przyda :diabloti:[/FONT][/quote]

a ja sie chyba po pierwsze nie wyspalam
pozniej bylo za goraco, za tloczno, jakas baba nad zegrzem mi powiedziala, ze mam agresywnego psa i napuscila na mnie SM ehhh :shake:

Posted

[quote name='GameBoy']a ja sie chyba po pierwsze nie wyspalam
pozniej bylo za goraco, za tloczno, jakas baba nad zegrzem mi powiedziala, ze mam agresywnego psa i napuscila na mnie SM ehhh :shake:[/quote]
:shake::shake::shake: i co?
dla Heksy... [***]

Posted

[quote name='GameBoy']a ja sie chyba po pierwsze nie wyspalam
pozniej bylo za goraco, za tloczno, jakas baba nad zegrzem mi powiedziala, ze mam agresywnego psa i napuscila na mnie SM ehhh :shake:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
nosz qrde ...... co za potwora to była :mad:
A co SM ??[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

kochani przepraszam za prywate (GB wybacz) ale wiecie jak to jest...idziesz do schronu...zobaczysz jakąs bide i tak ci zapadnie w serducho że z trudem bez niej wychodzisz a potem ciagle myslisz i myslisz...sytuacja suni jest dramatyczna, każdy kolejny dzien w schronisku to może byc jej ostatni dzień...
znalazła się dogomanka która zaoferowała jej DT w warszawie...tylko transport trzeba nam transport na cito...
jeśli możecie podrzucajcie watek prosze
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/przerazona-wciaz-atakowana-mala-sunia-pilnie-potrzebuje-dt-141053/#post12535553[/URL]

Posted

[quote name='GameBoy']jakas baba nad zegrzem mi powiedziala, ze mam agresywnego psa i napuscila na mnie SM ehhh :shake:[/quote]

ech...ludzie:shake:

ale cos "wyniklo" z tego spotkania?

Posted

Lidka nie przepraszaj zaraz zajrze na watek

ze spotkania ze SM nic nie bylo, podjechali Mumin zul patyka podniosl na nich glowe jak podeszli i na tym sie skonczylo :evil_lol: Pan strażak miejski stwierdzil, ze baba, ktora go wezwala jest chora na leb i zaczal ja straszyc, ze zaraz ja obciazy kosztami przyjazdu :evil_lol:

ps. byla straz miejska nad naszym stawkiem kabackim, oficjalnie potwierdzilam, ze wolno tam kapac psy jak kaczek nie ganiaja :multi:

Posted

[quote name='GameBoy']ps. byla straz miejska nad naszym stawkiem kabackim, oficjalnie potwierdzilam, ze wolno tam kapac psy jak kaczek nie ganiaja :multi:[/quote]

:multi::multi::multi:

a z jakiego powodu sie tam pojawili?

znowu ktos sie nudzil i marudzil ze psy plywaja?:mad::angryy:

Posted

[quote name='Agnes']:multi::multi::multi:

a z jakiego powodu sie tam pojawili?

znowu ktos sie nudzil i marudzil ze psy plywaja?:mad::angryy:[/quote]

nie, ktos palil ognisko na tylach stawku :shake: psami sie nawet nie interesowali, sama podeszlam i zapytalam czy wolno czy nie, powiedzialam, ze starsza Pani :diabloti: na nas napadla :evil_lol:

powiedzieli, zeby tylko zadnej chemii do wody nie wpuszczac, mysleli ,ze chce ja kapac z uzyciem szamponu :evil_lol:

Posted

[quote name='GameBoy']nie, ktos palil ognisko na tylach stawku :shake: [/quote]

idioci:angryy:

[quote name='GameBoy']psami sie nawet nie interesowali, sama podeszlam i zapytalam czy wolno czy nie, powiedzialam, ze starsza Pani :diabloti: na nas napadla :evil_lol:[/quote]

to ja teraz chetnie porozmawiam z ta pania:diabloti:

[quote name='GameBoy']powiedzieli, zeby tylko zadnej chemii do wody nie wpuszczac, mysleli ,ze chce ja kapac z uzyciem szamponu :evil_lol:[/quote]

dopiero by bylo:evil_lol:

Posted

w ogole byli zachwyceni, ze ktos sie liczy z ich zdaniem :evil_lol:

ale bardzo pozywytywnie zaskoczyli mnie Panowie nad zegrzem, ktorzy popatrzyli na psa, pies na nich, Muma zaczela dalej patyka gryzc i facet stwierdzil, ze ludzie widza kopiowanego psa i juz panika :diabloti:

Posted

weź się wynieś z tego , nooo nie nazwę tej dzielnicy :diabloti:

tam gdzie mieszkasz , to mój piesek z kolegami się bawił .. teraz wielkie blokowiska :mdleje:

ta dzielnica , to była największe zadupie w wawie :evil_lol:

a ten stawik to się ino glinki zwał , zawsze się tam psy kąpały ...

Posted

[quote name='Vectra']weź się wynieś z tego , nooo nie nazwę tej dzielnicy :diabloti:

a ten stawik to się ino glinki zwał , zawsze się tam psy kąpały ...[/quote]

jeszcze ze dwa lata tu pokibluje cos mi sie wydaje

a ten stawik jest poglebiony, oczyszczony i powiekszony ... ot co :diabloti:
plus kak napuscili, chyba ze 12 sztuk, tak to sie mnozy :evil_lol:

Posted

[quote name='GameBoy']w ogole byli zachwyceni, ze ktos sie liczy z ich zdaniem :evil_lol:

ale bardzo pozywytywnie zaskoczyli mnie Panowie nad zegrzem, ktorzy popatrzyli na psa, pies na nich, Muma zaczela dalej patyka gryzc i facet stwierdzil, ze ludzie widza kopiowanego psa i juz panika :diabloti:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to pozytywny oddźwięk spotkania ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no to pozytywny oddźwięk spotkania ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

jakiś kark mrugnał później do nas, że "wie jak to jest bo też ma pita" :evil_lol:

Posted

[quote name='GameBoy']jakiś kark mrugnał później do nas, że "wie jak to jest bo też ma pita" :evil_lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a my dowiedzieliśmy się ostatnio , że nasz pies jedzie na sterydach :roflt: , facet uwierzyć nie chciał że pies genetycznie moze dostać taką budowę , no plus surowe miesko :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=red][B]a my dowiedzieliśmy się ostatnio , że nasz pies jedzie na sterydach :roflt: , facet uwierzyć nie chciał że pies genetycznie moze dostać taką budowę , no plus surowe miesko :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

surowe miesko z takich niedowiarkow :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']weź się wynieś z tego , nooo nie nazwę tej dzielnicy :diabloti:

tam gdzie mieszkasz , to mój piesek z kolegami się bawił .. teraz wielkie blokowiska :mdleje:

ta dzielnica , to była największe zadupie w wawie :evil_lol:

a ten stawik to się ino glinki zwał , zawsze się tam psy kąpały ...[/quote]

ta dzielnica jest bardzo dobra :diabloti: mamy i lasek i wode i czepiajacych sie ludzi - full serwis:evil_lol:

Posted

[quote name='Agnes']ta dzielnica jest bardzo dobra :diabloti: mamy i lasek i wode i czepiajacych sie ludzi - full serwis:evil_lol:[/quote]
no no całe buractwo z polski macie :evil_lol: niestety mój Służewiec też już skaleczony :shake: dlatego mieszkam na wsi , wśród rdzennych służewiaków :evil_lol:

ale Waszą dzielnice , co pojadę , to oczy mi się otwierają ... ja pamiętam Urs ,,, jak kończył się na Końskim Jarze i nie był warszawą :evil_lol:

Kabaty to były moje ulubione miejsca spacerowe ;)
ale spoko , tam gdzie mieszkałam i gdzie mój Kano robił kupe .. postawili szkołę .. no i jest gówniana uczelnia :evil_lol:

Jednak na mojej wsi , jest plan ... że w miejscu po PGR .. postawią getta na 10 tysięcy stonki .. a tu tak miło jest i wieś liczy 400 mieszkańców ...
rozumiecie przerażenie tych 10 tysięcy :crazyeye: cała gmina tyle nie liczy .. ale to jest plan no i jest kryzys :loveu:
PS tam moje prosiaki robią kupe gdzie chcą to getto :evil_lol:

Posted

A i owszem...
Proszę bardzo - Białołęka Choszczówka :cool3:
300 m od domu :D
Dziki chodzą, sarenki z zajączkami pomykają ... :evil_lol:
Dzicz!
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images44.fotosik.pl/154/271eb6c1650722d2.jpg[/IMG][/URL]

[IMG]http://images48.fotosik.pl/140/ffb925dbb75a2458med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images43.fotosik.pl/133/31691c431b607b9dmed.jpg[/IMG]

;)

Posted

[quote name='M@d']A i owszem...
Proszę bardzo - Białołęka Choszczówka :cool3:
300 m od domu :D
Dziki chodzą, sarenki z zajączkami pomykają ... :evil_lol:
Dzicz!
;)[/quote]

pffff u nas tez i zajace i sarny - z dzikami to pewna nie jestem, bo ich nie widzialam dawno:evil_lol: i to wszystko w tym malutkim lasku - zapchanym totalnie w weekend:loveu: