Alicja Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='GameBoy']dzieki szlag mnie dzis trafia od rana na wszystko :shake::oops::diabloti:[/quote] [FONT=Arial]:glaszcze: ........ ja dzis się wqrdwiłam ....ale mam niskie ciśnienie ..czasem się przyda :diabloti:[/FONT] Quote
GameBoy Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:glaszcze: ........ [/FONT] [FONT=Arial]ja dzis się wqrdwiłam ....ale mam niskie ciśnienie ..czasem się przyda :diabloti:[/FONT][/quote] a ja sie chyba po pierwsze nie wyspalam pozniej bylo za goraco, za tloczno, jakas baba nad zegrzem mi powiedziala, ze mam agresywnego psa i napuscila na mnie SM ehhh :shake: Quote
justysiek Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='GameBoy']a ja sie chyba po pierwsze nie wyspalam pozniej bylo za goraco, za tloczno, jakas baba nad zegrzem mi powiedziala, ze mam agresywnego psa i napuscila na mnie SM ehhh :shake:[/quote] :shake::shake::shake: i co? dla Heksy... [***] Quote
Alicja Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='GameBoy']a ja sie chyba po pierwsze nie wyspalam pozniej bylo za goraco, za tloczno, jakas baba nad zegrzem mi powiedziala, ze mam agresywnego psa i napuscila na mnie SM ehhh :shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] nosz qrde ...... co za potwora to była :mad: A co SM ??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 kochani przepraszam za prywate (GB wybacz) ale wiecie jak to jest...idziesz do schronu...zobaczysz jakąs bide i tak ci zapadnie w serducho że z trudem bez niej wychodzisz a potem ciagle myslisz i myslisz...sytuacja suni jest dramatyczna, każdy kolejny dzien w schronisku to może byc jej ostatni dzień... znalazła się dogomanka która zaoferowała jej DT w warszawie...tylko transport trzeba nam transport na cito... jeśli możecie podrzucajcie watek prosze [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/przerazona-wciaz-atakowana-mala-sunia-pilnie-potrzebuje-dt-141053/#post12535553[/URL] Quote
Agnes Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='GameBoy']jakas baba nad zegrzem mi powiedziala, ze mam agresywnego psa i napuscila na mnie SM ehhh :shake:[/quote] ech...ludzie:shake: ale cos "wyniklo" z tego spotkania? Quote
GameBoy Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Lidka nie przepraszaj zaraz zajrze na watek ze spotkania ze SM nic nie bylo, podjechali Mumin zul patyka podniosl na nich glowe jak podeszli i na tym sie skonczylo :evil_lol: Pan strażak miejski stwierdzil, ze baba, ktora go wezwala jest chora na leb i zaczal ja straszyc, ze zaraz ja obciazy kosztami przyjazdu :evil_lol: ps. byla straz miejska nad naszym stawkiem kabackim, oficjalnie potwierdzilam, ze wolno tam kapac psy jak kaczek nie ganiaja :multi: Quote
Agnes Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='GameBoy']ps. byla straz miejska nad naszym stawkiem kabackim, oficjalnie potwierdzilam, ze wolno tam kapac psy jak kaczek nie ganiaja :multi:[/quote] :multi::multi::multi: a z jakiego powodu sie tam pojawili? znowu ktos sie nudzil i marudzil ze psy plywaja?:mad::angryy: Quote
GameBoy Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Agnes']:multi::multi::multi: a z jakiego powodu sie tam pojawili? znowu ktos sie nudzil i marudzil ze psy plywaja?:mad::angryy:[/quote] nie, ktos palil ognisko na tylach stawku :shake: psami sie nawet nie interesowali, sama podeszlam i zapytalam czy wolno czy nie, powiedzialam, ze starsza Pani :diabloti: na nas napadla :evil_lol: powiedzieli, zeby tylko zadnej chemii do wody nie wpuszczac, mysleli ,ze chce ja kapac z uzyciem szamponu :evil_lol: Quote
Agnes Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='GameBoy']nie, ktos palil ognisko na tylach stawku :shake: [/quote] idioci:angryy: [quote name='GameBoy']psami sie nawet nie interesowali, sama podeszlam i zapytalam czy wolno czy nie, powiedzialam, ze starsza Pani :diabloti: na nas napadla :evil_lol:[/quote] to ja teraz chetnie porozmawiam z ta pania:diabloti: [quote name='GameBoy']powiedzieli, zeby tylko zadnej chemii do wody nie wpuszczac, mysleli ,ze chce ja kapac z uzyciem szamponu :evil_lol:[/quote] dopiero by bylo:evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 w ogole byli zachwyceni, ze ktos sie liczy z ich zdaniem :evil_lol: ale bardzo pozywytywnie zaskoczyli mnie Panowie nad zegrzem, ktorzy popatrzyli na psa, pies na nich, Muma zaczela dalej patyka gryzc i facet stwierdzil, ze ludzie widza kopiowanego psa i juz panika :diabloti: Quote
Vectra Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 weź się wynieś z tego , nooo nie nazwę tej dzielnicy :diabloti: tam gdzie mieszkasz , to mój piesek z kolegami się bawił .. teraz wielkie blokowiska :mdleje: ta dzielnica , to była największe zadupie w wawie :evil_lol: a ten stawik to się ino glinki zwał , zawsze się tam psy kąpały ... Quote
GameBoy Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Vectra']weź się wynieś z tego , nooo nie nazwę tej dzielnicy :diabloti: a ten stawik to się ino glinki zwał , zawsze się tam psy kąpały ...[/quote] jeszcze ze dwa lata tu pokibluje cos mi sie wydaje a ten stawik jest poglebiony, oczyszczony i powiekszony ... ot co :diabloti: plus kak napuscili, chyba ze 12 sztuk, tak to sie mnozy :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='GameBoy']w ogole byli zachwyceni, ze ktos sie liczy z ich zdaniem :evil_lol: ale bardzo pozywytywnie zaskoczyli mnie Panowie nad zegrzem, ktorzy popatrzyli na psa, pies na nich, Muma zaczela dalej patyka gryzc i facet stwierdzil, ze ludzie widza kopiowanego psa i juz panika :diabloti:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to pozytywny oddźwięk spotkania ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
GameBoy Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no to pozytywny oddźwięk spotkania ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] jakiś kark mrugnał później do nas, że "wie jak to jest bo też ma pita" :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='GameBoy']jakiś kark mrugnał później do nas, że "wie jak to jest bo też ma pita" :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a my dowiedzieliśmy się ostatnio , że nasz pies jedzie na sterydach :roflt: , facet uwierzyć nie chciał że pies genetycznie moze dostać taką budowę , no plus surowe miesko :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
GameBoy Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=red][B]a my dowiedzieliśmy się ostatnio , że nasz pies jedzie na sterydach :roflt: , facet uwierzyć nie chciał że pies genetycznie moze dostać taką budowę , no plus surowe miesko :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] surowe miesko z takich niedowiarkow :evil_lol: Quote
Agnes Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Vectra']weź się wynieś z tego , nooo nie nazwę tej dzielnicy :diabloti: tam gdzie mieszkasz , to mój piesek z kolegami się bawił .. teraz wielkie blokowiska :mdleje: ta dzielnica , to była największe zadupie w wawie :evil_lol: a ten stawik to się ino glinki zwał , zawsze się tam psy kąpały ...[/quote] ta dzielnica jest bardzo dobra :diabloti: mamy i lasek i wode i czepiajacych sie ludzi - full serwis:evil_lol: Quote
Vectra Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Agnes']ta dzielnica jest bardzo dobra :diabloti: mamy i lasek i wode i czepiajacych sie ludzi - full serwis:evil_lol:[/quote] no no całe buractwo z polski macie :evil_lol: niestety mój Służewiec też już skaleczony :shake: dlatego mieszkam na wsi , wśród rdzennych służewiaków :evil_lol: ale Waszą dzielnice , co pojadę , to oczy mi się otwierają ... ja pamiętam Urs ,,, jak kończył się na Końskim Jarze i nie był warszawą :evil_lol: Kabaty to były moje ulubione miejsca spacerowe ;) ale spoko , tam gdzie mieszkałam i gdzie mój Kano robił kupe .. postawili szkołę .. no i jest gówniana uczelnia :evil_lol: Jednak na mojej wsi , jest plan ... że w miejscu po PGR .. postawią getta na 10 tysięcy stonki .. a tu tak miło jest i wieś liczy 400 mieszkańców ... rozumiecie przerażenie tych 10 tysięcy :crazyeye: cała gmina tyle nie liczy .. ale to jest plan no i jest kryzys :loveu: PS tam moje prosiaki robią kupe gdzie chcą to getto :evil_lol: Quote
an1a Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Kabaty jeszcze wyglądają, Białołęka to jest to:evil_lol: Quote
M@d Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 A i owszem... Proszę bardzo - Białołęka Choszczówka :cool3: 300 m od domu :D Dziki chodzą, sarenki z zajączkami pomykają ... :evil_lol: Dzicz! [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images44.fotosik.pl/154/271eb6c1650722d2.jpg[/IMG][/URL] [IMG]http://images48.fotosik.pl/140/ffb925dbb75a2458med.jpg[/IMG] [IMG]http://images43.fotosik.pl/133/31691c431b607b9dmed.jpg[/IMG] ;) Quote
Agnes Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='M@d']A i owszem... Proszę bardzo - Białołęka Choszczówka :cool3: 300 m od domu :D Dziki chodzą, sarenki z zajączkami pomykają ... :evil_lol: Dzicz! ;)[/quote] pffff u nas tez i zajace i sarny - z dzikami to pewna nie jestem, bo ich nie widzialam dawno:evil_lol: i to wszystko w tym malutkim lasku - zapchanym totalnie w weekend:loveu: Quote
Onomato-Peja Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 hej hej :lol: fotki Mumii by się przydały :cool3: Quote
Recommended Posts