Vectra Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):wez psa na DT! nie wiesz że na tym sie zarabia:diabloti: biznes ze ho ho:cool3: Vectra a Ty to nic nie mów bo ja mam trzy psy i siedze na urlopie wychowaczym- 400zl miesiecznie:cool3:...zgadnijcie zatem jaką karme jedzą moje psy?:diabloti: Ja mam 5 i teoretycznie jestem na bezrobociu :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Vectra napisał(a):Ja mam 5 i teoretycznie jestem na bezrobociu :evil_lol: uuuuuu powinnaś dostać banna:diabloti: PS. to dlatego Franio taki chudy...na karme dla niego Ci brakuje:diabloti: i biedaczek nie wyrósł pewnie też dlatego:eviltong: Quote
Vectra Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']uuuuuu powinnaś dostać banna:diabloti: PS. to dlatego Franio taki chudy...na karme dla niego Ci brakuje:diabloti: i biedaczek nie wyrósł pewnie też dlatego:eviltong:[/quote] oczywiście , jest nas w domu siedmioro , się nie przelewa , to każdy je jednego dnia w tygodniu .. widzisz jak Egon poluje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 po coś Ty te myszy wytruwała (znaczy się ciasteczkami częstowała- cii wiesz modzi pilnuja a to dorum miłośnikow zwierzat więc żeby nie było że ty zabijałas jakieś:diabloti:) wiesz ile zupek by z nich było? ile pasztecików? wogole ty masz wszytskie krwiożercze bestie...tylko Ajducha wyrosła...pewnie TZ karmi ją lepiej, jakaś jego ulubienica:cool3: Quote
Vectra Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']po coś Ty te myszy wytruwała (znaczy się ciasteczkami częstowała- cii wiesz modzi pilnuja a to dorum miłośnikow zwierzat więc żeby nie było że ty zabijałas jakieś:diabloti:) wiesz ile zupek by z nich było? ile pasztecików? wogole ty masz wszytskie krwiożercze bestie...tylko Ajducha wyrosła...pewnie TZ karmi ją lepiej, jakaś jego ulubienica:cool3:[/quote] akurat o populację mysią to martwić się nie trzeba , zabijesz 100 narodzi się tysiąc :evil_lol: widziałaś mnie ? a widziałaś mojego TZ ? tu pasuje , jaki pan taki kram :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [FONT=Arial]:diabloti:kurde ....ale zawaliłam .... TZ rok w chałupie siedział .... zarobiłabym na tymczasie to sie zaparł że nie :mad::mad::mad: Kurde ...zrobimy bazarek na plecak dla Muminy :evil_lol::multi:[/FONT] Quote
Vectra Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 ja mam lepszy pomysł , tańszy :diabloti: zróbmy plecak z Muminy :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Vectra'] tu pasuje , jaki pan taki kram :evil_lol:[/quote] no u mnie tez to sie sprawdza:evil_lol: moje cholery suche niczym schroniskowce...nawet pseudo labka hahahaha ale coz mnie nie stac na karme dla nich:diabloti: poza tym mam 5miesieczne dziecko wiec nie mam czasu dla nich:diabloti: dwa mieszkaja w kojcu (a fuuuuuuu) ....generalnie to jakis TOZ, albo fundacja ? powinna mi je zabrać:diabloti: matko boska!!!!!!!!! rok na bezrobociu i na DT nie zarabialiscie? gdzie ty masz łeb kobieto!!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Vectra']ja mam lepszy pomysł , tańszy :diabloti: zróbmy plecak z Muminy :evil_lol:[/quote] nooooooo ona i tak ma skóry za dużo:diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Czytam te Wasze opowiastki i propozycje i ze śmiechu nie mogę :evil_lol: a obok mamusia próbuje spać :oops: pozdrawiamy szanownego Muminę i szanowną GejmBoja :cool3: i czekamy aż Mumia dorośnie do szelek :loveu: ( a i w razie jakbyś się zdecydowała, na wymianę tego kompletu na 2 to w każdej chwili możesz mi 1 odpalić :razz:) Quote
Alicja Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']no u mnie tez to sie sprawdza:evil_lol: moje cholery suche niczym schroniskowce...nawet pseudo labka hahahaha ale coz mnie nie stac na karme dla nich:diabloti: poza tym mam 5miesieczne dziecko wiec nie mam czasu dla nich:diabloti: dwa mieszkaja w kojcu (a fuuuuuuu) ....generalnie to jakis TOZ, albo fundacja ? powinna mi je zabrać:diabloti: matko boska!!!!!!!!! rok na bezrobociu i na DT nie zarabialiscie? gdzie ty masz łeb kobieto!!!!! [FONT=Arial]:placz::placz::placz:no widzisz ...goopia taka jestem ...nooooo :placz: tyle kasy przeszło bokiem ....jakis barak na bezludziu mogłam postawić ...tam chodzą sarny , zające , myszy ...psy by sie wyżywiły :diabloti:[/FONT] Quote
Vectra Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:placz::placz::placz:no widzisz ...goopia taka jestem ...nooooo :placz: tyle kasy przeszło bokiem ....jakis barak na bezludziu mogłam postawić ...tam chodzą sarny , zające , myszy ...psy by sie wyżywiły :diabloti:[/FONT] nareszcie coś mądrego nastukałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: GB , to ile da się na tych tymczasach wycisnać ? bo może zrobim jakieś dzoinwenczer :evil_lol: ja mam hektar pola , palików się znajdzie , żarcie same sobie upolują czysty zysk :evilbat: Quote
sacred PIRANHA Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Alicja no goopia jestes ale nie martw sie juz...nie Twoja wina, taka sie urodziłaś no:loveu: GB to wie ile sie da wycisnąć oj ona wie:diabloti: ale ona jest choliera taka podła że zapewne nam nie powie...to pies ogrodnika, sama nie weźmie i innemu zarobic też nie da:shake: Vectra a po co Ci paliki?chyba nie będziesz ich na łancuchy wiązać (TOZ!!!!!!!!!!) luzem latać nie mogą? będą mieć spacery 24 na dobe:diabloti: ...zamontuje sie elektrycznego pastucha wokół:diabloti: - dla ich bezpeczeństwa rzecz jasna:cool1: to ktora bedzie robic allegro cegielkowe na bidy z naszego tymczasu? GB bazarki bedzie wystawiac...z ciuszkami, ona lubi mierzyc:diabloti: potrzebujemy tez kogos kto napisze wzruszajacy chwytliwy tekst...Ty Vectra to nie pisz bo jak Ty coś napiszesz szczerze to nawet złamanego grosza nie dostaniemy:shake: chyba że będziesz kłamać:cool3: Alicja a Ty będziesz puszczać swego mordulca żeby żarcie im łapał (sąsiadów czy cuś)..no to wstępnie mamy uzgodnione:-) jakies propozycje jeszcze??:cool3: Quote
Alicja Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Vectra']nareszcie coś mądrego nastukałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evilbat: [FONT=Arial]:cool1: bo kurna ja nie jestem taki Omnibus :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Vectra Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 te Pirania , jak to JA nie napiszę chwytliwego tekstu ? :mad: kabaret też kosztuje , nie ważne jak wycisnąć łzy , ważne by wycisnąć .. w końcu śmiech to zdrowie :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']Alicja no goopia jestes ale nie martw sie juz...nie Twoja wina, taka sie urodziłaś no:loveu: GB to wie ile sie da wycisnąć oj ona wie:diabloti: ale ona jest choliera taka podła że zapewne nam nie powie...to pies ogrodnika, sama nie weźmie i innemu zarobic też nie da:shake: Vectra a po co Ci paliki?chyba nie będziesz ich na łancuchy wiązać (TOZ!!!!!!!!!!) luzem latać nie mogą? będą mieć spacery 24 na dobe:diabloti: ...zamontuje sie elektrycznego pastucha wokół:diabloti: - dla ich bezpeczeństwa rzecz jasna:cool1: to ktora bedzie robic allegro cegielkowe na bidy z naszego tymczasu? GB bazarki bedzie wystawiac...z ciuszkami, ona lubi mierzyc:diabloti: potrzebujemy tez kogos kto napisze wzruszajacy chwytliwy tekst...Ty Vectra to nie pisz bo jak Ty coś napiszesz szczerze to nawet złamanego grosza nie dostaniemy:shake: chyba że będziesz kłamać:cool3: Alicja a Ty będziesz puszczać swego mordulca żeby żarcie im łapał (sąsiadów czy cuś)..no to wstępnie mamy uzgodnione:-) jakies propozycje jeszcze??:cool3: [FONT=Arial]umowa stoi :multi::multi: z prowiantem zalatwione :cool1: w przedszkolu dziecków sporo .... te młodsze na karme dla szczeniaków bedzie a te starsze dla dużych ....bedą se psióry barfować :diabloti: ja moge dać konto co by kasa za bazarki spływała .....:razz:...wypłynąć już nie wypłynie :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
GameBoy Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 dzisiaj mija pół roku odkąd Hexa odeszła, cały dzień jest do de :placz: a ledwo sie zaczal :-( idę stad coby sie nie nakrecac mocniej :-( wybaczcie mi Quote
GameBoy Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']Alicja no goopia jestes ale nie martw sie juz...nie Twoja wina, taka sie urodziłaś no:loveu: GB to wie ile sie da wycisnąć oj ona wie:diabloti: ale ona jest choliera taka podła że zapewne nam nie powie...to pies ogrodnika, sama nie weźmie i innemu zarobic też nie da:shake: Vectra a po co Ci paliki?chyba nie będziesz ich na łancuchy wiązać (TOZ!!!!!!!!!!) luzem latać nie mogą? będą mieć spacery 24 na dobe:diabloti: ...zamontuje sie elektrycznego pastucha wokół:diabloti: - dla ich bezpeczeństwa rzecz jasna:cool1: to ktora bedzie robic allegro cegielkowe na bidy z naszego tymczasu? GB bazarki bedzie wystawiac...z ciuszkami, ona lubi mierzyc:diabloti: potrzebujemy tez kogos kto napisze wzruszajacy chwytliwy tekst...Ty Vectra to nie pisz bo jak Ty coś napiszesz szczerze to nawet złamanego grosza nie dostaniemy:shake: chyba że będziesz kłamać:cool3: Alicja a Ty będziesz puszczać swego mordulca żeby żarcie im łapał (sąsiadów czy cuś)..no to wstępnie mamy uzgodnione:-) jakies propozycje jeszcze??:cool3:[/quote] powiem Wam jedno, wartość mojego mieszkania na Kabatach po półrocznym okresie tymczasowania psów zmalała o jakieś 30 tys :roll: (byla robiona wycena przed i po) plus plazma :evil_lol: byla i nie ma, tzn jest ale ekran SIE potlukl radze dopracowac biznes plan :diabloti: Quote
GameBoy Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 O-P nie zamieniam się bo wzory mi się nie podobaja ale sprobuje jeden komplet od niej wyzebrac i wystawie na bazarek na CC Quote
Cieplutkaa. Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Oo.. To już pół roku :-( Trzymaj się cieplutko :calus: Pzdr. Quote
Onomato-Peja Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='GameBoy']O-P nie zamieniam się bo wzory mi się nie podobaja ale sprobuje jeden komplet od niej wyzebrac i wystawie na bazarek na CC[/quote] a jakie są to wzorki :cool3:? tak tak wyżebraj :loveu: Quote
an1a Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Ja mogę działać z Nerusiem w rozliczeniach - kto nie wpłacił, kto wpłacił za mało, kto ma wpłacić, a nie chce :mad::diabloti: Dla Hexy... [*] Trzymaj się Ciotka... Quote
GameBoy Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 dzieki szlag mnie dzis trafia od rana na wszystko :shake::oops::diabloti: Quote
Recommended Posts