Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
wez psa na DT! nie wiesz że na tym sie zarabia:diabloti:
biznes ze ho ho:cool3:
Vectra a Ty to nic nie mów bo ja mam trzy psy i siedze na urlopie wychowaczym- 400zl miesiecznie:cool3:...zgadnijcie zatem jaką karme jedzą moje psy?:diabloti:

Ja mam 5 i teoretycznie jestem na bezrobociu :evil_lol:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
Ja mam 5 i teoretycznie jestem na bezrobociu :evil_lol:

uuuuuu powinnaś dostać banna:diabloti:

PS. to dlatego Franio taki chudy...na karme dla niego Ci brakuje:diabloti: i biedaczek nie wyrósł pewnie też dlatego:eviltong:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']uuuuuu powinnaś dostać banna:diabloti:

PS. to dlatego Franio taki chudy...na karme dla niego Ci brakuje:diabloti: i biedaczek nie wyrósł pewnie też dlatego:eviltong:[/quote]
oczywiście , jest nas w domu siedmioro , się nie przelewa , to każdy je jednego dnia w tygodniu .. widzisz jak Egon poluje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

po coś Ty te myszy wytruwała (znaczy się ciasteczkami częstowała- cii wiesz modzi pilnuja a to dorum miłośnikow zwierzat więc żeby nie było że ty zabijałas jakieś:diabloti:)
wiesz ile zupek by z nich było? ile pasztecików?
wogole ty masz wszytskie krwiożercze bestie...tylko Ajducha wyrosła...pewnie TZ karmi ją lepiej, jakaś jego ulubienica:cool3:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']po coś Ty te myszy wytruwała (znaczy się ciasteczkami częstowała- cii wiesz modzi pilnuja a to dorum miłośnikow zwierzat więc żeby nie było że ty zabijałas jakieś:diabloti:)
wiesz ile zupek by z nich było? ile pasztecików?
wogole ty masz wszytskie krwiożercze bestie...tylko Ajducha wyrosła...pewnie TZ karmi ją lepiej, jakaś jego ulubienica:cool3:[/quote]
akurat o populację mysią to martwić się nie trzeba , zabijesz 100 narodzi się tysiąc :evil_lol:
widziałaś mnie ? a widziałaś mojego TZ ?
tu pasuje , jaki pan taki kram :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]:diabloti:kurde ....ale zawaliłam .... TZ rok w chałupie siedział .... zarobiłabym na tymczasie to sie zaparł że nie :mad::mad::mad:
Kurde ...zrobimy bazarek na plecak dla Muminy :evil_lol::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']
tu pasuje , jaki pan taki kram :evil_lol:[/quote]
no u mnie tez to sie sprawdza:evil_lol: moje cholery suche niczym schroniskowce...nawet pseudo labka hahahaha ale coz mnie nie stac na karme dla nich:diabloti: poza tym mam 5miesieczne dziecko wiec nie mam czasu dla nich:diabloti: dwa mieszkaja w kojcu (a fuuuuuuu) ....generalnie to jakis TOZ, albo fundacja ? powinna mi je zabrać:diabloti:
matko boska!!!!!!!!! rok na bezrobociu i na DT nie zarabialiscie? gdzie ty masz łeb kobieto!!!!!

Posted

Czytam te Wasze opowiastki i propozycje i ze śmiechu nie mogę :evil_lol:
a obok mamusia próbuje spać :oops:

pozdrawiamy szanownego Muminę i szanowną GejmBoja :cool3: i czekamy aż Mumia dorośnie do szelek :loveu: ( a i w razie jakbyś się zdecydowała, na wymianę tego kompletu na 2 to w każdej chwili możesz mi 1 odpalić :razz:)

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']no u mnie tez to sie sprawdza:evil_lol: moje cholery suche niczym schroniskowce...nawet pseudo labka hahahaha ale coz mnie nie stac na karme dla nich:diabloti: poza tym mam 5miesieczne dziecko wiec nie mam czasu dla nich:diabloti: dwa mieszkaja w kojcu (a fuuuuuuu) ....generalnie to jakis TOZ, albo fundacja ? powinna mi je zabrać:diabloti:
matko boska!!!!!!!!! rok na bezrobociu i na DT nie zarabialiscie? gdzie ty masz łeb kobieto!!!!!

[FONT=Arial]:placz::placz::placz:no widzisz ...goopia taka jestem ...nooooo :placz: tyle kasy przeszło bokiem ....jakis barak na bezludziu mogłam postawić ...tam chodzą sarny , zające , myszy ...psy by sie wyżywiły :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:placz::placz::placz:no widzisz ...goopia taka jestem ...nooooo :placz: tyle kasy przeszło bokiem ....jakis barak na bezludziu mogłam postawić ...tam chodzą sarny , zające , myszy ...psy by sie wyżywiły :diabloti:[/FONT]
nareszcie coś mądrego nastukałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

GB , to ile da się na tych tymczasach wycisnać ?

bo może zrobim jakieś dzoinwenczer :evil_lol: ja mam hektar pola , palików się znajdzie , żarcie same sobie upolują
czysty zysk :evilbat:

Posted

Alicja no goopia jestes ale nie martw sie juz...nie Twoja wina, taka sie urodziłaś no:loveu:
GB to wie ile sie da wycisnąć oj ona wie:diabloti:
ale ona jest choliera taka podła że zapewne nam nie powie...to pies ogrodnika, sama nie weźmie i innemu zarobic też nie da:shake:
Vectra a po co Ci paliki?chyba nie będziesz ich na łancuchy wiązać (TOZ!!!!!!!!!!) luzem latać nie mogą? będą mieć spacery 24 na dobe:diabloti:

...zamontuje sie elektrycznego pastucha wokół:diabloti: - dla ich bezpeczeństwa rzecz jasna:cool1:
to ktora bedzie robic allegro cegielkowe na bidy z naszego tymczasu? GB bazarki bedzie wystawiac...z ciuszkami, ona lubi mierzyc:diabloti:
potrzebujemy tez kogos kto napisze wzruszajacy chwytliwy tekst...Ty Vectra to nie pisz bo jak Ty coś napiszesz szczerze to nawet złamanego grosza nie dostaniemy:shake: chyba że będziesz kłamać:cool3:
Alicja a Ty będziesz puszczać swego mordulca żeby żarcie im łapał (sąsiadów czy cuś)..no to wstępnie mamy uzgodnione:-)
jakies propozycje jeszcze??:cool3:

Posted

[quote name='Vectra']nareszcie coś mądrego nastukałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evilbat:

[FONT=Arial]:cool1: bo kurna ja nie jestem taki Omnibus :placz::placz::placz:[/FONT]

Posted

te Pirania , jak to JA nie napiszę chwytliwego tekstu ? :mad:
kabaret też kosztuje , nie ważne jak wycisnąć łzy , ważne by wycisnąć .. w końcu śmiech to zdrowie :evil_lol:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']Alicja no goopia jestes ale nie martw sie juz...nie Twoja wina, taka sie urodziłaś no:loveu:
ale ona jest choliera taka podła że zapewne nam nie powie...to pies ogrodnika, sama nie weźmie i innemu zarobic też nie da:shake:
Vectra a po co Ci paliki?chyba nie będziesz ich na łancuchy wiązać (TOZ!!!!!!!!!!) luzem latać nie mogą? będą mieć spacery 24 na dobe:diabloti:

...zamontuje sie elektrycznego pastucha wokół:diabloti: - dla ich bezpeczeństwa rzecz jasna:cool1:
to ktora bedzie robic allegro cegielkowe na bidy z naszego tymczasu? GB bazarki bedzie wystawiac...z ciuszkami, ona lubi mierzyc:diabloti:
potrzebujemy tez kogos kto napisze wzruszajacy chwytliwy tekst...Ty Vectra to nie pisz bo jak Ty coś napiszesz szczerze to nawet złamanego grosza nie dostaniemy:shake: chyba że będziesz kłamać:cool3:
Alicja a Ty będziesz puszczać swego mordulca żeby żarcie im łapał (sąsiadów czy cuś)..no to wstępnie mamy uzgodnione:-)
jakies propozycje jeszcze??:cool3:

[FONT=Arial]umowa stoi :multi::multi:

z prowiantem zalatwione :cool1: w przedszkolu dziecków sporo .... te młodsze na karme dla szczeniaków bedzie a te starsze dla dużych ....bedą se psióry barfować :diabloti:

ja moge dać konto co by kasa za bazarki spływała .....:razz:...wypłynąć już nie wypłynie :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']Alicja no goopia jestes ale nie martw sie juz...nie Twoja wina, taka sie urodziłaś no:loveu:

jakies propozycje jeszcze??:cool3:[/quote]

powiem Wam jedno, wartość mojego mieszkania na Kabatach po półrocznym okresie tymczasowania psów zmalała o jakieś 30 tys :roll: (byla robiona wycena przed i po) plus plazma :evil_lol: byla i nie ma, tzn jest ale ekran SIE potlukl

radze dopracowac biznes plan :diabloti:

Posted

[quote name='GameBoy']O-P nie zamieniam się bo wzory mi się nie podobaja ale sprobuje jeden komplet od niej wyzebrac i wystawie na bazarek na CC[/quote]

a jakie są to wzorki :cool3:?
tak tak wyżebraj :loveu:

Posted

Ja mogę działać z Nerusiem w rozliczeniach - kto nie wpłacił, kto wpłacił za mało, kto ma wpłacić, a nie chce :mad::diabloti:

Dla Hexy...

[*]

Trzymaj się Ciotka...