Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gops napisał(a):
wydalo sie..
pewnie karmisz ja pufffi z biedronki i biedna przytyc nie moze :diabloti:

jak napisala vectra nie karmie jej , myslalam, ze sama upoluje :diabloti:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
Ty ,a może ja wyślę do Ciebie Klementynę na kolonie ?
będziesz miała dwie wypasione suki :evil_lol: z ADHD :cooldevi:

sąsiedzi mnie eksmitują :evil_lol:

tak w ogole to u mnie w bloku ludzie panicznie boja sie ttb i wszystkiego co ma ciachniete uszy :shake: ale czarny PR zrobila laska z klatki A, ktorej suka w t. asta pogryzla kundla na podworku
teraz ja wyprowadza w szelkach i kagancu jak hanibala lectera :shake: bachory sie w kupke zbijaja jak je widza i ruch na podworku zamiera

Posted

[FONT=Arial]Dawaj do Mnie ....mam 3 dzieci w mieszkaniu pietro niżej .... miałaby co jeść ... a ja miałabym spokój bo aktualnie zrobiły sobie na schodach plac zabaw :angryy::mad:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dawaj do Mnie ....mam 3 dzieci w mieszkaniu pietro niżej .... miałaby co jeść ... a ja miałabym spokój bo aktualnie zrobiły sobie na schodach plac zabaw :angryy::mad:[/FONT]

juz podbierasz Mumci kolezanke :shake: nieładnie :evil_lol:
bachorow niecierpie, bo dzieci w dzisiejszych czasach to malo jest niestety :roll:

Posted

GameBoy napisał(a):
sąsiedzi mnie eksmitują :evil_lol:

tak w ogole to u mnie w bloku ludzie panicznie boja sie ttb i wszystkiego co ma ciachniete uszy :shake: ale czarny PR zrobila laska z klatki A, ktorej suka w t. asta pogryzla kundla na podworku
teraz ja wyprowadza w szelkach i kagancu jak hanibala lectera :shake: bachory sie w kupke zbijaja jak je widza i ruch na podworku zamiera

czy możemy wszyscy przyjechac do Ciebie na spacer ? :loveu: :loveu: :loveu:
sąsiedzi będą zachwyceni :evil_lol: :evil_lol:

a to prawda , dzieci to gatunek na wymarciu , teraz są wstrętne bachory :angryy:

Posted

Vectra napisał(a):
czy możemy wszyscy przyjechac do Ciebie na spacer ? :loveu: :loveu: :loveu:
sąsiedzi będą zachwyceni :evil_lol: :evil_lol:

a to prawda , dzieci to gatunek na wymarciu , teraz są wstrętne bachory :angryy:

przyjechac możesz zawsze, zapraszam
z wszystkimi Twoimi futrami moze byc maly problemik w mieszkaniu ale do nieagresywnych posow na podworku Muma przekonuje sie bardzo szybko :p

najgorzej, ze bachory powstaja z dzieci z powodu braku zainteresowania ze strony rodzicow :shake: sami sobie bat na glowe kreca

Posted

[quote name='GameBoy']juz podbierasz Mumci kolezanke :shake: nieładnie :evil_lol:
bachorow niecierpie, bo dzieci w dzisiejszych czasach to malo jest niestety :roll:

[FONT=Arial]:mad: ale ja Mumcie zabieram :razz::razz:.....bachory ucichły .... Ozzy schodził na podwórko :roll::diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:mad: ale ja Mumcie zabieram :razz::razz:.....bachory ucichły .... Ozzy schodził na podwórko :roll::diabloti:[/FONT]

bierz !!! jeszcze 100 zł dorzucę :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]dobra ...biore po 14 lipca :p[/FONT]

łe tydzien przed urlopem bede juz zyla nadzieja, ze w koncu Mumin sie wybiega i wyplywa :evil_lol:

mam straszne problemy z zalogowaniem sie na dogo ;/

Posted

[quote name='GameBoy']łe tydzien przed urlopem bede juz zyla nadzieja, ze w koncu Mumin sie wybiega i wyplywa :evil_lol:

mam straszne problemy z zalogowaniem sie na dogo ;/

[FONT=Arial]zacznij pakować małą ;)

ja jestem zalogowana na stałe :razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]zacznij pakować małą ;)[/FONT]

[FONT=Arial]ja jestem zalogowana na stałe :razz:[/FONT]

zaraz ja zapytam czy chce jechac na wakacje do cioci Ali

ps, za szkody wyrzadzone przez Mumina na wyjezdzie nie odpowiadam :evil_lol:
ps2.Muma jest ubiezpieczona wiec male rzeczy moze niszczyc :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]zacznij pakować małą ;)

ja jestem zalogowana na stałe :razz:
[/FONT]

to ja juz teraz sie wpraszam do ciebie co by poznac Muminka na zywca :evil_lol::diabloti::multi::loveu:

Posted

Tengusia napisał(a):
to ja juz teraz sie wpraszam do ciebie co by poznac Muminka na zywca :evil_lol::diabloti::multi::loveu:

Muminek jeszcze niezdecydowany :diabloti: póki co zapraszam do nas, do Warszawy :p

Posted

[FONT=Arial]:razz::razz:co naopowiadałaś Mumince o Cioci Alicji , że się dziewczynka zawahała :roll:

jak wyciągnąć kawałek kapustki spomiędzy klawiszy :razz::razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:co naopowiadałaś Mumince o Cioci Alicji , że się dziewczynka zawahała :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]jak wyciągnąć kawałek kapustki spomiędzy klawiszy :razz::razz:[/FONT]

póki co chyba podróż ją przeraża i dźwiganie walizki :evil_lol:

wypnij klawisze, wyjmij kapuste i wepnij je znowu
pociagnij literke lekko do gory, odskoczy sama :cool3:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]wykałaczką wyciagnęłam :multi::multi::multi:[/FONT]

kryzys jest niech dźwiga jak się gdzieś wybiera
oby stopem nie pojechała :crazyeye::shake:

Posted

GameBoy napisał(a):
Muminek jeszcze niezdecydowany :diabloti: póki co zapraszam do nas, do Warszawy :p

czy aby napewno chcesz zebym cie nawiedzila :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: bo wiesz jakbym juz jechala to musialabys mi jakis kacik do spania odstapic bo tak na jeden dzien to nie bardzo mi sie oplaca :eviltong:

Posted

[quote name='GameBoy']póki co chyba podróż ją przeraża i dźwiganie walizki :evil_lol:
[FONT=Arial]
kup taką na kółeczkach :razz:
[/FONT]

wypnij klawisze, wyjmij kapuste i wepnij je znowu
pociagnij literke lekko do gory, odskoczy sama :cool3:

[FONT=Arial]wykałaczką wyciagnęłam :multi::multi::multi:[/FONT]

Posted

Tengusia napisał(a):
czy aby napewno chcesz zebym cie nawiedzila :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: bo wiesz jakbym juz jechala to musialabys mi jakis kacik do spania odstapic bo tak na jeden dzien to nie bardzo mi sie oplaca :eviltong:

żaden problem, tylko uprzedzam, że podczas spania, może Cie nawiedzic Mumia, jej wielki pierdzacy tylek i obsliniony jezor :evil_lol: bo niestety Mumin otwiera drzwi (klamki naciska) a w małym pokoju przechodzi przez drzwi :evil_lol:

Posted

co sie tutaj dzieje?:mad:
ciotki coś knują, Mumia sie ostro zastanawia i zdecydować się nie może, Ala wykałaczką gdzies dłubie, GB każe jej ciągać literki...kobity opanowac się:mad:
chce ktoras mala przerazona kudlata sunie na DT?:diabloti:
bo moim rodziciele (z którymi mam wspólny podwórek niestety) powiedzieli żebym przestała odpier**** z psami i sie dzieckiem zajeła..."albo psy albo życie!"
czasami mam ochote ich powiesić...ale trudno sie dziwić ludziom którzy nie maja żadnego hobby, żadnej pasji...po prostu żyją...dla mnie to puste życie, ale oni wiedzą lepiej...toż są starsi:diabloti:

Posted

GameBoy napisał(a):
madrzejsi i wiedza lepiej :evil_lol:

Muma chce na wakacje jechac do Ali ale sie boi jechac pociagiem i nie chce walizki ciagac, a ja jej plecaka nie kupie bo kryzys i nie mam kasy :oops:

wstyd , psa masz i nie masz kasy :shake: :shake:
nie wiesz , że by mieć psa trzeba dobrze zarabiać ? :evil_lol:
poczytaj dogo , to skarbnica wiedzy :diabloti:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
...toż są starsi:diabloti:

madrzejsi i wiedza lepiej :evil_lol:

Muma chce na wakacje jechac do Ali ale sie boi jechac pociagiem i nie chce walizki ciagac, a ja jej plecaka nie kupie bo kryzys i nie mam kasy :oops:

Posted

GameBoy napisał(a):
bo kryzys i nie mam kasy :oops:

wez psa na DT! nie wiesz że na tym sie zarabia:diabloti:
biznes ze ho ho:cool3:
Vectra a Ty to nic nie mów bo ja mam trzy psy i siedze na urlopie wychowaczym- 400zl miesiecznie:cool3:...zgadnijcie zatem jaką karme jedzą moje psy?:diabloti: