Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnes']a mozesz zmierzyc przy okazji ile ma w cm ten pasek? od kolka do kolka dokladnie

Aga jak TZ zdejmie bo władował na samą górę na szafie ale w sobotę będzie próba generalna - może już dobre

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):
Aga jak TZ zdejmie bo władował na samą górę na szafie ale w sobotę będzie próba generalna - może już dobre

ciekawa jestem, bo kiedys pytalam Rogza to mi napisali 17cm...w co trudno mi uwierzyc, bo to by oznaczalo dosc sporo
One pewnie beda dobre, najwyzej drugie kolko bedzie w polowie brzucha:D

Posted

Agnes napisał(a):
ciekawa jestem, bo kiedys pytalam Rogza to mi napisali 17cm...w co trudno mi uwierzyc, bo to by oznaczalo dosc sporo
One pewnie beda dobre, najwyzej drugie kolko bedzie w polowie brzucha:D

w ogole dostalam propozycje wymiany jednego naszego na dwa uzywane ( w bdb stanie ) i sie zastanawiam :evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
w ogole dostalam propozycje wymiany jednego naszego na dwa uzywane ( w bdb stanie ) i sie zastanawiam :evil_lol:

maniaczka:evil_lol:

jakie?:evil_lol: moze ktos chce sprzedac?:evil_lol:

Posted

Agnes napisał(a):
maniaczka:evil_lol:

jakie?:evil_lol: moze ktos chce sprzedac?:evil_lol:

aha właśnie widzę kto jest maniaczką
ja tylko dostałam propozycje zobaczę w jakim są stanie i wtedy coś postanowię

Posted

[quote name='GameBoy']bardzo dziękujemy
ja oglądałam w pitmanie ale tak średnio mi się podobają
w zeszłym roku w Barcelonie widziałam piękny komplet - skóra z turkusami dla suki ale kosztował tyle, że szok

[FONT=Arial]bo Twoja to dystyngowana panienka :p a Mój to mięsniak :evil_lol:, wiec wiadomo , że ciuch pod facjate cza dobrać też ;)[/FONT]

Posted

GameBoy napisał(a):
aha właśnie widzę kto jest maniaczką
ja tylko dostałam propozycje zobaczę w jakim są stanie i wtedy coś postanowię

wprawiam sie:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]bo Twoja to dystyngowana panienka :p a Mój to mięsniak :evil_lol:, wiec wiadomo , że ciuch pod facjate cza dobrać też ;)[/FONT]

święta prawda :evil_lol:
jednak chciałabym żeby Mumin przestał już rosnąć w górę a zaczął w szerz ( byle nie w tłuszcz) :eviltong:

Posted

[quote name='GameBoy']święta prawda :evil_lol:
jednak chciałabym żeby Mumin przestał już rosnąć w górę a zaczął w szerz ( byle nie w tłuszcz) :eviltong:

[FONT=Arial]o masz ...ale se wymyśliła :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]o masz ...ale se wymyśliła :evil_lol:[/FONT]

no co źle?
i tak już boleję, że nie będzie miała 3,5 tony uścisku szczęki jak ttb :evil_lol:

czytam ten watek o pogryzieniu ii mam ochote wyslac im wszystkim mlotki zeby sobie głupotę z głów wybili

Posted

GameBoy napisał(a):
no co źle?
i tak już boleję, że nie będzie miała 3,5 tony uścisku szczęki jak ttb :evil_lol:

czytam ten watek o pogryzieniu ii mam ochote wyslac im wszystkim mlotki zeby sobie głupotę z głów wybili

Ja bym co poniektórym granaty wysłała :evil_lol:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Potwierdzam:evil_lol:
Mumin pewnie chce zwrócić na siebie uwagę, lub sie nudzi.;)
Wsio najlepszego dla Mumy:multi::multi::multi::loveu::loveu:

ew mogę je dać na bazarek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
no co źle?

3,5 tony:eviltong::evil_lol: dobre, dobre:evil_lol: ciekawe co w najblizszym czasie jeszcze ludzie wymysla na ttb:roll: bo jak narzie to wychodzi ze to zlo calego swiata:evil_lol:

Posted

Muminowa byla dzis u weta bo wydrapala sobie kleszcza bez glowy :shake: glowa jest gdzies na psie ale nikt nie wie gdzie :shake: cale szczescie Mumia czuje sie dobrze :roll:

z wiesci pobocznych, dziewczyna wazy 32 kilo i jest za chuda :roll:
wszyscy mi mowia, ze psa glodze ale ona je duzo co ja poradze, ze tak wyglada? :roll:

ciotki podbijac nowy bazar cc-towy plizzzz

http://www.dogomania.pl/forum/f99/tuniki-bluzki-sukienki-xl-przepisy-na-drinki-na-cc-do-3-07-2009-a-140865/

Posted

[quote name='GameBoy']Muminowa byla dzis u weta bo wydrapala sobie kleszcza bez glowy :shake: glowa jest gdzies na psie ale nikt nie wie gdzie :shake: cale szczescie Mumia czuje sie dobrze :roll:

z wiesci pobocznych, dziewczyna wazy 32 kilo i jest za chuda :roll:
wszyscy mi mowia, ze psa glodze ale ona je duzo co ja poradze, ze tak wyglada? :roll:

ciotki podbijac nowy bazar cc-towy plizzzz

http://www.dogomania.pl/forum/f99/tuniki-bluzki-sukienki-xl-przepisy-na-drinki-na-cc-do-3-07-2009-a-140865/

[FONT=Arial]
o kurde ....Mumin za chudy :roll::crazyeye:
[/FONT]

Posted

bo wystrzeliła w góre (chce osiagnac wzrost niewdziedzia:cool3:) i nie w glowie jej tycie...diete trzyma kobitka no no no:diabloti:
GB bo Ty ją za czesto na spacery wyprowadzasz...za dużo ruchu ma...męczysz psa i jak ma przytyc?:eviltong:

Posted

Vectra napisał(a):
a ile powinna ważyć ?
dlaczego głodzisz psa ? :diabloti:
wiem gdzie mieszkasz , wpadnę na kontrole :cooldevi:

podobno przy tym wzroscie ok 5 kg wiecej :oops:
ja jej nie glodze ona je tyle ile powinna, tylko motór w tyłku ma :evil_lol:

wpadaj wpadaj zapraszam

jak nie ja zajrzę bo na wiosnę przyszłego roku będę Cię o potffforka męczyła :oops:

Posted

Vectra napisał(a):
GB , może nie wiesz ... psa się karmi codziennie :diabloti:

taaaaak? o jezu do głowy mi nie przyszło :oops: myślałam, że pies sam poluje :diabloti:

:loveu:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
bo wystrzeliła w góre (chce osiagnac wzrost niewdziedzia:cool3:) i nie w glowie jej tycie...diete trzyma kobitka no no no:diabloti:
GB bo Ty ją za czesto na spacery wyprowadzasz...za dużo ruchu ma...męczysz psa i jak ma przytyc?:eviltong:

Muma na 6 mcy i 58 cm wzrostu (kłąb) to nie jest jakoś dużo - ale nieproporcjonalna jest
jak jej nie zmęcze to ona nam w domu zyc nie daje
ten pies jest bliski ADHD :evil_lol:
codziennie plywa, chodzimy z nia min 2 razy dziennie na 2 godzinne spacery, cwiczymy z nia posluszenstwo a jej ciagle malo

cale szczescie TZ sie zgodzil na kolege do zabawy i towarzystwa dla Mumisi na wiosne przyszlego roku :multi: bo teraz nie mialabym czasu dla dwoch mordek

Posted

GameBoy napisał(a):
podobno przy tym wzroscie ok 5 kg wiecej :oops:
ja jej nie glodze ona je tyle ile powinna, tylko motór w tyłku ma :evil_lol:

wpadaj wpadaj zapraszam

jak nie ja zajrzę bo na wiosnę przyszłego roku będę Cię o potffforka męczyła :oops:

Pamiętam o wiośnie :cool3: :diabloti:
GameBoy napisał(a):
taaaaak? o jezu do głowy mi nie przyszło :oops: myślałam, że pies sam poluje :diabloti:

:loveu:

daj Muminka do mnie , Klamka ją nauczy się żywić za darmo :evil_lol:
wczoraj serwowano myszkę , przedwczoraj , gołąbka , a dziś ogromną ropuchę :mdleje: :shake: :evil_lol: