GameBoy Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Agnes']no to pol ogar jak sie patrzy - nawet ten jest bardziej ogarowaty niz moja sucz:evil_lol: Stooo Laaaat Mumia!! bo jutro moge zapomniec:oops: ten psiak to takie pomieszanie z poplątaniem, jest wyższy niż lab i ma potężniejszą głowę ale ma krótsze uszy niż ogar i nie ma fafli :p ja chcę do Mumyyyyyy :eviltong: Quote
GameBoy Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 tamto było z telefonu a już jak Pan przykazał z aparatu Quote
GameBoy Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='an1a']http://1.1.1.5/bmi/img25.imageshack.us/img25/721/muma12.jpg .... widzę gila.... :evil_lol: Będę pierwsza tego prawidłowego dnia :multi::multi::diabloti: Mumcia wszystkiego najlepszego z okazji sześciomiesięcznicy :loveu: po 1 primo jesteś okropna - żeby gile dziewczynce wypominać po 2 primo Twój link nie działa :evil_lol: po 3 primo dziękujemy ... muszę wracać do Polandu bo tam mi przynajmniej gygy działa :loveu: Quote
an1a Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 http://1.1.1.5/bmi/img25.imageshack.us/img25/721/muma12.jpg .... widzę gila.... :evil_lol: Będę pierwsza tego prawidłowego dnia :multi::multi::diabloti: Mumcia wszystkiego najlepszego z okazji sześciomiesięcznicy :loveu: Quote
justysiek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 :new-bday::tort::knajpa::drinka:Sto latek:loveu: Quote
gops Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 najlepszego dla Mumci :lol: ostatnie zdjecie swietne :loveu: fajne szelki ;) Quote
Cieplutkaa. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Mumcia ma 6 miesięcy...! :-o:loveu: Łooo Matko.. Kawał psa.! :loveu: No to wszystkiego naj, naj, naj... Codzinnej lawiny kiełbasek, potopu parówek, wielu kotów do ganiania i non-stop Pani do przytulania ;):loveu: Pzdr. Quote
Agnes Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 nooo dooobra to i my sie przylaczymy:evil_lol: ponownie --> Sto Lat Sto Lat Niech zyje zyje nam... Muma!:evil_lol: :BIG::laola::tort::new-bday: Quote
GameBoy Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 justysiek napisał(a)::new-bday::tort::knajpa::drinka:Sto latek:loveu: dziękujemy bardzo, Mumina z okazji swojego święta zjadła moje buty myślicie, że to ze złości na to, że mnie nie było?? ona nam nigdy nic nie pogryzła prócz gazet a tu nagle - wczoraj myszka, dziś moje buty :roll: Quote
GameBoy Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 gops napisał(a):najlepszego dla Mumci :lol: ostatnie zdjecie swietne :loveu: fajne szelki ;) szelki są okropne i jak tylko dorosnie do rogza wywalę je na śmietnik :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Agnes']nooo dooobra to i my sie przylaczymy:evil_lol: ponownie --> Sto Lat Sto Lat Niech zyje zyje nam... Muma!:evil_lol: :BIG::laola::tort::new-bday: po raz drugi senkju :loveu: Quote
GameBoy Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Justy$ka napisał(a):Mumcia ma 6 miesięcy...! :-o:loveu: Łooo Matko.. Kawał psa.! :loveu: No to wszystkiego naj, naj, naj... Codzinnej lawiny kiełbasek, potopu parówek, wielu kotów do ganiania i non-stop Pani do przytulania ;):loveu: Pzdr. Muma dziękuje szczególnie za te koty :evil_lol: Quote
gops Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 GameBoy napisał(a):szelki są okropne i jak tylko dorosnie do rogza wywalę je na śmietnik :evil_lol: :evil_lol: czemu okropne ? ladne sa, chyba ze ten kolor kiedys byl inny :lol: Quote
GameBoy Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 gops napisał(a)::evil_lol: czemu okropne ? ladne sa, chyba ze ten kolor kiedys byl inny :lol: nie były czarne i są czarne są okropne bo : :evil_lol: - spadają na boki - jak je ścisnę ocierają pod pachami - nie ma jak złapać za nie - góra jest zapięcie a boki od razu się rozciągają - jak pies się zaprze wychodzi z nich mało? :roll: Quote
gops Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 GameBoy napisał(a):nie były czarne i są czarne są okropne bo : :evil_lol: - spadają na boki - jak je ścisnę ocierają pod pachami - nie ma jak złapać za nie - góra jest zapięcie a boki od razu się rozciągają - jak pies się zaprze wychodzi z nich mało? :roll: starczy , a z rogza masz taki sam model ? bo to wsumie bardziej o model chodzi a nie same szelki ;) jak te Ci nie odpowiadaja to trzeba bylo gaurdy wziac ;) Quote
GameBoy Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 gops napisał(a):starczy , a z rogza masz taki sam model ? bo to wsumie bardziej o model chodzi a nie same szelki ;) jak te Ci nie odpowiadaja to trzeba bylo gaurdy wziac ;) toż wzięłam :evil_lol: Quote
gops Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 GameBoy napisał(a):toż wzięłam :evil_lol: oj tam :evil_lol: a jaki wzorek ? i xl ? i wogole na Mumina za duze? boju a ona taka wielka sie wydaje :loveu: Quote
GameBoy Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 gops napisał(a):oj tam :evil_lol: a jaki wzorek ? i xl ? i wogole na Mumina za duze? boju a ona taka wielka sie wydaje :loveu: pasek łączący kółka jest przydługi :roll: wzór viva rogz, rozmiar XL Quote
Rybka_39 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 GameBoy napisał(a):szelki są okropne i jak tylko dorosnie do rogza wywalę je na śmietnik :evil_lol: Potwierdzam:evil_lol: Mumin pewnie chce zwrócić na siebie uwagę, lub sie nudzi.;) Wsio najlepszego dla Mumy:multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: [FONT=Arial]MUMINKU 100 LATEK [/FONT] [FONT=Arial]Co do szelek to nie lubię tego fasonu .... zamawiam z Pitmana jednak bo Mag przy obecnym kursie waluty za drogo wychodzi :roll:a też jechać specjalnie do Czech mi sie za szelkami nie uśmiecha :roll:, a z kolei Rogz dla Ozzulca za wąski :shake:[/FONT] Quote
Agnes Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='GameBoy']pasek łączący kółka jest przydługi :roll: wzór viva rogz, rozmiar XL a mozesz zmierzyc przy okazji ile ma w cm ten pasek? od kolka do kolka dokladnie Quote
GameBoy Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: [FONT=Arial]MUMINKU 100 LATEK [/FONT] [FONT=Arial]Co do szelek to nie lubię tego fasonu .... zamawiam z Pitmana jednak bo Mag przy obecnym kursie waluty za drogo wychodzi :roll:a też jechać specjalnie do Czech mi sie za szelkami nie uśmiecha :roll:, a z kolei Rogz dla Ozzulca za wąski :shake:[/FONT] bardzo dziękujemy ja oglądałam w pitmanie ale tak średnio mi się podobają w zeszłym roku w Barcelonie widziałam piękny komplet - skóra z turkusami dla suki ale kosztował tyle, że szok Quote
Recommended Posts