Cieplutkaa. Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 GameBoy napisał(a):Mumcia to dziewczynka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: może imię lekko niewdzięczne ;) U kurde.. Toś ją Skrzywdził :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taka piękność...xDD Ale nie.. Ja wiedziałąm, że to dziewczynka, bo już wcześniej zaglądałam do galeryjki ;) Tylko umysł ciemnych blondynek po 23 szwankuje, więc jakiekolwiek błędy to norma xDD ;) Quote
GameBoy Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Justy$ka']U kurde.. Toś ją Skrzywdził :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taka piękność...xDD Ale nie.. Ja wiedziałąm, że to dziewczynka, bo już wcześniej zaglądałam do galeryjki ;) Tylko umysł ciemnych blondynek po 23 szwankuje, więc jakiekolwiek błędy to norma xDD ;) skrzywdzi-ła ja też mam jajniki :evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='GameBoy']skrzywdzi-ła ja też mam jajniki :evil_lol: Łoooooooooo.........! :scared: Aż mnie zamurowało.! :p Serio.. Jaka gafa.. :-o:evil_lol: Ale no ok.. W takim razie skad się wzięło "GameBoy"...? :evil_lol: Poza tym wcześniej czytałam sobioe komentarze w stylu "Jesteś mistrzem aparatu.." wiec hmmm... :evil_lol: Pzdr. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Justy$ka']Łoooooooooo.........! :scared: Aż mnie zamurowało.! :p Serio.. Jaka gafa.. :-o:evil_lol: Ale no ok.. W takim razie skad się wzięło "GameBoy"...? :evil_lol: Poza tym wcześniej czytałam sobioe komentarze w stylu "Jesteś mistrzem aparatu.." wiec hmmm... :evil_lol: Pzdr. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oto GB Quote
Cieplutkaa. Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]Ozzy był stafikiem , podróbą pita , amstafa , blabladorem :roll:...,,bo syn ma takiego samego i to blablador'' :razz:.... aha i mam se w necie pooglądać jak nie wiem jak amstaff prawdziwy wygląda :p[/FONT] Alicjo... Ja już doszłam do wniosku, że na rasach się w ogóle nie znam...:shake: Odkąd mam Larę ludzie uswiadomili mnie, ze to: *posokowiec *rhodesian *labrador I najlepsze: *jamnik :evil_lol: *owczarek niemiecki :evil_lol: Gdy odpowiadałam, że to najzwyklejszy w swiecie kundel często spotykałam się z odpowiedzia: - Ale ona nie wygląda jak kundel.!!! I wtedy dopiero dowiedziałam się, że kundle mają określony wzorzec... Wcześniej o tym nie wiedziałam - ale jak widac sporo muszę się jeszcze poduczyc...:razz: Pzdr. Quote
justysiek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 GameBoy napisał(a):skrzywdzi-ła ja też mam jajniki :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobry tekst:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 no jasne że kundle maja swoj wzorzec...są brzydkie:diabloti: i to jest wzorzec wymyslony przez ludzi którzy ledwo najpopularniejsze rasy znają:evil_lol: Quote
anastacia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Justy$ka']To przekaż Mumie, że to nie jest ośmieszanie.! Że to jest prawdziwe piękno i dar.. Dar wywoływania uśmiechu na twarzach wieluuu ludzi :razz: A Eddie Murphy.? Niby się ośmiesza, ale tak naprawdę każdy go lubi... I na pewno jest wiele dziewczyn, które go za to uwielbiają :razz: Może i Mumcio zyska jakies nowe fanki.? :razz::diabloti: A to sądze, że Go przekona ;) Jeszcze raz cieplutko pozdrawiamy ;) Święta racja :ylsuper: hihi a ja tyż myślałam, że one dwie "jajników nie mają" :evil_lol::eviltong: GB śliczny KOCUR?? :confused: Wygląda zupełnie jak mój Micek:loveu: Co do baby, to Muma mogła ją po tyłku pochlastać, może by zmądrzała :evil_lol: Wracajta szybko z maaasą foteczek :loveu: Quote
GameBoy Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz: wracacie już [/FONT] jurto rano już bendem :cool3: Quote
GameBoy Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Onomato-Peja napisał(a):czekamy na wielki powrót :p tatarata :evil_lol: :eviltong: Quote
GameBoy Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='anastacia']Święta racja :ylsuper: hihi a ja tyż myślałam, że one dwie "jajników nie mają" :evil_lol::eviltong: GB śliczny KOCUR?? :confused: Wygląda zupełnie jak mój Micek:loveu: Co do baby, to Muma mogła ją po tyłku pochlastać, może by zmądrzała :evil_lol: Wracajta szybko z maaasą foteczek :loveu: przecież zawsze pisałam w formie żeńskiej :cool3: o kocie nie gadam :evil_lol: wracam wracam bo Mumia z nerwów zjadła myszkę do kompa :roll: Quote
Agnes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 GameBoy napisał(a):wracam wracam bo Mumia z nerwów zjadła myszkę do kompa :roll: dobrze ze nie kota:roll::evil_lol: wracaj wracaj - czekamy:multi: :eviltong: Quote
GameBoy Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 zara Wam pokażę psa znajomych i dowód, że Muma się umie dogadać z psem obcym ( bo widzieli się pierwszy raz wtedy, oraz musieli koegzystować na zamkniętym terenie) który jej nie wnerwia ogyginalna mieszanka ogaro-labkowa :loveu: Quote
GameBoy Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Justy$ka napisał(a):o.O.! Już nie moge się doczekać.! :loveu::loveu::loveu: nie wiem czy nie będzie to jutro, mam problem z przeslaniem zdjec strasznie mi sie tu "rwie" net :shake: Quote
Cieplutkaa. Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 GameBoy napisał(a):zara Wam pokażę psa znajomych i dowód, że Muma się umie dogadać z psem obcym ( bo widzieli się pierwszy raz wtedy, oraz musieli koegzystować na zamkniętym terenie) który jej nie wnerwia ogyginalna mieszanka ogaro-labkowa :loveu: o.O.! Już nie moge się doczekać.! :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [FONT=Arial]:multi:no proszę Mum na wakacjach ;)[/FONT][FONT=Arial]z kolegą ;)[/FONT] Quote
Agnes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 brawo Muma:multi: i brawo dla psa ktory ma w sobie ogara:evil_lol::multi::diabloti: Quote
GameBoy Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Agnes napisał(a):brawo Muma:multi: i brawo dla psa ktory ma w sobie ogara:evil_lol::multi::diabloti: taaaak, po dwoch papierowych rodzicach wyszlo oto takie kochajace wszystko "cuś" :loveu: Quote
anastacia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='GameBoy']przecież zawsze pisałam w formie żeńskiej :cool3: nie wątpię :cool3: [quote name='GameBoy']o kocie nie gadam :evil_lol: a czemuż to?? :shake: [quote name='GameBoy']wracam wracam bo Mumia z nerwów zjadła myszkę do kompa :roll: wracaj, wracaj (biedna myska :evil_lol:) Quote
GameBoy Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='anastacia']nie wątpię :cool3: a czemuż to?? :shake: wracaj, wracaj (biedna myska :evil_lol:) kota nie lubię i o nim nie rozmawiam :evil_lol: a mysz zgryziona na maksa ale diodka nadal świeci :diabloti: Quote
GameBoy Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi:no proszę Mum na wakacjach ;)[/FONT][FONT=Arial]z kolegą ;)[/FONT] na tych fotach Muma jakaś mała :shake::cool1: Uwaga uwaga Pani Muminowa jutro kończy pół roku !!! :cunao::cunao::cunao: :drinking::drinking::drinking: :BIG: Quote
Agnes Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='GameBoy']taaaak, po dwoch papierowych rodzicach wyszlo oto takie kochajace wszystko "cuś" :loveu: no to pol ogar jak sie patrzy - nawet ten jest bardziej ogarowaty niz moja sucz:evil_lol: Stooo Laaaat Mumia!! bo jutro moge zapomniec:oops: Quote
Recommended Posts