Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]:razz: ale nic się nie stanęło ?? Pewnie babsko pozwoliło psu podejść do Mumina z textem że nic nie zrobi co ??bo tak zazwyczaj panie mówią :cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz: ale nic się nie stanęło ?? Pewnie babsko pozwoliło psu podejść do Mumina z textem że nic nie zrobi co ??bo tak zazwyczaj panie mówią :cool1:[/FONT]

nic nic
baba puściła sukę za Mumą ( która biegła za aportem) żeby sobie "poganiały" mimo, że znamy się ze spacrów i wie jak z nią jest :shake:

Posted

[quote name='GameBoy']nic nic
baba puściła sukę za Mumą ( która biegła za aportem) żeby sobie "poganiały" mimo, że znamy się ze spacrów i wie jak z nią jest :shake:

[FONT=Arial]:mad: goopia baba [/FONT]

Posted

GameBoy napisał(a):
nic nic

ludzie:angryy::mad:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:mad: goopia baba [/FONT]

ehhh cierpliwosci juz brak, ja w ogole nie rozumiem po co ludzie puszczaja swoje psy do innych bez zapytania sie wlasciciela czy to bezpieczne dla ich pupila :shake:

Posted

an1a napisał(a):
Bo przecież ich pies nic nie zrobi :diabloti: a Ty kombinuj i się martw jak masz gryzącego psa.

mam ich gdzieś jeżeli ktoś puszcza beztrosko swojego psa do Mumy to robi to na własną odpowedzialność bo Muma odbiega od nas w zasadzie tylko za aportem lub na koo :evil_lol:

Mumin jest ubezpieczony ale wolałabym nigdy z tego nie korzystać :roll:

Posted

GameBoy napisał(a):
ehhh cierpliwosci juz brak, ja w ogole nie rozumiem po co ludzie puszczaja swoje psy do innych bez zapytania sie wlasciciela czy to bezpieczne dla ich pupila :shake:

Bo przecież ich pies nic nie zrobi :diabloti: a Ty kombinuj i się martw jak masz gryzącego psa.

Posted

[quote name='GameBoy']sąsiedzi ją lubią i się nie boją, bardziej śliniak by się przydał :evil_lol:
[FONT=Arial]taaaa ale jest taki temat na dogo ...więc dogomaniacy mogą cie zlinczować :diabloti::evil_lol:za to ze pies się wymknął :razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz: aha i pamiętaj po domu ma chodzić w kagańcu bo może przez przypadek wyjść na korytarz :diabloti:[/FONT]

sąsiedzi ją lubią i się nie boją, bardziej śliniak by się przydał :evil_lol:

Posted

najgorsze że przez takie zdarzenia Mumia może sobie wyrobic złe nawyki...
kilka takich przypadków z DONką i nielubienie DONow jak nic....ale wez tu walcz z całym światem...
a propo innych dogomaniaków to ja zostałam skrytykowana za to że moj pies dziabnął kiedyś innego (jakis mały kundelos) który podbiegł i sie zaczął rzucać...mój był na smyczy ale bez kagańca a tamten podbiegł podobno sie pobawić (polegało to na oszczekiwaniu i doskakiwaniu i łąpaniu za łapy) i za ktorymś razem mój się szarpnął i złapał agresora za bok...wtedy piesek uciekł z piskiem a ja zebrałąm joby od właścicielki ze garesywne duże psy powinny chodzic w kagańcu...

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
najgorsze że przez takie zdarzenia Mumia może sobie wyrobic złe nawyki...
kilka takich przypadków z DONką i nielubienie DONow jak nic....ale wez tu walcz z całym światem...
a propo innych dogomaniaków to ja zostałam skrytykowana za to że moj pies dziabnął kiedyś innego (jakis mały kundelos) który podbiegł i sie zaczął rzucać...mój był na smyczy ale bez kagańca a tamten podbiegł podobno sie pobawić (polegało to na oszczekiwaniu i doskakiwaniu i łąpaniu za łapy) i za ktorymś razem mój się szarpnął i złapał agresora za bok...wtedy piesek uciekł z piskiem a ja zebrałąm joby od właścicielki ze garesywne duże psy powinny chodzic w kagańcu...

najgorsze, że wcześniej Muma tylko kłapała dziobem a teraz już się bierze do gryzienia i to jest mega słabe :shake:

Posted

diabelkowa napisał(a):
jaaaaaki wieeelkolud, baba sie nie przejmuj i dawaj fotki z Nemo :D

dam dam, mysle, ze w tyg jak wróce
do konca tyg bede miala juz wolne to jakos sie ogarne
pokaze tez Mumina w nowym Rozgzie - a co! :evil_lol:

Posted

[quote name='GameBoy']dam dam, mysle, ze w tyg jak wróce
do konca tyg bede miala juz wolne to jakos sie ogarne
pokaze tez Mumina w nowym Rozgzie - a co! :evil_lol:

[FONT=Arial]:p szpanerstwo ;):evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='GameBoy']ale ale nie z brendu a z rozmiaru - w końcu jest XL :evil_lol:
[FONT=Arial]
nooo zaraz polecą z Ozzym w jednej wadze ;):evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
nooo zaraz polecą z Ozzym w jednej wadze ;):evil_lol:
[/FONT]

Muma będzie ważona w tym tyg bo skończy 6 m-cy :multi::loveu: ale trzydziestka już stuknęła :evil_lol:

Posted

Włąsnie przejzałam sobie te genialne foty...!:biggrina::biggrina::biggrina:
Naprawdę świetne.. :loveu:

Co do tego DON-ka..
Faktycznie głupio wyszło..
Niestety... Takich mondrych lódzi nie brakuje...:shake:

Pozdrawiamy Cieplutko.! :loveu:

Posted

[quote name='Justy$ka']Włąsnie przejzałam sobie te genialne foty...!:biggrina::biggrina::biggrina:
Naprawdę świetne.. :loveu:

Co do tego DON-ka..
Faktycznie głupio wyszło..
Niestety... Takich mondrych lódzi nie brakuje...:shake:

Pozdrawiamy Cieplutko.! :loveu:

obiecałam Mumie że jej więcej ośmieszac nie będę ( chyba, że zasłuży) :evil_lol:
pozdrawiamy również :loveu:

Posted

GameBoy napisał(a):
obiecałam Mumie że jej więcej ośmieszac nie będę ( chyba, że zasłuży) :evil_lol:
pozdrawiamy również :loveu:

To przekaż Mumie, że to nie jest ośmieszanie.!
Że to jest prawdziwe piękno i dar..
Dar wywoływania uśmiechu na twarzach wieluuu ludzi :razz:

A Eddie Murphy.?
Niby się ośmiesza, ale tak naprawdę każdy go lubi...
I na pewno jest wiele dziewczyn, które go za to uwielbiają :razz:

Może i Mumcio zyska jakies nowe fanki.? :razz::diabloti:
A to sądze, że Go przekona ;)

Jeszcze raz cieplutko pozdrawiamy ;)

Posted

Justy$ka napisał(a):
Mumcio zyska jakies nowe fanki.? :razz::diabloti:
A to sądze, że Go przekona ;)

Jeszcze raz cieplutko pozdrawiamy ;)

Mumcia to dziewczynka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
może imię lekko niewdzięczne ;)