Onomato-Peja Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 a Mum coraz większy :loveu: a może to piłeczka się kurczy :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [FONT=Arial]:razz: ale nic się nie stanęło ?? Pewnie babsko pozwoliło psu podejść do Mumina z textem że nic nie zrobi co ??bo tak zazwyczaj panie mówią :cool1:[/FONT] Quote
GameBoy Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz: ale nic się nie stanęło ?? Pewnie babsko pozwoliło psu podejść do Mumina z textem że nic nie zrobi co ??bo tak zazwyczaj panie mówią :cool1:[/FONT] nic nic baba puściła sukę za Mumą ( która biegła za aportem) żeby sobie "poganiały" mimo, że znamy się ze spacrów i wie jak z nią jest :shake: Quote
Alicja Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='GameBoy']nic nic baba puściła sukę za Mumą ( która biegła za aportem) żeby sobie "poganiały" mimo, że znamy się ze spacrów i wie jak z nią jest :shake: [FONT=Arial]:mad: goopia baba [/FONT] Quote
justysiek Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 GameBoy napisał(a):nic nic baba puściła sukę za Mumą ( która biegła za aportem) żeby sobie "poganiały" mimo, że znamy się ze spacrów i wie jak z nią jest :shake: ludzie:angryy::mad: Quote
madeleine Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 http://img197.imageshack.us/img197/2051/dsc5670.jpg jej mina i to jak trzyma łapę mnie rozbraja :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:mad: goopia baba [/FONT] ehhh cierpliwosci juz brak, ja w ogole nie rozumiem po co ludzie puszczaja swoje psy do innych bez zapytania sie wlasciciela czy to bezpieczne dla ich pupila :shake: Quote
GameBoy Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='madeleine']http://img197.imageshack.us/img197/2051/dsc5670.jpg jej mina i to jak trzyma łapę mnie rozbraja :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
GameBoy Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 an1a napisał(a):Bo przecież ich pies nic nie zrobi :diabloti: a Ty kombinuj i się martw jak masz gryzącego psa. mam ich gdzieś jeżeli ktoś puszcza beztrosko swojego psa do Mumy to robi to na własną odpowedzialność bo Muma odbiega od nas w zasadzie tylko za aportem lub na koo :evil_lol: Mumin jest ubezpieczony ale wolałabym nigdy z tego nie korzystać :roll: Quote
an1a Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 GameBoy napisał(a):ehhh cierpliwosci juz brak, ja w ogole nie rozumiem po co ludzie puszczaja swoje psy do innych bez zapytania sie wlasciciela czy to bezpieczne dla ich pupila :shake: Bo przecież ich pies nic nie zrobi :diabloti: a Ty kombinuj i się martw jak masz gryzącego psa. Quote
Alicja Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz: aha i pamiętaj po domu ma chodzić w kagańcu bo może przez przypadek wyjść na korytarz :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='GameBoy']sąsiedzi ją lubią i się nie boją, bardziej śliniak by się przydał :evil_lol: [FONT=Arial]taaaa ale jest taki temat na dogo ...więc dogomaniacy mogą cie zlinczować :diabloti::evil_lol:za to ze pies się wymknął :razz:[/FONT] Quote
GameBoy Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz: aha i pamiętaj po domu ma chodzić w kagańcu bo może przez przypadek wyjść na korytarz :diabloti:[/FONT] sąsiedzi ją lubią i się nie boją, bardziej śliniak by się przydał :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 najgorsze że przez takie zdarzenia Mumia może sobie wyrobic złe nawyki... kilka takich przypadków z DONką i nielubienie DONow jak nic....ale wez tu walcz z całym światem... a propo innych dogomaniaków to ja zostałam skrytykowana za to że moj pies dziabnął kiedyś innego (jakis mały kundelos) który podbiegł i sie zaczął rzucać...mój był na smyczy ale bez kagańca a tamten podbiegł podobno sie pobawić (polegało to na oszczekiwaniu i doskakiwaniu i łąpaniu za łapy) i za ktorymś razem mój się szarpnął i złapał agresora za bok...wtedy piesek uciekł z piskiem a ja zebrałąm joby od właścicielki ze garesywne duże psy powinny chodzic w kagańcu... Quote
GameBoy Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):najgorsze że przez takie zdarzenia Mumia może sobie wyrobic złe nawyki... kilka takich przypadków z DONką i nielubienie DONow jak nic....ale wez tu walcz z całym światem... a propo innych dogomaniaków to ja zostałam skrytykowana za to że moj pies dziabnął kiedyś innego (jakis mały kundelos) który podbiegł i sie zaczął rzucać...mój był na smyczy ale bez kagańca a tamten podbiegł podobno sie pobawić (polegało to na oszczekiwaniu i doskakiwaniu i łąpaniu za łapy) i za ktorymś razem mój się szarpnął i złapał agresora za bok...wtedy piesek uciekł z piskiem a ja zebrałąm joby od właścicielki ze garesywne duże psy powinny chodzic w kagańcu... najgorsze, że wcześniej Muma tylko kłapała dziobem a teraz już się bierze do gryzienia i to jest mega słabe :shake: Quote
diabelkowa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 jaaaaaki wieeelkolud, baba sie nie przejmuj i dawaj fotki z Nemo :D Quote
GameBoy Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 diabelkowa napisał(a):jaaaaaki wieeelkolud, baba sie nie przejmuj i dawaj fotki z Nemo :D dam dam, mysle, ze w tyg jak wróce do konca tyg bede miala juz wolne to jakos sie ogarne pokaze tez Mumina w nowym Rozgzie - a co! :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='GameBoy']dam dam, mysle, ze w tyg jak wróce do konca tyg bede miala juz wolne to jakos sie ogarne pokaze tez Mumina w nowym Rozgzie - a co! :evil_lol: [FONT=Arial]:p szpanerstwo ;):evil_lol:[/FONT] Quote
GameBoy Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:p szpanerstwo ;):evil_lol:[/FONT] ale ale nie z brendu a z rozmiaru - w końcu jest XL :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='GameBoy']ale ale nie z brendu a z rozmiaru - w końcu jest XL :evil_lol: [FONT=Arial] nooo zaraz polecą z Ozzym w jednej wadze ;):evil_lol:[/FONT] Quote
GameBoy Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] nooo zaraz polecą z Ozzym w jednej wadze ;):evil_lol:[/FONT] Muma będzie ważona w tym tyg bo skończy 6 m-cy :multi::loveu: ale trzydziestka już stuknęła :evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Włąsnie przejzałam sobie te genialne foty...!:biggrina::biggrina::biggrina: Naprawdę świetne.. :loveu: Co do tego DON-ka.. Faktycznie głupio wyszło.. Niestety... Takich mondrych lódzi nie brakuje...:shake: Pozdrawiamy Cieplutko.! :loveu: Quote
GameBoy Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Justy$ka']Włąsnie przejzałam sobie te genialne foty...!:biggrina::biggrina::biggrina: Naprawdę świetne.. :loveu: Co do tego DON-ka.. Faktycznie głupio wyszło.. Niestety... Takich mondrych lódzi nie brakuje...:shake: Pozdrawiamy Cieplutko.! :loveu: obiecałam Mumie że jej więcej ośmieszac nie będę ( chyba, że zasłuży) :evil_lol: pozdrawiamy również :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 GameBoy napisał(a):obiecałam Mumie że jej więcej ośmieszac nie będę ( chyba, że zasłuży) :evil_lol: pozdrawiamy również :loveu: To przekaż Mumie, że to nie jest ośmieszanie.! Że to jest prawdziwe piękno i dar.. Dar wywoływania uśmiechu na twarzach wieluuu ludzi :razz: A Eddie Murphy.? Niby się ośmiesza, ale tak naprawdę każdy go lubi... I na pewno jest wiele dziewczyn, które go za to uwielbiają :razz: Może i Mumcio zyska jakies nowe fanki.? :razz::diabloti: A to sądze, że Go przekona ;) Jeszcze raz cieplutko pozdrawiamy ;) Quote
GameBoy Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Justy$ka napisał(a): Mumcio zyska jakies nowe fanki.? :razz::diabloti: A to sądze, że Go przekona ;) Jeszcze raz cieplutko pozdrawiamy ;) Mumcia to dziewczynka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: może imię lekko niewdzięczne ;) Quote
Recommended Posts