GameBoy Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]dokładnie ....może jak jest drugi pies , nie ma czasu na ciągłe myślenie o tym którego zabrakło ...ale kazdą wolną chwilę zajmują myśli o nim ... nie odchodzą , nawet po 5 latach :shake: [/FONT] no niestety :roll: wczoraj znalazłam jakaś tabelkę wzrostową Hexy i tak mnie wzięło cholera no :-( z dobrych wiadomości Mumin jest mniejszy niż Hexa w jej wieku w ogóle dziwne to jakieś Mumina urodziła się kilka dni dosłownie przed śmiercią Hexy :roll: za kilka dni kundello bedzie miala 6 mcy :roll: Quote
GameBoy Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]...widzisz ...ja wzięłam Ozzulka RÓWNE 3 miesiące po śmierci Harleya ...o tej godzinie o której wet stwierdził że już nie ma ratunku , że już go nic nie obudzi :-(... nawet o tym nie myślałam , dopiero w domu przyszła refleksja i skojarzenia . Ozzy po wejściu do domu ....rozejrzał się i poszedł prosto do pokoju i .......położył się tam gdzie leżał Harley w ostatnie dni ...:-( i teraz rycze jak bóbr :placz:[/FONT] ciotka nie płacz bo już jesteśmy dwie :-( już i tak mam oczy jak po 1o rundach na ringu :roll: dziwnie życie się układa a i tak jedyne co możemy zrobić to przyjmować jego wyroki z pokorą ... coż innego nam zostało całe szczęście dla psa nie istnieje pojęcie długo - krótko w sensie życia, wiem, że obie robiłyśmy wszystko żeby były szczęśliwe Quote
GameBoy Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial].i teraz rycze jak bóbr :placz:[/FONT] :calus::calus::calus::calus: Quote
Alicja Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [FONT=Arial]...widzisz ...ja wzięłam Ozzulka RÓWNE 3 miesiące po śmierci Harleya [ a urodził się kilka dni po śmierci Niuniusia ]...o tej godzinie o której wet stwierdził że już nie ma ratunku , że już go nic nie obudzi :-(... nawet o tym nie myślałam , dopiero w domu przyszła refleksja i skojarzenia . Ozzy po wejściu do domu ....rozejrzał się i poszedł prosto do pokoju i .......położył się tam gdzie leżał Harley w ostatnie dni ...:-( i teraz rycze jak bóbr :placz:[/FONT] Quote
Agnes Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Jak ten czas szybko leci...:-( Hexa Nigdy nie myslalam o tym jak szybko badz nie trafila do mnie Aza po Becie...ale teraz - to beda rowne 2 m-ce:roll: a to bylo 5 lat temu... Quote
sacred PIRANHA Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]i teraz rycze jak bóbr :placz:[/FONT] mi też łzy popłynęły jak przeczytałam Wasze wspomnienia... ja wspominam ciągle pieska mojego nieżyjącego dziadka...po jego śmierci uciekł z domu...widywaliśmy go w okolicy, ale nigdy nie chciał nawet podejść...w nocy przychodził pod płot i wył dokładnie tam gdzie stała kretka pogotowia...ostatni raz widzieliśmy go w miesiąc po śmierci dziadka...my szliśmy na msze a on szedł pare metrów za nami...doszedł pod sam kościól...nigdy więcej go nie widzieliśmy... Quote
GameBoy Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='Agnes']Jak ten czas szybko leci...:-( Hexa Nigdy nie myslalam o tym jak szybko badz nie trafila do mnie Aza po Becie...ale teraz - to beda rowne 2 m-ce:roll: a to bylo 5 lat temu... u nas też mineły 2 mce, dokładnie tyle Quote
GameBoy Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):mi też łzy popłynęły jak przeczytałam Wasze wspomnienia... ja wspominam ciągle pieska mojego nieżyjącego dziadka...po jego śmierci uciekł z domu...widywaliśmy go w okolicy, ale nigdy nie chciał nawet podejść...w nocy przychodził pod płot i wył dokładnie tam gdzie stała kretka pogotowia...ostatni raz widzieliśmy go w miesiąc po śmierci dziadka...my szliśmy na msze a on szedł pare metrów za nami...doszedł pod sam kościól...nigdy więcej go nie widzieliśmy... wiele takich historii, miłość psa i człowieka jest bardzo silna tym bardziej trudno mi zrozumieć okrucieństwo zwyrodnialców o których czytam na PwP Quote
Feigned Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ciężko się to czyta.. mój poprzedni pies odszedł za TM w wieku 5 lat, kleszcz go załatwił.. :placz: Axel ma dopiero rok, a ja nie potrafię sobie wyobrazić, że mogłoby go nie być. :shake: przyłapuję się na myślach "co zrobię kiedy go nie będzie", "jakiego psa będę wtedy miała".. a nie chce tak myśleć! tak a propos, kocham maltany, ale nie wiem czy gdyby Axela zabrakło mogłabym mieć drugiego, one są do siebie takie podobe.. Quote
GameBoy Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Feigned napisał(a): tak a propos, kocham maltany, ale nie wiem czy gdyby Axela zabrakło mogłabym mieć drugiego, one są do siebie takie podobe.. ja nie ukrywam, że chyba dlatego tak łatwo się pogodziłam z brakiem uszu u Muminowej :oops: im mniej przypominała Hexę, tym lepiej :roll: Quote
Alicja Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='GameBoy']ja nie ukrywam, że chyba dlatego tak łatwo się pogodziłam z brakiem uszu u Muminowej :oops: im mniej przypominała Hexę, tym lepiej :roll: [FONT=Arial] dokładnie tak .... mój TZ nie zgodził sie na boxia po Harley'u ze względu na mnie bo wiecznie doszukiwałabym sie podobieństwa do Niuńka w tym kolejnym ...a tak jest Jełopek Ozzy ...zupełnie inny KTOŚ [/FONT] Quote
GameBoy Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):ja pitole jaki z Mumii zapaśnik:-) dorosłe Mumie chodzą na dwoch nogach - Mumia trenuje jak widać :loveu: Quote
an1a Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ciotka ona się niezła robi :cool3: wcześniej takie chude to to było, teraz jej w ciałko idzie :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt: http://img34.imageshack.us/img34/1781/dsc5557.jpg śmiać się śmiać - nie płakać, chyba, że ze śmiechu :loveu: Quote
Alicja Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 :roflt: :roflt: :roflt: http://img34.imageshack.us/img34/1781/dsc5557.jpg Quote
GameBoy Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 an1a napisał(a):Ciotka ona się niezła robi :cool3: wcześniej takie chude to to było, teraz jej w ciałko idzie :evil_lol: no już prawie pół roku ma :loveu: Quote
GameBoy Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):jęzor to chyba do wszytskich ciotek jest:-) z pozdrowieniami :loveu::loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 jęzor to chyba do wszytskich ciotek jest:-) Quote
GameBoy Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 jak komus mało to mamy więcej idiotyzmów :evil_lol: Quote
Recommended Posts