Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']spooko za chwile przerosnie cztrey razy nawet wyrośniętego szarpka i zaczną sie pytania o inną rasę ale na CC nikt raczej nie wpadnie:cool3:
[FONT=Arial]
:hmmmm: a ktoś tu mówił o CC :roll:..... :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]
Ozzy był stafikiem , podróbą pita , amstafa , blabladorem :roll:...,,bo syn ma takiego samego i to blablador'' :razz:.... aha i mam se w necie pooglądać jak nie wiem jak amstaff prawdziwy wygląda :p
[/FONT]

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
spooko za chwile przerosnie cztrey razy nawet wyrośniętego szarpka i zaczną sie pytania o inną rasę ale na CC nikt raczej nie wpadnie:cool3:

bo nie ma takiej rasy :evil_lol::evil_lol: nie znasz się :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
:hmmmm: a ktoś tu mówił o CC :roll:..... :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]
Ozzy był stafikiem , podróbą pita , amstafa , blabladorem :roll:...,,bo syn ma takiego samego i to blablador'' :razz:.... aha i mam se w necie pooglądać jak nie wiem jak amstaff prawdziwy wygląda :p
[/FONT]

ja kilka dni temu dostalam info na gg, ze mam munina z galerii CC przenieść do mieszańców bo ona CC nawet nie przypomina :evil_lol:

bardzo mi przykro z tego powodu :placz: ze Mumisia taka nierasowa :placz:

:lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]aha i mam se w necie pooglądać jak nie wiem jak amstaff prawdziwy wygląda :p[/FONT]

hahahahahahahahahahahahahahhaha
no wlasnie poogladaj sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti:
goopia Ty:eviltong:

...PS. mi tez nakazano ostatnio w necie poogladac sobie jak york wygląda prawdziwy a nie takie cos (o mojej Fili to było...a suka z tatuażem w uchu :evil_lol:) ale co ja bede dyskutowac no moja Fila jest inna...nie dośc ze nie ma kokardki/ diamencikowej smyczy to zapierdziela po krzakach aż trzeszczy z irokezem na łbie, wygolona i w szeleczkach moro...:diabloti:

GB a ty sobie moze pooglądaj szarpki w necie...o! :diabloti:

Posted

hahahahahahahahahahahahahahhaha

...PS. mi tez nakazano ostatnio w necie poogladac sobie jak york wygląda prawdziwy a nie takie cos (o mojej Fili to było...a suka z tatuażem w uchu :evil_lol:) ale co ja bede dyskutowac no moja Fila jest inna...nie dośc ze nie ma kokardki/ diamencikowej smyczy to zapierdziela po krzakach aż trzeszczy z irokezem na łbie, wygolona i w szeleczkach moro...:diabloti:

suka tez ma papiery a ze brzydka co poradze - na operacje plastyczną mam oddac? :evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
ja kilka dni temu dostalam info na gg, ze mam munina z galerii CC przenieść do mieszańców bo ona CC nawet nie przypomina :evil_lol:

dostałaś takie info na gg?????????? no nie żartuj!
beszczelność niektórych snobów nie zna granic:mad:
a ja tak sobie myślę, że swoja galerię przeniosę do działu yorków...a co!
mam podróbę wyzła, mam mixa labki z goldenem i mam yorka z orokezem...nie można mi:diabloti:?

Posted

dostałaś takie info na gg?????????? no nie żartuj!
beszczelność niektórych snobów nie zna granic:mad:
a ja tak sobie myślę, że swoja galerię przeniosę do działu yorków...a co!
mam podróbę wyzła, mam mixa labki z goldenem i mam yorka z orokezem...nie można mi:diabloti:?

nawet nie będę pisać gdzie mam ich zdanie :evil_lol:
Mumin ma papiery a skoro dostałam ją darmo to wiadomo, że nie będzie czempionem całej wsi :evil_lol: Warszawa

Posted

a moja nie będzie championem wsi Zamosc bo...bo nie hihihi
nie rajcuje mnie zakładanie psu papilotów żeby sie włos nie splątał, czesanie codzienne trzema rodzajami szczotek, podcinanie kudłow co 3 tygodnie żeby formy nie straciły, nakładanie odzywke po szamponie itp itd
i tak mysle ze poszłam na kompromis...mała ma kubraczek na zime:-)
a Twoja Mumia jest najpiękniejzą Mumią jaką widziałam...jedyną na której widok mnie nie skręca z obrzydzenia...więc nie jest tak źle:-)

Posted

a moja nie będzie championem wsi Zamosc bo...bo nie hihihi
nie rajcuje mnie zakładanie psu papilotów żeby sie włos nie splątał, czesanie codzienne trzema rodzajami szczotek, podcinanie kudłow co 3 tygodnie żeby formy nie straciły, nakładanie odzywke po szamponie itp itd
i tak mysle ze poszłam na kompromis...mała ma kubraczek na zime:-)
a Twoja Mumia jest najpiękniejzą Mumią jaką widziałam...jedyną na której widok mnie nie skręca z obrzydzenia...więc nie jest tak źle:-)

z tym obrzydzeniem to juz przesadyzm :shake: Muma zapłakana
w ogóle ponieważ coraz wolniej je, coraz żadziej robi po mumiowemu :evil_lol:

Posted

[quote name='GameBoy']ja kilka dni temu dostalam info na gg, ze mam munina z galerii CC przenieść do mieszańców bo ona CC nawet nie przypomina :evil_lol:

bardzo mi przykro z tego powodu :placz: ze Mumisia taka nierasowa :placz:

:lol:

[FONT=Arial]:glaszcze: biedna Mumisia :placz:....
znaffców mamy na tym dogo jak sto pięć :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='sacred PIRANHA']hahahahahahahahahahahahahahhaha

[FONT=Arial]:placz::placz::placz:nio poogladałam i gopio mi :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]no jak możesz nie mieć obróżki z cyrkoniami i całej gablotki kokardek i gumeczek :razz::razz: ino żel do irokeza :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]ooooo ić ...no, a zobacz przy okazji jak amstafy wyglądają :roll: :evil_lol:[/FONT]

Posted

gorzej jak wyjdzie ze to zmutowany york:eviltong::diabloti:

to jedyny egzemplarz Muminków w Polsce :cool3: - muszę tylko wzorzec :evil_lol:opracować
idę jej wyjąć kleszcza :roll: ble

Posted

GameBoy napisał(a):
przynajmniej już ją od "kwadratowych ratlerków" nie wyzywają :cool1:

:evil_lol:moj byl juz raz dogiem:crazyeye:
a ostatnio ciagle slysze ast i ast:diabloti:
ale gdzie po nim widac asta:evil_lol: ludzie maja bujna wyobraznie:cool1:

Dla Heksy [*****]

Posted

smutno mi dziś na maksa a właściwie od wczoraj wieczór
myślałam, że jakoś dzięki Muminowej będzie mi łatwiej ale wcale nie jest
jeden pies nie zastąpi drugiego, poprostu staje się nowym elementem układanki jaką jest życie :-(

Posted

[quote name='GameBoy']smutno mi dziś na maksa a właściwie od wczoraj wieczór
myślałam, że jakoś dzięki Muminowej będzie mi łatwiej ale wcale nie jest
jeden pies nie zastąpi drugiego, poprostu staje się nowym elementem układanki jaką jest życie :-(

[FONT=Arial]dokładnie ....może jak jest drugi pies , nie ma czasu na ciągłe myślenie o tym którego zabrakło ...ale kazdą wolną chwilę zajmują myśli o nim ... nie odchodzą , nawet po 5 latach :shake:
[/FONT]