sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 aaaa Muminowa to Ty masz szarpka....i wszytsko jasne:loveu::loveu: :diabloti: Quote
madeleine Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 http://img191.imageshack.us/img191/4315/dsc4921.jpg bardzo bogata mimika :evil_lol: śliczniacha :loveu: pozdrawiamy. Quote
Agnes Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 GameBoy napisał(a):przynajmniej już ją od "kwadratowych ratlerków" nie wyzywają :cool1: bo juz go przerosla kilka razy:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Agnes napisał(a):bo juz go przerosla kilka razy:evil_lol: spooko za chwile przerosnie cztrey razy nawet wyrośniętego szarpka i zaczną sie pytania o inną rasę ale na CC nikt raczej nie wpadnie:cool3: Quote
Alicja Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']spooko za chwile przerosnie cztrey razy nawet wyrośniętego szarpka i zaczną sie pytania o inną rasę ale na CC nikt raczej nie wpadnie:cool3: [FONT=Arial] :hmmmm: a ktoś tu mówił o CC :roll:..... :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] Ozzy był stafikiem , podróbą pita , amstafa , blabladorem :roll:...,,bo syn ma takiego samego i to blablador'' :razz:.... aha i mam se w necie pooglądać jak nie wiem jak amstaff prawdziwy wygląda :p [/FONT] Quote
GameBoy Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):spooko za chwile przerosnie cztrey razy nawet wyrośniętego szarpka i zaczną sie pytania o inną rasę ale na CC nikt raczej nie wpadnie:cool3: bo nie ma takiej rasy :evil_lol::evil_lol: nie znasz się :evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :hmmmm: a ktoś tu mówił o CC :roll:..... :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] Ozzy był stafikiem , podróbą pita , amstafa , blabladorem :roll:...,,bo syn ma takiego samego i to blablador'' :razz:.... aha i mam se w necie pooglądać jak nie wiem jak amstaff prawdziwy wygląda :p [/FONT] ja kilka dni temu dostalam info na gg, ze mam munina z galerii CC przenieść do mieszańców bo ona CC nawet nie przypomina :evil_lol: bardzo mi przykro z tego powodu :placz: ze Mumisia taka nierasowa :placz: :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]aha i mam se w necie pooglądać jak nie wiem jak amstaff prawdziwy wygląda :p[/FONT] hahahahahahahahahahahahahahhaha no wlasnie poogladaj sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: goopia Ty:eviltong: ...PS. mi tez nakazano ostatnio w necie poogladac sobie jak york wygląda prawdziwy a nie takie cos (o mojej Fili to było...a suka z tatuażem w uchu :evil_lol:) ale co ja bede dyskutowac no moja Fila jest inna...nie dośc ze nie ma kokardki/ diamencikowej smyczy to zapierdziela po krzakach aż trzeszczy z irokezem na łbie, wygolona i w szeleczkach moro...:diabloti: GB a ty sobie moze pooglądaj szarpki w necie...o! :diabloti: Quote
GameBoy Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):hahahahahahahahahahahahahahhaha no wlasnie poogladaj sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: goopia Ty:eviltong: ...PS. mi tez nakazano ostatnio w necie poogladac sobie jak york wygląda prawdziwy a nie takie cos (o mojej Fili to było...a suka z tatuażem w uchu :evil_lol:) ale co ja bede dyskutowac no moja Fila jest inna...nie dośc ze nie ma kokardki/ diamencikowej smyczy to zapierdziela po krzakach aż trzeszczy z irokezem na łbie, wygolona i w szeleczkach moro...:diabloti: GB a ty sobie moze pooglądaj szarpki w necie...o! :diabloti: suka tez ma papiery a ze brzydka co poradze - na operacje plastyczną mam oddac? :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 GameBoy napisał(a):ja kilka dni temu dostalam info na gg, ze mam munina z galerii CC przenieść do mieszańców bo ona CC nawet nie przypomina :evil_lol: dostałaś takie info na gg?????????? no nie żartuj! beszczelność niektórych snobów nie zna granic:mad: a ja tak sobie myślę, że swoja galerię przeniosę do działu yorków...a co! mam podróbę wyzła, mam mixa labki z goldenem i mam yorka z orokezem...nie można mi:diabloti:? Quote
GameBoy Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):dostałaś takie info na gg?????????? no nie żartuj! beszczelność niektórych snobów nie zna granic:mad: a ja tak sobie myślę, że swoja galerię przeniosę do działu yorków...a co! mam podróbę wyzła, mam mixa labki z goldenem i mam yorka z orokezem...nie można mi:diabloti:? nawet nie będę pisać gdzie mam ich zdanie :evil_lol: Mumin ma papiery a skoro dostałam ją darmo to wiadomo, że nie będzie czempionem całej wsi :evil_lol: Warszawa Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 a moja nie będzie championem wsi Zamosc bo...bo nie hihihi nie rajcuje mnie zakładanie psu papilotów żeby sie włos nie splątał, czesanie codzienne trzema rodzajami szczotek, podcinanie kudłow co 3 tygodnie żeby formy nie straciły, nakładanie odzywke po szamponie itp itd i tak mysle ze poszłam na kompromis...mała ma kubraczek na zime:-) a Twoja Mumia jest najpiękniejzą Mumią jaką widziałam...jedyną na której widok mnie nie skręca z obrzydzenia...więc nie jest tak źle:-) Quote
GameBoy Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):a moja nie będzie championem wsi Zamosc bo...bo nie hihihi nie rajcuje mnie zakładanie psu papilotów żeby sie włos nie splątał, czesanie codzienne trzema rodzajami szczotek, podcinanie kudłow co 3 tygodnie żeby formy nie straciły, nakładanie odzywke po szamponie itp itd i tak mysle ze poszłam na kompromis...mała ma kubraczek na zime:-) a Twoja Mumia jest najpiękniejzą Mumią jaką widziałam...jedyną na której widok mnie nie skręca z obrzydzenia...więc nie jest tak źle:-) z tym obrzydzeniem to juz przesadyzm :shake: Muma zapłakana w ogóle ponieważ coraz wolniej je, coraz żadziej robi po mumiowemu :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='GameBoy']ja kilka dni temu dostalam info na gg, ze mam munina z galerii CC przenieść do mieszańców bo ona CC nawet nie przypomina :evil_lol: bardzo mi przykro z tego powodu :placz: ze Mumisia taka nierasowa :placz: :lol: [FONT=Arial]:glaszcze: biedna Mumisia :placz:.... znaffców mamy na tym dogo jak sto pięć :evil_lol:[/FONT] [quote name='sacred PIRANHA']hahahahahahahahahahahahahahhaha no wlasnie poogladaj sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: goopia Ty:eviltong: [FONT=Arial]:placz::placz::placz:nio poogladałam i gopio mi :evil_lol:[/FONT] ...PS. mi tez nakazano ostatnio w necie poogladac sobie jak york wygląda prawdziwy a nie takie cos (o mojej Fili to było...a suka z tatuażem w uchu :evil_lol:) ale co ja bede dyskutowac no moja Fila jest inna...nie dośc ze nie ma kokardki/ diamencikowej smyczy to zapierdziela po krzakach aż trzeszczy z irokezem na łbie, wygolona i w szeleczkach moro...:diabloti: [FONT=Arial]no jak możesz nie mieć obróżki z cyrkoniami i całej gablotki kokardek i gumeczek :razz::razz: ino żel do irokeza :evil_lol:[/FONT] GB a ty sobie moze pooglądaj szarpki w necie...o! :diabloti: [FONT=Arial]ooooo ić ...no, a zobacz przy okazji jak amstafy wyglądają :roll: :evil_lol:[/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]ooooo ić ...no, a zobacz przy okazji jak amstafy wyglądają :roll: :evil_lol:[/FONT] i opowiedz nam przy okazji koniecznie:diabloti: Quote
GameBoy Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):i opowiedz nam przy okazji koniecznie:diabloti: lepiej nie :diabloti: jeszcze się okaże, że Mumin to amstaf :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 GameBoy napisał(a):lepiej nie :diabloti: jeszcze się okaże, że Mumin to amstaf :evil_lol: gorzej jak wyjdzie ze to zmutowany york:eviltong::diabloti: Quote
GameBoy Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):gorzej jak wyjdzie ze to zmutowany york:eviltong::diabloti: to jedyny egzemplarz Muminków w Polsce :cool3: - muszę tylko wzorzec :evil_lol:opracować idę jej wyjąć kleszcza :roll: ble Quote
GameBoy Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 za kilka dni minie pół roku odkad Hexa odeszła kochana, mam nadzieję, że jesteś szczęśliwa i jeszcze się spotkamy kocham i pamiętam Quote
justysiek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 GameBoy napisał(a):przynajmniej już ją od "kwadratowych ratlerków" nie wyzywają :cool1: :evil_lol:moj byl juz raz dogiem:crazyeye: a ostatnio ciagle slysze ast i ast:diabloti: ale gdzie po nim widac asta:evil_lol: ludzie maja bujna wyobraznie:cool1: Dla Heksy [*****] Quote
Alicja Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [FONT=Arial]...... ech..... smutno .... [/FONT] Quote
GameBoy Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 smutno mi dziś na maksa a właściwie od wczoraj wieczór myślałam, że jakoś dzięki Muminowej będzie mi łatwiej ale wcale nie jest jeden pies nie zastąpi drugiego, poprostu staje się nowym elementem układanki jaką jest życie :-( Quote
Alicja Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='GameBoy']smutno mi dziś na maksa a właściwie od wczoraj wieczór myślałam, że jakoś dzięki Muminowej będzie mi łatwiej ale wcale nie jest jeden pies nie zastąpi drugiego, poprostu staje się nowym elementem układanki jaką jest życie :-( [FONT=Arial]dokładnie ....może jak jest drugi pies , nie ma czasu na ciągłe myślenie o tym którego zabrakło ...ale kazdą wolną chwilę zajmują myśli o nim ... nie odchodzą , nawet po 5 latach :shake: [/FONT] Quote
Recommended Posts