GameBoy Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='justysiek']http://img190.imageshack.us/img190/7447/dsc4753.jpg piekna jest:loveu: mokra jest cudowna, chcialabym zeby moj tak sie wody nie bal:evil_lol: a jak juz urosla:crazyeye: duza panna z niej:loveu: dobrej zabawy na weselu:loveu: Muma przekonała już dwa psy do wody więc zapraszamy :evil_lol: Quote
justysiek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 GameBoy napisał(a):Muma przekonała już dwa psy do wody więc zapraszamy :evil_lol: :evil_lol:moj raczej taki skory do przekonywania nie jest:evil_lol:, to juz uparte zwierze niczym osiol:evil_lol: Quote
Agnes Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 justysiek napisał(a)::evil_lol:moj raczej taki skory do przekonywania nie jest:evil_lol:, to juz uparte zwierze niczym osiol:evil_lol: moja przez 4 lata plywac nie chciala:roll: a miala troche okazji:roll::evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Agnes napisał(a):moja przez 4 lata plywac nie chciala:roll: a miala troche okazji:roll::evil_lol: Justy$iek ile Twoje szczeście ma? może się uda :p Mumin łapie friesbee :multi::multi::multi::multi: tylko musze nabyc nowe bo to z podniety zniszczyla :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justysiek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Agnes napisał(a):moja przez 4 lata plywac nie chciala:roll: a miala troche okazji:roll::evil_lol: no moze:evil_lol: chcialam zeby sobiekiedys poplywal to focha strzelil:eviltong: Quote
justysiek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Agnes napisał(a):moja przez 4 lata plywac nie chciala:roll: a miala troche okazji:roll::evil_lol: no moze:evil_lol: chcialam zeby sobie kiedys poplywal to focha strzelil:eviltong: Quote
justysiek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 GameBoy napisał(a):Justy$iek ile Twoje szczeście ma? może się uda :p Mumin łapie friesbee :multi::multi::multi::multi: tylko musze nabyc nowe bo to z podniety zniszczyla :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: moje pregowane szczescie ma prawie 2 lata:evil_lol: wow, ale z niej pojetna dziewczynka, wszytskiego sie tak szybko uczy:loveu: Quote
GameBoy Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 justysiek napisał(a):moje pregowane szczescie ma prawie 2 lata:evil_lol: wow, ale z niej pojetna dziewczynka, wszytskiego sie tak szybko uczy:loveu: my musimy się nauczyć rzucać :oops: bo strasznie kiepsko nam to idzie :evil_lol: Quote
justysiek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 GameBoy napisał(a):my musimy się nauczyć rzucać :oops: bo strasznie kiepsko nam to idzie :evil_lol: moj za to za pilka lubi szalec:evil_lol: az caly drzy jak idziemy sie bawic, moze i frisbie by mu sie spodobalo:eviltong::loveu: Quote
GameBoy Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 justysiek, bardzo prosze podrzuc czasem nasz bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-xl-hypnose-lancome-psie-gadzety-na-cc-w-potrzebie-do-19-06-a-139512/ Quote
Alicja Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [FONT=Arial]:mad:a Ozzy nie załapał o so cho z frisbee ....prawie całe zgryzl i tyle było :roll:[/FONT] Quote
GameBoy Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:mad:a Ozzy nie załapał o so cho z frisbee ....prawie całe zgryzl i tyle było :roll:[/FONT] Mumin też już jedno zjadł, ale było z materiału więc się nie liczy :evil_lol: póki co nie pozwalam jej dużo skakać, bo wiadomo, że musi podrosnąc zamówiliśmy jawz'a i czekamy aż dostarczą :p Mumin dziś pół dnia spędził w wodzie :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 GameBoy napisał(a): Mumin dziś pół dnia spędził w wodzie :evil_lol: a Abi sie dzis topiła hahahaaha hahahaa hahaha labkowa by się utopiła...świat zwariował:diabloti: a ja zamiast ja ratowac to rżałam jak kon ze smiechu...ale ze mnie odpowiedzialna właścicielka:evil_lol: a co zrobiła Abi po wydostaniu się z potwornego bajora któro chcialo ja pochłonąć? wskoczyłą z powrotem..to sie nazywa samozaparcie:cool3: co do zżeraczy frisbee i innych zabawek udukacyjnych (ja formułkami dziecięcymi będę zajeżdzac wybaczcie za jakies 5 lat mi powinno samoistnie przejść) to dziś jeden ascik zjadłą chyba ze trzy piłki i dwa frisbee...tak go pani aportu uczyła...ale połowe ma juz za sobą...pies biegnie za aportem i bierze w pysk...no i po aporcie:diabloti: Quote
GameBoy Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Mumin nie chwaląc się aportuje świetnie jedyny problem jest z patykami - napala się na nie jak na żarcie :evil_lol: nie chce oddawać a jak już odda to strasznie skacze do góry :evil_lol: ale cóż - nie można mieć wszystkiego :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 u mnie Abi rewelacyjnie aportuje...dla samego aportowania,zadnych nagrod,pochwal ani nic jej nie trzeba za to...samo w sobie sprawia jej przyjemnosc natomiast Tim...hmm on biegnie, bierze i przynosi ale w drodze powrotnej zuje....wiec nalezy rzucac mu dosc blisko zeby droga powrotna byla na tyle krotka by nie zdazyl skonsumowac aportu:-) Fila wogole nie czai ze jak sie cos rzuca to trzeba leciec..przeciez jak wyrzucilam to jest zbędne nie?:-) Quote
GameBoy Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):u mnie Abi rewelacyjnie aportuje...dla samego aportowania,zadnych nagrod,pochwal ani nic jej nie trzeba za to...samo w sobie sprawia jej przyjemnosc natomiast Tim...hmm on biegnie, bierze i przynosi ale w drodze powrotnej zuje....wiec nalezy rzucac mu dosc blisko zeby droga powrotna byla na tyle krotka by nie zdazyl skonsumowac aportu:-) Fila wogole nie czai ze jak sie cos rzuca to trzeba leciec..przeciez jak wyrzucilam to jest zbędne nie?:-) właśnie Mumin żuje patyki, dlatego nie bardzo chce oddawać, myśle, że czasem chce żeby się z nią szarpać :eviltong: w ogóle dziś dobiła mnie baba z Onem, puściła go, nie potrafiła go odwołać, Mumin wściekł się tak, że aż pianę na gębie miała ale co ciekawe da się jej uwagę odwrócić choćby patyczkiem czy inna pierdołą, nawet jak pies stoi jakieś 2 metry od niej ale jak podchodzi znowu bliżej to znowu jest dym :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 no Tim tez ma zapędy na szarpanie się...szczegolnie jak ma patyka albo aport sznurkowy...:shake: co do odwracania uwagi to Abi tez tutaj jest rewelacyjna do niej wystarczy ze mowie a ona juz nic poza mna nie widzi, Fila to generalnie nie bradzo interesuje sie innymi psami-one sa jej zbedne totalnie, najlepiej jakby sie trzymały z daleka a Tim sie wkurwia ale poki mu nie pozwole nie ruszy...ale slinotok cieknie rzeką:shake: wsciekly pies...a pani nie miala zalu że nie pozwalasz sie pieskom "pobawic"? neidobra nierozumna pani GB:eviltong: Quote
GameBoy Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):wsciekly pies...a pani nie miala zalu że nie pozwalasz sie pieskom "pobawic"? neidobra nierozumna pani GB:eviltong: Pani mówiła do mnie "Pani ją puści niech go ugryzie, pogoni itd" tylko co mi to da? pozatym ten pies był szczeniakiem - nie miał roku na bank a taki to i na sukę może się rzucić, był dwa razy taki jak Muma :shake: a ja obiecałam sobie, że postaram się upilnować, żeby Muma się nie pogryzła z żadnym psem przynajmniej do 9-10 m-ca, jak już będzie w miarę dorosła Quote
sacred PIRANHA Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ale mądra pani ci sie trafila:shake: juz pomijajac kwestie tego onka to po co Mumii pokazywac smak żarcia się z psami...ludziska mają pomysly:shake: a propo psow rzucajacych sie na suki...mojemu Timowi to wsio radno jak to moja mamuska mowi...jak chce sie gryzc i nie ma w poblizu gromowładnej lidzi to i cieczka u obiektu walki nie wazna:shake: taki psychol:roll: Quote
GameBoy Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):ale mądra pani ci sie trafila:shake: juz pomijajac kwestie tego onka to po co Mumii pokazywac smak żarcia się z psami...ludziska mają pomysly:shake: a propo psow rzucajacych sie na suki...mojemu Timowi to wsio radno jak to moja mamuska mowi...jak chce sie gryzc i nie ma w poblizu gromowładnej lidzi to i cieczka u obiektu walki nie wazna:shake: taki psychol:roll: no więc właśnie stąd mój brak entuzjazmu do jej pomysłu ehh ludzie:roll: Quote
justysiek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='GameBoy']justysiek, bardzo prosze podrzuc czasem nasz bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-xl-hypnose-lancome-psie-gadzety-na-cc-w-potrzebie-do-19-06-a-139512/ oki, pewnie ze podrzuce, a moze znajde cos dla siebie:loveu: Quote
GameBoy Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 justysiek napisał(a):oki, pewnie ze podrzuce, a moze znajde cos dla siebie:loveu: dzieki, widzialam ze zajrzalas do nas :loveu: Quote
Rybka_39 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [LEFT]Ha, Muminek dorośleje i się z niej bestyja robi:evil_lol:,:loveu:, ale pociesz się, że mój szczur boksiowy wczoraj chciał zdominować 2 razy większego od niej alaskana:crazyeye:..serce mi staneło w gardle, a właściciele futrzaka idą sobie kilometr dalej:angryy: [/LEFT] Quote
GameBoy Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Rybka_39 napisał(a):Ha, Muminek dorośleje i się z niej bestyja robi:evil_lol:,:loveu:, ale pociesz się, że mój szczur boksiowy wczoraj chciał zdominować 2 razy większego od niej alaskana:crazyeye:..serce mi staneło w gardle, a właściciele futrzaka idą sobie kilometr dalej:angryy: Muminek był taki od początku a właściwie był gorszy teraz jej przechodzi powoli :cool1: zaraz beda foty :cool3: Quote
Recommended Posts