GameBoy Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na przetrzymanie Cię wzięła :evil_lol:[/FONT] być może a ją wzięło na rozwolnienie - zbieram tylko z kafelków na balkonie w dodatku nie ma jak z nią wyjść bo deszcz leje a ona polana fiprexem umieram już ze smrodu :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 GameBoy napisał(a):być może a ją wzięło na rozwolnienie - zbieram tylko z kafelków na balkonie w dodatku nie ma jak z nią wyjść bo deszcz leje a ona polana fiprexem umieram już ze smrodu :evil_lol: [FONT=Arial]deszcz to chyba nie powinien zaszkodzić , ale w razie czego można psa pod parasol wziąć :p[/FONT] Quote
GameBoy Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]deszcz to chyba nie powinien zaszkodzić , ale w razie czego można psa pod parasol wziąć :p[/FONT] kiedy ona nie chce pod parasol tylko przodem sie pcha poczekam jeszcze - moze troche przejdzie :evil_lol: tera potfffór śpi Quote
Alicja Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 GameBoy napisał(a):kiedy ona nie chce pod parasol tylko przodem sie pcha poczekam jeszcze - moze troche przejdzie :evil_lol: tera potfffór śpi [FONT=Arial]Pelerynki p/deszczowe trzeba będzie psiakom zakupić jak całe lato ma takie zmienne byc :diabloti:[/FONT] Quote
GameBoy Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Pelerynki p/deszczowe trzeba będzie psiakom zakupić jak całe lato ma takie zmienne byc :diabloti:[/FONT] cholera ma być deszczowe lato? jeszcze nie sprawdzałam jak to ma być z tą pogodą - niefajnie :shake: Mumin pogonił kota i dalej spi rano dam jej smecte i mam nadzeje, ze jej przejdzie jak nie - czeka mnie kierunek wet Quote
GameBoy Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Onomato-Peja napisał(a):i co tam u Mumii ? dziękujemy całkiem nieźle:loveu: popływała dziś w towarzystwie Azy, byłyśmy w lesie, foty muszę porobić bo sucz znowu urosła ale nie mam głowy ani czasu :oops: Quote
GameBoy Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 furciaczek napisał(a):No jak to tak bez fot??:mad: to juz sie trzeba do Agi usmiechnac ;) dzieki deszczowym dniom oczyscila sie troche woda w stawie i muma nawet mulem nie smierdzi :evil_lol: ogolnie mumin zrobil olbrzymie postepy w zachowaniu - kto widzial ten wie :eviltong: mam nadzieje, ze juz tak jej zostanie ps. Mum nadal rosnie :roll: Quote
justysiek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 hej hej hej:loveu: dawno mnie tu nie bylo:evil_lol: sliczne fotki Mumci wodnej i ladowej zreszta tez:multi::loveu: Quote
GameBoy Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 justysiek napisał(a):hej hej hej:loveu: dawno mnie tu nie bylo:evil_lol: sliczne fotki Mumci wodnej i ladowej zreszta tez:multi::loveu: dziekujemy bardzo o fotki postaram sie nowe bo mumin urosl, ze hoho :evil_lol: teraz juz w ogole cc nie przypomina :evil_lol: zdjelam jej dzis z glowy kleszcza, cale szczescie wyszedl caly jestem zaskoczona , ze moj wariacki pies spokojnie pozwala na takie "zabiegi" :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Czekamy na footy :D nie ma pogody :cool1: brzydko, zimno i szaro :roll: jak na czerwiec to troche kiepska pogoda jest Quote
Alicja Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [FONT=Arial]:shake: u nas też zimnica i ku wielkiemu niezadowoleniu Ozzulka zero wypadów nad wodę :diabloti:[/FONT] Quote
GameBoy Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:shake: u nas też zimnica i ku wielkiemu niezadowoleniu Ozzulka zero wypadów nad wodę :diabloti:[/FONT] taaa mumin wlasnie schnie, wlazla do stawu bo sama tam sobie pilke wrzucila - dopiero wrocilam do domu z roboty - a jeszcze mamy gości :shake::oops: Quote
GameBoy Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):cudowne foty:-) a ta ze skokiem po patyka wygląda jakby Mumia była z gliny ulepiona:-) tak mi sie skojarzyło:diabloti: całe szczęście w wodzie się nie rozpuszcza :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 cudowne foty:-) a ta ze skokiem po patyka wygląda jakby Mumia była z gliny ulepiona:-) tak mi sie skojarzyło:diabloti: Quote
an1a Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ciotka jak ona urosła :crazyeye: No, no... robi się konkret Mumin :diabloti: http://img370.imageshack.us/img370/826/dsc4591.jpg Ale.. inteligencji żadnej :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Wow latający Mumin!!! http://img60.imageshack.us/img60/6954/dsc4782.jpg :cool3::loveu::loveu: Jaka mokra księżniczka, wygląda jak foczka:evil_lol::evil_lol: No i ma pięknego ryjoca i figurę- robi się z niej panienka:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts