GameBoy Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]oj czekaj jak zajadę do Stolicy :razz:[/FONT] zapraszam, tylko daj kilka dni wczeniej znac zebym sobie wolne zalatwila dzisiaj w stawie gdzie plywa Mumin widzialam chyba zaskronca, one plywaja, tzn pelzaja po dnie? Quote
sacred PIRANHA Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 GB a jaki Ty masz telefon? ja mam SE 800i i jestem ze zdjęciów zadowolniona:-) i wiem jedno..zooomy nie zoomy najwazniejszy jest stabilizator obrazu....ato moj telefonik ma:diabloti: Quote
Alicja Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [FONT=Arial]zaskrońce pływają ;) nawet mam na focie [/FONT] wycieczka z Ozzulkiem do rezerwatu DSC_9053.JPG | alicjar | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Quote
GameBoy Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]zaskrońce pływają ;) nawet mam na focie [/FONT] http://images8.fotosik.pl/27/4a3e801dd9922b2a.jpg ciotka ta fotka mi nie wchodzi :oops: Quote
GameBoy Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):GB a jaki Ty masz telefon? ja mam SE 800i i jestem ze zdjęciów zadowolniona:-) i wiem jedno..zooomy nie zoomy najwazniejszy jest stabilizator obrazu....ato moj telefonik ma:diabloti: to telefon TZ'ta jakas nokia z tych najnowszych :eviltong: Quote
Alicja Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 GameBoy napisał(a):ciotka ta fotka mi nie wchodzi :oops: [FONT=Arial]zobacz teraz bo fota akurat nie za efektowna :razz: więc nie wstawiam [/FONT] Quote
GameBoy Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]zobacz teraz bo fota akurat nie za efektowna :razz: więc nie wstawiam [/FONT] wstaw plz bo nic mi sie ne wyswietla jestem na poczatku Waszej galerii, jaki Ozzus byl sliczny pan kuleczka:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ma najnowszą nokije i marudzi...wniosek jest jeden...naucz sie obsługiwać:diabloti: :eviltong: Alicja wstaw wfote wstaw...ja tez chcem zobaczyc padlińca:loveu: Quote
GameBoy Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):ma najnowszą nokije i marudzi...wniosek jest jeden...naucz sie obsługiwać:diabloti: :eviltong: Alicja wstaw wfote wstaw...ja tez chcem zobaczyc padlińca:loveu: toż nie moja... TZ, w dodatku służbowa Mumin nauczył się "waruj" i " na miejsce" w końcu po 3 mcach bezowocnej walki są jakieś efekty :multi::multi::multi::evil_lol: Quote
an1a Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 GameBoy napisał(a):Mumin nauczył się "waruj" i " na miejsce" w końcu po 3 mcach bezowocnej walki są jakieś efekty :multi::multi::multi::evil_lol: Jeeeeeeeeeeeeee :multi::multi::multi::multi: Trza to opić :evil_lol: Quote
GameBoy Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 an1a napisał(a):Jeeeeeeeeeeeeee :multi::multi::multi::multi: Trza to opić :evil_lol: nie wiem co jej było ale totalnie nie chciała warować, żadne sztuczki z "wyciaganiem" czy lekkim naciskaniem na kłab nie dzałały a od wczoraj robi sfinksa bez problemu trza trza ciotka tylko najwczesniej za 4 tyg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wszystkie weekendy najblizsze mam zarezerwowane głównie weselami :shake: Quote
an1a Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 GameBoy napisał(a): trza trza ciotka tylko najwczesniej za 4 tyg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wszystkie weekendy najblizsze mam zarezerwowane głównie weselami :shake: Dla mnie... ideaaaalnie :diabloti: akurat przed sesją będę :evil_lol: a i ciepło wieczorami... lepiej się wraca :evil_lol: Quote
GameBoy Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 an1a napisał(a):Dla mnie... ideaaaalnie :diabloti: akurat przed sesją będę :evil_lol: a i ciepło wieczorami... lepiej się wraca :evil_lol: tak jak moj TZ jeszcze raz uslyszy o tym rowerze to nam nakopie :evil_lol: ta mała menda zwana potocznie Muminem tak mnie dziś podrapala, ze normalnie reka mi pulsuje, wygladam jak jakiś narkoman czasem jak coś od niej chcę i złapię ją za obroże to ona robi podskok i zaklada nelsona szponami na reke :shake: a pazury ma jak niedzwiadek, cale rece mam poorane... cale szczescie przestala juz gryzc wiec i tego jej oducze :roll: zanim ona dorosnie ja bede mala lapy poorane bliznami jak wrester :shake: Quote
Alicja Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 [FONT=Arial]kup Fenistil na gojące rany :grins: .... ja do dziś mam sznyta po Ozzulku :evil_lol:[/FONT] Quote
Agnes Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 GameBoy napisał(a):Mumin nauczył się "waruj" i " na miejsce" w końcu po 3 mcach bezowocnej walki są jakieś efekty :multi::multi::multi::evil_lol: gratulujemy!:multi::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Agnes napisał(a):gratulujemy!:multi::evil_lol::evil_lol: przekażę gratulacje, dziękujemy :oops: jeszcze sporo roboty przed nami ale w końcu załapała a co mi chodzi rękę już czymś posmarowałam jest nieźle spotkałam dziś, pierwszy raz od kilku m-cy ludzi, ze szczeniakiem goldena z rodowodem - u nas w bloku to rzadkość jak woda na pustyni :shake: labków i goldenów ( przepraszam za wrzucane w jeden worek, ale wiecie o co chodzi ) jest chyba ze 20 z czego 2 mają papiery - ta mała i jedna dorosła :shake: w każdym razie Mumin ma nową koleżankę, super się z malutką bawiła, ludzie nie mieli schiz, że Mum ją życia pozbawi :evil_lol: i nie marudzili, że Muma w nich wpada, biega po małej etc - muszę podwędzić TZ telefon znowu :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 [FONT=Arial];) może zamień się z TZtem na fony na stałe :p[/FONT] Quote
GameBoy Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial];) może zamień się z TZtem na fony na stałe :p[/FONT] nie-e, ja kocham mojego starego grata :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 oj tam stary grat my tu fotki chcemy ! :mad: Quote
GameBoy Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Onomato-Peja napisał(a):oj tam stary grat my tu fotki chcemy ! :mad: coś pomyślę :p Quote
Agnes Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 GameBoy napisał(a):coś pomyślę :p Ty lepiej napisz kiedy sie z nimi spotykacie:evil_lol: i...gdzie:roll::eviltong: Quote
GameBoy Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Agnes napisał(a):Ty lepiej napisz kiedy sie z nimi spotykacie:evil_lol: i...gdzie:roll::eviltong: z nimi tzn z kim? bo ja zgłupiałam :eviltong: Quote
GameBoy Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 furciaczek napisał(a):Tak se zagladam:loveu: Mumin sie na mnie obrazil bo ją fiprexem polałam i jej śmierdzi pod nosem :roll: moj pies jedzie na fochu :eviltong: Quote
Alicja Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 GameBoy napisał(a):Mumin sie na mnie obrazil bo ją fiprexem polałam i jej śmierdzi pod nosem :roll: moj pies jedzie na fochu :eviltong: [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na przetrzymanie Cię wzięła :evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts