Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]oj czekaj jak zajadę do Stolicy :razz:[/FONT]

zapraszam, tylko daj kilka dni wczeniej znac zebym sobie wolne zalatwila

dzisiaj w stawie gdzie plywa Mumin widzialam chyba zaskronca, one plywaja, tzn pelzaja po dnie?

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
GB a jaki Ty masz telefon?
ja mam SE 800i i jestem ze zdjęciów zadowolniona:-)
i wiem jedno..zooomy nie zoomy najwazniejszy jest stabilizator obrazu....ato moj telefonik ma:diabloti:

to telefon TZ'ta jakas nokia z tych najnowszych :eviltong:

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]zobacz teraz bo fota akurat nie za efektowna :razz: więc nie wstawiam [/FONT]

wstaw plz bo nic mi sie ne wyswietla

jestem na poczatku Waszej galerii, jaki Ozzus byl sliczny pan kuleczka:evil_lol:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
ma najnowszą nokije i marudzi...wniosek jest jeden...naucz sie obsługiwać:diabloti:

:eviltong:

Alicja wstaw wfote wstaw...ja tez chcem zobaczyc padlińca:loveu:

toż nie moja... TZ, w dodatku służbowa

Mumin nauczył się "waruj" i " na miejsce" w końcu po 3 mcach bezowocnej walki są jakieś efekty :multi::multi::multi::evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
Mumin nauczył się "waruj" i " na miejsce" w końcu po 3 mcach bezowocnej walki są jakieś efekty :multi::multi::multi::evil_lol:

Jeeeeeeeeeeeeee :multi::multi::multi::multi: Trza to opić :evil_lol:

Posted

an1a napisał(a):
Jeeeeeeeeeeeeee :multi::multi::multi::multi: Trza to opić :evil_lol:

nie wiem co jej było ale totalnie nie chciała warować, żadne sztuczki z "wyciaganiem" czy lekkim naciskaniem na kłab nie dzałały
a od wczoraj robi sfinksa bez problemu

trza trza ciotka tylko najwczesniej za 4 tyg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wszystkie weekendy najblizsze mam zarezerwowane głównie weselami :shake:

Posted

GameBoy napisał(a):

trza trza ciotka tylko najwczesniej za 4 tyg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wszystkie weekendy najblizsze mam zarezerwowane głównie weselami :shake:

Dla mnie... ideaaaalnie :diabloti: akurat przed sesją będę :evil_lol: a i ciepło wieczorami... lepiej się wraca :evil_lol:

Posted

an1a napisał(a):
Dla mnie... ideaaaalnie :diabloti: akurat przed sesją będę :evil_lol: a i ciepło wieczorami... lepiej się wraca :evil_lol:

tak jak moj TZ jeszcze raz uslyszy o tym rowerze to nam nakopie :evil_lol:

ta mała menda zwana potocznie Muminem tak mnie dziś podrapala, ze normalnie reka mi pulsuje, wygladam jak jakiś narkoman
czasem jak coś od niej chcę i złapię ją za obroże to ona robi podskok i zaklada nelsona szponami na reke :shake: a pazury ma jak niedzwiadek, cale rece mam poorane... cale szczescie przestala juz gryzc wiec i tego jej oducze :roll: zanim ona dorosnie ja bede mala lapy poorane bliznami jak wrester :shake:

Posted

GameBoy napisał(a):

gratulujemy!:multi::evil_lol::evil_lol:

Posted

Agnes napisał(a):
gratulujemy!:multi::evil_lol::evil_lol:

przekażę gratulacje, dziękujemy :oops: jeszcze sporo roboty przed nami ale w końcu załapała a co mi chodzi

rękę już czymś posmarowałam jest nieźle

spotkałam dziś, pierwszy raz od kilku m-cy ludzi, ze szczeniakiem goldena z rodowodem - u nas w bloku to rzadkość jak woda na pustyni :shake: labków i goldenów ( przepraszam za wrzucane w jeden worek, ale wiecie o co chodzi ) jest chyba ze 20 z czego 2 mają papiery - ta mała i jedna dorosła :shake:

w każdym razie Mumin ma nową koleżankę, super się z malutką bawiła, ludzie nie mieli schiz, że Mum ją życia pozbawi :evil_lol: i nie marudzili, że Muma w nich wpada, biega po małej etc - muszę podwędzić TZ telefon znowu :evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Tak se zagladam:loveu:

Mumin sie na mnie obrazil bo ją fiprexem polałam i jej śmierdzi pod nosem :roll: moj pies jedzie na fochu :eviltong:

Posted

GameBoy napisał(a):
Mumin sie na mnie obrazil bo ją fiprexem polałam i jej śmierdzi pod nosem :roll: moj pies jedzie na fochu :eviltong:

[FONT=Arial]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: na przetrzymanie Cię wzięła :evil_lol:
[/FONT]