Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GameBoy napisał(a):
to chyba jedyna pływająca i aportująca mumia na świecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

noooo
więc jak Ci kiedyś zeżre buty/książke/żarcie ze stołu/kota
jak nie wróci na wołanie i przegoni po parku po błocie w jasnych ciuchach
jak narobi wstydu w autobusie puszczając bąki
jak o 3ciej nad ranem zmusi do spaceru nie patrząc że pani rano wstaje do pracy a cały wieczór latała co pół godziny na dwór bo dzidzia zjadła firanke i ma srake teraz
jak wlezie nad ranem do łóżka i ostatnią w miare czystą pościel najpierw obślini a potem zmamla robiąc pare dodatkowych dziurek
jak zrobi Ci wielką szramę na twarzy z entuzjazmem podając łapę przed Twym wyjściem do pracy na bardzo ważne spotkanie...
pamietaj że to jedyna taka mumia na świecie!
więc wybacz kochana, wybacz!!! :loveu:

Ps. przykłady zaczerpnięte z rozdziału mego zycia pod tytułem " Ja i mój szczenior Tim" :diabloti:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):

wychudł mi strasznie Mumin ostatnio

ps. w piątek odbieram Twoje flexi :cool1:

Skoczyła w górę, poczekaj aż zacznie wyrównywać na boki i nie narzekaj lepiej :diabloti:
ps. Dziękować :loveu: zapewne przypedałuję :evil_lol:

Pływająco-aportująca wersja Mumii wymiata :evil_lol: Ciotka jak tam jest z wodą? Da się wytrzymać zapach psa później? :diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
:diabloti: o dżisys ....sekretna piranjo :p jakaż poezja bije z twych słów :loveu::diabloti::evil_lol:

Święta piranio:eviltong:
Ale sekretna bardziej mnie sie podoba:loveu:
Swoja droga bardziej by pasowalo swieta krowa czy cos:diabloti::evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Święta piranio:eviltong:
Ale sekretna bardziej mnie sie podoba:loveu:
Swoja droga bardziej by pasowalo swieta krowa czy cos:diabloti::evil_lol:

o qrde .... tera dopiero czytam ....i zaraz mam skojarzenia pod sacrum profanum :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....eeee z tą krową to bardziej tak orientalnie ...pod Indie zaciąga :razz::razz:

Posted

an1a napisał(a):
Skoczyła w górę, poczekaj aż zacznie wyrównywać na boki i nie narzekaj lepiej :diabloti:
ps. Dziękować :loveu: zapewne przypedałuję :evil_lol:

Pływająco-aportująca wersja Mumii wymiata :evil_lol: Ciotka jak tam jest z wodą? Da się wytrzymać zapach psa później? :diabloti:

nic a nic nie czuć, poza aromatem mokrego psa :evil_lol:
z tym, że Nero już chyba nie popłynie w tych małych stawikach musiabyś z nim pójść na ten główny akwen;):evil_lol:

w ogóle wzbudziliśmy wczoraj powszechne zdumienie bo po 1sze Mumia miała ze sobą ręcznik:evil_lol: a po drugie zebraliśmy koo :evil_lol:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
noooo
więc jak Ci kiedyś .......
więc wybacz kochana, wybacz!!! :loveu:

Ps. przykłady zaczerpnięte z rozdziału mego zycia pod tytułem " Ja i mój szczenior Tim" :diabloti:

ciotka ja to wiem, Mumin jest grzeczny na podwórku bardzo w domu hmmmm mniej :oops: chociaż jest lepiej... Hexa była zupełnie inna i na początku wystąpiły u Was duże problemy w komunikacji ale już jest ok

ps. ganianie mokrego psa za panią w sukience weselnej i panem w najlepszym garniturze już zaliczyliśmy :eviltong:

Posted

GameBoy napisał(a):
nic a nic nie czuć, poza aromatem mokrego psa :evil_lol:
z tym, że Nero już chyba nie popłynie w tych małych stawikach musiabyś z nim pójść na ten główny akwen;):evil_lol:

I właśnie tu mam problem, bo bym stała jak głupia i go błagała, żeby wreszcie wyszedł :evil_lol:

GameBoy napisał(a):

w ogóle wzbudziliśmy wczoraj powszechne zdumienie bo po 1sze Mumia miała ze sobą ręcznik:evil_lol:

A gdzie bikini? :evil_lol:

Posted

an1a napisał(a):
I właśnie tu mam problem, bo bym stała jak głupia i go błagała, żeby wreszcie wyszedł :evil_lol:

A gdzie bikini? :evil_lol:

Muma jest nudystką :eviltong: a dwa - jednak i Nerka tam popłynie, jest głęboko, dziś sprawdziliśmy na większym psie :cool3:

Posted

ona nie takie akrobacje wykonuje :roll: w kazdym razie rzucila sobie sama patyk bo ja nie chcialam zeby tam wchodzila :shake: to taki smierdzacy staw pobagienny :roll:

no to sama rzucila a ze nei wiedziala co ja czeka na dole, nie zeskoczyla tylko postanowila sie zsunac do wody :evil_lol:

Posted

i trzeba jej przyznać, że zsunęła się w pięknym stylu:loveu:

pani Muminkowa w wlasnie w pieknym stylu pogonila nam gosci, mieli dosc jej milosci :evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
pani Muminkowa w wlasnie w pieknym stylu pogonila nam gosci, mieli dosc jej milosci :evil_lol:

i chwała jej a to! chwała :loveu:

choc...ja nie wiem...moze Ty inna niż ja i Ty lubisz gości?:cool3:

bo ja nie lubie:diabloti:
zapraszam do mnie:diabloti:

Posted

i chwała jej a to! chwała :loveu:

choc...ja nie wiem...moze Ty inna niż ja i Ty lubisz gości?:cool3:

bo ja nie lubie:diabloti:
zapraszam do mnie:diabloti:

lubię gości .... coniektórych :eviltong: tak jak Mum
najgorzej, że podczas ich wizyty mala zjadła kilka truskawek, plasterków ogórka i psich ciasteczek :roll: już czuć efekty :shake::evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
lubię gości .... coniektórych :eviltong: tak jak Mum
najgorzej, że podczas ich wizyty mala zjadła kilka truskawek, plasterków ogórka i psich ciasteczek :roll: już czuć efekty :shake::evil_lol:

Powiedz Muminkowi, że ciocia Ania jest z niej dumna :evil_lol::evil_lol:

Posted

an1a napisał(a):
Powiedz Muminkowi, że ciocia Ania jest z niej dumna :evil_lol::evil_lol:

przekazane ale ale obyło się bez senscji rano piękne koo a bączki ustały wraz z wyjściem gości :evil_lol: