sacred PIRANHA Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 GameBoy napisał(a):to chyba jedyna pływająca i aportująca mumia na świecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: noooo więc jak Ci kiedyś zeżre buty/książke/żarcie ze stołu/kota jak nie wróci na wołanie i przegoni po parku po błocie w jasnych ciuchach jak narobi wstydu w autobusie puszczając bąki jak o 3ciej nad ranem zmusi do spaceru nie patrząc że pani rano wstaje do pracy a cały wieczór latała co pół godziny na dwór bo dzidzia zjadła firanke i ma srake teraz jak wlezie nad ranem do łóżka i ostatnią w miare czystą pościel najpierw obślini a potem zmamla robiąc pare dodatkowych dziurek jak zrobi Ci wielką szramę na twarzy z entuzjazmem podając łapę przed Twym wyjściem do pracy na bardzo ważne spotkanie... pamietaj że to jedyna taka mumia na świecie! więc wybacz kochana, wybacz!!! :loveu: Ps. przykłady zaczerpnięte z rozdziału mego zycia pod tytułem " Ja i mój szczenior Tim" :diabloti: Quote
Alicja Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 :diabloti: o dżisys ....sekretna piranjo :p jakaż poezja bije z twych słów :loveu::diabloti::evil_lol: Quote
an1a Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 GameBoy napisał(a): wychudł mi strasznie Mumin ostatnio ps. w piątek odbieram Twoje flexi :cool1: Skoczyła w górę, poczekaj aż zacznie wyrównywać na boki i nie narzekaj lepiej :diabloti: ps. Dziękować :loveu: zapewne przypedałuję :evil_lol: Pływająco-aportująca wersja Mumii wymiata :evil_lol: Ciotka jak tam jest z wodą? Da się wytrzymać zapach psa później? :diabloti: Quote
furciaczek Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Alicja napisał(a)::diabloti: o dżisys ....sekretna piranjo :p jakaż poezja bije z twych słów :loveu::diabloti::evil_lol: Święta piranio:eviltong: Ale sekretna bardziej mnie sie podoba:loveu: Swoja droga bardziej by pasowalo swieta krowa czy cos:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 furciaczek napisał(a):Święta piranio:eviltong: Ale sekretna bardziej mnie sie podoba:loveu: Swoja droga bardziej by pasowalo swieta krowa czy cos:diabloti::evil_lol: o qrde .... tera dopiero czytam ....i zaraz mam skojarzenia pod sacrum profanum :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....eeee z tą krową to bardziej tak orientalnie ...pod Indie zaciąga :razz::razz: Quote
GameBoy Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 an1a napisał(a):Skoczyła w górę, poczekaj aż zacznie wyrównywać na boki i nie narzekaj lepiej :diabloti: ps. Dziękować :loveu: zapewne przypedałuję :evil_lol: Pływająco-aportująca wersja Mumii wymiata :evil_lol: Ciotka jak tam jest z wodą? Da się wytrzymać zapach psa później? :diabloti: nic a nic nie czuć, poza aromatem mokrego psa :evil_lol: z tym, że Nero już chyba nie popłynie w tych małych stawikach musiabyś z nim pójść na ten główny akwen;):evil_lol: w ogóle wzbudziliśmy wczoraj powszechne zdumienie bo po 1sze Mumia miała ze sobą ręcznik:evil_lol: a po drugie zebraliśmy koo :evil_lol: Quote
GameBoy Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):noooo więc jak Ci kiedyś ....... więc wybacz kochana, wybacz!!! :loveu: Ps. przykłady zaczerpnięte z rozdziału mego zycia pod tytułem " Ja i mój szczenior Tim" :diabloti: ciotka ja to wiem, Mumin jest grzeczny na podwórku bardzo w domu hmmmm mniej :oops: chociaż jest lepiej... Hexa była zupełnie inna i na początku wystąpiły u Was duże problemy w komunikacji ale już jest ok ps. ganianie mokrego psa za panią w sukience weselnej i panem w najlepszym garniturze już zaliczyliśmy :eviltong: Quote
an1a Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 GameBoy napisał(a):nic a nic nie czuć, poza aromatem mokrego psa :evil_lol: z tym, że Nero już chyba nie popłynie w tych małych stawikach musiabyś z nim pójść na ten główny akwen;):evil_lol: I właśnie tu mam problem, bo bym stała jak głupia i go błagała, żeby wreszcie wyszedł :evil_lol: GameBoy napisał(a): w ogóle wzbudziliśmy wczoraj powszechne zdumienie bo po 1sze Mumia miała ze sobą ręcznik:evil_lol: A gdzie bikini? :evil_lol: Quote
GameBoy Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 an1a napisał(a):I właśnie tu mam problem, bo bym stała jak głupia i go błagała, żeby wreszcie wyszedł :evil_lol: A gdzie bikini? :evil_lol: Muma jest nudystką :eviltong: a dwa - jednak i Nerka tam popłynie, jest głęboko, dziś sprawdziliśmy na większym psie :cool3: Quote
Alicja Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 :roflt: http://img217.imageshack.us/img217/5708/dsc00518f.jpg Quote
GameBoy Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Alicja napisał(a)::roflt: http://img217.imageshack.us/img217/5708/dsc00518f.jpg śmiechy chichy z mojego Mumina :mad: jej ten patyk z gęby wypadł do wody :eviltong: Quote
furciaczek Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Ahahaha no sikam:evil_lol: http://img217.imageshack.us/img217/5708/dsc00518f.jpg Quote
Alicja Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 furciaczek napisał(a):Ahahaha no sikam:evil_lol: http://img217.imageshack.us/img217/5708/dsc00518f.jpg ciiiiiii bo zaraz nam tu zrobią Game Over .......... Quote
sacred PIRANHA Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 MM sie nie połamała?? bo wygląda jakby leciała nałęb na szyje i miala nie wrócic z tego zdrowa:evil_lol::diabloti: jakie game over? tutaj tylko bannbann bann mozna :diabloti: Quote
Tengusia Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 GameBoy napisał(a): http://img217.imageshack.us/img217/5708/dsc00518f.jpg Quote
an1a Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 :turn-l: wygina śmiało ciało :evil_lol: czego chcecie, młoda jest... dopiero się uczy... :roll: :roflt: Quote
GameBoy Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 ona nie takie akrobacje wykonuje :roll: w kazdym razie rzucila sobie sama patyk bo ja nie chcialam zeby tam wchodzila :shake: to taki smierdzacy staw pobagienny :roll: no to sama rzucila a ze nei wiedziala co ja czeka na dole, nie zeskoczyla tylko postanowila sie zsunac do wody :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 i trzeba jej przyznać, że zsunęła się w pięknym stylu:loveu: Quote
GameBoy Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):i trzeba jej przyznać, że zsunęła się w pięknym stylu:loveu: pani Muminkowa w wlasnie w pieknym stylu pogonila nam gosci, mieli dosc jej milosci :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 GameBoy napisał(a):pani Muminkowa w wlasnie w pieknym stylu pogonila nam gosci, mieli dosc jej milosci :evil_lol: i chwała jej a to! chwała :loveu: choc...ja nie wiem...moze Ty inna niż ja i Ty lubisz gości?:cool3: bo ja nie lubie:diabloti: zapraszam do mnie:diabloti: Quote
GameBoy Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):i chwała jej a to! chwała :loveu: choc...ja nie wiem...moze Ty inna niż ja i Ty lubisz gości?:cool3: bo ja nie lubie:diabloti: zapraszam do mnie:diabloti: lubię gości .... coniektórych :eviltong: tak jak Mum najgorzej, że podczas ich wizyty mala zjadła kilka truskawek, plasterków ogórka i psich ciasteczek :roll: już czuć efekty :shake::evil_lol: Quote
an1a Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 GameBoy napisał(a):lubię gości .... coniektórych :eviltong: tak jak Mum najgorzej, że podczas ich wizyty mala zjadła kilka truskawek, plasterków ogórka i psich ciasteczek :roll: już czuć efekty :shake::evil_lol: Powiedz Muminkowi, że ciocia Ania jest z niej dumna :evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 an1a napisał(a):Powiedz Muminkowi, że ciocia Ania jest z niej dumna :evil_lol::evil_lol: przekazane ale ale obyło się bez senscji rano piękne koo a bączki ustały wraz z wyjściem gości :evil_lol: Quote
Recommended Posts