an1a Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ciotka jak nic jej zmarszczki prasowałaś :evil_lol: ale muszę przyznać, że piękny ten Twój ratlerek :diabloti: Quote
Alicja Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:uchi jak słonik Dumbo :p http://img25.imageshack.us/img25/539/zdjcie016p.jpg Quote
GameBoy Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 an1a napisał(a):Ciotka jak nic jej zmarszczki prasowałaś :evil_lol: ale muszę przyznać, że piękny ten Twój ratlerek :diabloti: jak trzyma głowę do góry to nie widać :evil_lol: wychudł mi strasznie Mumin ostatnio ps. w piątek odbieram Twoje flexi :cool1: Quote
GameBoy Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:uchi jak słonik Dumbo :p http://img25.imageshack.us/img25/539/zdjcie016p.jpg TZ po dziś dzień jak to widzi to "płacze" za uszami :roll: Quote
GameBoy Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 dziś rano, czyli za jakieś 4 godz, mam ambitny plan wywieźć Mumina nad wodę i zrobić z niego żółtą łódź podwodną plus fotorelację z wodowania tejże, czy się plan powiedzie czas pokaże.... chyba, że pogoda dam nam przytczka w nos:roll: Quote
Alicja Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 GameBoy napisał(a):dziś rano, czyli za jakieś 4 godz, mam ambitny plan wywieźć Mumina nad wodę i zrobić z niego żółtą łódź podwodną plus fotorelację z wodowania tejże, czy się plan powiedzie czas pokaże.... chyba, że pogoda dam nam przytczka w nos:roll: :razz::razz::razz: i jak z Twoim niecnym planem :hmmmm: Quote
GameBoy Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Alicja napisał(a)::razz::razz::razz: i jak z Twoim niecnym planem :hmmmm: mam pływającego Mumina na foto:cool3: Quote
GameBoy Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Alicja napisał(a):dawa dawa :grins: ciotka wstawie wieczorkiem, bo goscie zara bedą muszę przygładzić chatę:evil_lol: Quote
Agnes Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 GameBoy napisał(a):mam pływającego Mumina na foto:cool3: czekamy!:cool3::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 GameBoy napisał(a):mam pływającego Mumina na foto:cool3: dawa dawa :grins: Quote
GameBoy Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Agnes napisał(a):jaki grzeczny Mumin na ostatnim foto:evil_lol: rozumiem ze to Pola Mokotowskie? pyta warszawiak...:evil_lol: tak Pola M miało padać więc nie pojechaliśmy nad Zegrze :cool1: zdjęcia lekko słabe jakościowo ale to telefon :oops: Quote
Alicja Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 :multi::multi:Muminek pływający jest The Best :grins: Quote
furciaczek Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 GameBoy napisał(a):Fur to dla Ciebie :eviltong: Nareszcie:loveu::loveu::loveu: Mumin tez fajoski:loveu: Quote
Agnes Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 jaki grzeczny Mumin na ostatnim foto:evil_lol: rozumiem ze to Pola Mokotowskie? pyta warszawiak...:evil_lol: Quote
GameBoy Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 furciaczek napisał(a):Nareszcie:loveu::loveu::loveu: Mumin tez fajoski:loveu: :eviltong: cholera muszę iść sprzątać ale mi się nie chce:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 kociamber fajowski:loveu: a pływająca mumia....mrrrr:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):kociamber fajowski:loveu: a pływająca mumia....mrrrr:loveu::loveu::loveu::loveu: to chyba jedyna pływająca i aportująca mumia na świecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts