justysiek Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 http://i508.photobucket.com/albums/s323/an1a1987/DSC00105.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak sie czai:evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 justysiek napisał(a):http://i508.photobucket.com/albums/s323/an1a1987/DSC00105.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak sie czai:evil_lol: żuje nie czai, marchew młóci a że połowy zębów brak to nie takie proste :eviltong: a ciotka Anka jej po oczach błyska Quote
an1a Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 GameBoy napisał(a):żuje nie czai, marchew młóci a że połowy zębów brak to nie takie proste :eviltong: a ciotka Anka jej po oczach błyska Trza było powiedzieć, że aż takie braki, to bym już jej swojej nogi z paszczy nie wyjmowała, już se żuć mogła, niech ma coś od życia :evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 an1a napisał(a):Trza było powiedzieć, że aż takie braki, to bym już jej swojej nogi z paszczy nie wyjmowała, już se żuć mogła, niech ma coś od życia :evil_lol: przecież mówiłam, że Mumin niegroźny przez jakieś 3 tyg teraz będzie póki zębów nie wymieni:loveu: Quote
an1a Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 GameBoy napisał(a):przecież mówiłam, że Mumin niegroźny przez jakieś 3 tyg teraz będzie póki zębów nie wymieni:loveu: A jak jej ząbki urosną... to będą przynajmniej trochę śliny powstrzymywały przed wypłynięciem? :evil_lol: Ogólnie babcia myślała, że ja gdzieś po pijaku się wysypałam, bo spodnie całe brudne, a to zacieki od Muma :eviltong: Quote
GameBoy Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 an1a napisał(a):A jak jej ząbki urosną... to będą przynajmniej trochę śliny powstrzymywały przed wypłynięciem? :evil_lol: Ogólnie babcia myślała, że ja gdzieś po pijaku się wysypałam, bo spodnie całe brudne, a to zacieki od Muma :eviltong: Mumin to przeczytawszy poczuł się urażony :placz: Quote
justysiek Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 GameBoy napisał(a):żuje nie czai, marchew młóci a że połowy zębów brak to nie takie proste :eviltong: a ciotka Anka jej po oczach błyska aaa to wszystko wyjasnia:eviltong::evil_lol: Quote
Ziutka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ciotka a Ty wiesz, że w przyszły weekend to nie masz do mnie wstępu bez Mumina :mad: Quote
Alicja Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='an1a']A jak jej ząbki urosną... to będą przynajmniej trochę śliny powstrzymywały przed wypłynięciem? :evil_lol: Ogólnie babcia myślała, że ja gdzieś po pijaku się wysypałam, bo spodnie całe brudne, a to zacieki od Muma :eviltong: :roflt: ....... ja bym polemizowała :grins: Quote
GameBoy Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Ziutka napisał(a):Ciotka a Ty wiesz, że w przyszły weekend to nie masz do mnie wstępu bez Mumina :mad: nie ukrywam, że chciałam bez :oops: cały dzień mam dziś do de, przewrócony do góry nogami i jedyne co zdążyłam na czas to odebrać Fiprex dla psa :shake: dobrze, że jutro wolne Quote
GameBoy Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Mumin ma wodny chrzest bojowy za sobą, była już wcześniej nad wodę ale nagle się okazało, że pływanie jest fajne :multi: za patykiem lub ukochaną piłką można nawet skoczyć z podestu lub pomostu :cool3: nie ukrywam, że późnej najfajnej jest się wytrzeć w spodnie od garnituru Pana lub gonić wrzeszczącą Panią próbując wytrzeć się w jej kieckę całe szczeście nie gania jeszcze Panny młodej bo jesteśmy .... na weselu :evil_lol: pozdrawiamy słonecznie :loveu: Quote
Alicja Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='GameBoy']Mumin ma wodny chrzest bojowy za sobą, była już wcześniej nad wodę ale nagle się okazało, że pływanie jest fajne :multi: za patykiem lub ukochaną piłką można nawet skoczyć z podestu lub pomostu :cool3: nie ukrywam, że późnej najfajnej jest się wytrzeć w spodnie od garnituru Pana lub gonić wrzeszczącą Panią próbując wytrzeć się w jej kieckę całe szczeście nie gania jeszcze Panny młodej bo jesteśmy .... na weselu :evil_lol: pozdrawiamy słonecznie :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czeka na oczepiny ;):evil_lol: Quote
Agnes Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Mumin wie jak rozkrecic towarzystwo:loveu::evil_lol: Gratulujemy Muminowej odwagi:lol: Quote
GameBoy Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czeka na oczepiny ;):evil_lol: oczepiny były wczoraj i Mum je ślicznie i grzecznie przespał, zostawiony sam w pokoju hotelowym jestem z niej dumna Quote
GameBoy Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Agnes napisał(a):Mumin wie jak rozkrecic towarzystwo:loveu::evil_lol: Gratulujemy Muminowej odwagi:lol: Mumin najpierw kombinował jak się chodzi po dnie jak nie ma gruntu pod łapami, otóż należy zanurkować, odbić się od dna i skakać w stronę brzegu :roll: już myślałam, że ona pływać nie umie, bo szła na dno jak kłoda :roll: jednak Mumin szybko załapał, że trzeba machać łapkami i wtedy woda do uszy nie leci :evil_lol: jedna komedia z tym psem :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 zrob foty wodnego mumina ...plissss:loveu: Quote
GameBoy Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):zrob foty wodnego mumina ...plissss:loveu: taaaak ciekawe czym... właśnie wróciliśmy.... chyba, że na polach w stawie zrobimy... ale później będzie na maksa śmierdziała :evil_lol: Quote
an1a Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 GameBoy napisał(a):taaaak ciekawe czym... właśnie wróciliśmy.... chyba, że na polach w stawie zrobimy... ale później będzie na maksa śmierdziała :evil_lol: To się wypierze, nie marudź :evil_lol: Quote
GameBoy Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 an1a napisał(a):To się wypierze, nie marudź :evil_lol: postaramsie :eviltong: ciotki mam do sprzedania Lancome 'hypnose" 100 ml, edp tylko bez kartonu, Mum zjadł, dostałam i kompletnie mi się nie podoba może znacie kogoś kto by reflektował? tanio sprzedam Quote
an1a Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 GameBoy napisał(a): ciotki mam do sprzedania Lancome 'hypnose" 100 ml, edp tylko bez kartonu, Mum zjadł, dostałam i kompletnie mi się nie podoba może znacie kogoś kto by reflektował? tanio sprzedam Opowiedz jak pachnie :evil_lol: Quote
GameBoy Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 an1a napisał(a):Opowiedz jak pachnie :evil_lol: słodko, bardzo słodko i ma kolor jak denaturat :evil_lol: jestem dumna z Mumina otóż: - wsiada sam i nie boi się jeździć metrem - to samo w autobanie - daje radę w kagańcu była względnie grzeczna na PM ;) :loveu: Quote
Alicja Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 :roll: jak słodko to też nie lubiam :shake: A ja dziś miałam psa w panierce :diabloti: i cały bagażnik piasku teraz mam :razz::razz: Quote
sacred PIRANHA Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 "wzglednie grzeczna" brawo!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) hihihi Quote
justysiek Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Brawo dla Mumci:loveu: ze taka grzeczna jest dziewczynka:evil_lol::loveu: Quote
GameBoy Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):"wzglednie grzeczna" brawo!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) hihihi Muminowi się trochę we łbie układa :cool1: (chyba) przynajmniej mam nadzieję, że poprawa nie jest chwilowa lub jakąś ciszą przed burzą :evil_lol: Quote
Recommended Posts