Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):
żuje nie czai, marchew młóci a że połowy zębów brak to nie takie proste :eviltong:
a ciotka Anka jej po oczach błyska

Trza było powiedzieć, że aż takie braki, to bym już jej swojej nogi z paszczy nie wyjmowała, już se żuć mogła, niech ma coś od życia :evil_lol:

Posted

an1a napisał(a):
Trza było powiedzieć, że aż takie braki, to bym już jej swojej nogi z paszczy nie wyjmowała, już se żuć mogła, niech ma coś od życia :evil_lol:

przecież mówiłam, że Mumin niegroźny przez jakieś 3 tyg teraz będzie póki zębów nie wymieni:loveu:

Posted

GameBoy napisał(a):
przecież mówiłam, że Mumin niegroźny przez jakieś 3 tyg teraz będzie póki zębów nie wymieni:loveu:

A jak jej ząbki urosną... to będą przynajmniej trochę śliny powstrzymywały przed wypłynięciem? :evil_lol:
Ogólnie babcia myślała, że ja gdzieś po pijaku się wysypałam, bo spodnie całe brudne, a to zacieki od Muma :eviltong:

Posted

an1a napisał(a):
A jak jej ząbki urosną... to będą przynajmniej trochę śliny powstrzymywały przed wypłynięciem? :evil_lol:
Ogólnie babcia myślała, że ja gdzieś po pijaku się wysypałam, bo spodnie całe brudne, a to zacieki od Muma :eviltong:

Mumin to przeczytawszy poczuł się urażony :placz:

Posted

GameBoy napisał(a):
żuje nie czai, marchew młóci a że połowy zębów brak to nie takie proste :eviltong:
a ciotka Anka jej po oczach błyska

aaa to wszystko wyjasnia:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='an1a']A jak jej ząbki urosną... to będą przynajmniej trochę śliny powstrzymywały przed wypłynięciem? :evil_lol:

:roflt: ....... ja bym polemizowała :grins:

Posted

Ziutka napisał(a):
Ciotka a Ty wiesz, że w przyszły weekend to nie masz do mnie wstępu bez Mumina :mad:

nie ukrywam, że chciałam bez :oops:

cały dzień mam dziś do de, przewrócony do góry nogami i jedyne co zdążyłam na czas to odebrać Fiprex dla psa :shake: dobrze, że jutro wolne

Posted

Mumin ma wodny chrzest bojowy za sobą, była już wcześniej nad wodę ale nagle się okazało, że pływanie jest fajne :multi: za patykiem lub ukochaną piłką można nawet skoczyć z podestu lub pomostu :cool3:
nie ukrywam, że późnej najfajnej jest się wytrzeć w spodnie od garnituru Pana lub gonić wrzeszczącą Panią próbując wytrzeć się w jej kieckę całe szczeście nie gania jeszcze Panny młodej bo jesteśmy .... na weselu :evil_lol:
pozdrawiamy słonecznie :loveu:

Posted

[quote name='GameBoy']Mumin ma wodny chrzest bojowy za sobą, była już wcześniej nad wodę ale nagle się okazało, że pływanie jest fajne :multi: za patykiem lub ukochaną piłką można nawet skoczyć z podestu lub pomostu :cool3:
nie ukrywam, że późnej najfajnej jest się wytrzeć w spodnie od garnituru Pana lub gonić wrzeszczącą Panią próbując wytrzeć się w jej kieckę całe szczeście nie gania jeszcze Panny młodej bo jesteśmy .... na weselu :evil_lol:
pozdrawiamy słonecznie :loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czeka na oczepiny ;):evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czeka na oczepiny ;):evil_lol:

oczepiny były wczoraj i Mum je ślicznie i grzecznie przespał, zostawiony sam w pokoju hotelowym
jestem z niej dumna

Posted

Agnes napisał(a):
Mumin wie jak rozkrecic towarzystwo:loveu::evil_lol: Gratulujemy Muminowej odwagi:lol:

Mumin najpierw kombinował jak się chodzi po dnie jak nie ma gruntu pod łapami, otóż należy zanurkować, odbić się od dna i skakać w stronę brzegu :roll: już myślałam, że ona pływać nie umie, bo szła na dno jak kłoda :roll: jednak Mumin szybko załapał, że trzeba machać łapkami i wtedy woda do uszy nie leci :evil_lol: jedna komedia z tym psem :evil_lol:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
zrob foty wodnego mumina ...plissss:loveu:

taaaak ciekawe czym... właśnie wróciliśmy.... chyba, że na polach w stawie zrobimy... ale później będzie na maksa śmierdziała :evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
taaaak ciekawe czym... właśnie wróciliśmy.... chyba, że na polach w stawie zrobimy... ale później będzie na maksa śmierdziała :evil_lol:

To się wypierze, nie marudź :evil_lol:

Posted

an1a napisał(a):
To się wypierze, nie marudź :evil_lol:

postaramsie :eviltong:

ciotki mam do sprzedania Lancome 'hypnose" 100 ml, edp
tylko bez kartonu, Mum zjadł, dostałam i kompletnie mi się nie podoba
może znacie kogoś kto by reflektował?
tanio sprzedam

Posted

GameBoy napisał(a):

ciotki mam do sprzedania Lancome 'hypnose" 100 ml, edp
tylko bez kartonu, Mum zjadł, dostałam i kompletnie mi się nie podoba
może znacie kogoś kto by reflektował?
tanio sprzedam

Opowiedz jak pachnie :evil_lol:

Posted

an1a napisał(a):
Opowiedz jak pachnie :evil_lol:

słodko, bardzo słodko i ma kolor jak denaturat :evil_lol:

jestem dumna z Mumina otóż:
- wsiada sam i nie boi się jeździć metrem
- to samo w autobanie
- daje radę w kagańcu

była względnie grzeczna na PM ;)

:loveu:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
"wzglednie grzeczna"

brawo!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) hihihi

Muminowi się trochę we łbie układa :cool1: (chyba)
przynajmniej mam nadzieję, że poprawa nie jest chwilowa lub jakąś ciszą przed burzą :evil_lol: